Extreemlinks heeft niets geleerd van moord op Fortuyn

Screenshot_108

(Door: Carla Joosten)

Extreemlinks slaat weer eens toe. En wat blijkt? Van de moord op Pim Fortuyn, door een linkse activist, hebben diens opvolgers weinig geleerd blijkt uit de bekladding van het huis en daarmee bedreiging van Kamerlid Thierry Baudet (Forum voor Democratie).

In dit land weet links de rest van de samenleving altijd zo goed de maat te nemen. De moraal? Daar gaan wij over. Het milieu? Daar weten wij van links alles van. En niet te vergeten van de historie van dit land. Ook daar zingen linkse activisten het hoogste lied.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, Feministes, Forum voor Democratie, Geert Wilders, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

60 reacties op Extreemlinks heeft niets geleerd van moord op Fortuyn

 1. BertG. zegt:

  Overheid, toon mijn ongelijk aan, laat nu eens zien dat deze linkse geweldspiraal gestopt kan worden voor er weer doden vallen. Breng deze linksfascisten bijtijds voor de rechter!
  http://joostniemoller.nl/2017/09/linksfascistische-aanslag-op-baudet-blijven-daders-vrij/

  Like

 2. Trucker zegt:

  Dit heeft niks met Baudet te maken maar alles met de achterlijke ideologie islam en nu is het lachen geblazen.
  Kijk sé ze leren al heel vlug wat polygamie betekend zij het dat deze een voorkeur heeft die eh euh wat ongebruikelijk is bij normale mensen.

  Like

 3. Thoth zegt:

  Links is zo langzamerhand fascistisch geworden. Als je tegen ze bent, moet’ie monddood of nog erger, mishandeling, soms moord…

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Links was altijd al fascistisch en die ideologieën waarmee ze zich bedienen moeten met wortel en tak uitgeroeid worden. Verbied al die extreem linkse groeperingen en haal de bezem er eens door. Zet Antifa op de terroristenlijst en dan mogen ze niet meer demonstreren en die Joke Kaviaar hoort uit de maatschappij gehaald te worden.

   Like

 4. Thom zegt:

  Ze kunnen dat schorem zo oppakken, maar ze willen het gewoonweg niet.
  Dit schorem is het.
  https://www.indymedia.nl/

  Like

 5. Trucker zegt:

  Dit is allesbehalve om te lachen, het is wachten tot het gebeurd.
  Is één van de meest eenvoudige manieren om terreur uit te oefenen en is onzichtbaar, random én dodelijk.
  Deze werkwijze is waar supermarktketens het meest voor vrezen ivm afpersing, is al gebeurd en misschien al meer als wij weten.
  En nog steeds laten de misdadige overheden op bevel van de europa HQ brussel dictators duizenden van die islamieteninvaders binnenstromen.
  Binnenkomend op bijna ongehinderde wijze, ongecontroleerd en geen opvolging waar ze naar toe gaan.
  Geen mogelijkheid voor beveiliging van Jan Modaal want slecht uitgeruste politie en én de opdracht van bovenaf (dus die rotschofterige schijterds van politici à la nicht Rutte en co) die geen benul hebben hoe gevaarlijk de islamieteninvader is.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Waarschijnlijk vinden ze zelf dat ze er veel van geleerd hebben.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Bestaat er eigenlijk wel een gewoon links. Een gematigd links, een redelijk links?

  Like

  • Louis Porrtugal zegt:

   Nee hoor..
   Er is maar EEN islam zegt Erdowaan.
   En er is maar EEN links.
   Een betweterige club die denkt dat ze zicih alles kunnen permiterenen boven alles en iedereen staan.
   Liefst leven ze van het werk van andere mensen.
   Op uitkeringen hebben ze ook recht net als de moslims.

   Like

  • Sabeltant zegt:

   De VVD is gematigd links. 😀

   Geliked door 1 persoon

   • leefbarbaar zegt:

    Ja, maar de VVD is voor de motie Halsema en voor het verkrachten van kindbruidjes. En dat noem ik dan weer extreem. Zelfs als barbaar.

    Like

  • Pieter zegt:

   een extreemlinks gooit je ramen in, fikt je auto af en zorgt dat je baas je ontslaat of dat je failliet gaat doordat hij je klanten verjaagd.
   de gematigdelinks kijkt hier met een begrijpende blik naar, want tja, niet aardig maar wel te begrijpen

   Geliked door 1 persoon

   • Wim zegt:

    Goed verwoord. Zo werkt het. Ingrote groepen gelijkgezinden is er een ‘gematigde’ meerderheid en een extreme, maar zeer aanwezige minderheid die in praktijk brengt wat de zogenaamde gematigden stilletjes en ook wel openlijk vindt en toejuicht. Exact hoe het ook bij moslims werkt.

    Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    Extreem links zijn de knokploegen voor gematigd links. Geld tevens voor de islam en links en de islam trekken samen op en zijn dus nogal explosief.

    Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Nee ik geloof er niet meer in dat er gematigd links bestaat. Net als er geen gematigde Islam bestaat. Zodra moslims de meerderheid zijn en de extreme moslims voet aan de grond krijgen hier in Europa zullen de gematigde moslims de extreme moslims volgen en gehoorzamen. Bij de linksen is het andersom. De zogenaamde “gematigde linksen”” gebruiken de wat simpele linksen door ze steeds uit te nodigen en ze een podium te geven. Zo min mogelijk tegen deze simpelen in gaan zodat die zich gesterkt voelen en steeds extremer worden. Hoor je Klaver afstand nemen? Nee.Hoor je D66 afstand nemen? Nada. Ze vinden het prima en gaan rustig door met hun gestoorde geesten. Links en moslim het zijn dezelfde verziekte geesten.

   Geliked door 1 persoon

 8. Rensk. zegt:

  Nee NPO familie leert niks en zal nooit wat leren. Teveel eigendunkt. Mensen met eigendunkt zijn de keizers zonder kleren. Killing voor de hele maatschappij en in het bijzonder voor de personen, die tegen de zelf gecreerde (puntjes doen het niet) “waarheid” van de NPO familie in gaan. NPO familie? Dom, slecht en waardeloze idioten.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Niet alleen extreem links heeft niets geleerd van de moord op Pim Fortuyn, maar ook de regeringen niet. Anders hadden ze extremisme van links allang anders be- en veroordeeld en de wetgeving aangepast, zodat moordenaars niet konden procederen om hun ‘recht’ te verkrijgen en na een aantal jaren gewoon weer vrij rondlopen. We hebben het pech gehad dat links té lang aan de macht was en de touwtjes getrokken heeft.
  Nu zelfs, nu dat er een demissionair kabinet is en belangrijke beslissingen moeten worden uitgesteld tot na de nieuwe formatie, hebben ze alweer hun zin doorgedreven met het benoemen van diverse PVDA burgemeesters of andere personen op invloedrijke posten en proberen ze op andere manieren nog invloed uit te oefenen op het toekomstige beleid. Nederland is door links naar de Filistijnen gegaan.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Dat is ook een binnenkopper.
  Anders ben je niet links, laat staan extreemlinks.

  Like

 11. John van Antwerpen zegt:

  Links denkt de onschuld zelf te zijn, terwijl het net zij zijn die de neo apartheid in grote
  delen van Europa toe laat en heeft veroorzaakt.

  Like

 12. T.Troubadour zegt:

  Wat een slappe hap die politici wat een gajes die zgn linkse roeptoeters sterkte overeenkomst met antifa de racistische beweging in de USA gesteund door die Soros

  Like

 13. Marian zegt:

  Het is wederom demoniseren. Gek dat dat eigenlijk niet verboden is om iemand mee de dood in te jagen

  Like

 14. ReaGluurder zegt:

  Dacht dat die Linkse Teven altijd zo met het miljeu in de weer zijn. Bij Baudet even niet! Er is zeer miljeu-onvriendelijke verf gebruikt door die Teven. En natuurlijk slaan ze ’s nachts toe, laf als ze zijn. Zullen wel weer afzichtelijke ‘tuinbroeken’ geweest zijn! Weer een reden om nog meer met Baudet te sympathiseren én met Wilders, natuurlijk!

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Met Baudet sympathiseer ik alleen voorzover het deze “actie beschadiging lijsttrekker FvD” betreft.
   Verder sympathiseer ik alleen met Geert Wilders en de PVV. Het FvD is een parasitaire club die het bloed van de PVV wil wegzuigen. Wat mij betreft gaat dat niet lukken.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

   • Wolf zegt:

    Exact!

    Like

   • Ingrid zegt:

    Het FvD is op eigen kracht in de tweede kamer gekomen, en zoals het er nu naar uitziet, voornamelijk kiezers uit andere partijen dan de PVV naar zich toetrekt.
    De PVV lukt het niet om daden op de kaart te zetten.
    Daarom ben ik blij dat er een andere partij is die van Nederland weer ons land gaat (proberen) te maken.
    Het gaat om het behoud van ons land, onze cultuur en onze mensen !
    Welke partij dat realiseert zal me worst wezen.

    Like

 15. GT zegt:

  Laten we eens die linkse clubjes in kaart brengen, door wie ze worden gesponsord?
  En dan afrekenen!

