Saadia A.-T., Alinksy en Van der Laan

Screenshot_125

(Door: Petra de Geus)

Zojuist lees ik op “E.J. Bron” dat Saadia A.-T. haar strafontslag aanvecht. Hoe verbazingwekkend. Ze was al geschorst en wordt beschuldigd van belangenverstrengeling, handelen in strijd met de gemeentelijke regelgeving en gedragscode, cliëntelisme/vriendjespolitiek, dat is opdrachten geven aan een persoon of personen met wie zij privé een relatie heeft of heeft gehad, en sjoemelen met offertes, oftewel fraude. Daarnaast, maar wie zal dat nog verbazen, deed ze haar werk niet en heeft ze niet ingegrepen bij ernstige signalen over het ronselen van moslimjongeren voor het kalifaat. Juist daarvoor was er, ook vandaag, op onze “E.J. Bron”- site een interessant stuk verschenen over Saul Alinsky. Wat hebben Saadia A.-T. en Saul Alinksy met elkaar gemeen?

Alinksy was een leerling van Herbert Marcuse, een van de vaders van de politieke correctheid, waarover ik al eerder schreef. Er is een link tussen Alinksy en de laatste twee Amerikaanse Democratische presidenten. Hillary schreef er haar scriptie of dissertatie over en Obama zag hem als zijn grote voorbeeld. Kortom, het gedachtegoed van Alinsky zit stevig verankerd in de Amerikaanse Democratic traditie.

Maar er is een heel andere link waarom Alinksy levensgevaarlijk is. Er is een link tussen Alinksy en het Grootkapitaal, namelijk met Adam Weisshaupt. Deze laatste schreef een essay over het creëren van macht. Als er een theoretische basis is van de macht, dan zijn dat niet Machiavelli of Alinsky, maar dan is het deze (verder vrij onbekende) Adam Weisshaupt.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat Alinksy, zoals Karl Schmitt aangeeft, bij de Satanskerk ging en Lucifer als zijn inspirerende voorbeeld aangeeft. Weisshaupt was medeoprichter van de Illuminati, die, zoals bekend, aanhangers van Lucifer, the Prince of Dawn zijn. Iets meer academisch wordt hun stroming het Shabbateanisme genoemd. Niet vernoemd naar de shabbath, maar naar de 17e eeuwse (al dan niet valse) Messias Shabbatai Zevi.

Het is dan ook niet zozeer verwonderlijk dat Alinksy een dergelijk boek heeft kunnen schrijven als wel dat het in die specifieke periode naar buiten is gekomen en zoveel invloed heeft kunnen krijgen (Clinton-periode, Obama-periode en nog steeds, nu in de oppositie). Er kan enkel uit geconcludeerd worden dat het Grootkapitaal toen zijn meeste eieren in het linkse mandje heeft gelegd.

Maar maak je geen illusies. Het grootkapitaal wedt altijd op twee paarden. Dat is een van de regels van Weisshaupt. Dan kun je in elk geval nooit verliezen. Dus Trump, wat er ook gebeurt, ook daar zullen ze hun belangen bij hebben. Een van de dingen die je kunt zien, is de kwestie Noord-Korea, want de Noord-Koreaanse centrale bank is nog steeds onafhankelijk en geen onderdeel van de Rothschild-collectie centrale banken.

Terug naar Saadia A.-T. Wat heeft haar aanvechten van haar strafontslag met Alinsky te maken? Simpel; de islam bedient zich van bijna dezelfde machtsmechanieken om macht te verwerven als Alinksy. Kijk maar naar de 13 mechanismen. Kijk eens naar nummertje 4. Saadia A.-T. volgt onze Nederlandse wetten, maar niet omdat die haar aan het hart gaan. Want het gaat haar niet om deradicalisering. En het gaat haar niet om integratie. En het gaat haar niet om diversiteit. Het gaat ook niet om de Marokkanenjacht van cry baby Elatik. Het gaat om maar één ding … het gaat om landjepik. En dat pikken we niet! Weg met haar! Zonder een enkele vergoeding of regeling. En weg met alle landverraders die haar helpen of die net zo zijn.

Dus Van der Laan: houd de eer aan je zelf. Ontsla je hoofdcommissaris Bromsnor Aalbersberg en treed af. We willen dit soort situaties niet zien van een gezonde burgemeester. En ook niet van jou. Je hebt nu nog respect, dus wees wijs en houd de eer aan je zelf.

Door:
Petra de Geus (september 2017)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad. Bookmark de permalink .

16 reacties op Saadia A.-T., Alinksy en Van der Laan

 1. M. zegt:

  Zou er niet op rekenen. Eer hebben ze al een tijd niet meer. Ze verraden allemaal hun eigen volk van hoog tot laag . Dat heb je met eerloze lafbekken die hun ziel hebben verkocht voor een lul bedrag in de maand.

