Huis Baudet opnieuw besmeurd

Screenshot_158

Een rechercheur neemt met een wattenstaafje een monster van de vloeistof die onder de deur is door gespoten.

(Door: Mike Muller)

AMSTERDAM – Opnieuw is de woning van Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet besmeurd. De politie zegt zondagochtend ter plaatse te zijn geweest bij zijn woning in Amsterdam en ook Baudet zelf bevestigt dit. Ook nu bleek de voordeur bevuild, aldus de politie zegsvrouwe.

De Telegraaf

„Wij hebben daar onderzoek gedaan en onderzoeken nu wat precies de vervuiling is en wie dat heeft aangebracht. In elk geval is er aan de buitenkant vervuiling waargenomen. Onduidelijk is of het ook naar binnen gekomen is”, aldus de woordvoerster.

In de woning werden met wattenstaafjes monsters van de deurmat en een stinkende substantie genomen. Afgelopen donderdag werd de voordeur van Baudet ook al beklad. Toen werd de actie opgeëist door linkse activisten die zich het ’Radicaal Anarchistisch Feministisch Front’ noemen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, democratie, demoniseren, Forum voor Democratie, Krankzinnigheid, Links fascisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

70 reacties op Huis Baudet opnieuw besmeurd

 1. ReaGluurder zegt:

  ‘De Laffe Teven’ weer!! Wedden dat die wijven van uw en mijn centen parasiteren!!

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Natuurlijk, anders hadden ze daar de tijd niet voor !

   Like

  • Flo zegt:

   Dat is 100% zeker.

   Like

  • Jan zegt:

   https://tinyurl.com/y9wdchxs

   De PvdA en GL zijn feitelijk niets anders dan criminele organisaties die niet eens zelf beleid maken, dit zijn de ondergrondse organisaties zoals de ‘milieufederaties’ die gerund worden door figuren als Volkert de Graaf en radicalen universiteiten als van Wageningen.
   Het is dan ook niet een politieke partij sec die de buitenlandse politiek bepaald met Israël maar een criminele organisatie als Pax Christi die zijn ambtenaren weer heeft in de politiek. Daarom kon een imbeciel als Pronk ook zeggen dat hij alles wel kan toen hij van ‘ontwikkelingssamenwerking’ naar ‘milieu’ ging, beide worden ondergronds gerund door bolsjewieken en antifanten of hoe dit uitschot mag heten.

   Lees Siebelt zijn andere boeken, zoals ‘Eco Nostra’ er maar eens op na en besteed een aantal uren aan het opzoeken van namen, zij komen overal weer terug. Volk dat in een kraakpand zat klom op tot vet betaalde criminelen die Nederland naar de kloten helpen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Cynicus zegt:

  Stilaan wordt er een sfeer gecreerd waar geweld tegen politici blijkbaar normaal is. Net als bij Fortuin wat uiteindelijk fataal afliep. Ik wens de heer Baudet veel sterkte en geluk toe. Ik wens degenen die dit soort ellendige valse achterbakse laffe daden plegen dat ze moge wegrotten in de hel waar ze thuishoren.

  Geliked door 2 people

  • mahoog zegt:

   Nazisten en islamieten werkten toen ook lekker samen om de joden uit te roeien,alleen is nu de niet linkse autochtoon het mikpunt.

   Like

   • Cynicus zegt:

    Wij niet linkse autochtonen zijn met velen. Het wordt ooit een burgeroorlog tussen links en rechts en dan zal rechts bereid moeten zijn om te vechten. Een soort Hamburgen. Het zal buren tegen elkaar opzetten en zelfs gezinnen splijten. Een dochter als Anne Fleur Dekker zal de deur gewezen worden bijvoorbeeld.

    Like

 3. dickrotterdam zegt:

  Het demoniseren begint weer ! net zoals in de voormalige Sovjet-Unie ! Het Neo-Marxisme is netzo misdadig , medogenloos , gewetenloos als de andere facistische ideologie de ISLAM !!!!

