Geert Wilders: “De islam is geen religie”

Screenshot_49

PVV-voorman Geert Wilders maakt zich onverminderd grote zorgen over integratie van moslims. In onze reeks “Islam in Nederland” waarschuwt hij voor het ’afsterven’ van onze cultuur. „Het is niet vijf voor twaalf of twee voor twaalf; het is bijna ochtend!” De leider van de tweede partij van het land zint op zeer ingrijpende maatregelen.

Geert Wilders (54) is niet verbaasd over de ontluisterende enquêtecijfers die De Telegraaf onlangs naar buiten bracht. Dat slechts 13% van de Nederlanders denkt dat het vanzelf goed komt met integratie is volgens hem een teken aan de wand. En dat 11%  van de
Nederlanders de islam als een verrijking ziet, bewijst volgens hem wat hij al jaren roept. „Als ik dat drie jaar geleden had gezegd, had ik tienduizenden aangiftes aan mijn broek gehad. Maar mensen hebben er schoon genoeg van.”

 Hoe verklaart u de cijfers?

„Tientallen jaren geleden zou er een paar duizend mensen uit islamitische landen tijdelijk komen. Maar tijdelijk bleek definitief. Die duizenden gastarbeiders werden honderdduizenden. En dat werden er in Europa inmiddels miljoenen. Toen riep men dat die mensen moesten integreren en assimileren. Maar de islam, het woord zegt het al, wil domineren. Professor Koopmans onderzocht nog niet zo lang geleden dat 70% van de moslims islamitische regels belangrijker vindt dan seculiere wetten. Bijna wekelijks worden er in Europa onschuldige mensen in de naam van Allah en de islam om zeep geholpen. Met trots. Ons is de oorlog verklaard en we verdedigen ons niet.”

 Wie is daarvoor verantwoordelijk?

„Ik vind het misschien nog wel het ergste dat al die West-Europese politici dit hebben toegelaten. Sybrand Buma van het CDA was vorige week ineens kritisch over de islam. Het is net als een bankovervaller die twintig jaar na de overval het geld heeft uitgegeven en zegt dat hij spijt heeft dat hij het heeft gedaan. Hij heeft het zélf gedaan. Het CDA heeft 50 jaar geregeerd in Nederland.”

 Is het niet wat kort door de bocht om te zeggen…

„Nee!”

 …dat moslims niet integreren?

„Ik heb het over de islam. Maar ook uit onderzoek blijkt dat 11% van de Nederlandse moslims in Nederland bereid is voor hun religie geweld te gebruiken. Dat zijn 110.000 mensen, twee keer de omvang van het Nederlandse leger!”

Maar misschien nemen veel moslims in feite de islam wat minder serieus en belijden ze hun geloof achter de voordeur, in vrede. Minister Asscher van Integratie zei vorige week in deze krant dat die mensen niet medeverantwoordelijk moeten worden gehouden voor terroristische aanslagen.

„Weet u, Asscher en premier Rutte zijn twee kanten van dezelfde munt. Na de zoveelste aanslag zei Rutte in juni dat moslims dubbel slachtoffer zijn, omdat ze niet alleen vaak slachtoffer zijn van aanslagen, maar er ook nog als groep op worden aangekeken. Van mij mag iedereen tranen in zijn ogen krijgen, maar we zijn aan het sterven als we zo doorgaan. Het doet me denken aan wat er na de moord op Theo van Gogh gebeurde. Toen gingen mensen, zelfs leden van Koninklijk Huis, in eerste reactie naar een moskee. Het is een totale lafheid. Wíj zijn het slachtoffer.”

Wie is nou wij? Zijn dat niet ook die moslims die zich niet met fanatisme bezighouden? Mensen worden zo tot een groep verklaard waar ze zich totaal niet thuis bij voelen.

