Rohingya – Media creëren een nieuwe volksgroep

Screenshot_149

(Vertaling: E.J. Bron)

Westerse media creëren compleet onkritisch de nieuwe, vervolgde volksgroep van de Rohingya. Dat het hierbij echter zou kunnen gaan om geïmporteerde Jihadisten en islamitische opstandelingen, die vermoedelijk door Saoedi-Arabië ondersteund worden, interesseert onze vooraanstaande media geen biet.

journalistenwatch

Op dit moment volgen de media elkaar razendsnel op in de voorstelling van de vermeende volkerenmoord op de zogenaamde volksgroep van de Rohingya. De Rohingya zouden door militante boeddhisten in de jonge democratie van Myanmar uitgeroeid worden, aldus de mediale voorstelling.

Al in 2013 kwam het in Myanmar, het voormalige Birma, tot enorme ongeregeldheden tussen de boeddhistische bevolking en de islamitische “Rohingya”. De regering van Myanmar kwalificeert de “Rohingya” als “illegale immigranten”, die in het jongste verleden vanuit Bangladesh geïmmigreerd zouden zijn, en maakt hen maatgevend verantwoordelijk voor de steeds opnieuw opvlammende onlusten. In Myanmar nam in de loop der jaren de bezorgdheid over de snelle groei van dit islamitische bevolkingsaandeel toe. Van politieke zijde werden de polygamie, een bovengemiddeld aantal kinderen en de monopolisering van bepaalde economische takken bekritiseerd. In Myanmar woonden in 2013 al ongeveer een miljoen Rohingya.

Nadat het conflict in Myanmar, net zoals in alle hoeken van deze wereld, escaleert als moslims een  bepaald bevolkingaandeel vormen, is er een enorme belangstelling van de media voor de zogenaamd vervolgde volksgroep, die zo blijkbaar helemaal niet bestaat.

Rohingya – geen volksgroep

Het begrip Rohingya definieert geen volksgroep, maar wordt sinds de jaren-50 gebruikt voor de in Myanmar illegaal levende moslims. De vertegenwoordigers van de moslims eisten daar een eigen gebied in de voormalige Arakan-regio en wilden niet onder een boeddhistische regering in een Arakan-staat leven. De boeddhisten daarentegen willen geen deel van hun land kwijtraken.

Staatsinstanties in Myanmar wijzen de benaming Rohingya af en spreekt in plaats daarvan, dat wordt zelfs gezegd door het links gerichte Wikipedia, van Bengalezen. Zo wil de regering haar positie verduidelijken dat het om illegale immigranten uit Bengalen (Bangladesh)  gaat. Verdreven moslims uit de regio, die zich in de jaren-70 in Saoedi-Arabië of Pakistan hadden gevestigd, worden daar “Birmese moslims” genoemd.

Ook al probeerde de Rohingya-beweging het begrip “islamitisch” in de geschiedschrijving in toenemende mate door “Rohingya” te vervangen, is dit volgens opvatting van enkele historici geen houdbaar optreden. Het zou aan de hand van aantekeningen niet mogelijk zijn om te bepalen wie de Rohingya zijn of willen zijn. Het zou een identiteit zijn, die zich in 2016 nog in opbouw zou bevinden.

Rohingya-leider werd gestuurd door Saoedi´s en Taliban

Naar het schijnt, werd ini de jonge, democratische staat Myanmar, wiens presidente een gerespecteerde winnares van de Nobelprijs is, precies dezelfde jihad geïmporteerd die men kent van Nigeria tot de Filipijnen. De aanvoerder van de 500 militante Rohingya van de ARSA, aldus bericht de blog fisch+fleisch, had nooit in het land van zijn vader geleefd, maar werd in Mekka tot radicale islamiet opgevoed en in Pakistan bij de Taliban tot Jihadist opgeleid.

Nu is het de vraag waarom Duitse mainstream media niet berichten over deze verbanden en Volker Beck (de Groenen) van de Duitse regering kan eisen dat Duitsland en de Europese Unie dringend “Rohingya-vluchtelingen” uit Bangladesh zouden moeten opnemen. Zonder tegenspraak kan Beck de winnares van de Nobelprijs voor de Vrede, Aung San Suu Kyi, als medeverantwoordelijk bestempelen en in de mediale ruimte een zogenaamde genocide op de Rohingya plaatsen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", asielwaanzin, Bangladesh, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Europa, EUSSR, Groenen, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Myanmar (Birma), nieuw fascisme, onwetendheid, Pakistan, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Saoedi-Arabië, Socialisten, soevereiniteit, Taliban, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op Rohingya – Media creëren een nieuwe volksgroep

 1. Sabeltant zegt:

  Wat ik er van gelezen heb zijn die Rohingya zwervende figuren die nu een eigen staat willen.
  Soort van Palestijnen maar dan anders.

  De oplossing is simpel.

  Iedereen blijft in zijn eigen land en trapt eruit wat er niet hoort.

