Berlijn, hoofdstad van de misdaad

Screenshot_4

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

In de 3,5 miljoen inwoners tellende Duitse metropool Berlijn worden de heersende wantoestanden als onder een vergrootglas zichtbaar. Er moet gevreesd worden dat deze rampzalige ontwikkelingen zich over het hele land zullen uitbreiden. In de verkiezingscampagne worden deze toestanden echter compleet doodgezwegen.

PI News (2)

De georganiseerde criminaliteit wordt door Arabische familieclans gedomineerd, de No-Go-Areas van Berlijn kleuren steeds grotere delen van de landkaart rood, bovendien escaleert het “vluchtelingen”geweld en de “vluchtelingen”criminaliteit en de steeds sterkere islamisering van complete straten zorgt voor Arabische omstandigheden op straat. Zo zien de toestanden er buiten de parallelwereld van Berlin-Mitte er inmiddels uit.

Berlijn is verloren

Op de Alexanderplatz in Berlijn was deze dagen de nieuwste ontwikkeling te zien. Wanneer etnisch vijandige “vluchtelingen”groepen op elkaar los gaan, worden de massale vechtpartijen intussen massale steekpartijen. In de afgelopen jaren zijn daar de gepleegde delicten verdubbeld. In het jaar 2016 registreerde de politie 7820 delicten, alleen op de Alexanderplatz. Deze cijfers zijn afkomstig uit de officiële criminaliteitsstatistiek, die door politieke beïnvloeding ondertussen net zoveel betekenis bezitten als de verkiezingsprogramma´s van de CDU en de SPD.

Op de Alexanderplatz vechten nu bijna dagelijks Syriërs en Afghanen met elkaar, autochtonen en toeristen geraken onvrijwillig steeds opnieuw tussen de fronten. Daarbij worden meedogenloos grote keuken- of klapmessen gebruikt en afgebroken bierflessen. Onlangs moest een 18-jarige met een messteek in de rug met spoed geopereerd worden. Dit brute geweld van “beschermingzoekers” haalt de grote media niet, en als dat al een keer gebeurt, zoals in de “Welt”, wordt de betrokkenheid van Afghanen en Syriërs weg gecensureerd. In uiterste noodzaak verschijnt er nog een politiek correcte persmededeling van de leiding van de politie, die iets bazelt over “door criminaliteit belaste plekken”. Dat was het. Bek houden. Zwijgen.

Ter afsluiting wordt nog de meest belachelijke van alle parolen om vol te houden, zoals bij een kapotte grammofoonplaat, steeds opnieuw afgespeeld – “Wir schaffen das”. Daarna wachten dan de volgende vrolijke tv-programma´s en het overblijfsel van mislukte presentatoren, de spelletjesshows bij de ARD en het ZDF.

Brute roofmoord vanwege een mobieltje

Dan gaan we door naar de volgende “door criminaliteit belaste plek”, de Tiergarten in Berlijn. Al maandenlang is het bezoek aan dit park een levensgevaarlijke zaak geworden. In plaats van recreatie dreigt geweld, roof, verkrachting en moord. Zoals bij een voorval, toen twee homoseksuelen door “meerdere jonge mannen, die allemaal gebroken Duits gesproken zouden hebben”, werden aangevallen. De overval eindigde voor de slachtoffers met een dijbeenbreuk en een maandenlang ziekteverhaal. Deze criminele horde maakt zelfs geen halt voor 75-jarigen. De oudere man werd in de Tiergarten door drie mannen omsingeld, in elkaar geslagen en neergeslagen. Daarbij brak de gepensioneerde zijn sleutelbeen en liep meerdere wonden in zijn gezicht op. De criminelen worden in de pers van de hoofdstad omschreven als daders met gebroken Duits, groepen daders, groepen jonge daders. Het woord vluchtelingencriminaliteit valt uiteraard niet en de rood-rood-groene Senaat blijft natuurlijk ook in dit geval verder werkeloos toezien, zodat de daders in de Tiergarten niet alleen ongehinderd delict op delict kunnen plegen, maar ook steeds ruwer worden.