„Neem dan afstand van de groep. Natuurlijk zeg ik niet dat alle moslims staan te juichen bij een aanslag. Maar ik kan het bijna niet meer aanhoren, die herdenkingen in de Tweede Kamer voor terreuraanslagen. Ik denk dat we er tien tot twaalf hebben gehad dit jaar. Ik sta daar uit respect voor de nabestaanden en de slachtoffers en zal dat ook blijven doen. Maar Rutte leest elke keer hetzelfde A4’tje voor met alleen een andere naam van de stad en het land waar de aanslag plaatshad. De man doet niets.”

 Hoe bevrijd je jezelf van een islamitisch juk volgens u?

„Verlaat de islam.”

 Dus mensen moeten dan hun geloof opzeggen?

„Ze moeten niks. Maar ik zou zeggen: vrijheid is zoiets moois. In de islam heeft u dat niet. Ik kan mensen niet dwingen om de islam te verlaten. Ze moeten vooral zelf weten wat er in hun hoofden omgaat. Maar het gaat wel om wat er in de openbare ruimte gebeurt. Wat er in mijn land gebeurt en of we daar meer of minder van moeten hebben.”

 Er zijn ook moslims die in Nederland geboren zijn; het land is net zo goed hun land als dat van u.

„Voor die mensen zou dat kunnen gelden, maar voor de islam niet.”

Maar volgens de grondwet wel. Een moslim die hier geboren is, is Nederlander. Die heeft volgens de grondwet evenveel recht om te zeggen hoe Nederland er uit moet zien.

„We leven in een vrij land. Maar de islam is wat mij betreft geen religie. Hij is een totalitaire, gevaarlijke en gewelddadige ideologie, verkleed als een religie. Mensen mogen van alles vinden, maar ik mag ook zeggen dat de islam niet onder de grondwettelijke vrijheden zou moeten vallen.”

 Kan een moslim niet gewoon gematigd zijn?

„Volgens de Koran kan dat niet. Zelf geloof ik wel in extreme mensen en gematigde mensen. Maar ik geloof niet in twee soorten islam. Er is er maar één. Die is niet te hervormen. En zelfs als dat zo is, kunnen we ons niet permitteren om er nog 150 of 300 jaar op te wachten. Ik denk dat het nooit gebeurt. Je kop gaat eraf als je de islam wil interpreteren.”

 Wat vindt u dat er moet gebeuren?

„Erken het probleem. Durf te zeggen dat de islam niet integreert. Definieer islam als een gewelddadig totalitair ondemocratisch iets. En stop de immigratie uit islamitische landen. Onder Rutte II zijn er 100.000 moslims bijgekomen. Dat zijn niet allemaal terroristen of foute mensen, maar het is wel 100.000 keer islam wat Nederland binnenkomt.”

 Er was oorlog. Mensen waren op de vlucht, hadden geen huis meer.

„Dat was dus niet zo. Als het vluchtelingen waren, waren ze in het eerste veilige land na Syrië gestopt. Dat is trouwens ook een deel van de oplossing: alle Syriërs terug! Morgen! Waarom niet? Het land is veilig. Dit is óns land. Waarom kan een Syriër vanuit de vluchtelingenkampen in Jordanië of Libanon wel terug en niet eentje die hier in een AZC zit?”

Omdat het land in puin ligt en dictator Assad gifgas gebruikt tegen zijn eigen bevolking bijvoorbeeld.

„Er zijn heel veel landen in de wereld waar geen fijne regimes zijn.”

Terug naar Nederland. We hebben in dit land ook een grondwet die zaken als vrijheid van onderwijs en godsdienst beschermt. Moet die van u worden aangepast?

„Ik zie nergens in de grondwet het woord islam staan, maar in jurisprudentie wordt islam wel als religie beschouwd.”

 Wilt u dan ook in de wet vastleggen dat de islam geen religie is?

„Hoe dat juridisch gaat, zullen we moeten zien. Of het kan, hoe het kan en op welke manier het kan. Maar het is zeker de moeite waard om dat te gaan bestuderen.”

 Dus u wilt de islam verbieden?

