Denemarken leidt reguliere soldaten op tot grensbewakers

Screenshot_170

(Vertaling: E.J. Bron)

De aankondiging van de Deense regering om in het vervolg ook reguliere soldaten bij grenscontroles in te zetten, heeft voor heftige reacties gezorgd. De woordvoerster van de Duits-Deense Samenwerking van de SPD-fractie in het deelstaatparlement van Schleswig-Holstein, Birte Pauls, bekritiseerde de plannen. “De EU heeft Denemarken er al toe opgeroepen een einde te maken aan de grenscontroles. We maken ons er serieus zorgen over dat de Deense midden-rechts regering zich blijkbaar niets wil aantrekken van geldend EU-recht.”

Junge Freiheit

Iets soortgelijks zei ook de burgemeester van Flensburg, Simone Lange (SPD): “Sinds anderhalf jaar is er geen sprake meer van een ongecontroleerde vluchtelingenbeweging, zodat de grenscontroles in principe sowieso niet meer nodig zijn. Desondanks maken we een stapsgewijze verscherping van Deense zijde mee, en ik vraag me af wat er nog gaat komen, wat het volgende zal zijn.” Ze zou een reactie van de Duitse regering verwachten.

De woordvoerder Europapolitiek van de Deense partij Alternativet in het Deense parlement, Rasmus Nordqvist, sprak van een foutief signaal. In een tijd waarin men eigenlijk de EU-samenwerking zou moeten versterken, zou de Deense regering een verkeerde koers inslaan.

Opzegging van het VN-akkoord

Al in januari 2016 had Denemarken grenscontroles ingevoerd. Om druk weg te nemen bij de zwaar overbelaste Deense politie was de regering in Kopenhagen tot het besluit gekomen om in het vervolg ook het leger bij grenscontroles in te zetten. “De regering heeft besloten dat de strijdkrachten de politie moeten helpen, zodat we meer mensen hebben om de belangrijke taak op te lossen de veiligheid in onze straten te garanderen”, had de Deense minister-president Lars Løkke Rasmussen (Venstre-partij) op de zomerbijeenkomst van zijn partij in augustus gezegd. “Met de hulp van de strijdkrachten kunnen we politieagenten vrijmaken voor andere belangrijke taken”, bevestigde Rasmussen. De opleiding van 160 soldaten tot grensbewakers begon maandag.

Tegelijkertijd wil de Deense regering het sinds 1989 bestaande asielakkoord met de Verenigde Naties opzeggen. Dit voorziet in de opname van 500 “vluchtelingen” per jaar. Volgens de Deense minister van Immigratie en Integratie, Inger Støjberg (Venstre-partij), zouden de capaciteiten van Denemarken uitgeput en een flexibelere quotaregeling nodig zijn.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Denemarken, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Patriottisme, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

32 reacties op Denemarken leidt reguliere soldaten op tot grensbewakers

 1. Heniusz zegt:

  Geef die Denen geen ongelijk, laat die Duitsers het lekker uitzoeken met hun “Cultuurverrijkers”

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wat zijn eigenlijk “reguliere” soldaten?
   Zijn er ook nog andere soorten soldaten, zoals “kindsoldaten”, “tinnen” soldaten”,
   “nep-soldaten”, die je kunt herkennen aan de blikken medailles zoals
   onze willem-alexander?
   Enfin, dit waren slechts ’n paar voorbeelden.

   Misschien zijn die vertrouwde gewone soldaten te gevaarlijk?
   Als je als politicus namelijk roept dat je “reguliere soldaten” zal inzetten, zal iedereen wel denken “ach het zijn tòch maar reguliere soldaten.
   Je weet wel.
   Daar wordt altijd alléén maar mee gedreigd.
   Ik hoor het ‘m roepen, “pas op hoor, ik ga straks reguliere soldaten inzetten”.
   Ook dat “inzetten” is heel bijzonder.
   Gewone soldaten worden namelijk altijd direct dood geschoten met héél véél bloed en zo.
   Maar soldaten die “ingezet” worden hebben ’n schijnbaar onbeperkte levensduur.

