Bekende Westlanders worden taalmaatje van statushouders

Screenshot_96

WESTLAND – Bekende en minder bekende Westlanders zijn de komende drie maanden taalmaatje voor een statushouder. Dat betekent dat ze elke week optrekken met een vluchteling om die te helpen met het leren van Nederlands en ze wegwijs te maken in de Nederlandse samenleving. Donderdag krijgen de taalmaatjes zelf een cursus.

In die cursus draait het om praktische zaken als wat ga je bespreken, waar ga je elkaar ontmoeten en waar hebben mensen behoefte aan. Het project is een initiatief van onder meer de bibliotheek, de gemeente en Vluchtelingenwerk. Onder meer AD-vlogger en WOS-presentator Alphons de Wit is één van de taalmaatjes.

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Bekende Westlanders worden taalmaatje van statushouders

 1. koddebeier zegt:

  Ik word een beetje misselijk !

  Geliked door 1 persoon

  • Marian zegt:

   Mee eens koddebeier. Waarom is het Nederlandse volk toch zo slaafs?

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Je zus.
   Wat ’n ongelofelijke nonsens.
   En die “bekende Westlanders” doen het maar wat graag, want je bent niet voor niks ’n bekende Westlander.
   Wat is nou eigenlijk’n zogenaamde : “Bekende Westlander…?”
   Iemand die welgesteld is geworden met de teelt van allerlei groenten.
   Nou als dat geen aanbeveling is om vreemd tuig foutloos Nederlands te leren, weet ik het niet meer

   Ze kunnen Godverdomme zèlf nog niet eens verstaanbaar lullen!
   Niet dat dat belangrijk is, maar de waanzinnige linkse gedecanteerde gekken trekken tegenwoordig elke malloot en parvenu uit de kassen om die kut-vreemde flamoezen te verwennen…!!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Sjaak zegt:

  TAALMAATJES ?
  BETAALMAATJES MOET DEZE POPPENKASTVOORSTELLING HETEN !

  Geliked door 1 persoon

 3. Ivan Chapka zegt:

  Zijn er nog Westlanders dan?? Onze hele glastuinbouw wordt gerund door Polen, Bulgaren, Estlanders, Letlanders, Roemenen, Hongaren, Moldaviërs Dus gewoon EU’ers .
  Het is kei- en keihard werken in die kassen. Denk je dat daar ook maar 1 moslim werkt??
  Ja veel Turken, die de malafide uitzendbureautjes exploiteren, maar zelf werken?? Lachertje.
  Ze laten Moldavische vrouwen werken voor een habbekrats, geven ze kost en inwoning, Dus met z’n zessen op 1 kamer en iedere dag spaghetti en turks brood maar de volle hotelprijs betalen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Ivan Chapka Deze praktijken vinden inderdaad plaats in het Westland. Maar er zijn ook nog genoeg hardwerkende Westlanders. Het is ook waar dat vroeger werketen moslims in de kassen. Maar dat is lang geleden. Nu werkt de moslims vader uitsluitend met de onderste deel van zijn lichaam om meer parasieten op de kosten van anderen te fokken. En dan heb jij het nog over de goede moslims. De terreur moslims komen er nog bij. Westland is de motor van de Nederlandse economie. Echter als het verder doorgaat op de wijze van nu, gaat de boel daar naar de kloten

   Like

 4. fleckie zegt:

  Die ‘BEKENDE ‘..WESTLANDERS kunnen best hun leerling in de Ned.taal ,…opnemen in de ‘huiselijke’ kring, …dan wordt de ‘aanwezige’ taalleerling meteen’ bijgewerkt’ op het gebied van verschillende…NUANCES…in de Nederlandse taal.

  Geliked door 2 people

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Als het dan perse moet, doe het dan in elk geval op de Duitse wijze. Daar heb ik minder moeite mee.

  Geliked door 1 persoon

 6. BertG. zegt:

  Van me leven nooit dat ik die gasten ga helpen ergens mee.

  Geliked door 1 persoon

 7. Rapunzel zegt:

  Een leuk uitziend maar hersenloos blondje, kennisje van een neef, was ook “taalmaatje”, van een Syriër. Toen ze ivm studie ging verhuizen vroeg ze of mijn neef het traject wilde afmaken.
  Nu is die neef ook zo links als de neten dus die wilde dat nog wel doen ook.
  Helaas kwam mohammed voor een bijna 2 meter lange kerel niet opdagen.
  Neef voor Mohammed Lul van zijn woonplaats naar Breda gereisd.

  Nu kan ik wel genieten van zulke verhalen maar de grenzeloze naïviteit spat er natuurlijk van af.
  Koppel ze aan basisschool meisjes van een jaar of tien joh, dan willen ze wel drie keer per dag “Nederlands leren”.

