Vrijwillige onderwerping aan de islam

Screenshot

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Europese vrijheid van meningsuiting en religie met nazistische gevolgen.

Vandaag in de krant een openlijke onderdrukking en intimidatie vanuit de Nederlandse tak van de Moslimbroederschap. Een wereldwijde soennitisch islamitische politiek-religieuze beweging met als doel wereldwijd democratische regeringen te vervangen voor een islamitisch kalifaat onder de sharia. DENK en de PvdE zijn er hoogstwaarschijnlijk aan gelieerd en streven hier hetzelfde na. Wanneer worden die autistische koppen in Den Haag eindelijk eens uit het zand getrokken?

Het motto van de Moslimbroederschap luidt: “Allah is ons doel, de Koran is onze grondwet, de Profeet onze leider, strijd onze weg, en dood voor Allah onze hoogste aspiratie.”  Dat laat weinig te raden over van wat deze geloofsgestoorde randdebielen onder het motto ‘ vrijheid van geloof’ en ´vrijheid van meningsuiting’ hier zijn komen, maar vooral kùnnen en mógen doen. Deze islamofiele hersenloze dji-haat baarden zijn daadwèrkelijk een serieuze bedreiging voor iedere anders voelende, anders gelovende en anders zijnde Europese burger, maar daarvan ‘onderzoekt’ de politie ‘de beweegredenen’ waarschijnlijk nog… In tegenstelling tot de ‘blanke’ (en dus bij voorbaat ongetwijfeld rechts extremistische…?) Jimmie F., die al bijna een maand vastzit voor de lachwekkende ‘dreiging’ bij de Rotterdamse Maassilo, zal deze ècht gevaarlijke islamitische gek op basis van vermeende ‘discriminatie’ waarschijnlijk niet erg lang vast blijven zitten.

‘De zelfmoord van Europa’

…schreef een Engelse onderzoeker afgelopen week over de kinderloze ´Mutti Merkel’, die in 2015 de grenzen wagenwijd open zette voor nòg meer islam, maar vooral voor meer en meer jonge, kansloze, nog altijd werkloze en op iedere straathoek rondhangende mannelijke moslims in Europa. Zo had ik het persoonlijk nog niet bekeken. Ik zag het zelf eerder als een complete genocide op de Europeaan en een private wraakactie van de in de DDR geboren Merkel op West-Europa voor wat zij heeft moeten ondergaan als in Oost-Duitsland geboren meisje. (De overigens eveneens oorspronkelijk Oost-Duitse metalband Rammstein heeft een zeer passend nummer ‘Mutter’ geschreven…). Op grote posters in Duitsland staat een afbeelding van ‘Mutter’ Merkel en haar CDU die begint met ‘klug’ ofwel: slim…

Vrijwillige onderwerping

Hoe ver de vrijwillige overgave aan de islam gaat door vooral naïeve grote-mond-vrouwen is werkelijk stuitend. De eerste gewillige slavinnen hebben zich middels creatief schilderwerk bij Thierry Baudet al aangeboden. Toch iemand die, net als Wilders, voor hùn verworven vrijheden vecht. Vreemd dus hoe deze, zich van de ‘christelijke/mannelijke’ vrouwenoverheersing/onderdrukking ‘vrijgevochten’ ‘dames’ zich met volle overgave lijken te willen onderwerpen aan de alles overheersende islam en zijn ‘zielige vluchtelingen’strategie ten behoeve van hun gedroomde ‘multiculti’ samenleving. Blijkbaar heerst er onder linkse feministische vrouwen een ongehoorde drang naar onderwerping met een ziekelijke voorkeur voor sadomasochisme.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Dhimmitude, Europa, Feministes, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

34 reacties op Vrijwillige onderwerping aan de islam

 1. reageerbuis zegt:

  Je kunt ook Marcouch nog noemen. Hij nodigde niet voor niets moslimbroederkopstuk Al Qaradawi uit om naar Amsterdam te komen!

  Liked by 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  “Ongehoorde drang naar onderwerping met een ziekelijke voorkeur voor sado-masochisme” óf het simpelweg verdómmen, bepaalde dingen te willen zíen…?
  That’s the question, Mijnheer Schilder!