  Geliked door 2 people

 4. tippelaar zegt:

  De linkse dekmantels zijn legio. Hoe ze heten maakt niets uit. 1 ding hebben ze allemaal gemeen. Hun activiteiten zijn bedreigend, intimiderend, gewelddadig. Al deze dingen jagen andersdenkenden angst aan en dat is precies wat links nederland nastreeft. Andersdenkenden zodanig intimideren dat zij hun mond houden en niet meer voor hun mening uit durven te komen.
  Dat heeft Pim Fortuyn de kop gekost, ook georkestreerd door links, ze deinzen nergens voor terug.
  Ik weet niet of het “:Radicaal Anarchistisch Feministisch front” bestaat maar als er achter te komen is wie hier achter schuil gaan, dan komt een huisbezoekje aan de leiders van die club om 5 uur s’morgens best wel als een verrassing. Wedden dat ze het dan ontkennen, de schijtlaarzen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik weet één ding héél zeker, en dat is dat Baudet zich niet in het minst door deze vuige acties zal laten intimideren.
   Integendeel, hij zal met nog meer vuur doorgaan.
   Natuurlijk zal hij wel een andere deurmat moeten nemen.

   Tegenwoordig moet je als politicus in ’n “Wasserschloss” wonen.
   Compleet met ophaalbrug enz.

   Like

 5. Duchesne zegt:

  Welkom in de democratie Baudet.

  Geliked door 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  De links heeft geen antwoord op Baudet.
  Tijd om de linkse milities wakker te schudden.
  En ons partijkartel zag dat het goed was.

  Geliked door 1 persoon

 7. Kees zegt:

  De daders hebben op internet ook zijn adres bekend gemaakt. We zouden moeten proberen ook van de daders de adressen te pakken te kunnen krijgen en bekend maken. Of het adres van Volkert!

  Like

 8. Rini zegt:

  Gaat Nederland naar de verdoemenis?????

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Ziekelijke linkse geesten !!

  Like

 10. Louis Porrtugal zegt:

  Misschien toch maar wat cameraatjes ophangeb zo lin ks en rechts.

  Like

  • Giny zegt:

   Louis Portugal

   Het is natuurlijk niet goed praten, maar we weten er te weinig van om een oordeel te vellen. Het is mij ook overkomen omdat ik een poster van de PVV voor mijn raam had, politie deed niets, heb zelf een camera gekocht.
   Weer een poster opgehangen, twee dagen later had ik ze in beeld, politie deed er weer niets mee.Heb posters laten maken met de twee heren er op, door de hele buurt opgehangen, (de posters) nooit geen last meer gehad.
   Baudet heeft ongeveer 17000 leden, weet hij of ze allemaal te vertrouwen zijn, daar zou best eens een mol tussen kunnen zitten!
   Het is vreemd dat hij geen aangiften heeft gedaan, nog geen commentaar heeft gegeven, ook niet op zijn twitter.
   Hopelijk vinden ze de daders snel en kan iedereen weer rustig slapen!!!

   Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Hoe dan ook moet dit worden gestopt en streng gestraft: Wie óf mensen op een dergelijke manier bekladt, óf hun huis is mentaal blijven steken in de Middeleeuwen; dat moeten we anno 2017 nu eens ècht niet willen, met z’n allen!

  Like

 12. Trucker zegt:

  Een paar weken bivakkeren voor Baudet’s woning, komt er in de nacht van dat tuig om Baudet “lastig te vallen”, dan met koevoetje tuig klapje geven en ingeval ze stront bij hebben zal er toch éne stront vreten. (Baudet mag eens bellen ik maak dan wel een prijsje 🙂 )
  In een beschaafd land sta ik daar gewapend en knal ze naar de tyfus maar dit is het europa van de HQ brussel dictators.
  Dit https://youtu.be/bp5gAY6aIjA
  is hoe het moet én mag in de USA), zou je hier bellen als je hetzelfde ervaart zou de telefonist van dienst zeggen “niks doen,binnensluiper niet tegenhouden, geen geweld gebruiken, wachten tot politie komt “.
  De video is al paar jaar oud en die gebruik ik wel eens meer in de context wanneer er (zelf)verdediging aan te pas komt, goed argument om te duiden.
  Is trouwens SOP hoe er te werk gegaan moet worden met tuig in de brede zin (personal opinon ).

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   In the USa hebben ze het héél goed begrepen.
   Blijf wel IN je woning als je ’n inbreker ontdekt.
   Als de inbreker vlucht, je gaat naar buiten en schiet hem in je tuin neer… hang je.
   Maar daar is ook weer wel wat aan te doen als je snel bent.