  AD-vlogger, ook al zoiets, dat is die neusaap van een Ismail Yilgun ook.
  Dan hebben ze ook nog die halftamme wiebelgriet met kopvod in dienst als columniste, haha.
  Dat mensen daar nog geld voor over hebben, om dat vod te lezen.
  Gelukkig heb ik het AD al opgezegd toen ze de onovertroffen Pamela Hemelrijk op de keien zetten.

  Geliked door 2 people

 8. abouneenee zegt:

  De politiek correcte ‘taalmaatjes’ grijpen een dergelijke actie enkel aan om nadien de culturele verrijking te bejubelen.

  – wat ga je bespreken…
  – waar ga je elkaar ontmoeten…
  – waar hebben mensen behoefte aan…

  Mensen die basaal sociaal gedrag moet worden bijgebracht op latere leeftijd, worden normaliter opgesloten in een inrichting. In Europa wordt van de samenleving zo een openlucht-inrichting gemaakt. Niet bij Merkel in de buurt natuurlijk, sociale problemen kunnen ‘beter’ door het gepeupel worden afgehandeld.

  Moet het gepeupel dan geen wapens dragen of begeleid worden door mensen die dat doen? Natuurlijk niet, naar mate het aantal sterfgevallen toeneemt, dalen de zorgkosten evenredig en zo lossen we meerdere ‘problemen’ in een keer op.

  “Het project is een initiatief van onder meer de bibliotheek, de gemeente en Vluchtelingenwerk.”
  Allemaal meelopers zonder visie. Wie zijn zij om een politiek standpunt in te nemen. De gemeente moet zijn werk gewoon doen, daar zijn ’t ambtenaren voor die een ambt bekleden, de bibliotheek geeft hiermee ook aan eigenlijk te veel werknemers te hebben, al was het maar om subsidiestromen gaande te houden en Vluchtelingenwerk is nu eenmaal een belangengroepering die betaald wordt om vluchtelingen voor te trekken, het ontgaat mij dus compleet wat de andere hierbij betrokken partijen (gemeente, bieb, BW’ers) beweegt om zich te laten sturen door Vluchtelingenwerk. De gemeente en de bieb moeten worden gekort wegens het schenden van de neutraliteit, de gemeentehuis wordt kennelijk onbehoorlijk bestuurd en het is duidelijk dat de werkdruk bij deze partijen niet hoog genoeg is.

  Like

  • fleckie zegt:

   Wie en …WAT…. is …CORDAID…eigenlijk? ….. ( de .. GROTE BAAS ..strijkt toch een ..BEHOORLIJK..jaarsalaris op? …) …..(..volgens een bekendmakinglijst..een tijd geleden, ) ……………( mag best per 2 maanden herhaald worden)

   Like

   • abouneenee zegt:

    Al die NGO’s zijn bolwerken van extreemlinks gedachtegoed te bevorderen, NGO’s, als ze zouden bestaan, die rechts gedachtegoed zouden bevorderen zouden helemaal geen subsidie krijgen. Dankzij de discriminerende acties van de overheid raakt rechts gedachtengoed dus steeds meer in de vergetelheid en schiet de balans op den duur door naar extreemlinks. Wanneer het zover is hebben we een nieuw normaal, die door niemand mag worden tegengesproken, op straffe van knechting. Links poogt altijd te overschreeuwen, alles extremer te doen, omdat zij zichzelf opfokken. Dat is ook radicalisering en ik zie geen enkele inspanning van de overheid om aan de linkerzijde van het politieke spectrum te deradicaliseren. Onze radicale overheid vind het prima zo en ziet geen enkele reden om daaraan te beginnen. Dat heeft niet per se iets met de islam te maken, dat is een apart probleem, alhoewel dat haast uitsluitend verweven is met links extremisme. Tegenwoordig krijgt iedereen met een uitgesproken mening eigenlijk wel het predicaat extremist. Als mensen zich minder gingen bezighouden met de meningen van anderen gebruik makende van de eigen observaties meningen gingen vormen dan was Wilders al lang premier en hadden we nu niet de poppenkast van Rutte…

