CDU-verkiezingsaffiche: Merkel maakt propaganda voor meer Turkse kinderen!

Screenshot_25
Merkel maakt in het Turks (!) propaganda voor islamitische geboorte-jihad tegen Duitsland. Ze maakt geen propaganda voor bijvoorbeeld meer Duitse kinderen. Ze maakt propaganda voor meer islamitische kinderen! Ze werkt onverdroten aan de genocide tegen het Duitse volk.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

De CDU van Merkel is niet alleen onchristelijk, maar uiterst Duitser-vijandig. Voor Merkel en haar hofstaat kan de verdringing van de Duitsers in het geheel niet snel genoeg gaan. De CDU wil waarschijnlijk nog de Groenen linksom inhalen.

Michael Mannheimer Blog

OMVOLKING EN KIEZERS-UITRUIL: de CDU maakt in het Turks propaganda voor de geboorte-jihad

De CDU, vroeger christelijk, tegenwoordig multiculti-islam-minded, bouwt tijdens de verkiezingscampagne aan de gelukkende Turks-islamitische omvolking. Voor de zogenaamd optimaal geïntegreerde Turkse kiezers in Duitsland is er daarom blijkbaar een eigen aanbevelingsbrief van de partij in het Turks. Beheersing van het Duits is tenslotte tweederangs; een kruisje kunnen zetten op het kiesbiljet is voldoende.

In het propaganda-geschrift propageert de CDU onder een afbeelding van de grote omvolkster voor een Duitsland, waarin men gelukkig zou kunnen leven en benadrukt hoe belangrijk de Turkse stemmen voor Merkel zouden zijn “om gemeenschappelijk te werken voor een betere toekomst voor Duitsland”.

Deze verkiezingspropaganda richt zich vooral tot haar ijverigste omvolkingondersteuners, namelijk tot de de geboorte-jihad bevorderende gezinnen. Er wordt – in het Turks – niet alleen beloofd voor betere arbeidsplaatsen en lonen te zorgen, maar ook voor de “beste opleiding” voor de kinderen en, bijzonder belangrijk voor de Turken: voor meer “respect” tegenover gezinnen.

Wie dat laatste eist voor Duitse gezinnen, wordt van de kant der volksverraders onherroepelijk als ziekelijk bang, als homofoob in diskrediet gebracht. Tenslotte moeten de Duitsers gender-gelijke en waar mogelijk geslachts-gelijke relaties koesteren.

Meer kinderbijslag

Daarnaast wordt ook een verhoging van de kinderbijslag van om en nabij de € 25,- en een begin van een kindvrij bedrag beloofd. Dat geldt weliswaar voor alle gezinnen, maar bij moslims, die met de kinderbijslag dikwijls zogezegd hun basisinkomen verzekeren, zal dat in bijzonder “vruchtbare” aarde vallen. Zo bereidt de geboorte-jihad meteen nog meer vreugde.

Deze partij is niet alleen onchristelijk, maar uiterst Duitser-vijandig. Voor Merkel en haar hofstaat kan de verdringing van de Duitsers in het geheel niet snel genoeg gaan. De CDU wil waarschijnlijk de Groenen nog linksom inhalen.

(Bron: www.pi-news.net)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op CDU-verkiezingsaffiche: Merkel maakt propaganda voor meer Turkse kinderen!

 1. Aegolius cs zegt:

  Erdogan in zijn nopjes!

  Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Politici in de meeste Europese landen zijn de schaamte voorbij. Men rekent al vooruit: geboortecijfers allochtonen rijzen de pan uit; allemaal potentiële kiezers. Maar…wie moet dat betalen?

