CITAAT Sybrand Buma . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", christendemocraten, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Islam. Bookmark de permalink .

44 reacties op CITAAT Sybrand Buma . . .

 1. hendrikush zegt:

  Noem dan eens een voorbeeld van de islamitische cultuur dat beter is dan de onze.
  Naastenliefde? Vergevingsgezindheid? Respect voor andere culturen? Wetenschap? …

  Liked by 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Het enige wat ik ooit gehoord heb is dat ze in het Midden-Oosten zo gastvrij zijn. Wij niet dan? Met huizen geven en uitkeringen en dan nog als dank gaan zitten klagen. Daar krijgt niemand een huis met uitkering. Een glaasje water of thee en misschien een keer een maaltijd.

   Like

 2. paulzwueste zegt:

  Heeft die domme man nou nog steeds niet in de gaten dat niemand het belangrijk vind wat Buma zal of zou zeggen.
  Ik zou me niet daar niet over opwinden.
  Is simpelweg niet belangrijk.
  Het gaat er namelijk niet om wat politici zeggen, maar om wat ze uiteindelijk realiseren.

  In het geval Buma moet je er van uitgaan dat hij ’n replica van Rutte is, alleen komt het even anders z’n strot uit en hij grijnst nooit als hij het volk belazert…

  Liked by 4 people

  • Ivan Chapka zegt:

   Buma, Rutte etc. Al deze politici hebben 1 ding gemeen, het zijn ongelooflijke schijtlijsters. Daar waar Fortuyn gewoon zei wat hij dacht, durven deze aarsmaden dit niet, bang om hun kop te verliezen. En dat soort lafaards leidt uw land.

   Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  En dat is nu net waar het om gaat.
  Buma ontkent en negeert de realiteit. De islam is een ideologie met een zogenaamd religieus sausje, De islam presenteert zich op gepaste momenten als religie van de vrede maar wereldwijd wordt door islams op moorddadige wijze huisgehouden. ISIS vermoordt aan de lopende band grote aantallen tegenstanders zonder proces. Door de islam aangestuurde en geïndoctrineerde terroristen plegen op ons grondgebied aanslagen met afschuwelijke resultaten.
  De koran, het handboek van de moslim, bevat een heel groot aantal verzen, waarin opgeroepen wordt om niet-moslims, dus miljarden bewoners van de aarde, te doden. Mohammed, de gedoodverfde auteur, resp. geestelijk vader van dit schotschrift, heeft zijn navolgers de islam VOORGELEEFD. Hij is het rolmodel. Als zodanig heeft hij gemoord, geroofd, vrouwen vernederd, ontucht met minderjarigen gepleegd, gelogen en bedrogen. En daartoe zouden wij ook geroepen zijn als we, gedwongen, moslim zouden worden.
  Het westen heeft gedurende de achter ons liggende eeuwen een rechtsstaat ontwikkeld waarin de rechten van de mens op fatsoenlijke wijze zijn beschreven en gegarandeerd. Moslims erkennen deze wetten niet en wensen ze nog minder te aanvaarden en na te leven.
  Het samenleven van mensen van de westerse beschaving en moslims is onmogelijk. Wegens het zich verzetten tegen onze wetten dienen moslims als ongewenste gasten het land en Europa uitgezet te worden en snel voordat heel Europa is geïslamiseerd.
  Buma is één van de figuranten in de kabinetsformatie die aan de gang is. Als de aanstaande regeringscombinatie niet afdoende tegen de islam optreedt zal er verzet georganiseerd moeten worden en zal het volk zelf maatregelen moeten treffen om ons land en Europa te bevrijden van de islam.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  De club die zegt: ISLAM ??? – Weg ermee !!!