  Liked by 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Het overgrote deel van de bevolking is door links gehersenspoeld, op scholen, universiteiten, kranten en tv media, dus die mensen verzuipen in de doctrine van links terwijl ze niet meer zelfstandig kunnen denken !

   Liked by 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Ik vermoed het per se gelijk willen hebben. Ook al hebben ze geen gelijk. Een ziekelijke dwang. Kan zelfs zover gaan dat ze de werkelijkheid en feiten verdraaien om toch maar dat gelijk te krijgen. Het niet kunnen zeggen: ik had het fout of ik zag het fout.

   Een enorme tekortkoming bij bepaalde mensen.

   Like

 3. BertG. zegt:

  Jimmy F. is vandaag vrij gelaten.

  Like

 4. Trucker zegt:

  https://i1.wp.com/www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2017/09/1st-picture.png?resize=800%2C521

  Ik wist het reeds veel eerder want heb indertijd goed geluisterd naar DE enige echte Vlaamse politicus met ballen Filip Dewinter van de enige echte partij (*) die wist wat islam is en zou betekenen voor de Westerse Wereld.

  (*) Vlaams Blok dat later Vlaams Belang werd.

  Liked by 1 persoon

 5. jungleelephant zegt:

  Ik ben zoooooo islam/moslim-moe!

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Ik denk dat veel joden vlak voordat de oorlog begon zaten te piekeren: moet ik de spullen niet pakken en gaan. Laatst werd ik nog aangevallen toen ik zei dat aflossen goedkoper is. En nu hoor ik op tv dat mensen met aflossingsvrije hypotheek in de problemen kunnen gaan komen. Grappig. Ik heb dat heel vaak. Als ik aangevallen word en het maar zo laat, dan komt er altijd iets waardoor ik toch in het gelijk word gesteld. Terwijl ik er niks voor doe. Heel vaak gebeurd mij dat. Toeval dat wel, maar grappig vind ik het dan wel.

  Like

 7. Jean zegt:

  Geachte E Schilder, die troep in Brussel en Den Haag vergelijken met autisten is niet correct, autisten zijn zeer slimme mensen iets wat niet gezegd kan worden van dat politiek gespuis in Brussel en Den Haag en dan zullen we het nog niet hebben over dat islamitisch zootje barbaren.

  Liked by 1 persoon

 8. Dave zegt:

  Ik ben zwart ben ik per definitie een bedreiging ;’; ”huil teken”

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Oh ja, er hier dan net zo’n puinhoop van maken als in de mohammedaanse landen al lange tijd het geval is, pak ‘m beet zo’n 1400 jaar…

  Je houd je smerige zogenaamde geloof maar bij je, ik moet het niet!

  Liked by 1 persoon

 10. boorzalf zegt:

  Nou weet ik het zeker, allah is een MUIS. zie vanaf 6:40 . Altijd al zoiets gedacht.

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Zo maar even…..

  Like

 12. Qvic zegt:

  Die bewuste feministische huppeltrutten kunnen meestal goed uit een boekje leren, maar van de praktijk begrijpen ze werkelijk niets van. Die hebben vaak een hoge opleiding, waar totaal geen vraag naar is in het bedrijfsleven. Zoals een hoge kunstacademie of iets dergelijks. In theorie kan immers alles toch? Alles is maakbaar denken zij. Van achter een bureau zie je geen gevaar, als zij hun ideeën de wereld in spuien.
  Zulke vrouwen in de politiek verraden net zo makkelijk hun eigen volk, voor eigen gewin. Daar zijn de mannen ook goed in die enkel goed uit een boekje kunnen leren. Die maken in de praktijk ook een puinhoop van, beide willen absoluut niet hun eigen gebrek of eigen fouten toegeven maar gaan stug door met hun ingenomen beleid. Ook al wijzen de feiten uit dat zij niet bij het juiste eind hebben, dan nog weigeren zij hun beleid daar op aan te passen. Op overheidsniveau is het zeer droevig gesteld met de intelligentie, want als iets niet zo als plan werkt, dan proberen zij het op de exacte manier nogmaals, maar dan met meer (belasting) geld. In de hoop dat zij dan een andere uitkomst krijgen. Als het dan nog niet slaagt, proberen het opnieuw met nog meer geld en telkens opnieuw met steeds meer geld. Zonder na te denken van waarom het niet volgens plan iets werkt. Deze mensen zijn dan ook niet voor geen enkele reden vatbaar. Deze mensen spelen de islamisten precies in de kaart en die weigeren ook om het gevaar van de islam in te zien. Iedereen die hen aan het verstand wil helpen en laat inzien dat de islam zeer gevaarlijk is voor ons. Zal verkettert en vervolgd worden door hen. Enkel omdat zij persoonlijk weigeren om hun eigen fouten toe te willen geven. De meeste linkse politici bestaan uit dit soort mensen, de rest zijn meelopers.