„Ik sluit niet uit dat het op termijn nodig kan zijn. Het gaat dan om de uitingen. Je kunt niet een idee verbieden, dat is onmogelijk. Je kan ook niet het communisme verbieden.”

Er is godsdienstvrijheid in dit land. Maar u wil vastleggen dat islam geen godsdienst is.

„Juist, wat mij betreft valt hij niet onder de godsdienstvrijheid. Dat is mijn politieke wens. Hoe je het kunt uitvoeren is wens twee.”

 Dat is voor een politicus wel handig als hij wat roept. Waar moeten we aan denken?

„Daar moet je dus naar kijken. Ik heb nu een tipje van de sluier gelicht.”

 Veel mensen zullen schrikken als ze dit lezen.

„We gaan geen korans ophalen bij mensen thuis. Wat er achter hun voordeur gebeurt, moeten ze zelf weten. Het gaat om de openbare ruimte, maar het is te vroeg om daar nu iets over te zeggen.”

 Is het daarmee niet ook nogal vrijblijvend?

„Nee. Ik roep dit al tien jaar.”

Sommige dingen die u noemt wel. Maar het verbieden van de islam is wel wat anders.

„Als het in een wet kan, doen we het in een wet. Maar dan gaat het om uitingen. We hebben onlangs ook een wetsvoorstel voor administratieve detentie voor Jihadisten ontworpen. Ik snap wel dat je per se niet alle problemen morgen oplost door een moskee te sluiten. Je moet het in dit land onaantrekkelijk maken om de islam te belijden. Mensen die van islamitische landen naar Nederland willen komen, moeten denken: maar dáár gaan we niet heen! En dat doen we niet om moslims te pesten, maar om Nederland in de toekomst een vrij Nederland te houden.”

PVV Kies voor NL

Bron:
www.pvv.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

48 reacties op Geert Wilders: “De islam is geen religie”

 1. Sabeltant zegt:

  De enige manier om de islam uit ons land te krijgen.

  Stem PVV

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik mopper wel eens over de PVV, maar er blijft weinig anders over.
   Van de FvD moet je het in ieder geval niet hebben.

   Geliked door 3 people

   • Theresa Geissler zegt:

    Wáár. Geen speld tussen te krijgen.
    Tja, in Godsnaam dan maar weer, voorlopig, hè….Over dat interne beleid hebben we het later nog wel weer eens:
    Het is oorlog, of het is het niet. (En het ís het nu eenmaal wèl.)

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Ze hebben het wel eens over ” de kikkers in de emmer houden ” , gelukkig zijn er ook, die zelf terug in de emmer springen , omdat het daar zo slecht nog niet was .
    Welkom terug , Bert .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @H.: Bert heeft geen “genadig” welkom terug- woord van jou nodig, aangezien hij nooit weggeweest ís. Maar daar zie je weer, dat mensen, die er vooral oog voor hebben, of alle neuzen dezelfde kant op staan, de èchte loyaliteit maar slecht of niet herkennen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, een overbodige mededeling, maar vriendelijk bedankt verder.
    Het nodigt enkel uit om er verder op in te hakken.

    Like

   • Harry zegt:

    Onzin reactie , T.
    Als je hier dagelijks vertoeft dan weet je dat natuurlijk zelf wel , ik ben verdomme niet onder het kroos geboren , maar hij nam wel eens afstand van de PVV en dat vind ik jammer , want we hebben niets anders .
    Welkom terug bij de PVV-stemmers dus , ongeacht wat jij er van vindt .
    Verder zitten we altijd prima op één lijn tegen de godsdienstpredikers .

    En een “genadig welkom woord” is dus ook nonsens !
    Waar bemoei je je eigenlijk mee ?

    Bovendien heb ik hier niks in de melk te brokkelen , wat ook NIET IEDEREEN voor zichzelf helemaal dóórheeft .
    Je wordt gedoogd , zó zit het . En zolang je je een beetje gedraagt kan hier veel .

