De nieuwe geweldscultuur in het land

Screenshot_1

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens informatie van de Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Herrmann, is het aantal verkrachtingen in de eerste helft van 2017 met 47,9% toegenomen. Een extra schok daarbij is het feit dat de door immigranten gepleegde verkrachtingen zelfs met 90,9% toenamen. De politie zou nu naar oorzaken moeten zoeken om zodoende preventieve maatregelen te kunnen nemen, zei Herrmann.

PI News (2)

Wij helpen graag bij dit onderzoek naar de oorzaken. Dit begint ermee de juiste vragen te stellen, want vaak zitten achter de juiste vragen ook de juiste antwoorden.

Omdat een deel van de burgers van ons land, tot aan de hoge politiek toe, blijkbaar intellectueel niet in staat was om de effecten van bepaalde handelingen te voorspellen, hoewel dat niet moeilijk was, moeten we er van uitgaan deze in eenvoudige taal uit te drukken, zodat deze personen het ook begrijpen. Bovendien moeten de vragen met een bepaalde duidelijkheid geformuleerd worden, die geen ruimte laat voor interpretaties. Dan komen we bij een formulering, die de gevoelens van sensibele lezers zou kunnen kwetsen. Wie zichzelf als zodanig inschat, kan nu beter stoppen met het lezen van dit artikel en een ander gaan lezen.

De juiste vragen m.b.t. het thema

 1. Wat hebben jullie Nobelprijs-dragers eigenlijk verwacht wat er gebeurt wanneer jullie een geschatte drie vierde miljoen uitgenodigde jonge mannen tussen 18 en 35 jaar bomvol testosteron uit een cultuurkring met een vrouwenbeeld waar een oude zeug van griezelt en waarin de vrouwen van top tot teen zijn bedekt, bij ons binnenlaten?
 2. Wat hebben jullie verwacht wat er gebeurt wanneer deze viriele testosteronbommen dag in dag uit niks te neuken hebben en overal vrouwen in hotpants, zonder BH met een topje of in het zwembad met een string aan zien?
 3. Wat hebben jullie verwacht wat er gebeurt wanneer vrouwen in zulke kleding in de cultuurkring van de gesluierden als sletten en hoeren gelden, die geen schaamte en eer bezitten en daarom om verkrachting smeken?
 4. Wat denken jullie wat er gebeurt als jullie nog meer van hen binnenlaten?
 5. Hebben jullie er niet aan gedacht dat deze “nieuwe mode” ook invloed op de algemene tijdgeest van ons land zou kunnen hebben en bij de een of andere noodgeile bio-Duitser iedere remming wegneemt die hem tot nu toe van zoiets heeft afgehouden?

Afsluitend nog een tip aan de jogsters, die immers nu het advies gekregen hebben om in het vervolg alleen nog in cohort sterkte te gaan joggen: als jullie op 24 september in het stemhokje staan, dan zouden jullie je goed moeten realiseren dat de oude partijen er niets aan zullen veranderen dat jullie bij het joggen om de twee stappen achterom moeten kijken of je niet van achteren door iemand wordt besprongen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op De nieuwe geweldscultuur in het land

 1. Mary zegt:

  Nu dat zal wel een aantal jaren duren voor ze “de oorzaak” hebben gevonden, zolang nazi Merkel in het zadel zit zullen ze het zeer waarschijnlijk niet kunnen “vinden”…..

  Liked by 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Ik vind de vragen nog veel te keurig gesteld.

  Like

 3. Anton Haksteeg zegt:

  De verkrachtingscultuur is het enige wat immigranten meebrengen is het niet Merkel? Is dat wat je graag wenst?

  Liked by 1 persoon

 4. Thom zegt:

  Maar één voordeel is er wel. Zelfs na je dood kun je als vrouw nog genieten door eens stevig genomen te worden door een “nieuwe Europeaan”.

  Liked by 1 persoon

 5. Rapunzel zegt:

  Alsof het die klerelui wat uitmaakt wat je aanhebt!
  De verkrachtingen zijn de schuld van blote tietjes, topjes, rokjes en bikini’s?
  Het gebeurt teveel om ze allemaal te herinneren maar de verkrachting van een bejaarde man die met een dwarslaesie in een rolstoel zat dan? En dat jongetje van 10 in het zwembad?
  De 64 jarige vrouw die haar hondje uitliet?
  De moordenaar van Maria Ladenburger gaf aan dat dood zijn niet eens betekent dat je dan gevrijwaard bent van verkrachting.

  En misschien dat het in Duitsland anders is maar je ziet in Nederland steeds minder hotpants, minirokken, BH-loze tietjes en al helemaal geen strings in het zwembad.
  De laatste drie jaar heb ik de grootste moeite jurkjes te kopen met een leuk decolleté tegen de islamisering, alle vrouwenkleding wordt preutser en zwarter.
  Op de catwalks van de haute couture ontwerpers zijn de lappen en vodden ook niet aan te slepen, daar lopen de modellen al met kopvodden.

