Onderzoek Nationale Politie: Allochtone jongeren voelen niets voor baan als agent

Screenshot_123

Nederlandse agenten zijn ‘racistisch’, ‘ongeduldig’ en ‘blank’

De meeste allochtone jongeren voelen niets voor een baan bij de politie. Ze vrezen discriminatie, ongepaste grapjes op de werkvloer en afkeurende reacties van familie. Vooral Marokkanen en Antillianen willen geen agent worden, zo meldt het AD vandaag.

Post online

Uit onderzoek van Motivaction onder 1024 jongeren blijkt dat de politie een gigantisch imagoprobleem onder allochtonen heeft. Van de jongeren met een Turkse, Marokkaanse, Surinaamse en Antilliaanse achtergrond zegt 56 procent ‘zeker niet’ bij de politie te willen werken. Onder autochtone Nederlanders is dat 31 procent.

Nooit eerder openbaar

Nederlandse agenten worden als ‘racistisch’, ‘ongeduldig’ en ‘blank’ bestempeld. “Je hoort dat ze roekeloos handelen, zinloos schieten op mensen” , zegt een jongere.

Het onderzoek – in opdracht van de Nationale Politie – is uitgevoerd in 2015 en 2016 en nooit eerder openbaar gemaakt.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Hypocrisie, Nederland. Bookmark de permalink .

23 reacties op Onderzoek Nationale Politie: Allochtone jongeren voelen niets voor baan als agent

 1. Perfide Albion zegt:

  Ongepaste grapjes? O ja. Er valt in de islam niet te lachen zei hun broeder Ayatollah Khomeini al.

  Het vers van het zwaard is natuurlijk veel leuker. Welke idioot heeft al die islamieten hierheen gehaald en wanneer gaan ze weer terug naar dat zie stuk aarde dat ze dhar el islam noemen? Sturen we de “grappenmaker” van Muiswinkel achter ze aan..

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Perfide Albion, Khomeini is van de sjiieten in Iran en we hebben echt veel meer last van de soenieten, wahabieten en salafisten.

   Van Muiswinkel is gestoord en die vent moet je negeren.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Goed zo.
   Da’s tenminste uitermate positief gedacht van dat allochtonentuig.
   Bij onze politie (hoe gedegenereerd de top ook is) hebben ze helemaal niets te zoeken.
   En inderdaad, die 2200,- Euro schoon per maand…. daar lachen ze om dat “verdienen” ze pèr dàg als het ’n beetje meeloopt in de drugshandel.
   En als het dealen gaat vervelen kunnen ze altijd nog wat geldautomaten uit de muur blazen.
   Nee, ’n baan bij de politie is goed voor blanke idioten die toch niks mogen van hun superieuren.

   Voor hun is de politie er alléén om ze te sarren met te roepen dat ze “gediscrimineerd” worden…!

   Like

   • Dit is gewoon 100% WAAR !!! Een moslim blijft een moslim en zal nooit te vertrouwen zijn ! Bewijzen zijn er ten over ….maar worden niet gedeeld met ons ! Dit is een schandalig land geworden, geen hoop meer voor Nederland !

    Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Imagoprobleem?

  Waarom zou je jezelf uit de naad werken in een functie die met de nek wordt aangekeken door je familie voor amper 2200 euro schoon in de maand terwijl je met minder 2200 euro per dag maakt en als held wordt binnengehaald?

  Like

 3. Jan zegt:

  Allochtone jongeren voelen niets voor baan als agent

  Gelukkig maar

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Jan, mee eens en deze uitslag had ik voor het onderzoek al kunnen zeggen. Wie de koran aanhangt en dus ook de sharia zal nooit als agent voor een democratie gaan werken. De Antillianen zijn in de ban van “Black lives matter” en zullen ook niet bij de politie willen.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Wat een geluk !!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Jammer dat de linkse &*&*& wel bij de politie willen !

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Zijn er dan geen bio Nederlanders die politie-agent willen worden ? Na een tijdje worden ze uiteraard racist.Ik ben het ook geworden in mijn loopbaan . Ik slingerde ooit eens een Marok op den bon en hij noemde mij een racist .Denk je dat een agent met een Marok achtergrond zijn broeders het lastig gaan maken, nooit , never , want dan krijgt hij de stempel van verader Het past ook niet in hun strategie om den boel over te nemen

  Geliked door 1 persoon

 7. Thoth zegt:

  Allochtone jongeren met hun families uitwijzen. Dat roep ik al 20 jaar… Op deze manier worden wij namelijk een islamitische staat in Europa. Hun bevolkingsomvang neemt maar toe…

  Like

 8. Marian zegt:

  Dan voelen zij zich een verklikker.

  Like

 9. Mary zegt:

  Heel mooi houden zo, ik zie graag die “racistische”, “ongeduldige”, blanke politieagent op straat!!.

  Geliked door 1 persoon

 10. Anna zegt:

  Een moslim leeft volgens de regels van de Koran en de Koran staat geen democratie toe…. en zeker ook geen democratische wetten die door kaafers zijn opgesteld……die worden niet geaccepteerd…… …… dus kun je nooit als politie agent de wetten van de democratie uitvoeren / zij gaan voor de sharia…..dus het beroep politie agent is onmogelijk voor een moslim.

  Weer een zoveelste bewijs dat integratie ONMOGELIJK is.

  Geliked door 1 persoon

 11. Pietersen zegt:

  Ze willen heus wel bij de politie, maar dan wel de sharia-politie. Een fijne club om je psychopatische lusten bij bot te vieren.

  Like

 12. Jan zegt:

  Wie liegt?

  Politie: ‘Er zijn wel meer allochtonen begonnen aan een opleiding’
  ‘Percentage allochtone aspiranten gestegen’

  De afgelopen jaren zijn meer allochtonen begonnen aan een opleiding binnen de politie. Dat stelt de politie zaterdag in reactie op een artikel in het AD. Die krant schrijft op basis van een onderzoek dat de meeste allochtone jongeren niets voelen voor een baan bij de politie.

  http://nieuws.tpo.nl/2017/09/09/politie-er-wel-meer-allochtonen-begonnen-aan-opleiding/

  Like

 13. tippelaar zegt:

  Marokkanen willen geen agent worden maar hebben ook niet niveau om dat te worden. Zij zien de staat met zijn trawanten als hun vijand en nederland als wingewest. Ook steeds minder autochtone Nederlanders willen agent worden en gelijk hebben ze. Slecht salaris, grote risicos voor lijf en leden. Geminacht door de eigen werkgever en de politiek en slachtoffer van smerige advocaten en de even smerige rechterlijke macht. Een beetje vent wordt geen agent. Ook is het achterlijk om beroepsmilitair te worden. Zowel voor de politie als voor de krijgsmacht worden leugenachtige spotjes gebruikt om personeel te werven. Mijn advies voor alle jongeren is om ver te blijven van dit soort beroepen want het levert alleen maar dood en verderf. Daar komt nog bij dat nederland al overgenomen is door de islam en er dus niets meer te verdedigen valt. Met dank aan het schorum in de Haag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s