De actuele daden laten een brutaliteit zien die men anders uit oorlogsgebieden kent. Enkele dagen geleden werd het lijk van de bekende Berlijnse kunsthistorica Susanne F. in de Tiergarten gevonden. Onbekende daders hebben haar eerst overvallen en toen met onvoorstelbaar geweld gewurgd. De weduwnaar vertelde over de eerste informatie van de artsen en de politie, die van een verschrikkelijke, minutenlange doodsstrijd spraken. Men vond geen sporen van verkrachting, het ging blijkbaar om een brutale roofmoord. Er werden meerdere voorwerpen gestolen, waaronder de smartphone van de 60-jarige, die de daders twee dagen later probeerden te gebruiken. Slechts enkele dagen daarvoor was de dakloze Klaus J. het slachtoffer van een geweldsdelict geworden. De politie heeft nog maar weinig informatie over de beide moorden, zodat zij zich volledig vrij in de straten van Berlijn bewegen en uitkijken naar hun volgende slachtoffers.

In de eindspurt van de verkiezingscampagne wordt deze lawine van delicten verzwegen, kennelijk moet de bevolking rustig worden gehouden. In plaats van de bevolking op deze gevaren te wijzen, zodat ze bepaalde plekken mijdt en in geen geval alleen betreedt, zendt de staatstelevisie ononderbroken geënsceneerde verkiezingsprogramma´s met geïnstrueerde mensen die applaudisseren uit. Zo komen de uitzendingen in ieder geval op mij over. Ondertussen eindigen bezoeken aan een park in Duitsland met een gruwelijke dood – vanwege een smartphone.

En om het geweld in de hoofdstad nog te bewijzen, hier een melding van vandaag:

Omdat hij een vrouw te hulp wilde komen, werd een 23-jarige man in de nacht naar woensdag aangevallen.

De vrouw werd op de Alexanderplatz ter hoogte van de Wasserspiele tegen 01.50 uur door meerdere mannen lastiggevallen, zoals de politie meedeelde. Toen een voorbijganger haar wilde helpen, viel de groep hem aan. De 23-jarige werd met pepperspray bespoten, tegen de grond geslagen en geschopt.

De vijf daders lieten het slachtoffer met rust en sloegen op de vlucht.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Berlijn, hoofdstad van de misdaad

 1. andre zegt:

  es ist zeit

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Onbetrouwbaar volk die Duitsers. Eerst liepen ze massaal achter Hitler aan, en vandaag de dag laten ze via Merkel de Islam de vrije loop. De Duitsers die ons al tergden met twee wereldoorlogen storten ons wederom voor de derde maal in het ongeluk door de Islam te gedogen. De Duitsers heffen het glas (op Merkel), deden een plas (in onze schoenen), en lieten alles (de Islam) zo het was….Van terugvechten is totaal geen sprake, evenmin als in de rest van Europa….De nieuwe Hitler heet Merkel, en de meeste Duitsers gaan deze maand op dit mormel hun verkiezings-stem uitbrengen !

  Liked by 1 persoon

  • Aegolius cs zegt:

   Aldus uiterst betrouwbaar: * Onbetrouwbaar volk die Duitsers.*
   Eerst liepen ze massaal achter Hitler aan, en vandaag de dag laten ze via Merkel de Islam de vrije loop. Alleen (islam)schapen blijven achter hun hoeder lopen.

   Like

  • Steven zegt:

   Ze weten al wie er wint..dan kan het haast niet anders dat ook hiermee wordt gesjoemeld in het voordeel van de landverziekers

   Liked by 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Als ik de vraag te horen krijg hoe oud ik ben is mijn antwoord:
  Ik ben van na de oorlog en dat wil ik graag zo houden.

  Maar enige twijfel begint mij te bekruipen of dit nog lang mijn reactie zal blijven ……

  Liked by 2 people

 4. ReaGluurder zegt:

  ‘k Heb goede herinneringen aan leuke reizen naar/door DE, maar wil er nu niet meer naar toe. Nou ja, mss nog eens naar een waddeneiland. De steden in DE zijn verpest, overal rondhangend mohammedaans volk. Geen zin om hier tegenaan te kijken, verpesten mijn uitzicht / dag. Vandaag nog een repo gezien over ouderen in DE die van 350/maand moeten rondkomen. In DE bestaat geen AOW oid. Er heerst grote armoede onder ouderen. Deze mensen hebben nogal eens 50 jaar gewerkt en de oorlog meegemaakt. Walgelijk, er is geen geld voor deze mensen. Wel 10tallen miljarden voor TUIG dat nog geen sec. iets gepresteerd heeft in DE. Je moet wel van allah besnuffeld zijn om je land dat aan te doen!!

