Moordzaak dochter EU-functionaris: verdachte bekent in tranen gruwelijke details

Screenshot_173

(Door: Caspar Naber)

Asielzoeker Hussein K. heeft bekend eind vorig jaar in het Duitse Freiburg de dochter van een hoge EU-functionaris te hebben verkracht en vermoord. De vermoedelijk 19-jarige man, die zich voordoet als Afghaan maar wiens werkelijke identiteit en leeftijd niet bekend is, bood de nabestaanden van Maria Ladenburger (19, foto) zijn excuses aan.

,,Ik wou dat ik het ongedaan kon maken en betreur uit het diepst van mijn hart wat ik heb gedaan”, las Hussein K. voor uit zijn excuusbrief. Daarna beschreef hij huilend in een relaas vol schokkende details wat er in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 oktober 2016 gebeurde, zo meldt de Badische Zeitung.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op Moordzaak dochter EU-functionaris: verdachte bekent in tranen gruwelijke details

 1. Thoth zegt:

  Tegen de muur zetten. Dat voorkomt dat hij naar Afghanistan moet reizen na het uitzitten van zijn straf.

  Liked by 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Liegen mag, de vuile huichelaar ! De doodstraf zou nog te mooi zijn voor dat stuk vuil !

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  hij krijgt toch zeker wel een rijbewijs, auto, huis met zwembad door zijn opgelopen trauma nadat hij dat arme kind heeft vermoord, ze had ook graag 20 willen worden, vuile gore rat die vent

  Liked by 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  En, hoe denkt die ‘EU-functionaris’ nu over die zieluguh ‘vluchtelingen’?
  Als hij de moordenaar van zijn dochter NIET eigenhandig wenst te wurgen, zit er een steek aan hem los.

  De ‘verdachte’ bekent ‘in tranen’?
  Laat me niet lachen. Er zijn wel meer schurken die op commando kunnen janken:

  Like

  • fleckie zegt:

   Waar heeft hij zo goed leren ‘snotteren’, )’traantjes plengen)…..waar? in een ‘toneelschool, waar men in bepaalde !! GEVALLEN kan leren….’traantjes plengen’?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Fleckie.
    Hij heeft ’n gat in z’n hoofd.
    Afwijking die regelmatig voor komt bij hoge functionarissen die bij ondemocratische instellingen werken

    Like

 5. seks met een dode……………………
  Moslim-dader: ,,Ik wou dat ik het ongedaan kon maken en betreur uit het diepst van mijn hart wat ik heb gedaan”,in zijn excuusbrief.

  En gy geleuft ut…………………..

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Arm kind, heeft de hoogste prijs betaald voor HET NIEUWE GERMONEY!!

  Liked by 1 persoon

 7. fransdewit zegt:

  Maak mij niet uit hoor, ze gaan ook gewoon dood. Maar dat er in de zorg sector zoveel miljonairs zitten!! Laten ze die onze eigen bijdrage a € 400,- per jaar betalen, voor chronisch zieken is dit niet alleen de grootste lasten post.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Levenslange, maar dan ook echt levenslange opsluiting van deze zware misdadiger. Wat zal het meisje vreselijke en niet te bevatten momenten hebben meegemaakt, voordat ze het leven verloor!
  Het lijkt maar niet door te willen dringen, dat met het binnenhalen van deze primitieve mensen, die er zelfs niet voor terugdeinzen om seks met doden te hebben, we op het punt staan om alles wat voorheen veilig was en vertrouwd, dreigen te verliezen. Dat enorme massa’s zwarten, zonder enige moraal, onze Europese landen binnen stromen, daarmee hun cultuur en barbaarse gewoonten met zich meenemend.
  Hoeveel doden moeten er nog vallen? Hoeveel massaslachtingen moeten er nog plaatsvinden, eer er openlijk wordt toegegeven dat dit geen houdbare kaart is?

  Al degenen die deze barbaren welkom heten in Europa, hebben indirect bloed aan hun handen. Ze zullen in geen geval hun handen in onschuld kunnen wassen, want ze weten wat er aan de hand is.
  Ik krijg met de dag meer respect voor de leiders van de Visegrádlanden. Die zien het gevaar, en handelen daar naar.

  Hun grenzen zijn POTDICHT!!