    Maar het zou me niks verbazen als jij met je dodelijke rancune mij liefst monddood zou willen maken .
    De volgende op je lijstje ?

    Ik heb in mijn bestaan al heel wat tegenstand gekend en problemen moeten overwinnen , dat levert wel een vechtersmentaliteit op .
    Moeten leven tussen slangen , krokodillen , schorpioenen , negers , moslims en ander ongedierte .
    Maak je dus maar geen illusies dat ik me door jou laat manipuleren !
    Ik heb ze wel erger meegemaakt .

    En hoe zit het met die belofte dat je mijn reacties niet meer zou lezen ?
    Ook niet volgehouden ?
    Snap je nou waarom ze vrouwen het zwakke geslacht noemen ?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @H.: Dát las ik nou stomtoevallig nog eens. Jou wat beloofd?
    Ga er maar rustig van uit, dat ik hooguit wat beloof, als ik er áchter sta. En daarbij hangt veel af van wie je tegenover je hebt.
    Het heeft er eerder alle schijn van, dat je m i j monddood wilt maken, ongeacht wat er allemaal tegen me uitgebraakt wordt, maar dat kun je dus vergeten.

    Like

 2. Aegolius cs zegt:

  „Als het in een wet kan, doen we het in een wet.

  Precies! Evenzo als “onze” staatsrechtgeleerde en ex minister Donner van justitie zei dat als de meerderheid de sharia wil, dat ook democratisch is.

  Like

 3. benkok zegt:

  Artikel overgenomen op tora-yeshua.nl met commentaar:

  Uitstekend Geert, je bent de enige politicus, die de waarheid over de islam zegt en schrijft.
  En als 1 van de 6000 kerken en 50 synagoges is de tora-yeshua geloofsgemeenschap de enige, die op de eigen website de islam ontmaskert en tegelijk moslims het evangelie aanreikt en gesprek daar over aanbiedt.
  De onvrede over dit duivelse totalitaire systeem neemt toe, van harte hoop ik, dat we z.s.m. een kabinet krijgen, waarin de PVV zit, de schandalige cordon sanitaire politiek van de landverraders moet doorbroken worden.
  Mbt. het communisme: je kunt inderdaad het denken niet verbieden, moet je ook niet willen natuurlijk en ook de vrijheid van meningsuiting niet.
  Maar je kunt wel zeggen, dat je in een democratie elk totalitair systeem verbiedt, dus communisme, nazisme, islam.
  Want die nemen per definitie het landsbestuur over en zijn een directe bedreiging voor onze vrijheid.

  Succes met de wetgeving,

  shalom ,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 5 people

  • Aegolius cs zegt:

   Kennelijk is het in een staatrechtelijke democratie, buitengewoon moeilijk een geloofsstroming t.o.v. een andere acceptabel te maken zonder de ander te bestrijden.
   En geloof überhaupt verbieden heeft nauwelijks gewerkt ten tijde van het Sovjet communisme alsook elders.

   Misschien kunnen we weinig anders constateren dat de kraamkamer van deze planeet zich zal wijzigen en dat atoomwapens niet gebruikt zullen worden…… of juist wel?!

   Like

   • benkok zegt:

    Hi “meneer De Uyl”, mensen blijven zelf nadenken, althans een aantal en een nog kleiner aantal zoekt oprecht de waarheid.
    Yeshua ha Mashiach zegt, dat Hij de waarheid in Eigen Persoon is en dat klopt als Hij de zichtbare gestalte van JHWH is.
    Als je Zijn Woorden test, blijken ze tot zegen te zijn, in mijn leven al ruim 47 jaar, dus ik verwacht van Hem de oplossing voor deze wereld.
    Niet van atoomwapens of van het wijzigen van de kraamkamer van de aarde, ik neem aan dat je bedoelt vernieuwde oerknallen o.i.d.?
    De Schepper, JHWH, belooft ons een nieuwe hemel en nieuwe aarde, waarop gerechtigheid heerst en daarop is plaats voor elk mens, die Hem als Koning en Bron van alle leven aanvaardt.
    Zie verder, als je wilt, http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
    Shalom
    Ben

    NB: deze reactie staat ook bij Aegolius, vandaar mijn “meneer De Uyl”, maar geldt ook m.m. voor Asgard, met de toevoeging, dat totale anarchie in hetzelfde rijtje staat als atoombommen en nieuwe “oerknallen”.

    Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Ben, het landsbestuur is niet meer in handen van de politiek, de Internationale bedrijven hebben dat overgenomen, daarom moeten de grenzen ook wagenwijd open blijven staan,..de dansende poppetjes in Den Haag zijn niets anders dan dure hoeren,…met Geert aan de macht zal weinig gaan veranderen, zelfs in 3 termijnen gaat het niet lukken,…het zal toch echt vanuit het volk zelf moeten gaan gebeuren, totale anarchie.

   Like

   • benkok zegt:

    Hi “meneer De Uyl”, mensen blijven zelf nadenken, althans een aantal en een nog kleiner aantal zoekt oprecht de waarheid.
    Yeshua ha Mashiach zegt, dat Hij de waarheid in Eigen Persoon is en dat klopt als Hij de zichtbare gestalte van JHWH is.
    Als je Zijn Woorden test, blijken ze tot zegen te zijn, in mijn leven al ruim 47 jaar, dus ik verwacht van Hem de oplossing voor deze wereld.
    Niet van atoomwapens of van het wijzigen van de kraamkamer van de aarde, ik neem aan dat je bedoelt vernieuwde oerknallen o.i.d.?
    De Schepper, JHWH, belooft ons een nieuwe hemel en nieuwe aarde, waarop gerechtigheid heerst en daarop is plaats voor elk mens, die Hem als Koning en Bron van alle leven aanvaardt.
    Zie verder, als je wilt, http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
    Shalom
    Ben

    Like

   • Asgard zegt:

    Ben,..Hi, meneer de Uyl, wat wil je hiermee zeggen, ik kan het van 2 kanten bekijken, ik weet niet precies wat je hiermee bedoelt.

    Like

   • BertG. zegt:

    Asgard, precies zo als jehova’s het ook bekijken en er zo over denken.
    Enkel de gelovige verdienen een plekje in de nieuwe hemel op een nieuwe aarde.
    Voor de rest, daar is dan geen plaats meer, die zullen allen sterven omdat ze weigeren te gelovigen.
    Die Ben is wat dat betreft geen haar beter.

    Like

   • benkok zegt:

    Hi Asgard,
    Gewoon als grappig bedoeld, je logo of avatar van de uil of Den Uyl.
    Mbt Bert G:
    Je geeft maar een half antwoord Bert en deels fout, want ik heb niets met het Wachttorengenootschap, die sluiten iedereen uit die niet bij die club hoort (zoals moslims ook doen) en hebben veel misleidende leer uit een naar eigen doelen vertaalde Bijbel.
    Dus dat klopt niet in je reactie, want bij JHWH is echt ieder mens welkom, Hij bewees Zijn liefde voor ons door mens te worden in Yeshua ha Mashiach en voor ons de doodstraf te dragen, dat is bewezen liefde en genade.
    Maar verder zeg je het heel Bijbels: de mens, die deze liefde en genade afwijst, de Bron van alle liefde, de Schepper, ontkent en liever in eigen-wijsheid en beperkte menselijke kracht wat van het leven wil maken, die is dan los van God aan de mensen over geleverd en wat die er zonder Hem van maken.
    Dat is niet bepaald een succes sinds de schepping, zoals we hier allemaal weten.
    Ik ervaar Zijn bestaan en betrokkenheid op mijn leven al bijna 50 jaar, sinds mijn 20 ste en het bewijs van Zijn bestaan is heel controleerbaar: doe de woorden van Yeshua en check of dat de woorden van een gewoon mens zijn of hier JHWH in mensengestalte aan het woord is.
    Ik ken geen beter recept voor de redding van deze wereld, met inderdaad uiteindelijk alleen die mensen, die erkennen, dat ze de Bron van het leven niet willen en kunnen missen.
    Shalom
    Ben