  Like

  • Elisah zegt:

   Ik heb het ook gezien en het is een waar schandaal hoe ze daar met ouderen omgaan. Trouwens niet alleen met ouderen, als je in Duitsland door een grote stad loopt, zie je overal dakloze mensen die op straat zitten te bedelen. Hun laatste spulletjes in plastic zakken gepropt, met meestal alleen een hondje aan hun zijde, zo zijn deze hopeloze mensen gedwongen te leven.
   Voor de zgn nieuwe duitsers wordt alles geregeld en gefinancierd, hele hotels worden voor kapitalen omgebouwd en zelfs extra woningen kunnen gebouwd worden, terwijl hun eigen bevolking in de goot ligt.
   Het is het toppunt van schunnige perversie.

   Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich. En dat geldt zeker voor Duitsland. Na de eerste Wereldoorlog leefden de Duitsers jarenlang in armoede. De criminaliteit in grote steden zoals Berlijn vierden hoogtij. Net als nu kon men in die periode niet veilig over straat lopen. Overvallen en inbraak waren schering en inslag. De vele incompetente regeringen die Duitsland in dat tijdperk kende traden niet op. Logisch dat een man als Hitler midden jaren dertig de macht volledig overnam. Het volk stond vrijwel volledig achter hem.
  Ik vind het ook logisch dat er in het huidige Duitsland een persoon zal opstaan waar ook de meerderheid weer achter staat. Iemand die met harde hand de tirannie zal bestrijden zodat men wederom met de wederopbouw kan aanvangen.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Ik las vanmorgen in de krant dat de EU “illegale” content wil blokkeren.
  De opmaat naar volledige censuur.

  Like

 7. Wolf zegt:

  Berlijn , 10 jaar geleden voor het laatst geweest. Het wordt samen met het PvdAllochtonen stad A’dam nog smeriger dan een rioolput.

  Like

 8. Jean zegt:

  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat ik asap fuhrer merkel “geboeid” naar een schavot zie geschopt worden waar de strop op haar/hem? wacht, ze zij/hij? heeft zoveel schade berokkend aan Duitsland én Europa dat ze er minstens 2 weken moet blijven hangen.
  Die Luxemburgse zuipschuit is de volgende, timmerfrans staat op plaats 3, verrotstad staat op plaats 4 en die Italiaanse islamknuffelaarster staat op plaats 5 en zo gaan we het rijtje af tot heel die troep lafaards en volksverraders opgeruimd zijn.
  Leve Europa – Weg met de lafaards en parasieten in Europa waaronder dat EU gedrocht valt.

  Like

 9. Antivenin zegt:

  YouTube en Twitter zijn ook al druk aan het censureren. Het lijkt wel een wereldwijde krachtsinspanning om het volk weer eens goed onder de duim te krijgen…

  Liked by 1 persoon

 10. sabrina zegt:

  ik vraag mij al geruime tijd af waarom de EU regeringsleiders nu zo graag willen dat ons land binnenkort Islamitisch wordt ? Zo lang als dat ik de EU volg merk ik dat ze enorm graag groter willen worden, meer landen erbij , maakt niet uit hoe crimmineel en corrupt (Oekraine ) , als de EU maar groter wordt ! Ook Turkye willen ze er dolgraag bij. Zou het nu niet zo zijn dat ze in hun grootheidswaanzin gewoon heel de EU vol moslims willen pompen waardoor de toetreding van Turkye als van zelfsprekend gaat worden ?

  Like

 11. Cynicus zegt:

  De Duitse regering geeft liever heel veel geld uit aan de gelukszoekers en laten hun eigen bejaarden verrotten. Gisteren was te zien dat vele Duitse bejaarden statiegeldflessen verzamelden om rond te komen.

  Like

 12. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  de bouwkunst van Keulen en Aken
  helpt Berlijn tot verleden te maken…
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s