  Like

 16. trebor2110 zegt:

  ze hebben er wel van geleerd , dat je met een kleine straf wegkomt en daarna de hand boven het hoofd wordt gehouden door de politiek

  Like

 17. H J zegt:

  Waldemar Torenstra = strontzak!

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Extreem links ?? Ze worden gefinancierd en gefaciliteerd door links !

  Like

 19. boorzalf zegt:

  Hoewel bijbels optiek niet meer bereikbaar is, gaan we gewoon verder, deze video past misschien niet bij dit onderwerp, maar we blijven niet stil zitten. Door de corrupte linkse wereld bloot te leggen.
  Kijk en geef zelf Uw oordeel.

  Like

   • boorzalf zegt:

    Bedankt Jan.

    Like

   • Jan zegt:

    Paul Siebelt schrijft in o.a. Econostra en Sinistra hoe alle linkse partijen hun ondergrond netwerk geeft van criminelen en terroristen, die zogenaamd niet voor criminelen doorgaan. Zo is Wakker Dier direct verbonden met Thieme’s Dierenpartij. Thieme was zelf leidster van die Wakker Dier, een organisatie die ook betrokken was bij vernielingen van dierenfokkerijen en proefvelden van groenten.
    Alle organisaties zie je ook weer terug bij hun hetze en haat tegen Israël, bij BDS en natuurlijk de kopstukken van o.a. de PvdA Jan Pronk, Ploumen. Zeg je Sin Fein, zeg je IRA, hetzelfde geldt voor alle Nederlandse linkse partijen met hun tientallen ondergrondse en semi-legale. Had Volkert van der Graaf zijn mond open gedaan, zat Britta Böhler ook achter slot en grendel (dat mens dat Öcelan verdedigde) GL was direct bij de moord op Fortuyn betrokken, want Van der Wouw hielp Van der Graaf

    En zie:

    Like

   • Asgard zegt:

    Jan,..het zal mij een zorg zijn wie Thieme is, maar ik verdedig haar als het aankomt op dierenmishandeling, dat heeft totaal niets met Links te maken zoals jij het in je comment breng,..ik ben ook tegen dierenleed en ben zelf groot voorstander tegen dierenmishandeling,..als jij dierenmishandeling wel goed keur dan spoor jij in het geheel niet, je hebt het over een dieren(nertsen)fokkerij waarin Thieme bij vernielingen had aangericht, ik heb daar totaal geen moeite mee, daar sta ik voor 200% achter Thieme, in mijn jeugd (lang geleden) had ik vakantie baantje als uitbeender op een slachterij, daarom Jan ik weet genoeg, en ook genoeg gezien,..ik weet waar ik voor sta, dat zou jij ook moeten doen, dieren zijn schitterende wezens die niet mishandeld dienen te worden op welke manier dan ook, als jij dat niet begrijpt, dan is een bezoek aan je huisarts raadzaam.

    Like

   • Jan zegt:

    Is lezen moeilijk?

    Like

   • Asgard zegt:

    Nee Jan, lezen is zeker niet moeilijk, en ik kan jou verzekeren dat niet alle organistaies links zijn die bij tegen dierenleed zijn en daden van goed werk verrichten daartegen, ook dat ze haat hebben tegen Israel spreek ik tegen, misschien tegen het Halal slachten wat koosjer is onder de Joden, daar kan ik mij wellicht iets van voorstellen,…wellicht dat er organisties zijn die tegen Israel zijn, maar niet alles.

    Like

  • boorzalf zegt:

   Laatste stukje, die dame was en is gretta duisenberg.

   Like

  • Asgard zegt:

   Dankje Boorzalf, goeie video!

   Like

 20. Rotterdamse zegt:

  Baudet is een politicus die ons er op wijst dat wij intern bezig zijn ons zelf om te brengen, door te buigen voor de Islam. Hulde.
  Ook wijst hij op het belang van een zakenkabinet. Hulde.
  ——————————
  Ja, en dan het gezeik van die vrouwen:
  Het enige dat Baudet heeft gezegd dat de gemiddelde vrouw het fijn vindt dat de gemiddelde man in het spel van …hemeltje lief…. hoe dit te verwoorden….haar het hof maakt…
  Zoals het door de eeuwen heen is geweest.
  Mannetje ziet vrouwtje . Vindt haar lief, aardig, kan met haar praten. Ziet haar zitten als moeder van zijn nakomelingen.
  Vrouwtje ziet mannetje en gaat hier op in. Ziet hem zitten als vader van zijn nakomelingen.
  Niets bijzonders. Zo ging, gaat het al eeuwen.
  De natuur, weet u wel ?
  ——————-
  Maar kennelijk zijn er idiote wijven die geen verschil zien tussen Hofmakerij en verkrachten.
  Bah.