   Like

   • Trucker zegt:

    Euh paulzwueste je zou versteld staan hoe “rekbaar” zelfverdediging in de US blijkt te zijn, trespassing daar lachen ze niet mee en dat is dus wat ik bedoel met het europa HQ brussel gedoe context wapens.
    Doe je dat hier gewapenderhand je eigendom verdedigen maak je veel kans in de gevangenis te belanden en het stuk tuig dat (op eender welke wijze je (wou) benadelen) kan lachend nar de rechtbank stappen.

    Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Ja dat moet mogelijk zijn wat Tucker schrijft.)Iemand vanuit een lokatie waar ze het overzicht op de woning van Baudet hebben, in de avond en nacht een tijdlang zijn woning in de gaten houden Ik vind het zacht uitgedrukt bijzonder pijnlijk. Ik zou graag zien dat de straffen hiervoor vele malen hoger gaan worden. Vanuit de tv komt het de huiskamers in alsof het allemaal niet zo erg is. Ik vind het meer dan erg. Ik vind het een grof schandaal en misdadig. Intimiderend ook. Min volk, wat zulk laag bij de grond dingen doet.

   Like

 13. N.E. Derlander zegt:

  Hoe zit het eigenlijk met de bescherming van het Nederlandse volk?

  Like

 14. Republikein zegt:

  Tijd voor een tegenaktie?

  https://www.vrijebond.org/groepen/aga/

  Bezoekadres:
  Anarchistische Bibliotheek
  Alleen op zaterdag van 14:00 tot 18:00
  Eerste Schinkelstraat 14-16, Amsterdam
  Anarchistische Groep Amsterdam (AGA)

  De AGA is een groep mensen die samenwerken voor het creëren van oplossingen en alternatieven voor de problemen die zij tegenkomen op het werk, op school of ergens anders in de maatschappij. Uitgangspunt hierbij is het anarchisme. De AGA strijdt voor zelfbestuur en een wereld zonder uitbuiting of onderdrukking waarin geproduceerd wordt naar behoefte en niet voor winst.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   In Amsterdam hokt het gemeenste tuig van héél NL bij elkaar.
   Onder bescherming van ’n heilig verklaarde linkse rukker die als hij de laan uit zou gaan direct vervangen wordt door ’n andere linkse mongool.
   Rutte is bezig aan de formatie van ’n nieuw kabinet.
   De formatieperiode zal 4 jaar in beslag nemen.
   Vandaar dat links Nederland gewoon door blijft draaien.

   Waarna Rutte voor de vierde maal gekozen zal worden…
   Over democratie gesproken.
   En maar lachen Rutte.

   Like

  • Trucker zegt:

   in de US wordt dat soortement volk snowflakes geheten die behoefte hebben aan “safe spaces” en dergelijke meer.

   Geliked door 1 persoon

 15. Cathja zegt:

  Alle ellende komt altijd van LINKS! Wat een a-sociaal tuig, om iemands eigendommen te besmeuren, enkel en alleen omdat je het met zijn politieke kleur niet eens bent!
  Denken de laffe daders (want ja, als je flink bent doe je het op een moment dat iedereen je kan zien) nou werkelijk dat het Nederlandse volk trots is op dit schorem?

  Ze moeten zich doodschamen! Ga eens wat nuttigs doen voor de maatschappij, in plaats van misselijke plannen bedenken!

  Bah!

  Like

 16. Ivan Chapka zegt:

  Leg een 220V draad tussen stoep en onderkant deur Thierry. als ze dan weer een vloeistof spuiten krijgen die laffe wijven gelijk een opdonder, hopelijk liggen ze gelijk op apegapen.
  Fijn hé dat Islamsterdam vol met gestoorde communisten en nog gestoordere moslims. Zag gisteren een foto van die doodzieke v.d.Laan aan de arm van Willempie. Voor mij onbegrijpelijk dat dit soort terminaal zieken gewoon hun functie mogen uitoefenen. In het bedrijfsleven was hij wegens disfunctie allang naar huis gestuurd, maar ja hij moet de plaats warmhouden voor de nep jood Asscher. Zodra het nieuwe kabinet er is, is v.d.Laan vertrokken. En dan worden bijna alle grote steden bemand door leden van een weggevaagde socialistische/communistische partij.Let maar op. En Rutte zag dat het goed was.

  Geliked door 1 persoon

 17. boorzalf zegt:

  Ach ach, wat een misselijke streek. Als ik Baudet was zou ik maar een pluto aanschaffen.