  Liked by 1 persoon

  • decloese1945 zegt:

   Dat is typisch een pvda.wereld en ze zitten er nog hoor, de pvda.strijdmakkers van de ons kent ons ouwe jongensclub. Burgemeesters, commissarissen van de koning, ambtenaren op ministeries, enz. En maar doorgaan met pamperen van de vijand en maar doorgaan met geld smijterij o.a. naar de vijanden van nederland, zoals moslimorganisaties. Die pvda.ers zijn nog stommer dan dieren . Dieren kan je nog kunstjes leren. Een pvda.er niet. Die is stom geboren heeft nooit iets bijgeleerd en zal altijd stom blijven. Wat zullen we blij zijn als we van ze af zijn, die stiekeme commun isten van o.a. de pvda, groen links . (De SP niet vergeten, de ijzeren communistenclub van Jan Marijnissen die nog steeds aan de touwtjes trekt. Zolang men de PVV blijft uitsluiten ben ik een vijand van elke politicus die deze uitsluiting goed vindt.

   Like

 13. Rensk. zegt:

  Dat heb je mooi beschreven Qvic. Ze denken idd dat ze met geld alles op kunnen lossen.

  Like

  • Cynicus zegt:

   Dit geeft heel goed aan waar de islam voor staat. Niks maken maar alleen maar geschreeuw en achterlijkheid. Ook heeft de islam een enorme nijd tegen landen die zich wel ontwikkelen zoals Israel.

   Like

   • fleckie zegt:

    ‘ISRAELS ENDGAME IN SYRIE’. …Nw. ISR. WEEKBLAD,15.9.2017………Bart SCHUT.:
    ‘ De Syrische burger oorlog loops tegen zijn einde,.Assad en zijn regeringsleger liken te hebben gewonnen..Maar voor Israel is dit einde slechts de opmatsopmaat naar het volgende conflict,het grote tegen…HEZBOLLAH. ..En misschien zelfs tegen .IRAN. …..
    Een niets vermoedende burger zou de afgelopen weken hebben kunnen denken dat er een oorlog was uitgebroken in Noord Israel. Tienduizenden IDF militairen ,onder wie duizenden reservist een,waren in beweging,sommigen in de aanval,anderen dorpen en steden bewakend. .Tanks,.pantserwagens en eindeloze colonnes,gecamoufleerde trucks redden af en aan in het grensgebied met met LIBANON. Gevechtsvliegtuigen vlogen laag over de heuvels en vlakten en op zee leverde ook de Israelische marine haar bijdrage. Allemaal voor ..OR. HADAGAN, de grootste Israelische militaire oefening in decennial. …..Tijdens OR HAGADAN, .trainde de IDF voor een nieuwe oorlog met HEZBOLLAH,een voor veel militairen en politici onafwendbaar vooruitzicht. Een oorlog waar voor de vijand, de LIBANESE SJIITISCHE ..PARTIJ van GOD.., minsters zo hard train. Maar ..HEZBOLLAH does dat niet met losse flodders, , computersimulatie en nepgewonden. Haar verliezen zijn echt,haar soldaten schieten met scherp en haar vijand is geen in het uniform van de tegenstander verklede bo dgenoot. Nee, de vijand tegen wie ze oefenen bloedt als hij wordt geraakt, het zijn de olstandelingen van het FSA, de jihadis van Al Qaida en de extremist een van Islamitsche Staat. HEZBOLLAHS oefen terreinen zijn de slagvelden van de SYRISCHE BURGEROORLOG. ………………..
    CHEMISCHE ..WAPENS………..Oefende de IDF in Noord ISRAEL met losse flodders , de bommen die vorige week op het onderzoek so plea in Masyat, diep in weste.ijk SYRIE,vielen, waren wel dergelijke echt. Volgens het aan de opposite verbonden SOHR…Syrian Observatory , for Human Rights ,…wordt de installation in Masyaf gebruikt om..chemische wapens te produceren. De regering in Damascus ontkent dit en beroept zich op haar akkoord met de Internationale gemeenschap,waarin is bepaald dat alle Syrische chemische wapens zouden worden overgedragen .De vraag waarop de Israelis een fabriek voor chemische wapens zouden aan Allen, werd niet be antwoord door de IDF -autoriteiten-de militaire censuur staat dat niet toe. – Maar opvallend is de active wel. Niemand suggereert immers dat het regime van president Bashar al-Assad een aanval op de Joodse staat voorbereidt, laat staan een met massavernietigingswapens. ……………Andrew Tabler, SYRIE-analyst ..van..het..Washington Institute for Near East Policy, Winston op de mogelijkheid dat in Masyaf geproduceerde chemische wapens aan Hezbollah geleverd zouden kunnen worden. En dit alles onder regie van ..IRAN, …ISRAELS..GROOTSTE..VIJAND…Iraanse officieren zouden Masyaf regelmatig aandoen , vertelt Tabler in een artikel in The New York Times: ” De IRANIERS hebben de touwtjes in handen in SYRIE . Hun invloed is ongeevenaard “. Het is geen geheim dat de greep van de …MULLAHS…in TEHERAN en hun PROXY-strijdmacht ..HEZBOLLAH op de REGERING- ASSAD het aspect aan de oorlog in SYRIE is dat de militaire en politieke beleidsmakers in Tel Aviv en Jerusalem de grootste zorgen baart…………………ERFVIJAND………………..Van het begin af aan is de burgeroorlog in het land van hun erfvijand (SYRIEis het enige buurland van de Joodse staat dat nooit VREDE heeft willen. sluiten…..een hoofdpijndossier gebleken voor de Israelis. Zeker , de verzwakking van het Assad- regime werd aanvankelijk met de nodige …SCHADENFREUDE…( leedvermaak) begroet in Jerusalem. Maar naarmate de oorlog langer duurde en het duidelijk werd dat jihadistische ,rabiaat anti- Israelische krachten een steeds groter overwicht ver,tegen binnendringers de losse coalitie van opstandelingen tegen het regime in Damascus,bekoelde het enthousiasme voor REGIME CHANGE. Was het werkelijk in het belang van de Joodse staat als het vijandige maar door de decennial heen relatief stabiele regime van Assad zou worden vervangen door de extremisten van Al Qaida? Of regering nog door de Islamitische Staat?………..Een ding was van het begin af aan duidelijk : hoe terughoudender de Israeli’s zich opstellen in het Syrische conflict ,hoe beter. Want als er EEN zaak is die de strijdende partijen zou kunnen verbinden, is het een grootschalig militair ingrijpen door de gehate Joodse buurman. Dus beperkt de IDFzich tot het waarnemen v.d.strijd,die zich vaak slechts op letterlijk enkelijke honderden …meters…afspeelt, vanaf de door Israel begetter Golan-hoogvlakte ,en het verzorgen van gewonden van die strijd. Maar zelfs dat laatste blijkt allesbehalve onomstreden. In juni 2015 vielen Druzes op de Golan een Israelische ambulance aan, omdat zij bang waren dat deze islamitische oppositiestrijders vervoerde. De Druzes protesteerden tegen wat zij zagen als hulp aan dezelfde Jihadi’s die net over de grens hun geloofsgenoten aanvielen. ……………Ook Het feit dat de IDF else verdwaalde KOGEL of granaat die op de Golan terechtkomt vergeldt met aanvallen op het Syrische leger ,is Israel op kritiek komen te staan. Het leidt tot wilde geruchten over Israelische inmenninng in het conflict aan de zijde van Al- Qaida en met enige regelmaat duiken er in de Syrische ( regeringsgezinde) pets en op sociale media foto’s op van munitiekisten met Hebreeuws opschrift,die moeten bewijzen dat Jerusalem in het geheim de opstandelingen steunt. Maar voor zover deze niet linea recta naar het rijk der complottheorieen verwezen kunnen worden,zijn zij in ieder geval onvoldoende bewijs voor een series ze inmenging van Israel in de Syrische burgeroorlog
    ………..De luchtaanvallen op wapenkonvooien van Hezbollah,wasrtoe we voor het gemak ook maar de Airstrike op Masyaf zullen rekenen,zijn een andere zaak. Het is duidelijk dat deze te beperkt van schaal zijn om het strijdverloop serieus te beinvloeden ,maar dat weerhoudt Israels vijanden er niet van de Joodse staat er an te beschuldigen ..IS en Al Qaida te Steuben. Het Syrische leger …SAA…..speelden a de .uchtaanvak op Masyaf in op de …ook in ons land populaire …complottheorie dat..IS.. een creatie van de Mossad is……Deze aggressie bevestigt de directe steun van de Israelische entitiet
    aan Is en andere terroristische organisaties, veel te lezen in een SAA.. verklaring. Het feit dat de IDF een aan de zuidelijke Golan grenzende IS..enclave in de Syrische provincie ..Daraa ..tot nu toe ongemoeid heeft gelaten ,is voor veel Arabieren bewijs dat Jerusalem inderdaad ..de terreurorganisatie ..steunt…………ZWARE…VERLIEZEN…………