  Geliked door 2 people

 2. Duchesne zegt:

  De schaamte voorbij…maar wat wil je met een soort die geen geweten nog eer hebben, enkel een perverse eigendunk.

  Like

 3. mahoog zegt:

  Als moslima mag je volgens je handboekje zeer zeker de zaken belazeren in het gevecht tegen de kufar…dus dat doet ze zonder schaamte.De klootzakken zijn weer de hollanderkes die maar blijven wegkijken.Sucses maar weer verder.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Alstublieft, Petra: U gaat nu toch zeker niet beweren, dat Alinsky “levensgevaarlijk” zou zijn omdat hij “Satanist” was, wat tevens de oorzaak zou zijn, dat Obama en Clinton van zijn leer zoveel profijt gehad zouden hebben, hè?
  Laten we alsjeblieft een beetje nuchter blijven: Als U mijn vertaling ècht goed heeft gelezen, kunt U weten, dat zelfs Karl Schmitt iets dergelijks niet zonder meer beweert: Hij geeft slechts aan, dat die mogelijkheid door de jaren heen geópperd is, maar dat er op dat punt geen zekerheid bestaat, temeer, daar het door Alinsky-zelf nooit als zodanig werd bevestigd. De toespelingen, die hij er op maakte, kunnen evengoed een vorm van provocatie geweest zijn, aldus Schmitt, wat slechts één ding bewijst en wel zijn non-conformisme, wat automatisch zijn theorieën bruikbaar maakt voor béide politieke zijden, en daarnaast eigenlijk voor álle maatschappelijke stromingen, kortom, voor wie er maar oog voor wil hebben. Hillary en Obama ontdekten het gedachtegoed van deze man toevallig wat eerder, waarschijnlijk omdat hij zelf Amerikaan was en zijn werk daardoor in Amerika oorspronkelijk werd uitgegeven. Mazzel voor hen, maar dat wil niet zeggen, dat er persé iets “verwerpelijks” achter zou zitten, waardoor iedere “deugdzame” niet-linkser er zorgvuldig áf zou moeten blijven! Die me een lol, zeg!
  Ik waardeer uw schrijfstijl, maar hier ziet U m.i. toch spoken.En uw link met Saadia A. T. komt mij eveneens nogal vaag voor: Dat lijkt m. i. eerder zó, omdat de ideeën van Alinsky inderdáád door iederéén aangewend kunnen worden. – Ook helaas door moslims, inderdaad, al betwijfel ik ten stelligste of die ze wel van Alinsky hebben: Die hebben dat immers niet nodig omdat ze beschikken over hun eigen, 1400 jaar oude taqiyya-methodes!
  Laten we liever met twee benen op de grond blijven staan en onze tegenstanders bestrijden met de wapens, die Alinsky óns net zo goed aanreikt als hèn….Juist omdat hij naar alle waarschijnlijkheid géén politieke stellingname voor ogen had – zoals Mannheimer en Karl Schmitt trouwens ook al aangeven.
  Satanisme, alsjeblieft zeg! “Met sprookjes is niets mis, maar sprookjes horen hun plaats te kennen.”
  (En dát citeer ik dus uit de mond van wijlen Hans van den Bergh, oprichter van het Republikeins- en het Nieuw Republikeins Genootschap.)

  Geliked door 1 persoon

  • Petra de Geus zegt:

   Beste Theresa,

   Kunnen we elkaar misschien tutoyeren? Om te beginnen wil ik je bedanken voor je talloze vertalingen en bijdragen die ik altijd zeer waardeer. Nu, over je repliek.

   Wat ik weet is dat Alinsky zijn “Rules of Radicals” aan Lucifer heeft opgedragen. Dat is geen alledaags gegeven – zoiets hoor je niet vaak – te meer daar Adam Weisshaupt waar je helaas niet naar verwijst een Shabbateanist was. Mocht je er toch meer over willen weten zou je kunnen googelen op Adam Weisshaupt, Shabbatai Zevi en Jakub Frank. Het spook dat ik volgens jou zie is satanisch, maar het satanische waar ik naar verwijs is de samenwerking tussen links, het Grootkapitaal en de Islam. Daar heb ik al eens eerder over geschreven. Het Grootkapitaal heeft, merkwaardig genoeg, een actieve esoterische kant, het Shabbateanisme.

   Inderdaad ben ik het met je eens dat de denkbeelden van Alinsky voor alle partijen, los van de moraal, bruikbaar zijn en ik zou het toejuichen als onze kant er eens meer gebruik van zou maken. En inderdaad, Moslims hebben Alinsky niet nodig, die hadden lang daarvoor al hun eigen Alinsky’s. Wat ik wou zeggen is dat de door hem beschreven machtsmechanismen werken en dat je diezelfde principes moeiteloos in de Islam terug kunt vinden. Maar hoe verdorven, brutaal en kwaadaardig sommige Moslims in Nederland ook zijn, ze zijn slechts een instrument, een speeltuig van het Grootkapitaal.