  Geliked door 2 people

 18. Mary zegt:

  En dat noemt zich “feministen”, een stelletje ongelooflijke kleuters zijn het, stiekem een andermans spullen vernielen, te kleinzielig en onvolwassen voor woorden, als je iets wil kom dan gewoon naar voren en zeg het, oh nee…. dan vallen ze volgens hun eigen “normen” onder fascisten, racisten, nazi’s en al wat diens meer, nee…. dit zijn hun “normen”…….grow up zielig kleuterklasje!!!!

  Like

 19. C.Onsequent zegt:

  Laf laf laf tuig

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  ’Radicaal Anarchistisch Feministisch Front’

  Ik weet niet of heksenverbranding daarmee te maken had… Tenslotte zijn het de vrouwen die de mannen laven, kinderen baren en opvoeden. Sommige ontsporen in politieke daadkracht en anderen zijn nadrukkelijk te herkennen als allah-vrouwen (…)

  Like

  • Cynicus zegt:

   Wat mij betreft mogen ze de heksenverbrandingen weer invoeren voor deze rare valse en vast occultistische heksen. Wat zit er bij links een beerput van vuile gemene vieze satanisten zeg.

   Like

 21. paulzwueste zegt:

  Op het moment dat ’n lid van het Anarchistisch front de klep van de brievenbus zal proberen te openen flikkert automatisch een manshoge plaatstalen kooi van 3 X 3 meter gevuld met stront en kots naar beneden.
  De bodem bestaande uit messcherpe pennen sluit zich en de kooi wordt opgehesen tot aan de dakgoot.
  Daar zal het rapaille te kijk blijven hangen totdat de politie arriveert die de zaak schoon zal laten spuiten en het tuig mee zal nemen nadat de heer Baudet hen met ’n rietje heeft mogen aftuigen.

  Ook ’n bijzonder goed werkend afweermiddel is het volgende:
  Bij het openen van de klep van de brievenbus zal de loop van een .50 naar buiten schuiven die het tuig met een schootsveld van 30 o doormidden zal zagen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar zal de postbode blij mee zijn.

   Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Je hebt toch niet al te veel “Middeleeuwse” Literatuur gelezen.
   In die tijd bleef de gehangene net zolang hangen, tot de ingewanden naar buiten kwamen en de roofvogels het lijk al enigszins hadden “kaal-gepikt”….
   Taak-strafjes kende men in die tijd nog niet.
   Maar dat wist je al………………….

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Helemaal waar.
    De middeleeuwse kooien die aan de buitenmuren van de stad hingen hebben me geïnspireerd.
    Maar ik denk niet dat van der Laan vergunning zal geven om die kooi zo lang te laten hangen.

    Helaas…

    Like

  • Trucker zegt:

   daar heb je echt geen .50 voor nodig dat is zelf gemakkelijk in elkaar te knutselen (je zou versteld staan hoe gemakkelijk) met een klassieke “schrootbuks”.
   Voorwaarde is wel dat de beveiliger van het pand dat niet vergeet of langs een andere zijde binnenkomt.

   Geliked door 1 persoon

 22. Bertus zegt:

  De meeste Nederlandse meisjes en vrouwen zijn geen stuiver waard en maken zich schuldig aan genocide en racisme ten opzichte van de inheemse mannenbevolking.

  Ook willen de inheemse Nederlandse mannen liever geen negroïde, Chinees of Moslima als vrouw op een paar uitzonderingen na…helemaal met betrekking tot voortplanting!
  Feit is ook dat Moslima’s liever geen Nederlandse man willen en al helemaal geen niet-Moslim of Christelijke man accepteren…dus de achterlijke uitspraken van Hiddema met betrekking tot de integratie kunnen de prullenbak in.

  Het is algemeen bekend dat als vrouwen zich zo gedragen in China of India oftewel de ” grootmachten ” van de wereld de brandstapel of guillotine toegepast zou worden op deze ” verraders “…waarom gebeurt dat hier niet terwijl meeste stemmen gelden toch ?

  India en China samen zijn ongeveer 50 % van de wereldbevolking…daar kunnen wij dus nog veel van leren!

  Hier in Nederland groeit alleen maar het aantal inheemse zedendelinquenten en sekstoerisme naar het buitenland.