    Like

   • tippelaar zegt:

    Israel heeft atoomwapens. Laten ze die massaal inzetten om hun omliggende vijanden te vernietigen nou het nog kan.

    Like

   • BertG. zegt:

    tippelaar, als ze dat zouden doen, dan hebben ze zelf nog 100den jaren last van de straling, waardoor ook Israël onbewoonbaar is.
    Dus of ze het dan zelf overleven is dan nog maar de vraag, ik zelf denk van niet.

    Like

 14. Republikein zegt:

  Een ziekelijke voorkeur voor sadomasochisme is volgens mij een pleonasme
  Sado is van markies de Sade en masochisme komt van overheersing, een echte macho.
  Als je dat bezit moet je naar de psychiater want gezond is anders.
  Wel past dit goed in het straatje van de Islam, en zijn booslims daarom bijna allemaal niet zo lekker in de bovenkamer.
  Zij die daaraan twijfelen, want Islam is overgave, heten afvalligen en moeten straf.
  Wurgsex, ja lekker.
  Voor de autochtonen hebben we wat meer keus in religie, het vliegende spaghetti monster genootschap is denk ik de jongste loot aan de geloofsboom.
  Wat te denken van dominees die beweren dat God niet bestaat!
  Laatst is Harry Kuitert overleden, dat was zo’n dominee, en hij beweerde ook dat de Aarde 6000 jaar oud is.
  Theo loog dus, ennuh, dat zei Nietsche toch?
  Wie doet er mee, en gezellig hoor:

  Caligula kon er ook wat van, zijn echte hele naam was Gaius Caesar Augustus Germanicus.
  Zeg maar gewoon gajes.

  Like

  • Republikein zegt:

   Nog ff een kleine toevoeging t.z.v. het Moslimbroederschap.

   De Egyptische politicus Sayyid Qutb wordt beschouwd als de grondlegger van het tegenwoordige radicale islamisme, oftewel: de politieke islam. Hij was een belangrijke ideoloog van de Moslimbroederschap in Egypte en de belangrijkste inspirator van de voormalige Al Qaida-terrorist Osama bin Laden . Qutb haatte de Verenigde Staten en het Westen tot diep in zijn vezels.
   Deze Qutb, zeg maar zwaar Kut, studeerde in de VS en behaalde een master en niet van het Universe.

   Deze kut schreef o.a.:
   “Het ligt in de oorspronkelijke aard van de islam om het initiatief te nemen om de mens over de hele aarde van de dienstbaarheid aan een ander dan Allah te bevrijden, zodoende mag het niet tot geografische of raciale grenzen beperkt worden, waarbij de mensheid op de hele aarde aan het kwaad overgelaten wordt, in de chaos en aan de dienstbaarheid aan een ander dan Allah.”

   Wat weten die schilderende huppelkutjes daar nou van?
   Ik denk niet veel, en dat is niet zo klug.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s