  Liked by 5 people

  • Rensk. zegt:

   Ik heb een keer gelezen dat mensen, die wraak nemen op een persoon, die hun onrechtmatig heeft benadeeld, uiteindelijk gezonder uit de ellende komen dan mensen, die dat niet doen. Ik kan me er iets bij voorstellen. Wraak nemen is iets anders dan haten. Het was een onderzoek en het is al jaren geleden dat ik dat gelezen heb en waar dat in stond? Ik weet het niet meer.

   Liked by 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Rensk.
    Mensen die er ’n gewoonte van maken onrecht of ’n liefdeloos bestaan te blijven accepteren krijgen aanmerkelijk eerder kanker dan assertieve mensen met een sterk verantwoordelijkheidsbesef.

    Wraak is ’n héél goed geneesmiddel tegen kanker.
    En het kost zo weinig…

    Like

 9. Hendrik zegt:

  Gewoon een kogel door zijn kop. Dit soort vuilnis is het niet waard om te worden berecht.

  Liked by 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  “Seks met een dode? Onderbrak de vrouwelijke rechter hem. Waarop de verdachte antwoordde: ‘Het maakte mij niks uit om seks met een dode te hebben”
  De vrouwelijke rechter moet dat, als een academisch gevormde vrouw, het beter weten. Namelijk dat seks met dode vrouwen is een van de meest populaire hobby’s bij moslims.. Net zo populair als voetballen bij ons. https://www.ad.nl/buitenland/egyptische-mannen-mogen-seks-hebben-met-dode-echtgenote~a5c33e77/
  Het is nog een wonder dat hij niet een stukje van haar had verorberd? Kannibalisme is ook een islamitische hobby; wat minder populair, maar dat vinden ze ook best lekker. https://www.facebook.com/norwegiandl/posts/467023826712825
  Verder is het een raadsel dat de rechters twijfelen over zijn leeftijd. of hij als minderjarige moet worden berecht of niet. Het forensische laboratorium kon via DNA onderzoek van een plukje haar bevestigen dat hij de dader is. Het is toch echt bizar om aan te nemen dat een medisch onderzoek kan niet exact zijn leeftijd bepalen? Zeker als hij nog tijd vond andere jonge studente te vermoorden;namelijk in Corfu toen hij onderweg was. Deze gozer moet levenslang in een cachot doorbrengen. Maar dat zal niet gebeuren. Hij krijgt een Walhalla met hallal maaltijden fitness en bezigheidstherapie. Wat zijn tranen betreffend: Hij kon ze net zo goed plassen. Ze hebben net zo veel waarde als zijn leugens.

  Het is wel de vraag wat de Duitse EU-bobo ervan vindt dat een van zijn troetelbeestjes heeft zijn eigen dochter vermoord en na haar dood verkracht? Hij zou zich zeker uitdrukken in de manier dat Jesse Klaver het doet: ‘Het was een incident!..Ze zijn niet allemaal zo! ..Een paar!.

  Liked by 2 people

  • Rensk. zegt:

   Gebeurt vaker dat een vader van een verkrachte en vermoorde dochter vriendjes wordt met de dader. Hier in Nederland kwam dat laatst ook aan bod in een progamma. Iets met vergeven. Iets met geloven in een hiernamaals wat niet bestaat. Dan zit je erg ver af van je oerinstinct. Te ver.

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik ga er van uit dat de vader de verkrachting van zijn dochter als een compliment van de verkrachter aan zijn dochter zag.
    Dit gevoegd bij de gelddonatie aan het vluchtelingenorganisatie, kom ik tot de konklusie dat e.e.a. als ’n selfpromotion-actie is opgezet om promotie te kunnen maken bij de EU

    Vandaar dat ze bij de EU werken.
    Je moet het in het juiste perspectief zien.

    Like

 11. Heniusz zegt:

  Die is geen 19, die is flink ouder, eerder 25 of nog iets meer richting de 30. Nog een feitje over deze dropstaaf: Kwam uit Griekenland waar “meneer” een poosje op staatskosten heeft gelogeerd vanwege overval en poging tot doodslag. Verrijking van onze cultuur….

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  Met een bot mes castreren die rat en dat van de Euromast pleuren.