   Zo klinkt dat namelijk.

   Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   +++ drowning her ‘destroyed’ HIS life
   +++
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-4872156/Migrant-raped-killed-EU-official-s-daughter-cries.html
   ++++
   Get this… He was sentenced to 10 years for attempted murder. He pushed a woman off a cliff in Greece in 2013. Got let out after 2 weeks.
   +++++++++++

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Jan Wandelaar. Tsja! Een vos verliest wel zijn haar, maar niet zijn lelijke streken. Een moslims verliest nooit twee eigenschappen : de liefde voor Allah en de drang om anderen te vermoorden. Bloedvergieten ziet in zijn genen gebakken. Wat in computertaal wordt ‘embeded’ genoemd.

    Like

  • Alex Delarge zegt:

   In Iran zijn ze knettergek. Het zijn een stelletje stompzinnige inteelt muᛋᛋlims. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15204368

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Even ter verduidelijking.
   Zoals het er op dit moment voor staat zijn ongeveer 30.000 moslims de grens over gestoken dat is dus iets minder als deze Iraanse gek de wereld wil doen geloven.
   Anderszijds is het bij het Iraanse regime de gewoonte om Israel de schuld te geven van alle ellende in de wereld.
   Een veel ernstiger gevaar voor Israel bestaat hierin dat de Sjiiten een soort van corridor hebben weten te creeren door Syrie waar ook veel Sjiiten wonen en aan de Lybanese gren de Sjiitische Hezbollah de dienst uit maakt.
   Het gevolg daarvan is dat de Sjiiten in het noorden een grote bedreiging voor Israel gaan vormen en waar de Sjiiten en Soenieten elkaars bloed wel kunnen drinken vinden ze elkaar wel in hun haat tegen Israel.
   Met het gevolg dat Israel over niet al te lange tijd aanvallen kan verwachten vanuit het noorden van de Sjiiten en vanaf het zuiden van de Soenitische Hamas.
   Een goed ding om in de peiling te houden hier op deze site.

   Wat betrefd bovenstaand artikel, ook in Oostenrijk en Duitsland zijn op deze manier militairen ingezet als grenswacht maar dat is alleen in naam en dus niet met een militaire opdracht.
   Komt dus eigenlijk hierop neer dat ze alleen komen helpen met de paspoortcontroles.
   Allemaal zoethoudertjes en verhaaltjes voor de vaak.
   Met andere woorden hoe creeert Denemarken fake nieuws.

   Geliked door 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    Bibi is alweer bij Poet geweest en heeft hem in klare taal duidelijk gemaakt dat Iran zo ver mogelijk bij Israel uit de buurt moet blijven. Iran / Hezbollah / Hamas weten dondersgoed wat hen te wachten staat als ze Israel in het nauw drijven. Bedenken zich nog wel een paar keer!

    Like

   • Henk der Niederlànder zegt:

    Ik weet het @Reagluurder.
    Maar je mag je niet vergissen in het militaire potetieel van Iran.
    Hezbollah heeft voor Iran zijn nek ver uitgestoken en geloof me maar dat ergens afspraken zijn gemaakt dat Iran Hezbollah zal gaan helpen met de aankomende oorlog die nu weer op stapel komt te staan.
    De Joodse staat heeft natuurlijk een voorsprong op technisch en wetenschappelijk vlak, maar die is aan het verkleinen tav Iran.
    Daar komt nog bij dat meerdere miljoenen fanaticie klaar staan om het vuile handwerk op te knappen.
    Daarom ben Ik ook bang dat het voor Israel steeds moeilijker zal worden om zich staande te houden.
    Wat ook niet uit het oog verliren mag worden is Turkije.
    Op dit moment zo ongeveer de sterkste macht in het nabije oosten die onder Erdogan liever nog vandaag Israel wil aanvallen dan morgen

