VIDEO Nigel Farage: Commentaar op Juncker´s “State of the Union” 2017

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europa, EUSSR, Nigel Farage, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO Nigel Farage: Commentaar op Juncker´s “State of the Union” 2017

 1. Rensk. zegt:

  Overbodig om tegen een narcistische alcoholist te zeggen: you have learned nothing. Zag ik hier niet een Juncker met zijn vingers in de oren? Kenmerk van dit soort mensen. Kleuters doen dat ook. Alleen dit is een van de vele gevaarlijke kleuters, die aan de top staan.

  Liked by 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  Angela Merkel privé is zo mogelijk nog onaantrekkelijker dan….

  Like

 3. Flo zegt:

  Heerlijk die man, heeft niemand iets tegen in te brengen

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Geweldige kerel, die Farage. En meer kerel en politicus, dan Rutte, Pechtold en Buma samen.
  En wat hij zegt snijdt hout; als het Vierde Rijk had toegestaan dat Engeland zelf bepaalt hoeveel dibbernegerts ze opnemen, dan was er van Brexit geen sprake geweest. Of tenminste nog niet.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  De aan grootheidswaanzin lijdende Jean-Claude Juncker heeft (gelijk aan Frans Timmermans e.a.) zijn ziel en zaligheid al zodanig aan de toren van Babel (EU) verkocht dat hij, net als Napoleon, Hitler en Stalin, nog steeds een Verenigd Europa wil scheppen, alle EU-landen wil dwingen om de gehate euro te accepteren, in het geheim de Brexit van Engeland saboteren, het benoemen van een Europees Openbaar Ministerie, een Europees defensie-apparaat, opheffing van de veto’s van regeringsleiders binnen de Europese Raad, een EU-leger, meer EU-integratie en natuurlijk het “populisme” bestrijden en dus niet de gehate islam!
  Denkt deze akelige drankorgel en Luxemburgse zatlap van een Juncker (zoals velen op E.J. bron hem terecht noemen en blijkbaar ook gehaat wil zijn) nou werkelijk dat hij nog steeds uit luchtkastelen soms echte kastelen kan scheppen en dat zogenaamd hier alles goed blijft gaan? Als ik in talloze steden constant lege kantoren en winkels blijf aanschouwen en ik hoor dat middeninkomens en oudere mensen bijna aan de bedelstaf raken dan zou ik die kerel het liefste naar de verre planeet Pluto willen schoppen!
  Hij lijkt precies op Donald Duck als deze in de ban raakt van geld, macht en het na-apen van idiote ideeën die anderen hem voordeden waarna hij (gelijk aan meerdere inwoners van Duckstad) zowel anderen als zichzelf voor de gek houdt, bedriegt, verloochend en hierna zelfs niet eens de schulden afbetaald die zijn luchtkastelen alsmaar kosten! Dit hele klote-project van een zogenaamde Europese eenheidsstaat is thans en hopelijk verdoemd om uiteindelijk voorgoed in het hellevuur weg te branden!

  Liked by 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Ook leuk te zien en te luisteren.

  Liked by 2 people

 7. christdus zegt:

  Bilderberg-trekpoppen leren niets , zij voeren slechts de opdrachten van die schaduw-regering
  uit , ja dit kluppie : BILDERBERGGROEP zijn de echte bazen .

  Like

 8. Marian zegt:

  Wat willen ze dan nog met de koningshuizen??????

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Marian 14 september 2017 om 09:42

   Die parasiteren gewoon verder en gaan steeds vaker op ‘welverdiende’ vakantie naar hun buitenlandse lustoorden. Ook blijven ze graag genieten van het heerlijke gevoel om door het klootjesvolk afgelikt te worden.

   Like

 9. Bas zegt:

  Goed gezegd , Nigel !! Blijf op je post !

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s