Het Finse all inclusive pakket voor ISIS-strijders

Screenshot_180

Hier is er eentje blij dat hij zo hartelijk in zijn thuisland wordt opgenomen.

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Tot nu toe namen ongeveer 80 “Finnen” deel aan de “Heilige Oorlog” in het Midden-Oosten. Opdat de terugkerende ISIS-strijders zich onmiddellijk weer echt goed voelen in hun oude thuisland hoeven ze bij de zoektocht naar een woning niet lang in de rij te staan. De Finse minister van Binnenlandse Zaken riep de gemeenten er eveneens toe op om de strijders te helpen bij het zoeken naar een baan, zodat ze weer snel in de samenleving “integreren”.

journalistenwatch

De maatregelen hebben een heftige discussie veroorzaakt, meldt het Finse dagblad “Ilta-Sanomat”. Op de vraag of deze mannen misschien niet gevaarlijk zouden zijn, gewelddadig en de terreur het land binnen zouden kunnen brengen, antwoordde de minister dat dit probleem bij hem bekend zou zijn, maar dat het een zaak van maatschappelijk werkers zou zijn om “de toepasbaarheid te onderzoeken”.

In Vantaa waren de vertegenwoordigers van de autoriteiten het met de minister eens. Het Finse sociale stelsel zou geen speciale regelingen kennen voor zulke islamitische mannen die uit de oorlog zouden terugkeren.

“Ik denk dat, wanneer men de integratie in de samenleving als de beste maatregel tegen radicalisering beschouwt, een woning en werk zeer belangrijk zijn”, gelooft Anna Cantell-Forsbom van de gezinsautoriteit in Vantaa.

Juist omdat de ISIS-strijders zo gevaarlijk zouden zijn, zouden ze zo snel mogelijk, en voor alle anderen, van een woning moeten worden voorzien.

“Natuurlijk moeten ze bovendien ook een uitkering krijgen. Een woning alleen lost het probleem niet op. Andere centrale aspecten moeten eveneens in beschouwing worden genomen”, aldus Cantell-Forsbom.

Tarja Mankkinen, ontwikkelingsleider van het ministerie van Binnenlandse Zaken, merkt op dat het belangrijk zou zijn om te onderzoeken of de terugkeerders rechtstreeks aan de gruweldaden van ISIS hebben deelgenomen, voordat men hen ondersteuning zou doen toekomen.

Zodoende treden de Finnen in de voetsporen van de Zweedse buren, die Jihadisten ook met woningen, sociale programma´s en financiële ondersteuning onder de armen grijpen en hen zelfs een nieuwe identiteit verschaffen.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Finland, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Het Finse all inclusive pakket voor ISIS-strijders

 1. Cathja zegt:

  Stomme Finnen! Waar zit jullie verstand, indien aanwezig?

  Like

 2. carthago zegt:

  De Finnen verliezen hun zinnen.Triest volk, failed state.

  Like

 3. R.R van Zeijlen zegt:

  Niet te geloven, de Finnen zijn net zo gek als de Zweden, ja misdaad loont, de wereld op zijn kop, een bijstandsmoedertje die een pot pindakaas steelt krijgt een zwaardere straf, die wordt gelijk opgepakt, niet alleen in Finland en Zweden, maar dit gebeurt in heel Europa.

  Like

 4. Hansan zegt:

  Ik lig helemaal dubbel van het lachen van zulke beslissingen. En dat heeft dan universiteit gedaan, gecombineerd met banen in het bedrijfsleven en een politieke carrière. Ongelooflijk. Wat een intellect, maar niet heus.

  Like

 5. Johan zegt:

  Het artikel vermeldt :
  “Juist omdat de ISIS-strijders zo gevaarlijk zouden zijn, zouden ze zo snel mogelijk, en voor alle anderen, van een woning moeten worden voorzien.”
  Dat moet natuurlijk zijn :
  “Juist omdat de ISIS-strijders zo gevaarlijk zouden zijn, zouden ze zo snel mogelijk, en voor alle anderen, van een kogel moeten worden voorzien.”
  Dat is de beste maatregel tegen radicalisering, want die moslims die terugkomen uit Syrië, stoppen heus niet vanzelf.

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Je zal ze als buren krijgen, ze hebben vreselijke misdaden begaan, op elke denkbare manier mede mensen vermoord en als beloning krijgen ze zo snel mogelijk een huis
   Als je een keer ruzie met ze zou hebben ligt gelijk je hoofd op je buik, want ze zullen niet opeens stoppen met moorden

   Like

  • Heniusz zegt:

   Johan, de spijker op de kop, maar probeer dat die verdwaasden maar eens uit te leggen. En dan vervolgens stom verbaasd als zo’n halsafsnijder hun nekkie te grazen neemt.

   Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Criminelen met de mantel der liefde bedekken.
  De ziekte van deze tijd.

  Like

 7. eva110 zegt:

  Het begint er sterk op te lijken dat links zijn toch een psychische afwijking is die het denkvermogen aantast.
  Anders zijn dit soort dingen niet te verklaren.

