Hoofdstad Jeruzalem

Screenshot_156

Jeruzalem werd meer dan 3000 jaar geleden de hoofdstad van Israël – 1600 jaar voor de geboorte van de islam.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Israël, Jeruzalem, Jodendom. Bookmark de permalink .

28 reacties op Hoofdstad Jeruzalem

 1. guusvelraeds zegt:

  Maar volgens de leer van de islam waren de Joden van die tijd eigenlijk ook moslims. Moslims die de oorspronkelijke Koran vervalst hebben en zich Joden zijn gaan noemen. Abraham, Isaak en Jakob waren ook moslims en niet vergeten Jezus (Isa) was natuurlijk ook een moslim. Zo daar sta je dan als Jood en Christen met je bek vol tanden.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ guusvelraeds op 10/9 om 22:41

   “Met je bek vol tanden”….? Ja, inderdaad, als wij ons alles wijs laten maken door moslims, die zelf nog nooit iets gepresteerd hebben, behalve dan een wereldwijde genocide op alles wat niet leeft volgens hun eigen geschreven handboek (koran).

   Als wij hier niet tegenin gaan, dan kun je er op wachten totdat ze beweren dat God ook een moslim is, en dus Adam en Eva vanzelfsprekend ook, omdat die naar Zijn evenbeeld zijn geschapen.
   Liegen en bedriegen, leugens van het allerergste soort, dat is waarvan wij de islam en dus ook de moslims kunnen beschuldigen.

   In de koran wordt overigens GEEN ENKELE KEER de stad Jeruzalem genoemd, In de Bijbel zeer vaak. De Bijbel is stukken ouder dan de koran, maar de ‘geleerde islamieten’ hebben daar ook weer hun eigen verhaal voor bedacht.
   Abraham zou volgens de moslims Ismaël hebben moeten offeren, maar de Bijbel zegt overduidelijk dat Izak geofferd moest worden. Er staat ook bij waarom God juist DIT offer wilde. Ismaël’s naam wordt in dat verhaal niet eens genoemd.

   Het beste is om alles wat moslims beweren straal te negeren. Ik houd vast aan de Bijbelse geschriften. Die zijn inderdaad heel wat ouder dan die vervloekte koran!

   Like

  • Anna zegt:

   Dat is het idiote aan de islam….. ze willen ” achteraf” alles aan de islam en Mohammed toekennen…. ze herschrijven gewoon de geschiedenis….
   De islam zegt dat alles al vanaf de schepping onder de islam was alleen wisten de mensen dat toen nog niet….. De islam zegt dat dit pas is geopenbaard door Mohammed .. ( die niet kon lezen of schrijven……) Mohammed zou een openbaring hebben gekregen dat de tijd voor hem ook allemaal onder de islam , onder Allah, viel……. …De aloude geschiedenis ( Egypte, Grieken ) worden op deze manier zelfs geïslamiseerd….. en dat wereld wijd….. Hier hoor je in West Europa weinig over……

   De islam; Een rare, gekke onbegrijpelijke, liegende, mensonterende, discriminerende, moorddadige en feiten verdraaiende ideologie/ die zich religie noemt om onder het mom van ” religie” voet aan de grond te krijgen in west Europa. En dat gaat ze lukken ook omdat wij in onze democratie zo slap zijn deze ideologie niet te ontmaskeren…..
   En dit laatste weet de islam heel goed te gebruiken…..

   Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Ik kan niet zeggen dat de Joden op Chinezen lijken, omdat dat niet zo is, maar vind Joden wel op de mensen van het M-O lijken,..is dat erg?? Nederlanders lijken ook op Duitsers, is dat erg??

   Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Dit feit alleen al geeft het joodse vol meer rechten op deze stad dan de later gekomen islam !

  Like

 3. Alex Delarge zegt:

  Dat is correct.

  Like

 4. Smits zegt:

  Duidelijk dus dat alle islamieten afstammellingen van de gewone jood is. En daar moeten ze het mee doen.

  Like

 5. abouneenee zegt:

  Moslims bevalt het niet feiten onder ogen te krijgen die mogelijkerwijs hun natte droom van werelddominantie kunnen ondermijnen, nu zijn er ook vele westerlingen die uit een pure machtshonger sympathiseren met moslims of zelfs het goede voorbeeld geven, zoals de politieke leiders die het goed gebruik vinden niet te luisteren naar ‘hun onderdanen’, die zijn maar lastig en staan hun in de weg de islam en de woorden van hun profeet als dè waarheid te zien en verkondigen. Dit is samengevat hun Fitna, hun interne strijd. Helaas voor moslims is er geen bomgordel zo sterk dat hij feiten kan opblazen. Sommige moslims overstijgen het intellectuele niveau van een kleuter, vooral door af te kijken van westerlingen, zien dit ook wel en zijn al een tijdje onderweg om de geschiedenis te vervalsen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat Google onwelgevallige zoekresultaten wil wissen uit hun cache waarin gezocht kan worden. Dat is de dictatuur van (het geïslamiseerde) Google…

  https://www.volkskrant.nl/economie/google-schrapt-nare-nieuwsberichten-feitelijk-censuur~a3683840/

  Like

 6. Elisah zegt:

  Tijd voor alle vreedzame wereldreligies om samen te pakken en een groot blok te vormen tegen kwaadaardigheid.

  Like

 7. M. zegt:

  Muhammad just said, that according to A the MOST AWFUL NAME on the day of ressurection is a man calling himself King of kings !
  These shall make war with the Lamb ( Jesus) and the Lamb shall overcome them:
  For He is Lord of lords and King of kings and that they are with Him are called, and chosen and faithfull. (rev 17:14)

  A. know EXACTLY what Jesus Christ, the son of God, King of kings will do to him on the day of ressurection. Amen.
  And he hates Christians because they too know who Jesus Christ is

  Make no bones about it;
  Islam and his father Satan are on the rise, just as Jesus and the bible prophesied.

  But FEAR NOT. Be strong and of good courage because He that is in us, is greater tham he that is in this world.
  God will not leave us nor forsake us. Amen.

  Like

 8. Mary zegt:

  Je kunt er sowieso van uitgaan dat de agressieve Islam alles aan elkaar liegt of omdraait, het basisprincipe van negatief.

  Like

 9. Veenstra zegt:

  Dit is waar het om draait en geeft de verklaring van alles maar de oplossing moeten we zelf realiseren. Open de link dit is extreem belangrijk. Conclusie …. onderwerpen of overwinnen

  http://franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

  Like

 10. fleckie zegt:

  Men moet zich NU WEL eens gaan realiseren, dat het binnensluipen van moslems in ISRAEL , ( voorheen PALESTINA genoemd, …door ARABIEREN gestolen naam, om hun binnendringing te faciliteren) dat eigenlijk een waarschuwing inhoudt voor ..( nog..altijd?) onnozele kiesgerechtigden, in West-Europese landen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s