  Liked by 1 persoon

 4. de CDA-cultuur is paspoorten geven aan buitenlandse moslims

  Liked by 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Net zo als die andere slijmbaal die in het eu zit van het CDA.
  Kom even niet meer op zijn naam, een homo op een motor.
  Als hij mocht kiezen, dan zou hij voor de islam kiezen.
  Daar is een twitter bericht van, maar ga dat maar terug vinden.
  Precies hetzelfde, tenslotte geloven ze nog ergens in, iets wat je van de rest niet kan zeggen.
  Nee echt, fijne mensen zijn dat die gristenen.

  Liked by 4 people

 6. Charles Martel zegt:

  Had ik wel gedacht. Hij snapt er niets van.

  Liked by 1 persoon

 7. Arthur Schop zegt:

  Wat een ongelooflijk domme vent.
  Heeft er blijkbaar geen besef van dat kunst en cultuur bij de islamieten meestal verboden zijn, dat zij hun eigen weinige overblijfselen vernietigen, dat er nagenoeg alleen onderwijs bestaat over Islam.
  Kent iemand een Arabische wetenschapper of uitvinder?
  Moet zo iemand dan ons land besturen?

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat laatste natuurlijk om te beginnen al niet, dat staat buiten kijf.
   Maar helaas is hij niet de enige, die van dat andere geen besef heeft – of het niet WIL hebben.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Van der Kamp is natuurlijk helemaal geen ongelofelijke domme man.
    Hij heeft gekozen om bij het politieke gezelschap mensen te behoren dat de werkelijkheid over de islam-moslims deels niet willen zien, en voor het resterende gedeelte wat ze niet kunnen verdringen, verzinnen ze een leugen zodat ze serieus over kunnen komen bij de mensen die dit gedrag nog steeds niet kunnen plaatsten…

    Like

 8. koddebeier zegt:

  Huichelachtige lul !!

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Sybrand van Haersema Buma probeert net als de rest van zijn matties een open minded cultuur-relativist te zijn. Hij heeft het niet in de gaten dat hij zichzelf voor schut zet. Als Buma probleem heeft met de vraag waarom onze cultuur beter is dan de islamitische cultuur? De antwoorden zijn a: onze cultuur moedigt mannen miet aan om vrouwen als vee te beschouwen. Een seksspelletje en een machine die kinderen produceert. b) Onze cultuur moedigt geen pedofilie, c) onze cultuur moedigt geen kannibalisme, d) onze cultuur moedigt niet mannen aan om met dode vrouwen te slapen, e) onze cultuur moedigt geen analfabetisme, f) onze cultuur brengt mensen naar voren die prestaties leveren in de wetenschap, letteren, kust, economie enz. de islam brengt de gelovigen tot de niveau van geitenneukers en terroristen. i) onze cultuur moedigt mensen niet binnen de familie te trouwen j) Er zijn in totaal 44 Islamitische landen en geen een van deze landen heeft een Nobelprijs winnaar voort gebracht; behalve voor pis. Ik denk dat deze antwoorden zijn voldoende om de vraag te beantwoorden.

  Like

 10. Flo zegt:

  En die lummel komt in de regering,hij heeft nog steeds niks door die gereformeerde sukkel ,laat hij eens een onderzoek doen naar hoeveel christenen worden afgeslacht door het soort waar hij zo gek op is .

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Nog vlees nog vis. Het standpunt van de echte huichelaar. Natuurlijk vindt hij het christendom een betere cultuurdrager dan de islam. Alleen hij vindt het niet nodig dat hardop te zeggen, zou iets te maken hebben met respect of zo. In dat laatste geval had hij ook gewoon zijn Friese kop kunnen houden. Nee de malloot moet laten zien hoe ruim en weldoordacht hij wel niet is. Hij wil etaleren dat hij wil verbinden en dat hij niet wil polariseren. Nu ik zal je vertellen er is er maar een die met deze houding voordeel heeft en dat is de moslim. Wat Buma eigenlijk zegt is het volgende “de islam hoeft helemaal niet te hervormen” welnee helemaal niet. Waarom want de islam is vergelijkbaar en staat op gelijke hoogte met welke andere cultuur en religie dan ook. Met dit soort politici hebben we geen vijanden meer nodig.