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan Wandelaar. moslims kunnen niet voorstellen dat sommige ‘ongelovige’ volkeren willen absoluut niet hebben dat de ‘bloedkartel van Allah’ op hun grondgebied zich vestigt. Het verhaal van de Bengaalse Rohingya volgt als een mathematische formule alle invasiepogingen van moslims. In het begin komen ze als zielige mensen die door armoede, natuurrampen of oorlogen vluchten naar in een gebied waar ze niets te zoeken hebben. Daarna beginnen ze zich op wilde weg te vermenigvuldigen. Zodra ze een behoorlijk aantal hebben opgebouwd, komen ze met eisen en dreigementen. Dat is ook in Myanmar gebeurd. Ze begonnen politieke eisen te stellen. Maar zij hebben zich vergist. De mensen van Birma zijn niet voor de poes. Als soldaten in het koloniale Britse leger waren zij samen met de Nepalese Ghurka’s zeer gevreesd. Het is vanzelfsprekend dat de Buddhistische monniken gesteund door hun volk direct zijn begonnen met het schoonvegen van hun land. Laat de VN en zijn matties in moslimlanden, die oh zo kwaad zijn, lekker de tyfus krijgen. Myanmar heeft Israel of wie dan ook niet nodig om het land blinkend schoon te houden.

   Like

 2. Steven zegt:

  De EU wil dat de gehele Uni tegelijkertijd naar de AFGROND gaat..en dan zijn landen die zich ineens willen afzonderen spelbrekers die dan uiteindelijk WEL overeind blijven…dan dat is nou net niet het gedachtegoed van Brussel!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Ik hoop dat de Denen hun rug recht houden. De veiligheid van de burger is meer waard dan een open grens.

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Als ik het goed begrijp is het bij de Rohingya’s een koekje van eigen deeg. Toen Bangladesh onafhandelijk werd van Pakistan, was 20% van de bevolking Boedistisch; nu blijft er niets meer over: verjaagd, verkracht, afgeslacht, enz. Taslima Nasreen heeft er meerdere boeken over geschreven. Iets over gehoord in onze fopnieuwsmedia?

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Weer een land dat zijn burgers wil beschermen en tegen de schenen stampt van de EU Grensbewakers die de arme fluchtelingen op zoek naar veiligheid , begrip en liefde willen beletten
  Denemarken binnen te komen en de samenleving naar de kl..helpen . Junckers heeft weer nood aan een stevige borrel

  Like

 6. topsporter zegt:

  Eu regels betekenen dat de macht bij Duitsland ligt en we weten waar dat toe leidt.

  Like

 7. fleckie zegt:

  Gewoon de op ‘veilige posten’ zittende, , in mooie .’beschermde’ buurten wonende toestemmers voor binnendringend canaille, …dit canaille adressen verschaffen waar ze met open armen ontvangen worden, ..en…..HUN.. kultuur..’kenbaar’ mogen maken.

  Like

 8. Jan zegt:

  en geef hen opdracht, lees, bevel gericht te schieten, lees, te doden.

  Like

  • Marian zegt:

   Eens met Jan, ik houdt niet van dat slappe gezeik. IK WIL ACTIE ZIEN.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Er is niets mis met het doden van moslims want dan gaan ze recht naar het pretpark van Allah . Het is in hun thuislanden niet goed . In Europa is het ook niet goed . Wij moeten ons verplicht voelen om die ongelukkige moslims te helpen ! Met velen ben ik bereid om onze getaande broeders te helpen met de tocht naar het paradijs

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, natuurlijk, vanzelf!
   Maar dáár gáát het nu om.
   Soldaten zijn niet echt meer tegenwoordig.
   Ze bestaan waarschijnlijk niet eens meer.
   Als je de deur van ’n kazerne open doet waait een kille wind je tegemoet.
   Geen soldaat te bekennen.
   Die zijn al héél lang geleden naar huis gestuurd en leven daar van een karig pensioentje.
   Meestal hebben ze maar een been en bedelen ze bij de supermarkt.
   Maar het klinkt wel goed voor het volk als je roept dat je “Seculier soldaten” zult gaan “inzetten”.