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Ja natuurlijk moeten er Rohingya opgenomen worden in Duitsland. Op zijn minst honderdduizend. Wie niet groen stemt is een fascist en racist. Nederland kan gemakkelijk tienduizend Rohingya aan. Vraag het maar aan Jesse. Wanneer gaan we ze ophalen?

  Geliked door 1 persoon

 3. Ted zegt:

  Dit deed mij al meteen denken aan de zogenaamde “Palestijnen”. Ook zo’n verzonnen zielig volkje. Voor 1947 waren dit nog gewoon Egyptenaren en Jordaniërs.
  Ik denk dat de zieligheids-industrie weer een nieuw verzonnen volkje nodig heeft om miljoenen dollars in te pompen.

  Geliked door 4 people

 4. Claudia M. zegt:

  De media is te laat met die beeldvorming. Gelukkig wordt via wat andere sites een keurig beeld geschapen met wat daar nu echt aan de hand is en aangezien er ernstige overeenkomsten zijn met wat overal elders gebeurt, zodra islam ook maar ergens neerstrijkt, sta ik volmondig achter de Boeddhisten!

  Eerst illegaal een land binnen komen en vervolgens de autochtone bevolking naar het leven staan, van mij mogen ze vanuit Myanmar met scherp schieten!

  En als klap op de vuurpijl, de bagger die dit artikel nog even omhoog perst! Nogmaals, schieten; ik ben helemaal klaar met die alles vernietigende doodcultus!

  Geliked door 4 people

 5. Jean zegt:

  Islam moet in heel de westerse wereld en Aziatische landen die er ook de pest aan hebben “bestreden” worden “met alle middelen”.
  Het goedkoopste en geweldlooste is verdrijving naar homelanden en dat zo snel mogelijk om geweld en ellende te voorkomen.

  Geliked door 2 people

 6. boorzalf zegt:

  Wat de NOS U niet laat zien. Draait het uit op een Europese burgeroorlog? k ben bang van wel.

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Boeddhisten zijn vredelievende mensen, je moet het wel heel bont maken willen deze mensen hun geduld verliezen !

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Inderdaad Koddebeier ,

   Ik heb in sommige boeddhistische landen gewerkt , het waren fantastische mensen om mee te werken . Aardiger mensen kom je niet tegen !
   Ze hebben het grootste gelijk van de wereld als ze dat verdomde moslim tuig hun land uit donderen !
   De enige goede oplossing !

   En nu maar jammeren , die kut mossels .

   Geliked door 1 persoon

 8. Duchesne zegt:

  De media zijn eigendom van de Saoedi’s, dus hoe vreemd is het dat alle kritiek op moslims en Islam word ongezet in een helden en onderdrukten rol. Het is maar hoe hoog je IQ is om dit wel of niet te doorzien. En dat gezegd hebbende, stemrecht gekoppeld aan een zekere mate van intelligentie en kennis van staatshuishouden zou niet verkeerd zijn….

  Like

 9. wauso zegt:

  Mijn Face-book zit vol met Myanmar vrienden.

  Geliked door 1 persoon

 10. erik zegt:

  De boedisten/hindoeisten zijn ook geen lieverdjes hoor. Er is ook ernstige christenvervolging in myanmar.

  Like

 11. toetssteen zegt:

  Het is in Myanmar niet veel anders dan op de Filippijnen. Ook daar zaait IS in een bepaalde regio dood en verderf. Het leger slaat terug (en keihard, dat is waar), maar totale stilte inzake de aanstichters. Wel gejank over de dode aanstichters, want islam is vrede hè…….
  Waar was islam ooit vrede?

  Like

 12. tippelaar zegt:

  roei de islam uit. Probleem opgelost

  Like

 13. Jan zegt:

  De hetze is aan de gang

  Petitie om haar de nobelprijs af te nemen

  Op naar Cox Bazar in Bangla Trash

  Like

 14. Peter zegt:

  Wellicht kan Nederland de homo’s onder deze lieden welkom heten in ons land,
  De Tsjetsjeense homo’s mogen al naar ons land komen.

  Like

 15. Lord of Hosts zegt:

  Het totale plaatje is veel groter en het zoveelste smerige geopolitieke spelletje van de VS.
  Zoals in vele conflicten in de wereld herkennen we ook in Myanmar de hand van de verenigde staten.
  Voor de poppenspelers in Washington is de destabilisatie van de situatie in Myanmar een geweldige manier om China te irriteren, en de eigen politieke en economische belangen te vergroten. Vergeet niet dat de samenwerking met de regering van Myanmar en China voor beide landen vele voordelen oplevert.
  Maar hoe doen ze dat toch die vrijheid en democratie brengende Yanks?
  Als sluipwespen worden NGO’s met hun liefdadigheid en ‘mensenrechten’ in de samenleving genesteld. Via al deze clubjes weten ze precies wat er zich in het land zich afspeelt en hoe ze bepaalde tegenstellingen in de samenleving in hun eigen voordeel kunnen gebruiken. Zodra economische,financiële en/of politieke belangen in het gedrang komen, of vergroot moeten worden, wordt er chaos gecreëerd en wat is er dan gemakkelijker om bevolkingsgroepen tegen elkaar uit te spelen. Soennitische moslims, zo ook de Rohingya moslims, immigranten uit West-Pakistan (heet nu Bangladesh), zijn al sinds jaar en dag de 5e colonne van de Amerikanen en de Britten.
  Ik begin te begrijpen waarom alle EU-lidstaten verplicht worden om miljoenen soennitische moslims liefdevol te ontvangen…
  https://translate.google.com/translate?hl=nl?sl=ru&tl=nl&u=https%3A//topwar.ru/124190-reznya-v-myanme-ssha-prodolzhayut-krovavye-igry.html

