CITAAT Burak Bekdil

Screenshot_147

(Vertaling: E.J. Bron)

“Het is ironisch dat miljoenen moslims proberen, op gevaarlijke manieren, de grenzen te bereiken van de civilisatie die zij historisch hebben beschuldigd voor alle kwaad in de wereld, inclusief dat in hun eigen landen. Het ´romantische´ Westen vraagt zich niet af waarom miljoenen, het Westen hatende, moslims naar haar op weg zijn. Of is het ´islamofobisch´ om erop te wijzen dat er in Griekenland, Servië, Hongarije of Oostenrijk geen oorlog is?”

(Burak Bekdil schrijft regelmatig voor “Gatestone Institute” en “Defense News” en is medewerker van het “Middle East Forum”)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam, Moslims, Westen. Bookmark de permalink .

17 reacties op CITAAT Burak Bekdil

 1. Aegolius cs zegt:

  Als niemand,NL regering, EU zich dat afvraagt……. worden dergelijke vragen wel elders beantwoord. Niet door N-Korea (oeps) maar in Huize Rusland.

  Like

 2. M. zegt:

  Je mag niet wijzen op landen waar geen oorlog en ellende is anders valt het op wie de ellende veroorzaakt. Dus verzint de leugen daar een foobje op.

  Maar laat u niet door foobjes gelul de mond snoeren en buigen voor de leugen.
  Want dat zal u werkelijk de kop kosten.

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Of is het ´islamofobisch´ om erop te wijzen dat er in Griekenland, Servië, Hongarije of Oostenrijk geen oorlog is? Moet zijn: nu nog geen oorlog is. Binnen minder dan 10 jaar zitten we hier in Syrië.

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Simpel. De moslimwereld kan geen welvaart creëren voor de inwoners van die landen. En dat komt omdat de Islam als ideologie geen sociaal-economisch plan bevat en er de ruimdenkendheid niet voor heeft. En dat komt dan weer omdat moslims de welvaart van anderen zijn gaan roven. Die twee zaken houden verband met elkaar: moslim banditisme is een hoofdbestanddeel van de Islam. En omdat moslims zelf niet begrijpen dat je niet oneindig kan blijven roven van anderen, (op de duur blijft er niets meer over) heeft de ideologie geen vooruitziend sociaal-economisch plan. M.a.w. hoe meer mensen er moslims worden, hoe minder welvaart er wordt gecreëerd, want dan zal alles zijn leeggeroofd. Dat kan je zien in die landen zelf.

  Dat weten moslims volgens mij zelf ook. Dus het netto resultaat is dan dat de moslimwereld gaat zitten klagen dat hun eigen socio-economische achterstand te wijten is aan wat wij in het Westen fout doen in hun ogen. Terwijl het hun eigen verantwoordelijkheid zou moeten zijn. Dus dan krijg je afgunst van moslims: “als het zo zit, dan zullen we jullie op hetzelfde niveau doen afdalen tot jullie even slecht af zijn als wij.” Zoiets. Moslims kunnen niet verdragen dat wij het beter kunnen hebben dan zij, enkel en alleen maar omdat er in het Westen ook effectief wordt NAGEDACHT over socio-economische vraagstukken. Natuurlijk wordt je pissed-off afgunstig, te denken dat je gevangen zit in een ideologie die zelf gevangen zit in een korte termijn visie m.b.t. economie die niets anders inhoudt dan de welvaart van niet-moslims leeg te roven.

  Liked by 1 persoon

  • Luchtpint zegt:

   Dus daarom haten ze ons tegelijk en blijven ze toch naar hier komen. Een vicieuze cirkel.

   Like

   • Marian zegt:

    Luchtpint, zo denk ik er ook over. Die haat is zo groot dat zij makkelijk onze keel kunnen doorsnijden.