  Oorzaak :

  – De Nederlandse vrouw

  – De politieke partijen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bertus.
   Hiddema heeft duidelijk gezegd dat de islam NOOIT op geloofsbasis zal willen integreren.
   Ook niet via volks- of rasvermenging.
   Hiddema heeft dus nooit enig plan daarvoor beschreven.
   Hij noemde vermenging uitsluitend als zuiver retorische mogelijkheid,
   die nooit realiteit zou kunnen worden.

   Over welk “achterlijk” plan van Hiddema had u het eigenlijk…?

   Like

  • Elisah zegt:

   U lijkt wel een mossel…

   Geliked door 2 people

  • Rapunzel zegt:

   Beetje teleurstellend Bertus, dat je juist op de site waar de vrouwtjes wel wakker zijn komt zeuren over de Nederlandse vrouwen.
   Kun je beter mee naar de Joop, met zo’n boodschap.
   Of op een site van GroenLinks proberen de gleuvenbrigade iets zinnigs bij te brengen.
   Alsof de Nederlandse mannen zo fijn zijn om mee op te trekken. Een kwart heult met de vijand, een kwart staat met een roze reetveter aan te hossen op de gay-pride en die stemmen GeenID66.
   Dan hebben we nog een klein legertje VVD stemmers die er maar niet genoeg van krijgen om voor gelogen te worden door MarkieMark.
   Ik lig nogal eens in de clinch met Nederlandse “mannen” en 7 van de 10 nemen het op voor de kopvodden en burka’s want “zielig”.

   Geliked door 2 people

  • Rapunzel zegt:

   Poosje terug nog een discussie met een Nederlandse man.
   Ik zei dat ik PVV stemde en legde uit waarom.
   “Jaja, je hebt wel gelijk maar zoiets als een burkaverbod, dat gaat wel erg ver, haha”

   Dus hier hebben we een Nederlandse man, zijn blanke blonde vriendin kan zich niet al te veel veroorloven al werkt ze fulltime in de zorg. Hij werkt zelf ook fulltime maar verdient bepaalt geen topsalaris.
   En toch is hij er blijkbaar vóór dat moslimvrouwen zich hier mogen uitdossen als het spook van de opera, zich zodoende arbeidsongeschikt maken en vervolgens levenslang een uitkering opstrijken, van ook zijn en haar belastinggeld.

   En zelf heel modebewust zijn hé? Elk kwartaal een nieuwe outfit met het modernste van het modernste. En dan toch denken dat moslima’s er van genieten om zich dag in dag uit in zo’n smerige zwarte lijkwade te hijsen.
   Blijkbaar ook van mening dat zijn vriendin en haar dochter gewoon leuke minirokjes kunnen blijven dragen in de toekomst.
   Knettergek.

   Geliked door 2 people

 23. ReaGluurder zegt:

  Amsterdam hangt vol met cam’s (moeten wel aanstaan!). Grote kans dat er beelden zijn van deze ‘Laffe Teven’!!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Leuk bedacht, maar wat nu als Baudet op de Dam zou wonen of de daders zouden allemaal suikerziek zijn.
   Dan kan de politie geen camerabeelden tonen.

   Dat is nou toch ook weer wat…

   Like

  • Cynicus zegt:

   In het linkse groen linksachtige en d666 Amsterdam worden de daders buiten schot gehouden. Amsterdam is een smerig links bolwerk van ecofascisten, beroepsactivisten, dierenrechtendebielen, autohaters, moslimretelikkers, drugsverslaafden op grote festivals waar hun drugsoogjes worden verborgen achter zonnebrillen en omdat het policor een perverseling te zijn veel sodomieters (vieze kontneukers en rare homohuwelijken en dat noetm men dan heel vals liefde deze vieze mensen. Amsterdam is een gore rare beerput en een goor raar pedobolwerk (zie dat gedoe met die kinderopvang met die gore homopedo). Amsterdam is pervers en verdwaasd en als kers op de taart een flink aantal salafisten.

   Amsterdam is een zeer LUCIFERIAANSE stad. Er wonen vele satanisten. Ook in de Herbreeuwse betekenis van aanklager/tegenstander. Als er ook maar iets is wordt er in Amsterdam over geklaagd. Barbecuen, scooters, motorboten in de grachten, bierfietsen, dieselauto’s en later benzienauto’s, rolkoffers een protest op de Dam waarbij vlees eten als de holocaust wordt gezien. Er wonen vele VALSE mensen in Amsterdam.
   Voor elk dingetje zijn er kliklijnen en loerende mensen die graag net als kleine duiveltjes een ander graag een oor aannaaien. (zie kliklijn woningen verhuren aan toeristen). Als een bakkerij de deur openzet omdat het binnen niet te harden is door de hitte dan is er een vies vals duivels judasje die gaat klikken bij de gemeente waar een psychopaat popelt van ongeduld om de bakker kapot te maken met torenhoge boetes.