  De oorzaak van de verkrachtingen zijn Mutti Merkel en haar Brusselse bende met hun islamitische verlengstuk, de rapefugees.
  Het is erg griezelig dat er in stukjes als deze vaak een ietsepietsie weg-met-ons sluipt.

  Ben wel benieuwd wat die oude man met de dwarslaesie aanhad toen hij verkracht werd….
  Volgens mij was zijn bejaarde vrouw er ook bij, die en passant de hersens ingeslagen werd toen ze tussenbeide kwam.

  Liked by 3 people

  • Elisah zegt:

   Het heeft alles te maken met haat, minachting en machtsmisbruik.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Een beetje vergevingsgezind zijn beste Rapunzel . De dader heeft zijn excuses aangeboden hij heeft er echtig en techtig spijt van .Er wacht hem een serieuse werkstraf boven het hoofd , Nu misschien iets zwaardere straf want haar papa is de eerste den beste niet in het Eu-parlement

   Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Wat een onzin, voor preventieve maatregelen is het al veel te laat.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  De lijst vragen aan de intellectuelen is wel best leuk. Echter wat kan men verwachten van mensen die misschien hoog intelligent zijn en academische titels dragen, maar zonder common sense? Intellectuelen die zo leeg zijn als een leeg blikje Cola in de vuilnisbak? Mensen die allang vergeten zijn ..om mens te zijn? ..Vooral als het om hun eigen volk gaat? Hebben deze lege onverschillige viezeriken niet dezelfde mentaliteit als hun voorgangers in de Tweede-Wereldoorlog? Ook toen hadden ze geen probleem met het accepteren van massamoord in concentratiekampen; ook op mensen van hun eigen volk. Ze fungeerden als adviseurs voor de Heydrich’s en de Eichmann’s. Dezelfde onverschilligheid tonen ze nu tegenover hun eigen vlees en bloed ..Hun eigen vrouwen, eigen kinderen. Toen waren hun idolen de blonde Ariërs en nu wordt de tyfus uit de Derde Wereld op handen gedragen. Analfabete geitenneukers met de zwarte en bruine kloten. De plaats van de oude Fuhrer Adolf is nu toegekend aan de nieuwe Fuhrer Allah.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  De politie, justitie, overheid en MSM media zijn onze beste vrienden, zeggen de Moslims. En ze verkrachten dus aan de lopende band. Een kort liedje is snel gezongen. Net als in de tweede wereldoorlog staan de politie, justitie en overheid aan de foute kant. De geschiedenis herhaalt zich, omdat de mens eenmaal niet wil leren van zijn fouten. Dus wat de toekomst ons gaat brengen is glashelder. Daarvoor behoeft men geen helderziende te zijn !

  Like

 9. mahoog zegt:

  Wat is een ”dwarslaesie?”, ik loop een beetje achter hier op mijn brazieliaanse heuveltje.

  Like

 10. Marian zegt:

  Waar is onze vrijheid gebleven. Ik krijg het gevoel of wij vee zijn wat naar het slachthuis wordt afgevoerd.

  Like

 11. M. zegt:

  De Polen snappen het ….nou de rest nog.

  Like

 12. fleckie zegt:

  Mijn Bericht op ejbron:onder ‘ de Nieuwe geweldscultuur in Het land’, waar in ik o.a. De ondersteuning v.d.kerken aan Merkel, en de NOG Kirchensteuer betalende DUITSERS zodoende MERKEL ondersteund wordt, plus de uit Argentinien sporadisch ‘bevolkt’ door…met hulp gevluchte nazi’s ……….werd GEWEIGERD,…..KON, NIET…geplaatste worden!!

  Like

 13. fleckie zegt:

  Op .. Duitstalige site .PI… kan men ook ANDERE…’INFO’S lezen, betr. ONDERSTEUNING door de KERKEN!!! …aan Het …MERKEL-SYSTEEM!( belazerij enz.)

  Like

 14. fleckie zegt:

  Verwijderde bericht: ‘ kan niet geplaatste worden’: ‘Mutti Merkel ,wordt, wat te verwachten was, ook door de kerken gesteund( doordenkend: in Dtld. moet men Nog Altijd Kirchensteuer betalen,(een overblijfsel uit het concordaat v.d.r.k.kerk …vaticaan: (von PAPEN.)…met Hitler. ..Dus met de Kirchensteuer v.d. Duitse bevolking wordt de Duitse bevolking zo…OOK NOG. EENS …benadeeld. ( Men weer intussen wel ,welke denkbeelden de huidige paus erop nahoudt( hij is dan wel afkomstig uit Argentinien, WAAR VOORHEEN DUIZENDEN NAZI’S …MET..VLUCHTEN..GEHOLPEN door het…VATICAAN …VEILIG HEENKOMEN…vonden!!)

  Like

 15. fleckie zegt:

  Mutti Merkel heeft immersed ook een ‘onder komen’ in het door Nazis( + Nazaten , natuurlijk) in …..Paraguay, onder Stroessner, met zijn ‘Herzlich Willkommen’.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s