Berlijn: christen door twee moslims aangevallen, omdat hij een ketting met een kruisje droeg

Screenshot_181

(Vertaling: E.J. Bron)

Een Afghaan in Berlijn is overgegaan tot het christendom en draagt een ketting met een kruisje. Dat werd hem noodlottig. In Berlin-Neukölln werd hij door twee islamitische mannen aangevallen en verwond. Dat is niet voor het eerst dat zoiets in Berlijn gebeurt.

Die Freie Welt

Zoals o.a. “Welt-Online/N24” en de “Berliner Zeitung” meldden, werd in Berlin-Neukölln een 23-jarige Afghaan in elkaar geslagen en van snijwonden voorzien, omdat hij een ketting met een kruisje droeg. Dit zou blijkbaar twee moslims geprovoceerd hebben, waarop ze hem hebben aangevallen.

Dit is niet de eerste keer dat zoiets voorkomt. In Berlijn hadden de afgelopen tijd meerdere soortgelijke voorvallen plaatsgevonden, waarbij mensen op grond van een kruis als christelijk symbool werden aangevallen.

Maar in Berlijn zijn niet alleen christelijke symbolen gevaarlijk. Enkele maanden geleden vond er in een Berlijns metrostation een incident plaats waarbij tien islamitische soennieten uit Syrië een andere moslim aanvielen, omdat deze een ketting met een symbool van de sjiieten om zijn nek droeg (zie hier).

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, christenhaat, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Berlijn: christen door twee moslims aangevallen, omdat hij een ketting met een kruisje droeg

 1. D.DAY zegt:

  Het Westen wordt het strijdtoneel van religieuze oorlogen, zoals die al tijden in de islamitische wereld plaatsvinden. Door het ongelimiteerd toelaten van moslims heeft de politieke elite ervoor gezorgd dat we de religieuze oorlogen hier hebben binnengehaald. Overal strijden moslims gezamenlijk tegen christenen, joden en ongelovigen, maar ook bestrijden diverse islamitische stromingen elkaar op leven en dood. En wij worden koest gehouden met de veelvuldig uitgedragen boodschap door de MSM en de politieke elite: islam is vrede. Waarom wordt de kwaadaardige islamitische ideologie nog steeds getolereerd, waar in de bronnen (koran, hadith, etc.) alleen maar sprake is van haat en angst zaaien in de harten van de ongelovigen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cynicus zegt:

  In landen met een moslimmeerderheid worden Christenen al heel lang onderdrukt

  Dat weet ik van mensen die daar vandaan komen

  De Christelijke vluchtelingen zijn de werkelijke vluchtelingen

  Veel moslim zogezegde migranten komen hier om als uitkeringsparasieten deze maatschappij verder en verder te ondermijnen. Geld laten betalen door vijanden van de islam is een goede strategie om niet-moslims te ondermijnen. Al 1400 jaar werden en worden dit soort strategieën uitgedacht door de ulami ofwel de moslimgeleerden van de koran

  Om deze Joods/Christelijke/Humanistische maatschappij van binnenuit zoveel mogelijk kapot te maken parasiteren nogal wat moslims zoveel mogelijk van deze maatschappij.

  Het doel hiervan is dat men zich onderwerpt aan de islam want het woord islam betekent onderwerping aan de islam.

  Uitputten van de niet-moslims is een middel om verdere opmars te bewerkstelligen van de religie van de islam.

  Ook de neomarxisten gebruiken deze strategie zie de lessen die de fabian society gebruikt en die Stalin, Pol Pot, de DDR, Castro en dergelijke gebruiken en gebruikten..

  Bah bah en nogmaals vies vals en bah

  Het klimaatsprookje is een nieuwe uit de truckendoos van de totalitairen

  Men gunt niks aan mensen en geen vrijheid alleen maar totalitaire ellende

  Vies vals achterbaks en laag

  Echt satanisch !

  Geliked door 1 persoon

 3. Feniks zegt:

  Een kruisje provoceert niets..
  Een kruis Behoort sedert vele eeuwen tot onze cultuur, de cultuur van Europa.
  Echter..een moslim (met hoofddoek) provoceert wel degelijk de christelijk joodse culturele achtergrond van Europa. En geeft met de hoofddoek een zeer vijandige boodschap af.