    Like

 9. Pietersen zegt:

  Hoe lang is de ‘vluchtelingencrisis’ al bezig. Een paar jaar denk ik, en nog steeds kunnen de meesten amper iets zeggen in de Nederlandse taal.
  Wat hebben ze al die jaren uitgespookt en waarom treedt de overheid niet op zoals belooft. Dus al die quasi ferme taal was weer een leugen. De zoveelste.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Goh! Wat leuk dat gemeente Westland doet zo haar best om statushouders te helpen acclimatiseren en taalles te geven. Doet gemeente Westland ook haar best om Westlanders, hardwerkende Nederlanders, te helpen op het moment dat zij voor de islamisering van hun straat of buurt moeten vluchten? Dat er al hele delen van dorpen aan de rand van Den Haag zijn bevolkt door hordes van hoofddoeken met kinderwagens, bebaarde mannen en terroriserende tiener zoons? Jongens die vanuit de moskee worden gestuurd om meer terrein te winnen op de autochtone bevolking?
  Dar er arme stakkers zijn die voor de econ. crisis een huis in een prachtige groene dorp hadden gekocht voor een bedrag van tussen de twee en drie ton. Hun prachtig verzorgde huis staat zeer lange tijd met een boord te Koop? Nog geen 20 meter van hun stulpje kwamen de ‘Vrienden van Allah’ wonen die vanuit de moskee opdracht krijgen autochtonen te verjagen d.m.v. hun terroriserende tienerzoontjes? Hierbij voeg ik paar linkjes om de geweldige verhouding tussen de verrijkende moslims en Het Westland te schetsen:
  http://www.westlanders.nu/politiek/marokkaanse-jongeren-blijven-nachtegaalstraat-terroriseren-22456/
  http://www.maroc.nl/forums/wie-schrijft-die-blijft/231467-gemeente-westland-marokkanen-beu.html
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/3110
  http://www.lpfwestland.nl/laatste-nieuws/zero-tolerance-cameratoezicht-esdoorn-naaldwijk/
  Azzedine Choukoud groeide op in het Westlandse dorp Poeldijk en had daar een prima jeugd. Echter dat heeft hem niet verhinderd om plannen te smeden om in dienst van ISIS zo veel mogelijk Nederlanders om zeep te helpen http://nieuws.tpo.nl/2017/04/03/islamitische-terreurverdachte-azzedine-choukoud-blijft-vast-zitten-tot-hoger-beroep/
  Wat verwachten de goede mensen die zich als vrijwillig stellen om Monsters met Status zo veel mogelijk te helpen? Denken ze werkelijk dat hun hulp als goede Samaritanen hen zouden helpen om de potentiële verkrachters, criminelen en terroristen op andere gedachte te brengen? Goede burgers van hen te maken? Dat dachten ook de mensen die de ‘vluchtelingen’ helpen die later terroristen blijken te zijn (er lopen nu zo’n 50.000 en meer in Europa). Ze zongen ‘Jij bent welkom in Mijn Land’ en kwamen bedrogen uit.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Wat U allemaal schrijft, wil ik best geloven, MAAR ’t me inbeelden kan ik niet.
   Ben nu de “links” aan-‘t-lezen.
   Een is al van 2007 ? Al 10 jaar geleden.
   Wat is er veranderd sindsdien ?
   Wat mij KEER-op-keer verbaast, dat NL-ers ’t allemaal pikken, dat geterroriseer.
   Ik kan me eerder landen indenken waar dit absoluut onmogelijk zou zijn.
   De bevolking zou gelijk eigen rechter spelen en eigenrichting invoeren.

   Like

 11. tjonge zegt:

  ik las vorige week weer een prachtig “iets” in het wekelijkse gratis propaganda krantje.
  aangeboden door ons plaatselijke vet gesubsidieerde sociaal hulpverleningsclubje, ARABISCHE TAALLESSEN VOOR KINDEREN !
  .
  als DAT niet helpt voor de integratie dan weet ik het niet meet ???? (sarcasme).

  Like

 12. Democaat zegt:

  Veel plezier…. Er zal wel weer een kanspareltje tussen zitten, hoog opgeleid, waar je de blitch mee kan slaan. Hou hem bij je en hou hem kort.. maar vooral , genieten….!
  We zien dit persoon binnenkort wel op de omroep… ach.. en anders doe je er wat leuks mee. Klaar er mee………

  Like

 13. Japio zegt:

  Westlandse to-maatjes worden taal-maatjes.

  Like

 14. Jean zegt:

  Ik wil die vreemdelingen ook iets leren nl. landkaart lezen zodat ze de kortste weg kunnen vinden richting homelanden.

  Geliked door 1 persoon

 15. Theresa Geissler zegt:

  Oh, Good gracious! Zelfs in het refo-Westland steekt het goedmensisme de kop op! Het begin van het einde!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 8 september 2017 om 10:17

   Tja, Theresa, ‘wij’ zijn binnenkort met veel ‘minder’.
   Je denkt toch zeker niet dat er ooit een eind komt aan het rooie gedonderjaag?
   Ik zie niet anders dan innig tevreden, dolgelukkige linkse idioten om me heen die volop uitgaan en feesten. Ze schijnen nog geld zat te hebben.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s