  Liked by 1 persoon

 13. paulzwueste zegt:

  Duidelijk dat dit beest het niet verdiend om verder te leven…
  Het zijn allemaal beesten die géén “eerlijk proces” mogen krijgen!
  Als ik de vader was zou hij niet lang meer leven als hij over ’n paar jaartjes weer op vrije voeten stond.
  Er bestaat hier geen eerlijke rechtsspraak die in de allereerste plaats rekening houdt met de slachtoffers.
  Alléén het belang van de dader is belangrijk, dat moet zoveel mogelijk ontzien en gerespecteerd worden…
  In de eerste plaats als het liegende, verkrachttende en moordende woestijnbeesten zijn…

  Liked by 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Jij zou de dader, als je de kans kreeg, hebben “getjing /tjangd”.
   Deze vader van vermoorde dochter wilde inplaats van bloemen geld voor “Vluchtelingen”-hulp.
   Je verstand staat erbij stil……….
   ( p.s. Hij mocht natuurlijk ook zijn ZEER hoge positie bij de EU in Brussel niet in gevaar brengen ..! )

   Liked by 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    Nou Nou, ’t zijn bijna allemaal Hoogedelgestrenge Heerschappen en heftig religek. Dat moet je ook wel zijn om zoiets heftigs te kunnen verwerken én verantwoorden tegenover jezelf en je familie als Barmhartige Gek!!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Oh ja, dat was die gek, ik herinner het me.
    Nou, dan kan ik maar één ding zeggen:
    “De waanzinnige hufter heeft zijn verdiende loon gekregen! ”

    Normale mensen nemen het recht in eigen hand, als Vrouwe Justitia zich als hoer voor en door crimineel buitenlands tuig laat gebruiken…

    Like

  • fleckie zegt:

   ‘HUURMOORDENAARS’ zijn …NOG ALTIJD…TE…KOOP!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Nee Fleckie.
    Huurmoordenaars kun je uitsluitend huren.
    Wat moet je trouwens met zo’n enge man thuis…?

    Like

 14. Aegolius cs zegt:

  Het is procentueel nauwelijks te meten dat juist een EU functionaris wordt getroffen met het leed dat vele burgers inmiddels hebben moeten ondergaan door zijn bijdrage aan de EU.

  Wij nemen met pijn afscheid van onze geliefden door crematie…… Geef hem in de vuilverbranding een plaats.

  Liked by 1 persoon

 15. Thom zegt:

  Dat meisje werkte als vrijwilligster in de vluchtelingenopvang. Haar hoge EU-vader heeft na de moord op zijn dochter het geschonken geld als donatie gegeven voor vluchtelingenopvang. De dader maakte het niks uit toen hij hem erin stak of het meisje dood was.
  Zelfs al zou zo’n figuur een echte vluchteling zijn, ze zijn toch ongeschikt om ergens vrij los te lopen en hier halen ze dat alles zo maar zingend binnen en leggen ze in de watten terwijl onze bejaarden in een strontluier 1 keer per dag verschoond worden in verzorgingstehuizen, als er tenminste genoeg personeel voorhanden is.

  Liked by 1 persoon

 16. ReaGluurder zegt:

  De Lieden die al dit Qudtvolk naar binnenhalen zijn medeschuldig aan al deze ellende die ze over ons uitgestort hebben!!

  Like

 17. Mirjam zegt:

  ‘Man (18) achter kerkhofmoord’

  De 18-jarige Nathan D. wordt verdacht van het doodsteken van de burgemeester van het Belgische stad Moeskroen. Dat melden Waalse media.

  Alfred Gadenne (71) werd volgens Sudpresse.be de keel doorgesneden door de zoon van een ambtenaar die twee jaar geleden zou zijn ontslagen. Zijn vader zou daarna depressief zijn geworden en uit het leven zijn gestapt. D. zou de dood van zijn vader willen wreken. De Belgische justitie heeft die berichtgeving niet bevestigd. Wel werd duidelijk dat er een verdachte is opgepakt die ook heeft bekend.

  De moord heeft voor veel ophef gezorgd in de Belgische politiek. Politici uit het hele land hebben hun afschuw uitgesproken. Gadenne werd gedood toen hij de poort van de begraafplaats in de buurt van zijn huis sloot. Hij deed dat dagelijks.

  Eerder op de avond was er volgens lokale media een borrel voor inwoners van de stad. Gadenne was sinds 2006 burgemeester.

