Na Leipzig nu München: opnieuw een verkrachte jogster

Screenshot_151

JOGGEN in een land, waarin je goed en graag leeft? Alleen nog met pepperspray, een cursus zelfverdediging en absoluut niet alleen!

(Vertaling: E.J. Bron)

MÜNCHEN – Zaterdagmorgen tegen 10.00 uur werd bij de Simssee een jogster overvallen en verkracht. De vermoedelijke dader: een afgewezen “asielzoeker” uit Nigeria.

journalistenwatch

De vrouw was alleen aan het joggen, toen de man een hele tijd met haar meeliep en aansprak. Plotseling viel hij over haar heen en verkrachtte haar aan de kant van de weg. De vrouw verzette zich fel en kon zichzelf zodoende bevrijden en vluchten. Toen ze een bekende jogger tegenkwam, sloeg de dader op de vlucht.

Op grond van de omschrijving van de dader kon de verdachte in het aangrenzende beschermd natuurgebied door de politie worden gearresteerd. Het gaat om een 34-jarige afgewezen “asielzoeker” uit Nigeria.

Twee dagen geleden nog had de “Tagesspiegel” zich met de kop “AfD, stop de grove bangmakerij om te joggen!” over een verkiezingsposter (foto boven) van de AfD opgewonden, dat de zaak van een verkrachte jogster in Leipzig had opgepakt. De “Tagesspiegel” had de AfD ervan beschuldigd “het leed van een jogster voor verkiezingsdoeleinden te gebruiken”. En nu heeft de realiteit de linkse fantasten toch daadwerkelijk weer eens ingehaald.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nigeria, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Na Leipzig nu München: opnieuw een verkrachte jogster

 1. mahoog zegt:

  Vrouwen bewapend u,schiet hun ballen stuk,dit zijn beesten(sorry beesten, jullie zijn beter opgevoed)Fuck jullie wegkijk elite!

  Geliked door 1 persoon

 2. aquarius4422 zegt:

  De leugenpers heeft zichzelf weer eens in de voet geschoten.
  Snappen die gasten nu zelf niet hoe wereldvreemd ze bezig zijn?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Beste Aquarius.
   Het gaat de kranten/bladen alleen om het geld.
   Het zijn louter commerciële bedrijven.
   De tijd van het idealisme met een stencilmachine in de achterkamer, bestaat al lang niet meer.
   Zolang het volk wil wegkijken… zolang zullen de media links steunen.
   Als het volk het zat is zullen de media van de een op de andere dag uiterst tot zelfs extreem rechtse propaganda verkopen…

   Smerige commerciële rukkers met ’n auriool van objectiviteit.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Laatst stonden ze hier voor de supermarkt de Telegraaf uit te delen.
    Of ik er 2 mee kon meenemen, was geen enkel probleem.
    Mooi, zeg ik, precies wat ik nodig heb voor me kattenbak, die kwam ik net even tekort.
    Had je ze moeten zien kijken, onbetaalbaar die blikken.

    Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Dan zijn ze hier. Worden afgewezen en dan zou je denken dat ze wel wat anders aan het hoofd hebben dan een vrouw. Het zijn mannen, die hun driften niet in bedwang hebben. En daar wil die boerenknol uit Duitsland nog hele hordes van binnen halen Als daar hele hordes van komen dan zal het mij niet verbazen als ze gegeven moment door de straten trekken met manchetes en de huizen binnen vallen.Gebeurd in Afrika toch ook om de zoveel jaar in die landen! Door de dorpen trekken en roven en verkrachten. Waarom zouden ze dat gegeven moment hier niet gebeuren. Die mensen hebben hun driften niet in de hand en zeker hier niet met al die vrijheid, die ze hier ervaren en niet gewend zijn. Een totaal andere gedachtengang.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Misschien is toch de tijd aangebroken om kamp Dachau weer in gebruik te nemen? Dit maal als interneringskamp waar men de gevaarlijke vuil uit de Derde Wereld verzamelt en sluit voor het vertrek naar het land van herkomst. Het is vanzelfsprekend dat zij zouden van dezelfde gastvrijheid genieten als de politieke gevangenen in de jaren ’30.

  Like

 5. Elisah zegt:

  Zo’n figuur is als een wild beest die vrouwen als aangeschoten wild ziet.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Grappig en niet voor dat vrouwtje.
  Trillende billen, daar moet in gebeten worden dacht die krijger.

  Like

 7. Marian zegt:

  Ze zien een vrouw als lokaas.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Tja, men kan alleen maar zeggen, ‘ er bestaan mensen die leren het nooit’! , ( daarom is …confrontatie ..zelf, ., zo …leerrijk)!!!

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Voortaan gezamenlijk trimmen, en of met de hond. Blijven die bavianen wel uit de buurt. Erg triest natuurlijk dat dit zo moet tegenwoordig.

  Like

 10. tippelaar zegt:

  neem een spuitbus pepperspray mee. Kan aan een holster naast je flesje water. Is zeer effectief. Mag wel niet maar het werkt wel. Kan je ook gelijk die agent die er wat van zegt en het je af wil nemen even mee pepperen. Wet ie ook hoe dat werkt.

  Like

 11. Pingback: De nieuwe geweldscultuur in het land | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s