  https://uitdaging.nl/4274-wordt-nederland-een-islamitisch-land

  Like

  • Thomasson zegt:

   @guusvelraeds. Een correctie: Buma heeft een Voorburgse kop en geen Friese kop. Het kan best zijn dat zijn familie is afkomstig uit Friesland of Groningen, maar, helaas, dat is in de loop der jaren sterk verwaterd. Hij speelt nu in dezelfde schijnheilige theater als de rest van zijn partij. Niet te vergeten! Hij moet zieltjes winnen in het kamp van de politiek-correcte psychopaten die hun land graag zien vallen en de vervelende blanke kritische Nederlanders worden vervangen door gekleurde schreeuwlelijken van het soort Sint Maarten die bij calamiteiten direct gaat plunderen en rennen met breedbeeld televisies op straat. Dat doen namelijke het typerende gedrag van de producten a la Kalergie-plan. .

   Like

 12. Astrid zegt:

  Stuur die man een jaartje verplicht naar de ergste moslimlanden en laat het hem aan den lijven ervaren hoe geweldig die cultuur is. Het is zo makkelijk preken vanuit je eigen veilige hokje.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad Astrid.
   Bijna alle westerlingen die een jaar of langer in ’n moslimland hebben geleefd verachten, haten en vrezen de verachtelijke islam-ideologie als de meest dodelijke organisatie die de vrijheid van de mens bedreigt.

   Like

 13. fransdewit zegt:

  Je moet niet gek op kijken als die man straks overloopt naar Denk. Seniele en Debielen anders niet

  Like

 14. N.E. Derlander zegt:

  Moet Buma zeggen van de EU.

  Like

 15. Thomasson zegt:

  @guusvelraeds. Een correctie: Buma heeft een Voorburgse kop en geen Friese kop. Het kan best zijn dat zijn familie is afkomstig uit Friesland of Groningen, maar, helaas, dat is in de loop der jaren sterk verwaterd. Hij speelt nu in dezelfde schijnheilige theater als de rest van zijn partij. Niet te vergeten! Hij moet zieltjes winnen in het kamp van de politiek-correcte psychopaten die hun land graag zien vallen en de vervelende blanke kritische Nederlanders worden vervangen door gekleurde schreeuwlelijken van het soort Sint Maarten die bij calamiteiten direct gaat plunderen en rennen met breedbeeld televisies op straat.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Het is morele lafheid van Buma.
   Hij weet dat de islam verderfelijk is maar zal dat niet uitspreken want dan zijn de poppen aan het dansen. Macht en kiezers vóór moraal.
   Prototype van een dhimmy.
   Komt later in de hel net zoals alle kijvende moslima’s.

   Like

 16. Jan zegt:

  FOTO. Wim van de Camp vingert Franse blondine


  Members of the European Parliament vote to lift parliamentary immunity of Marine Le Pen during the plenary session at the EU Parliament in Brussels, Belgium, 02 March 2017. Leader of French Front National (FN) party Marine Le Pen lost her EU immunity over tweets of pictures showing IS violence

  https://www.geenstijl.nl/5104692/ieuw___vieze_stinkvinger/

  Like

 17. christdus zegt:

  Ik ben zo aanmatigend om te zeggen dat ik onze cultuur verre verheven vind boven die iSSlam.
  Industrieele revolutie , schilderkunst , beeldhouwkunst , maar ook democratie , vrouwenrechten ,enz enz , wat heeft die barbaarse achterlijke kut-religie ons nou helemaal te bieden
  MIJNHEER BUMA ?

  Like

 18. Nemesis zegt:

  Wij hbben cultuur al eeuwen lang. De Islam weet niet eens wat cultuur is, heeft ze ook nooit en zal ook nooit cultuur krijgen. Of men moest halsafschneiden, abstechen, vrkrachten e.d. ook cultuur noemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s