    Liked by 1 persoon

   • kampersrene zegt:

    Inderdaad die moslims zijn niet in staat om een beschaving op te bouwen deels door hun achterlijke godsdienst. Als ge dat vergelijkt met het vrije westerse denken ,de prestaties op allerlei gebied Vooral de technologie.Wij plannen al uitstapjes naar mars terwijl de getaanden volop bezig zijn hun koran te bestuderen. Wat zij kunnen gebruiken is geen haram maar halal zoals bv de Iphone Het is een zielig achterlijk volk behoudens enkele uitzonderingen

    Liked by 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    Dat is het narcisme in dit volk. Eigenlijk haten ze zichzelf, maar willen dat niet erkennen, omdat ze dan kritisch naar zichzelf moeten kijken. Ze hebben weinig vermogen iets op te kunnen bouwen en hebben een diep minderwaardigheidscomplex Dus projecteren ze hun haat (en onvermogen door in de slachtofferrol te gaan) op anderen. In dit geval de niet-moslims. Als er geen niet-moslims meer zouden bestaan gaan ze elkaar kapot maken. Narcisten halen ook hun energie, die ze zelf niet hebben uit anderen, die wel in staat zijn verantwoording te nemen en probleemoplossend door het leven gaan. Correct blijven is onmogelijk als men er niet aan onderdoor wil gaan.

    Liked by 1 persoon

   • Luchtpint zegt:

    Dat is een correcte analyse, Rensk. Dat was eigenlijk perfect vertaald wat ik wou zeggen.

    Als moslims niet met geweld en intimidatie anderen tot de Islam hadden bekeerd, dan zouden de huidige minderheden in die moslim landen vandaag een meerderheid zijn, en dan zouden die landen vandaag mogelijk even welvarend zijn als die in het Westen. (denk bijvoorbeeld aan de Koptische christenen van Egypte of de Zoroastriërs van Iran) Dan zouden de rollen gewoon omgedraaid zijn. Dan haalde iedereen in die landen zijn neus op voor zo’n achterlijke minderheid. Dan zouden ze even marginaal zijn in Egypte als ze de Kopten vandaag hebben gemaakt.

    Like

  • Republikein zegt:

   1. En omdat moslims zelf niet begrijpen dat je niet oneindig kan blijven roven van anderen, (op de duur blijft er niets meer over) heeft de ideologie geen vooruitziend sociaal-economisch plan.

   2.Dat weten moslims volgens mij zelf ook. Dus het netto resultaat is dan dat de moslimwereld gaat zitten klagen dat hun eigen socio-economische achterstand te wijten is aan wat wij in het Westen fout doen in hun ogen.

   St, Maarten, St. Maarten, en alle koeien hebben staarten?

   Like

  • tippelaar zegt:

   Luchtpit heeft het goed

   Like

 5. Rensk. zegt:

  Hierbij dan een snoepje vanuit mijn voordeur voor Republikein voor het prachtige gezongen liedje.

  Like

  • Republikein zegt:

   Tyvm, en je zult maar naar buiten gaan voor honger en dorst zoekende en naar huis met een flatsceen.

   Like

  • Republikein zegt:

   Creatief met kurk, maar dan anders.
   Er is een nieuwe trend in post-partum-zwangerschapsland: navelstrengkunst! Na de smoothies en hachee van placenta, dachten we dat we de gekste dingen omtrent dit onderwerp wel hadden gezien, maar daar zaten we even goed naast zeg!
   Als grap zei je wel eens tegen iemand die wereldvreemde trekjes had dat ze bij de geboorte de placenta hadden bewaard en de baby weggegooid.
   Tegen het zere been want haram.

   Like

 6. Ronald zegt:

  Moslims…….ik kan dit woord bijna niet uit mijn strot krijgen……ZE KOMEN HIER ALLEEN VOOR HET GRATIS GELD, DE GRATIS ZORG, DE GRATIS VERBLIJFSVERGUNNING EN DE GRATIS WONING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hebben ze dit, dan gaat hun islamleven gewoon verder zoals ze altijd hebben geleefd!!!!!!!!!!!!!!! WERKEN WILLEN EN HOEVEN ZE NIET……ZE KRIJGEN IMMERS GRATIS GELD!!!!!

  Ze zijn zo ‘zielig’ en kijken ook zo als ze hier ILLEGAAL naartoe komen!!!!!!!!!! Maar nogmaals, het zijn GELUKSZOEKERS en wij draaien voor de kosten op, het land wordt onveiliger etc. etc.

  EIGEN VOLK EERST!!!!!! Denk aan ONZE KINDEREN en HUN WESTERSE TOEKOMST!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s