  Geliked door 1 persoon

 8. bigljohn zegt:

  Er is een tijd geweest dat men zware misdadigers echt levenslang gaf. Vandaag de dag krijgen zware oorlogs-misdadigers een vriendenstatus, en loopt men het vuur uit de sloffen om dit soort onmensen van allerlei gerief te voorzien. Alleen mensen die zich hier tegen verzetten worden wel als zware misdadigers behandeld. Zij worden uitgemaakt voor racisten en anti Islam activisten, en worden nog al eens voor het gerecht gedaagd. Soms zijn ze hun leven niet meer zeker, vooral als Moslims er lucht van krijgen. We leven in een wereld waarin de waarheid het moet afleggen tegen het kwaad. De omgekeerde wereld is het, ongeveer zo; Al is de waarheid nog zo snel, de leugen achterhaalt hem wel !

  Like

 9. tippelaar zegt:

  aan de grens doden, die is.strijders, om te voorkomen dat ze het land in komen. Andere oplossing is er niet

  Like

 10. T.Troubadour zegt:

  Er was eens een tijd van een proces over dit soort tuig.heden ten dage worden zij gepamperd.aanslagen dus ook in Finland te ferwachten

  Like

 11. Peacepipe zegt:

  En wat denken de jihadstrijders? Het is allah’s wil dat wij nu door de Finnen beloond worden! Alle moslim knuffelaars in heel Europa begrijpen niet dat alle hulp in welke vorm en hoe dan ook, door de moslims wordt gezien als het uitvoeren van een opdracht van Allah! Met andere woorden: een begin van onderwerping aan Allah door de ongelovige,

  Like

 12. Peter zegt:

  Doodschieten van deze lieden is het juiste antwoord.
  De samenleving krijgt MOORDENAARS/ HOOFDENAFSNIJDERS terug in haar midden.
  Gekker moet het niet worden………………………maar dit is het al.

  Like

 13. Rensk. zegt:

  Doodzieke en abnormale reactie van politici

  Geliked door 1 persoon

 14. Alex Delarge zegt:

  Waar is het misgegaan met die dappere Finnen?

  Like

 15. Mirjam zegt:

  achterlijk, achterlijk, achterlijk…

  Like

 16. Hendrik zegt:

  het enige wat deze terugkeerders verdienen is een kogel door hun hoofd!

  Like

 17. koddebeier zegt:

  De grootste landverraders zijn politici !

  Like

 18. Cynicus zegt:

  Net als Zweden is Finland genomineerd voor de “Gekke Henkietrofee”. Duitsland en Nederland zijn ook kansrijke kandidaten.

  Like

 19. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Natuurlijk moeten ze bovendien ook een uitkering krijgen. Een woning alleen lost het probleem niet op. Andere centrale aspecten moeten eveneens in beschouwing worden genomen”, aldus Cantell-Forsbom.

  Ze vergeet hierbij dat deze dappere moslimstrijders ook voorzien moeten worden van een PNO.
  PNO = Potentiëel Neukbaar Object. Zodat, althans volgens Hiddema, de integratie tussen de lakens kan plaatsvinden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Dat potentieel neukbaar object, mag dat ook een geit zijn? Tenminste als Marianne Thieme en Dion Graus hiermee akkoord gaan. Gaan zij niet akkoord vragen we vrijwilligsters uit de linies van Groenlinks. Moet lukken.

   Like

 20. Ron. zegt:

  Houd op om dit menselijk afval ‘”strijders”” te noemen,ze zijn nog minder dan pis kots en stront.

  Like

 21. Steven zegt:

  uist omdat de ISIS-strijders zo gevaarlijk zouden zijn, zouden ze zo snel mogelijk, en voor alle anderen, van een woning moeten worden voorzien,

  Geef ze dan ook een uitkering van 15.000 Euro per maand en gratis naar de HOEREN. want anders weet je immers niet wat ze gaan uitvreten…

  Like

 22. Marian zegt:

  Net zo mesjokke als Zweden.

  Like

 23. Trucker zegt:

  Finland is niet de enige staat die denkt dat appeasing het tovermiddel is om de islamiet in toom te houden.
  Hoe ze in Hemelsnaam ook maar één nanoseconde kunnen denken dat een islamiet die naar het Midden Oosten trok en daar verkrachte, folterde en andere gruwelijkheden pleegde ooit nog een kans kan/mag krijgen om zich tussen weerloze (de grootste groep in de maatschappij) burgers te begeven.
  Overheid bestaat uit domme (misdadig dom) zelfs schoften die weten dat de burger niks vermag tegen de ideologie islam.
  Ploerten als de europa HQ brussel dictators verdienen echt niet meer als een ronde opening tegen die verraderlijke grijnzende kop en …case closed next one.

  Like

 24. b. gast zegt:

  Weer een dikke vette middelvinger van de Finnen naar alle Jezidi-slachtoffers, de verkrachte kinderen en alle onschuldige slachtoffers die door deze bloeddorstige genocideplegende massamoordenaars en serie- en kinderverkrachters gemarteld en vermoord zijn. Wat een provocerend, kous, kil en ongevoelig volk, die Finnen!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s