   Geen haan die er naar kraait.

   Like

  • Wolf zegt:

   @ Jan , JUIST!

   Like

 9. Sabeltant zegt:

  Het is goed nieuws.
  Als een land als Denemarken net niet eens meer voor elkaar krijgt om 500 parasieten op te nemen krijg je een goed beeld van de situatie.
  Er is kennelijk zoveel ellende met migranten dat de zaak vanzelf in elkaar stort.
  Europa zal door de ongebreidelde import van kansloze analfabete parasieten in elkaar klappen.
  Geen enkel land kan dit volhouden.

  Like

 10. Wolf zegt:

  Geert zei dit jaren geleden al. VOORDAT de tsunami van gelukzoekers ons met honderden duizenden tegelijk overspoelden en dood en verderf zaaiden en zaaien. Als het kalf verdronken is dempt men de put.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Goede actie van de Denen. Het is veel beter om je grenzen te bewaken, dan om iedere drukke straat en ieder station te moeten bewaken. Daarnaast is het wel handig om af en toe een wagen te controleren van bepaalde mensen, die je land willen verlaten. Want wij worden hier leeggeroofd en niemand doet er wat aan.
  Hoe jammer dat we met Rutte III nog 4 jaar moeten wachten op enige verbetering in Nederland.

  Like

 12. Denen beginnen na te denken; dat kan geen kwaad

  Like

 13. Thomasson zegt:

  De Denen zijn mensen die graag anderen helpen. Ze zijn altijd bereid hulp te bieden waar het nodig is. Maar in tegenstelling tot de Zweden, zijn ze niet bereid de ‘Gekke Henkie’ te spelen. Niet voor lange duur. Zij zijn nu dagelijks geconfronteerd met de gruwelijke realiteit die ontstaan is na het inlaten van hordes analfabete Afrikanen en moslims in hun land. In de jaren ’80 en ’90 hadden ze hulp geboden aan meer dan 20.000 Palestijnen uit Libanon en Gaza; zij lieten ze naar binnen. Toen het eenmaal geschiedde, kwamen zij tot een verschrikkelijke gewaarwording. De ‘arme stakkers’ die uit de oorlog kwamen, manifesteerden zich als gevaarlijke ongedierte. Zij begonnen in Denemarken direct met vijandige activiteiten gericht tegenover de mensen die hen helpen. Hele buurten werden veranderd in islamitische No-Go zondes, waar criminele bendes heersen en speelplaatsen voor radicale islamitische organisaties en terroristen in spe. Ook daar werden Deense gezinnen verjaagd om plaats te maken voor meer moslims. De Denen hebben geluk. Hun politieke leiders zoals de voormalige premier Fogh Rasmussen en de huidige Lars Løkke Rasmussen (Venstre-partij) zijn bereid naar hun eigen volk te luisteren. Er zijn in Denemarken ook sterke anti-immigratie en anti-EU bewegingen zoals de Deense Volkspartij. Ze zijn niet bereid naar linkse psychopaten van over de Duitse grens te luisteren. Tevens hebben ze ook geen behoefte om gebruikt te worden als pioenen op de schaakboord van de EU. De Denen zijn een klein volkje van maar 4.5 miljoen mensen EN HUN LAND IS NIET TE KOOP. Tijd voor onze ‘Pinokkio’ daar een voorbeeld aan te nemen. Leuke naam die door Geert Wilders werd gegeven; ‘Pinokkio van de Lage Landen’)

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Chapeau, Denemarken !!

  Like

 15. Jan zegt:

  Lege ‘vluchtelingen’tenten omdat de parasieten zich niet welkom voelen

  en aangezien eisen aan hen gesteld worden gaan de parasieten klagen en aanklagen

  de lamstralen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s