   ZO IS AMSTERDAM !!!

   Amsterdam heeft wel mooie gebouwen en architectuur. om maar iets positiefs te zeggen

   Like

 24. Trucker zegt:

  Kan natuurlijk ook zijn dat het clubje die zich het predicaat ‘vrouwelijk’ aanmeten gewoon een groepje is uit het antifa gedoe dus venten die zich voor de gelegenheid anders heten.
  Het lijkt me eerder een actie door mannen uitgevoerd, goed kan best een vrouwmens tussen zitten (vrouwelijke terroristen bestaan ook en vaak zijn die bloeddorstiger dan veel mannen) maar toch ben ik er van overtuigd dat het mannen zijn.

  Like

 25. Mirjam zegt:

  Het zijn gewoon lafaards. Makkelijk genoeg om zulke actie te ondernemen, maar als er werkelijke inzet wordt gevraagd door jezelf bekend te maken, dan zijn ze allemaal verdwenen. ‘Vechten’ met open vizier is toch altijd moeilijk als je laf bent.

  Like

 26. Rapunzel zegt:

  Inmiddels begrepen dat Baudet zijn voordeur deelt met een oudere dame die in hetzelfde pand woont. Hij vond het gebeuren vooral vervelend voor die buurvrouw.
  Op twitter doet een foto de ronde van Baudet die met een enorm boeket op de stoep staat, voor die buurvrouw, vanwege de overlast.
  Overigens zonder dat de buurvrouw in beeld komt gelukkig, want die linkse mafklappers zijn gek genoeg om iemand de hersens in te slaan alleen omdat je zonder morren met Baudet in één pand woont.

  Toch wilde ik dat er in Baudets partij een paar echte mannen of vrouwen opstonden die zorgen voor beveiliging. De regering gaat het niet doen en van de al schijndode van der Laan valt ook niks te verwachten.

  Of doe maar een crowdfunding voor een goede privé detective die achterhaald welke zwakzinnigen hier achter zitten, ik betaal er graag aan mee.

  Like

 27. Rapunzel zegt:

  Ja Giny, Baudet krijgt subsidie omdat hij een ledenpartij heeft.
  Ik ben nog steeds blij dat de PVV dat niet is.
  Want je loopt dan het risico dat allerlei tuig zich ermee gaat bemoeien.
  Maar crowdfunding heet crowdfunding omdat je met veel mensen een beetje geeft.
  Ik ben niet eens welgesteld maar het kan toch allebei?
  Ik stem PVV en ben ook lid van FVD.
  Bij een meevallertje stuur ik weleens wat geld naar Defend Europe of de identiairen.
  Ik koop alle boeken van Joost Niemoller en iedereen in mijn omgeving krijgt die ongevraagd kado.
  Dat kan best als je je krant opzegt, niet meedoet met die vermaledijde postcodeloterij en niks geeft aan giro 555, artsen zonder grenzen en al die flauwekul.

  Ik hoop dat ook de PVV er iets aan heeft dat FVD een ledenpartij is. Misschien dat een paar imbecielen inzien dat dat dus blijkbaar niet meer kan in Nederland en dat ze hun grijze massa aan het werk zetten.
  Het wordt de PVV al jaren verweten dat ze “ondemocratisch” zijn, FVD bewijst nu dat het niet anders kan.
  En hee, Denk krijgt ook vrachten subsidie.
  Laten we ons niet uit elkaar laten spelen. Als puntje bij paaltje komt heb ik meer met Baudet dan met Israël hatende zandnegers. Jij ook?

  Geliked door 1 persoon

 28. Marian zegt:

  Dit gaat van kwaad tot erger.

  Like

 29. M. zegt:

  Mensen met een gebrek aan argumenten om de mensen te overtuigen van hun waardeloze standpunten grijpen naar geweld, of gooien taarten, of poep.
  Dat laat al zien dat alles waar ze voor staan met geen goed argument te verdedigen is anders zou men niet naar geweld of ander banaliteiten hoeven grijpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s