CARTOON: Europese naïviteit . . . of kwaadaardige opzet!?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op CARTOON: Europese naïviteit . . . of kwaadaardige opzet!?

 1. koddebeier zegt:

  Kwaadaardig Opzet !!!!!

  Geliked door 2 people

 2. Astrid zegt:

  Extreem kwalijke opzet natuurlijk, alleen hebben veel mensen dat kennelijk nog steeds niet door, of ze vinden het wel best zo….

  Geliked door 3 people

 3. Jan zegt:

  Ik zou een vuurtje onder dat paard stoken.

  Geliked door 2 people

 4. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  De geschiedenisboekjes leren ons, dat er in het ondermaanse niets nieuws onder de zon is. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is al tig-keer voorgevallen. Maar wel telkens net even iets anders. Zo ook het paard van Troje. Hoe knullerig ook, de mensheid trapt er steeds weer in. Met open ogen haalt de EU het vijandelijke paard van Troje in huis. Het is beslist geen onschuldig akkefietje meer, maar duidelijk kwalijke opzet. De sluwe machthebbers in Brussel worden keer op keer gewaarschuwd, Maar het haalt niets uit. Ze hebben een plank voor de kop. Ze horen niets, ze zien niets, ze zeggen niets en ze doen nog minder, maar ze drijven wel hun zin door en ze duwen ons de problemen door de stot. Dit gaat voorwaar niet lang meer goedgaan. Wanneer is de maat vol? Wanneer valt de druppel, die de emmer doet overlopen? Hoe lang gaat de kruik nog te water, eer die barst? De geschiedenisboekjes leren ons ook, wat er te wachten staat, als het volk de kont tegen de krib gooit.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Zou COA-baas Gerard Bakker dan toch nog gelijk krijgen.
  Hoogopgeleiden ?
  Een paar Camerunians, Afrika, hebben een boot ontwikkeld van afgedankte plastic flessen.
  Een “ecologische” boot.
  Dat probleem is dan ook meteen opgelost.
  Of ze met hun ontwikkeling verder gaan bij de TH. Delft of entrepreneurs worden en de boten gaan verkopen voor de individuele overtocht over de Middellandse Zee, is nog niet bekend.

  Geliked door 1 persoon

 6. Peacepipe zegt:

  Het is kwaadaardige opzet! Het gaat toch precies volgens EU-resolutie 1743! Merkel roept: de islam hoort bij Duitsland, dus ook bij de rest van West-Europa. Het zoveel mogelijk tegengaan / wegwerken van islam onvriendelijke acties en uitspraken. Geen of lichte straffen voor criminele moslims. Merkel heeft diverse wetten en afspraken overtreden zonder dat daar wettelijke tegenmaatregelen tegen ondernomen worden door de Duitse Bondsdag!. Sterker nog, ze kan over 14 dagen opnieuw gekozen worden. Nog steeds worden de Europese buitengrenzen niet bewaakt!

  Like

 7. Elisah zegt:

  Trouwens, de woning van Baudet is alweer besmeurd door linkse beesten.
  Baudet zal binnenkort, net zoals Wilders, beveiliging nodig hebben.
  Denk maar zo, na iedere actie van extreem links zal Baudet groter worden…en groter worden…

  Like

 8. Elisah zegt:

  Hamza bin laden, de zoon van, wil isis en al qaueda samenvoegen.
  Het slagveld moet volgens hem verplaatst worden naar Londen, Parijs, Tel Aviv en Washington, naar het straffen van Joden en kruisvaarders waar ze vandaan komen.
  Dat belooft niet veel goeds, maar hoe meer aanslagen, hoe sneller de ogen open zullen gaan en hoe meer mensen zich gaan verzetten tegen die waanzin.
  Is Parijs trouwens momenteel wel veilig genoeg om te bezoeken?
  Scholen plannen nog steeds reizen naar Parijs, terwijl er de afgelopen maanden verschillende (5) aanvallen geweest zijn, en in heel Frankrijk de afgelopen 8 maanden 11 aanslagen voorkomen zijn. In heel Frankrijk geldt nog steeds de noodtoestand.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Binnen zonder kloppen.
  https://nos.nl/artikel/2192438-asielzoeker-bekent-verkrachting-en-moord-studente-freiburg.html

  Zo, ff stoom afblazen, want jullie lezen ook.

  Like

 10. M. zegt:

  100% kwade opzet. Of dacht u dat de Haagse bende niet weet wat voor drama men aan het creeren is door voor de evil united de hoer uit te hangen.

  Like

 11. Jan zegt:

  Schokkende beelden: islamofobe grappen bij de NPO
  Arjen Lubach zal nu wel ‘diep racistisch’ worden genoemd door KRONCRV

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s