  Geliked door 2 people

 3. Golden Girl zegt:

  mij hemel, wat mankeert die vrouw, een islamitische geboorte jihad tegen Duitsland?
  Dat mens wordt steeds gekker, wat wil ze er mee bereiken, en waarom haat ze Duitsers
  Nou dan zal haar vriendje Rutte eerdaags ook wel roepen dat hij er meer van wil, lekker stoer om dat mens na te apen, is er nou geen ene mogelijkheid om haar te lozen
  maar ja iedereen zal wel weer op de geweldige Merkel stemmen stom als ze zijn

  Geliked door 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  De expliciete keus; voor islam / tegen islam, komt steeds dichterbij voor comateus Europa!

  Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  Er bestaan geen woorden om uitdrukking te geven aan de beschrijving van die kwaadaardige, ouwe geit:

  Ze was kennelijk vroeger ook al krankzinnig:

  Geliked door 4 people

 6. Rensk. zegt:

  Is zij dat echt die onderste foto? Niet gefotoshopt? Haar kapsel van nu is al verschrikkelijk, maar heeft zij dit kapsel echt gehad? Jette Kleinsma is er niks bij. Ik vroeg me af of die affiche in het Turks ook eenzelfde heeft in het Duits? Zo niet dan zou ik het niet begrijpen als de Duitsers niet in woede ontsteken. Is er wel eenzelfde Duitse versie, dan is de kans groot dat veel Duitsers weer niet in de gaten hebben wat Merkel voor ogen heeft.

  Het zou me niet verbazen als ze beter met Erdogan is dan wij vermoeden. Incluis Juncker.. Met
  de verkiezingen in Nederland heeft Erdogan ook Rutte weer aan kiezers geholpen. Ik vraag me af hoe dat politieke spel daar in de top gespeeld word.

  Geliked door 2 people

 7. sabrina zegt:

  Beste mensen , Waarom wil Merkel nu zo graag al die islam import ? Ik heb daar heel lang over na zitten denken, waarom ?? Ik denk dat ik het antwoord weet ! De EU met hun grootheidswaanzin is al heel lang bezig om zoveel mogelijk landen bij de EU te krijgen, met de huidige bevolking gaat dat met een land als Turkye nooit lukken. Dus haal de islam je land in en vergeet de hele authentieke bevolking en na 10 jaar is het bijna vanzelfsprekend dat Turkye bij de EU komt want de hele EU is vergeven van islam. Welk ander nut zou het anders hebben ?

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Die mogelijkheid is niet onwaarschijnlijk. Ik zit er ook vaak over na te denken waarom Merkel dit wil. Soms denk ik: een andere mogelijkheid is dat het misschien de haat is tegen Joden, die nog steeds in haar zit. Ze weet donders goed dat islamieten haat hebben tegen joden. Ze weet van de holocaust en als de Duitsers goed na zouden denken dan ga je toch geen hordes haatbaarden die tegen Joden zijn binnen halen? Als Duitsers echt een schuldgevoel hebben dan zouden ze hiermee aan het denken gezet moeten worden. Haar vader was dominee en hoe die man in de oorlog was en de denkwijze van die vader? Waarom vrijwillig verhuizen naar achter het IJzeren Gordijn? Vragen Vragen en nog eens Vragen.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. Ron. zegt:

  Vies vuil smerig vet stasi nazi zwijn.

  Like

 10. Ruud Beijer zegt:

  Ja de Duitsers hebben Merkel die haar land en volk verraad aan de islam.Wij hebben Prutte die ons Nederlanders verraad aan de islam.Dit dankzij de vele Nederlandse wegkijkers en meehuilers.Kom maar islam en kom maar asielparasieten.Kom naar Nederland uw huis staat klaar evenals uw levenslange uitkering.Die stomme Nederlanders werken wel door tot hun 80 jarige leeftijd.Wat een waardeloos volk zijn de Nederlanders geworden.Uw kinderen en kleinkinderen zijn de dupe.

  Like

 11. Cornell zegt:

  Waar is dat wijf in godsnaam mee bezig! Gehersenspoeld en omgekocht door het corrupte EU-dictatorkartel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s