  Een moslIm beledigt de Christelijk/Joodse cultuur van Europa.
  Simpel door het bouwen van moskeeen waar de dood van niet gelovigen wordt gepredikt.
  Enkel vanwege dit feit alleen al behoren Europese regeringen de islam en haar volgelingen als zijnde vijanden te zien en als zodanig te behandelen /verbannen.

  Geliked door 2 people

 4. hans-e-pans zegt:

  Ach je verwacht het niet. Toch.

  Like

 5. willem zegt:

  Een nieuw kabinet met deelname van Pechthold komt het allemaal in orde!

  Like

 6. sabrina zegt:

  Ik vraag me al heel lang af wat onze zieke regeringsleiders bezield om onze EU vol te proppen met moslims waarvan je vooraf weet dat je alleen maar ellende naar binnen haalt vanwege een enorme cultuurachterstand en vaak crimmineel gedrag. Nu wil die zelfde zieke EU heel graag dat Turkye bij de EU komt net als de Oekraine. Zou het nou niet zo zijn dat deze zieke regering denkt als we maar genoeg moslims naar binnen harken en we geven hun stemrecht dan krijgen we tenminste onze zin en wordt de EU weer groter en machtiger ??

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Ik denk dat ik weet waarom Sabrina… ‘zij’ de elite, willen ons vervangen door dit ‘volk’ de term ‘omvolking’ wordt nu ‘gewoon’ gebruikt ook. Ik zal je enkele links over het Kalergiplan geven… als je die nog niet gelezen zou hebben, denk ik dat je zult schrikken over hoe lang dit al gaande is… al vanaf 1926 zijn ‘zij’ met de uitvoering hiervan bezig…
   https://www.google.pt/search?q=Kalergiplan&oq=Kalergiplan&aqs=chrome..69i57j0l2.8231j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

   Sterkte… en niet alleen voor jou maar voor ons àllen..

   Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Het antwoord kan ik je zo geven. Maar dan gaat het over geloof en dat ligt hier nogal gevoelig en dat op een pro Israel site, wat op zich al waanzin is eigenlijk. Pro Israel en dan niets met geloof hebben?

   Like

  • Peacepipe zegt:

   Het is al in 1975 afgesproken! Zie EU-resolutie 1743! Daarin staat in detail beschreven waarom wij de moslims met open armen moeten ontvangen. Dat zie je nu overal gebeuren. Daarom roept Merkel ook: de islam hoort bij Duitsland (lees West-Europa)

   Like

 7. In Beuningen is vanmorgen een kraai van het dak van een flat gegooid omdat ie kr..zei

  Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti‏ @ScarlattiBomba 16 sec16 seconden geleden
  Dr volgers vd #VREDE,de#pislam?Néé hè?Lijken wel haters 2 #pislammers vallen CHRISTEN ààn WÀNT hij droeg n KRUISJE https://ejbron.wordpress.com/2017/09/12/berlijn-christen-door-twee-moslims-aangevallen-omdat-hij-een-ketting-met-een-kruisje-droeg/

  Like

 9. M. zegt:

  De leugen kan een symbool van de waarheid niet verdragen.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Ik had het als eens geschreven, maar in Pakistan is onlangs een Christelijke scholier afgeslacht omdat hij aan het zelfde glas als moslims gedronken had. De leraar zat de krant te lezen, dus die had zgn niet gemerkt…

  Like

 11. Elisah zegt:

  Bij de Zara (modewinkel) in Amsterdam werden onlangs een paar homoseksuele vluchtelingen verbaal en fysiek aangevallen door een lala hakkebar schreeuwende mosselman…
  De beveiliger gooide de slachtoffers de zaak uit, met ook nog een ontzegging van de toegang, en deed helemaal niks tegen de dader.
  Weten we meteen de religie van de beveiliger?

  Geliked door 1 persoon

 12. Wolf zegt:

  Dood aan de islam en hun hulpjes de linkse cultuurmarxisten! Ze moeten worden uitgeroeid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s