  Het NOS nieuws gaf een heel andere visie van dit verhaal. Er was sprake van een mes en een misdrijf. Er werd niet duidelijk gemeld dat de dader de burgermeester de keel zou hebben doorgesneden met het mes, terwijl dit wél het geval was.
  Bovendien was er ineens sprake van dat de dader de zoon was van een ambtenaar die twee jaar geleden ontslagen was door de burgermeester en de zoon zou wraak hebben willen nemen. De Belgische justitie heeft die (linkse fake) berichtgeving niet bevestigd.
  Als ik alleen al hoor dat iemand een ander persoon om het leven brengt met een mes, doormiddel van het doorsnijden van de keel, gaat bij mij automatisch een lichtje branden.
  Ik denk dan ook niet dat bovenstaand verhaal juist is, maar dat ze het weer niet durven te benoemen dat dit weer door een aanhanger van de islam is gedaan.

  Liked by 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Nathan is eerder een Joodse naam dan een mohammedaanse naam. Verdriet én wraak kunnen zo heftig zijn dat iemand nergens meer voor terugdeinst. Oerinstinkt??

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ja, dat zou inderdaad kunnen, oerinstinct of toch iemand die zoveel verdriet heeft, door het verlies van zijn vader, dat het hem allemaal niet meer kan schelen en hij zelf dood wil. Als dit zo is, dan is het heel erg voor alle betrokkenen, maar als dit weer een of ander ‘smoes’ is om de waarheid te verdoezelen, dan is het eveneens verschrikkelijk, dat men gewoon niet eerlijk kan zijn, om de waarheid, dat er een duivelse macht in de wereld aan het werk is, dat alles probeert om de mensen te bedriegen en te beliegen, te erkennen en er iets aan te doen. Ik hoop daarom dat je gelijk hebt, Reagluurder.
    Het doorsnijden van iemands keel, om hem of haar van het leven te beroven lijkt al door de islam geïndoctrineerd in het westen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Mirjam.
   Het bericht dat het hier om een wraakactie ging stond uitgebreid in de Belgische media.
   NOS neemt gewoonlijk het buitenlands medianieuws over.
   Nathan D is ’n blanke Belg, zoon van ’n blanke Belgische vader die als ambtenaar op het Gemeentehuis werkte, maar 2 maanden geleden werd ontslagen.
   De man raakte depressief en pleegde zelfmoord.
   De moord die door de zoon werd gepleegd, was een wraakactie en heeft niets met de islam te maken.
   (In dit geval dan…)
   Ik begrijp je argwaan, maar blanken kunnen ook onmenselijke dingen doen.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ja, dat begrijp ik Paul. Ik sta nergens meer van te kijken, maar ik heb een fobie gekregen voor verhalen die als ‘hoofdelijke’ inhoud, het doorsnijden van een nek met een mes hebben. Dat laat me automatisch de link maken naar de islam en terroristen en triggert mijn afschuw hiervan. Blanken kunnen zeker onmenselijke dingen doen en niemand is gevrijwaard van geweld, zou de situatie zich voordoen. Het is erg genoeg dat bovenstaand verhaal echt is gebeurd en dat er nu meerdere levens hierdoor naar de knoppen zijn (de jongen, de vader, het slachtoffer, de moeder etc.).

    Soms, nee vaak, zou je willen dat de wereld weer een beetje ‘normaal’ was, Dat die ellende met de moslims en de invasie van voorgenoemden, nooit had plaatsgevonden. Rust, dat is wat iedereen wilt. Normaliteit die we gewend waren en het zooitje daar waar het hoort en niet in onze westerse landen. Dat wij, Europeanen, niet onder dwang van een debiele zelfverheffende groep hoogmoedswaanzinnigen uit Brussel, behoefden te vertoeven. Iets wat de burgers sowieso niet willen, maar dat er zo is ingeslopen en ingebrand door onze regeringen. Voor eeuwig aan ons vastplakkend als een stelletje bloedzuigers, die je liever kwijt dan rijk bent. Geen wonder dat Timmermans maar dikker en dikker schijnt te worden en Juncker zijn neus roder en roder. Die lui in Brussel leven als God in Frankrijk en het kan maar niet op met de hoeveelheid bevelen die ze als ‘de grote overheerser’ aan Europa uitdelen. Ik wens toch zo dat dit eens zal stoppen en dat deze boontjes eens om hun loontjes komen en ze aan de schandpaal zullen worden genageld. Dat ze met de grond gelijk worden gemaakt, zodat er nooit meer iemand aan zal denken om deze dictatuur nogmaals te herstarten.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    mirjam.
    Je hebt helemaal gelijk.
    Laten we hopen dat we het nog mee mogen maken dat het grootste kwaad dat Nederland in zijn geschiedenis ooit het hoofd zal moeten bieden, overwonnen zal worden…!