  Like

 21. Rotterdamse zegt:

  En die Waldemar is in mijn opinie een volgescheten opblaaspop, die zijn gebrek aan talent verbergt door Baudet af te zeiken ( O, wat is hij jaloers !)

  Like

 22. Bas zegt:

  De overheid laat ze blijkbaar op straat lopen, kennelijk omdat ze werkjes opknappen voor bepaalde linkse partijen.

  Like

 23. guusvelraeds zegt:

  Het ziet uit alsof de ezelin dit gewend is. Ze trapt niet achteruit en is ook qua gedrag rustig. Ze laat het over zich heen komen zeg maar. Vrouwen en meisjes zijn onbereikbaar door de sterk doorgevoerde man vrouw segregatie binnen de achterlijke islamitische cultuur. Tja dan moet zo nu en dan de ezel of geit inspringen. Het Taharrush “spel”, waarbij een vrouw als prooi wordt ingesloten door een stuk of twintig islamitische nageboorten van het mannelijke geslacht is cultureel (segregatie en tweede rang burgerschap van vrouwen) goed te duiden. Totaal zieke cultuur die door de westerse elite ongevraagd gepenetreerd werd in de redelijk tot goed functionerende West Europese staten. Overigens als ik de kop van de ezel zie moet ik automatisch aan Fatima Elatik denken. Hebben jullie dat ook?

  Like

 24. Jan zegt:

  SP’er subsidieerde taartgooiers Fortuyn


  Achter de actievoerders die Pim Fortuyn op 14 maart 2002 taarten in zijn gezicht smeten, blijkt een vooraanstaand SP-lid te zitten. Het groepje radicale actievoerders die Fortuyn besmeurden, blijken te zijn betaald door Hans van Heijningen, medewerker van de Socialistische Partij.

  Van Heijningen verstrekte het geld voor de taartactie middels een subsidie in zijn functie als coördinator van het extreem linkse actiefonds XminY in Amsterdam. XminY was ook één van de financiers van de Vereniging Milieu Offensief (VMO) waar Volkert van der Graaf werkzaam was. Het subsidiebedrag voor de taartsmijters, 450 euro, ging naar de zogeheten Weggeefwinkel in Hoenderloo.

  Twee van de drie taartgooiers werden er opgepakt: Pauline van Tuyll van Serooskerken en Jelle Goezinnen. …..
  …..
  http://frontpage.fok.nl/nieuws/165224

  Jelle Goezinnen is nog steeds beroepscrimineel, sluist moordenaars en terroristen Europa binnen, net als Margriet Goris:

  Drama bootvluchtelingen: Jelle kon het niet langer aanzien

  …..
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/drama-bootvluchtelingen-jelle-kon-het-niet-langer-aanzien


  Margriet Goris

  Geliked door 1 persoon

 25. Rensk. zegt:

  Ligt dat nou aan mij? Ik vind linkse mensen er vaak ietwat ongezond uitzien. Ook vaak sjabbie gekleed. Halsema b.v. had vaak van die oude wijvenkleren aan, die voor geen meter goed zaten. Ik sta soms paf. Heel veel trouwens in die Tweede Kamer. Hebben ze een inkomen van pak m beet 7000 euro per maand en dan krijgen ze het nog niet voor elkaar een goed zittende jurk of broek or whatever te scoren. Vaak ook (niet altijd) een ongezonde bleke gelaatskleur. (die Volkert van der G b.v.) Wat is dat toch met die mensen?

  Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Extreme voor de islam kruipende fascistisch linkse Vegetariërs zijn het . Ze vreten geen Vis of Vlees. Daarom die vieze ongewassen en ongezonde uiterlijkheden en angsthazerij voor de islam. Ze leven in hun eigen armzalige met van ons belastinggeld betaalde wereldwinkel achtige ISIS AFA bubbeltje. P.S. Adolf was ook vegetariër. p.s. Kunt u zich het verhaal nog herinneren van de linkse nep “wetenschapper” Diederik Stapel die verschrikkelijk door de mand was gevallen met zijn “Mensen die vlees eten zijn agressief en meestal rechts?” En zijn opwarmingsleugens etc ?. De MSM heeft dit allemaal z.s.m. in de doofpot proberen te stoppen.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ze kopen niet té dure dingen.
   De rest van het inkomen gaat naar “goede” doelen……..!

   Like

  • GT zegt:

   Das van pure wanhoop en haat op rechtse mensen, zie het maar als lopende tijdbommen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s