   Kern van mijn verhaal is dat wij ons door figuren als Saadia a.-T. als domme lammeren het (halal) slachthuis binnen laten leiden en dat wij daar heel snel wat aan moeten doen wil er voor Nederland geen onherstelbare schade ontstaan. Dus: weg met incompetente en naieve bestuurders en weg met mensen met een migratieachtergrond die integratie en de Nederlandse wet niet serieus nemen. En naast Links en de Islam is ook het Grootkapitaal een gevaar. Maar die zijn te groot om buiten te sluiten. Overigens, het enige waar die gevoelig voor zijn is hun portemonnee. Dus ze zijn wel groot, maar ook kwetsbaar – in elk geval gemakkelijk te treffen.

   Like

   • Feniks zegt:

    Dames,
    ik moet jullie beider verhalen nog eens goed bestuderen.
    Er komt heden ten dage nogal wat info op ons af.
    Wat ik wel wil opmerken is het volgende:

    Wij lezers, hunkeren en dorsten naar nieuws en kennis.

    Dat jullie, Bron en Fenixx heel heel veel nieuws verschaffen moge duidelijk zijn!
    Ik spreek nu voor mezelf.
    Blijf, ondanks soms wrijving (waar heb je die niet?) EEN blok!
    Voor de goede zaak, voor ONZE (gemeenschappelijke) zaak , voor ONS en ONZE kinderen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Als de door Alinsky beschreven machtsmechanismen wèrken, is er immers al helemáál geen reden om hem als “levensgevaarlijk” af te schilderen: Dan hoef je hem alleen maar ter harte te nemen en zijn methodes zèlf te gebruiken.Dat is eens te meer mogelijk omdat hij geen politíeke stellingname inneemt.
    En dat “Satanisme”……Nog steeds goeddeels provocatie, lijkt mij: Ik herken dat immers; ik heb dat geintje zelf ook wel eens toegepast in een omgeving, waar ik balorig werd van de “geestelijke waarden,” waarmee men daar overvloedig zat te dwepen: Succes verzekerd, in die zin, dat ze je vervolgens met rust lieten.
    Al met al geen aanleiding om Alinsky als “levensgevaarlijk” af te schilderen, temeer daar je zelf ook al toegeeft, dat zijn denkbeelden ook voor ons bruikbaar zijn. Er wordt door sommigen hier al genoeg geschermd met “satanisme”, o.a. doordat men dan beweert, dat de islam satanisch zou zijn! Nou, daarmee doen we Satan bepaald onrecht, volgens mij! Ha ha!
    Maar zonder gekheid: ik blijf erbij, dat ik het te ver vind gaan om er dergelijke dingen achter te gaan zoeken: We kunnen er veel beter ons voordeel mee doen, door zulke ideeën zèlf te benutten!

    Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Saadia.-T laat weer eens zien hoe hondsbrutaal Marokkanen zijn.

  Like

 6. Jan zegt:

  In 2014, dus ten tijden van de Obamaterreur, wilde men een monument ter ere van de duiel oprichten, pas voor het Statehouse, wat werd verboden. En zoals linksvolk is wordt dan wat aan het christendom herinnert, dus de Tien geboden kort en klein geslagen

  http://www.thegatewaypundit.com/2014/05/first-look-at-new-satanic-statue-to-be-erected-at-ok-statehouse/

  https://www.upi.com/Top_News/US/2014/10/24/Oklahoma-statehouse-Ten-Commandments-statue-smashed/3471414168385/

  Crooked Hillary Wants To Be A Preacher But Even Church Of Satan Doesn’t Want Her!!

  Wikileaks Exposes Clinton’s Satanic Network

  http://shoebat.com/2016/11/04/shock-wikileaks-emails-reveal-hillary-clinton-campaign-chairman-invited-to-participate-in-satanic-blood-and-sex-magic-rituals-with-devil-worshipping-artist/

  Like

 7. Flo zegt:

  Dat durft van der laan niet…. bang, zoals zo velen voor de moslim voor de islam……
  En die advocaat van dit stuk maroc nageboorte is een vuile collaborant die uiteindelijk ook het med op de keel krijgt.

  Like

 8. Hendrik zegt:

  Terug naar het land van haar voorouders sturen. Waar woont die hoer van allah?

  Like

 9. Marian zegt:

  Dat wijf probeert iedereen te manipuleren.

  Like

 10. Jan zegt:

  Debat ronselende jongerenwerkers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s