    Like

 18. Arnold Meijer zegt:

  Waarom voel ik niets van medelijden met dit meisje?
  Is dat omdat ik weet dat zij uit een politiek correct nest komt en straks, als ze stemgerechtigd is, ook slinks zou stemmen?
  Omdat ze waarschijnlijk al meeliep met de politiek correcten, de ‘refugees welcome’ lui. Stenen gooide met de antifascisten.

  Hoongelach en spot is het enige dat ik voor haar (soort) kan opbrengen: het volk krijgt wat het verdient!

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  Die walgelijke smeerlap van een Hussein K. was dus, gelijk aan een teef (vrouwtjeshond) die met een list en zwangerschap het hok van een andere hond wist te kraken, zo ondankbaar voor zijn asiel dat hij hierna dus de dochter van een EU-functionaris ombracht.
  Ik las echter in de Telegraaf van 10 september 2017 dat toen in het verleden, op 10 september 1977, in de Baumettes-gevangenis van Marseille de Tunesische immigrant Hamida Djandoubi (1949-1977) de laatste persoon in Frankrijk was die met de guillotine werd geëxecuteerd! Hij had namelijk zijn 22-jarige vriendin Elisabeth Bousquet afgetuigd, verkracht en vermoord en als een stuk oud vuil gedumpt. Toen Djandoubi daarvoor ter dood was veroordeeld en uiteindelijk door de Franse beul Marcel Chevalier (1921-2008) zou worden terechtgesteld probeerde de moordenaar door het roken van sigaretten de executie te vertragen maar dat werd geen succes.
  Daar kwam nog bij dat als Hussein K. in die tijd had geleefd hij nog genoeg redenen had om te gaan huilen omdat zijn bloed eventueel, na de onthoofding, was weggespoeld! Dit soort akelige moordenaars zou je meer de galg toewensen in de hoop dat zij zo veel langzamer stierven.

  Like

 20. tippelaar zegt:

  Het optreden van de verdachte tijdens zijn rechtzaak bevestigt mijn vermoeden dat het berouwvolle gedrag van de dader volledig is georkestreerd door zijn advocaat, Zo’n zandbaksimplist heeft helemaal geen berouw, waarom zou hij! Hij heeft gedaan wat elke moslim behoort te doen. Hij heeft een nietmoslimvrouw verkracht en gedood. Dat is voor een moslim zelfs een goede daad en levert spaarpunten op bij Allah. Persoonlijk ben ik voor bestraffing met levenslange gevangenisstraf (dat betekent tot iemand overlijdt in gevangenschap) maar in de praktijk wordt zo iemand toch een keer losgelaten en daarom ben ik voor de doodstraf. Doodstraf is goedkoop uit te voeren en is eigenlijk geen straf maar een maatregel ter bescherming van de maatschappij.

  Like

 21. christdus zegt:

  Indien we in Europa dit soort geweld , begaan door moSSlims , willen voorkomen zit er maar
  EEN ding op : allemaal eruitflikkeren – goed dan wel kwaadschiks .
  Ja – helaas – een andere oplossing is er m.i. niet , en geen gejammer van :” ja maar er zijn ook
  goede bij ” ,
  ALLEMAAL geen uitgezonderd , Anders zullen we ermee moeten leren leven .
  Mijn keuze is : allemaal eruit flikkeren .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die waanzinnige moordenaar ziet er uit als ’n homo die zich niet thuis voelt in zijn eigen lichaam.
   Dat komt namelijk tegenwoordig vaak voor.
   ’n Ziekte die, net als aids, als ’n soort hype werd uitgevonden door linkse geleerden.
   Prima gelegenheid hem op staatskosten in ’n vrouw te veranderen en ‘m daarna in de gevangenis net zo lang te laten verkrachten tot hij doodbloedt.

   Daarna kan hij altijd nog worden opgehangen èn van de Euromast gegooid.

   Like

 22. Trucker zegt:

  Was er hier niet kort geleden een topic over de doodstraf, ja meen ik te weten.
  De tegenstanders van toen weet ik niet of ze hun retoriek (en niet ter zake doende opwerpingen) nu ook herhalen omdat ik geen zin heb om alles te lezen wat er gepend is.
  Mijn oplossing is uitermate simpel (ik ben volger van het OT voor zij die het (nog) niet zouden weten), doden dus.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s