  Like

 16. Republikein zegt:

  Ze zijn gevlucht vanwege natte voetjes.
  Die Hollandse dijkenbouwers traineren de boel.

  Like

 17. christdus zegt:

  Goed zo Boedhisten , trap die moSSlim-stront terug de zandbak in !

  Like

 18. de sluwe vos zegt:

  De main stream media berichten nooit over Christenen in Afrika en het Midden Oosten die door Moslims worden geterroriseerd of vermoord. Boeddhisten zijn eeuwenlang slachtoffer geweest van wrede en fanatieke Moslims en hebben hun lessen getrokken. Als een Boeddhistisch en souverein land kort op de bal speelt en de Moslims geen voet aan de grond geeft dan zijn de MSM er als de kippen bij om schande te spreken dat die lieve Rohingya gediscrimineerd en vervolgd worden door racistische Boeddhisten.

  Like

 19. Jan zegt:

  Banglatrash, bekend om zijn mensenrechten, loopt te hoop tegen Birma die zich durft te verdedigen

  met Roodbaard

  Like

 20. Jan zegt:

  [video src="https://seed02.bitchute.com/5259/lKLb5i6q3wgA.mp4" /]

  Like

 21. Jan zegt:

  Idyllische taferelen uit Birma

  Even in scene zetten voor Mutti Merkel

  Like

 22. Jan zegt:

  Mooie beelden die ook in Nederland werkelijkheid kunnen worden: rapefugees kijken vanuit Banglatrash hoe hun bouwsels in Birma in vlammen opgaan.

  Like

 23. Jan zegt:

  Idyllisch beeld uit Banglatrash, Cox Bazar

  Like

 24. Jan zegt:

  Rohingya’s: “Wij zijn jihadis”

  [video src="https://seed02.bitchute.com/5259/lieLmlRUzl3r.mp4" /]

  Like

 25. Jan zegt:

  ‘Rohingyas moordden Hindoes uit in Birma

  Myanmar’s killing fields: 45 Hindu bodies are found in mass graves as authorities accuse Rohingya Muslims of carrying out massacre

  Bodies of 45 Hindus including children found in mass graves in Myanmar
  Army say they were slaughtered by Rohingya Muslims and 48 are still missing

  Like

 26. Jan zegt:

  Nepvolk op de Ayan Kurdi tour


  Locals watch as the bodies of children who drowned off the coast of Banglatrash are prepared for a funeral. The children drowned after a boat carrying Rohingya rapefugees from Burma sank in rough seas

  Like

 27. Jan zegt:

  Islamofobe olifanten vallenRohingya-kamp aan, 4 gaan het walhalla

  Wild elephants attack Rohingya refugee camp, killing four in Bangladesh

  ‘I fled Myanmar to avoid attacks by the military. But the elephants have killed my wife and children…. I have lost everything’

  1 regenbui en de tenten zijn begraven onder de modder

  Wild elephants attacked a new camp where Rohingya refugees were sleeping, killing a woman and her three children in southern Bangladesh, an official said Sunday.

  A herd of elephants entered the Balukhali camp in Ukhiya town early Saturday and trampled tents where several refugees were sleeping, said district forest official Mohammed Ali Kabir.

  Four other people, including the woman’s husband, were injured in the attack, Kabir said. Many others fled to safety when they heard the elephants approaching.

  http://nationalpost.com/news/world/wild-elephants-attack-rohingya-camps-kill-4-in-bangladesh

  Like

 28. Jan zegt:

  Verenigde Nazi’s brengen terroristen, ook wel rohingya’s genoemd, terug naar Birma zodat zij door kunnen gaan met moorden en verkrachten

  UNHCR to help repatriate “Rohingya” to Myanmar

  The repatriation of the Rohingyas back to Myanmar will start in two months and be completed in a ‘reasonable time’, a Bangladeshi minister has said.
  ..
  ‘Our priority is to ensure their safe return to their homeland with honour.’
  ..
  http://sheikyermami.com/2017/11/unhcr-to-help-repatriate-rohingya-to-myanmar/#more-188489

  Like

 29. Jan zegt:

  AfD politicus: Rohingyas zijn neppers en terroristen, Hofreiter door het lint

  https://www.bitchute.com/video/Kmcidmx6i39S/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s