    Like

   • BertG. zegt:

    Ben, ik zeg dat iets met jehova’s te maken heb of dat blad van ze, maar je gedachte gang daarover is vrijwel gelijk.
    Maar dit komt zo goed als 1 op 1 overeen.
    En mij hoef je nergens meer iets over te leren, over geen geloof.
    Die moeite heb ik namelijk zelf al genomen om er achter te komen wat mensen nou beweegt en in geloven.

    “De Schepper, JHWH, belooft ons een nieuwe hemel en nieuwe aarde, waarop gerechtigheid heerst en daarop is plaats voor elk mens, die Hem als Koning en Bron van alle leven aanvaardt.”

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Foutje, ik zeg dat iets met, moet zijn, ik zeg niet dat jij iets met……

    Like

   • benkok zegt:

    Hi Bert, nog even mbt je laatste reactie: het Wachttorengenootschap (jehovagetuigen) is een rigide systeem, wat alle anderen uitsluit, een aan hun leer aangepaste Bijbelvertaling hebben en veel misleidende leer.
    Mijn “tora-yeshua”geloofsbeleving is totaal anders, is een persoonlijke relatie met JHWH op basis van de genade in Yeshua bewezen en op basis van de Bijbel, zoals Yeshua die uitlegt , voorleeft en vervuld heeft.
    Dus totaal verschillend van het Wachttorengenootschap, niet bepaald “1 op 1” hetzelfde en op dat punt kun je blijkbaar toch wat bijleren.
    Want bij JHWH is ieder mens welkom op basis van de vergeving, die in Yeshua bewerkt is en Zijn Koninkrijk zal gevuld worden met mensen, die oprecht de waarheid zoeken en JHWH als Koning en Bron van alle leven aanvaarden.
    Mensen , die Zijn liefde in Yeshua bewezen , afwijzen en liever in eigen-wijsheid een eigen koninkrijkje uitleven, zijn verloren en blijven verloren , als gevolg van hun eigen keuze en dat is heel tragisch, maar nogmaals gevolg van eigen keuze.
    Maar ik ben heel benieuwd welke levensvisie je tenslotte hebt over gehouden, kun je daar nog iets over schrijven?

    Shalom
    Ben

    Like

 4. Sabeltant zegt:

  Hoe erg het allemaal in het echt is neem een kijkje in de Zweedse krant.
  https://nyheteridag.se/
  Gisteren vertelde het leugenblad NRC dat het geweldig ging in Zweden en dat Trump het helemaal fout had. Maar dan de werkelijkheid. Wie zo door de website van https://nyheteridag.se/ heen loopt (vertalen naar Nederlands) kan met eigen ogen zien dat het verre van rustig is in Zweden.
  Ons vertellen ze er in ieder geval niets over.
  Wilders heeft gelijk. We moeten af van de islam en al haar onhebbelijkheden.
  Het is vijandig naar ons en onze manier van leven en als we het niet verbieden zal het uiteindelijk het eind van onze democratie betekenen.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://www.express.co.uk/news/uk/854962/Fulham-Broadway-bomb-scare-cinema-complex-Parsons-Green-attack-London-Underground-Tube

  BREAKING: Fulham Broadway cinema complex evacuated – ‘rumours of attempted attack’
  FULHAM Broadway station has been evacuated after rumours of an attempted attack.

  The station is just one stop from Parsons Green station, where 29 people were injured in a terror attack yesterday.

  Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Dit probleem zal zich niet via de politieke of democratische weg (indien nog aanwezig) gaan oplossen maar hooguit op de manier waarop het in voormalig Joegoslavië is gelopen.
  Maar eerlijk gezegd geloof ik dat ook niet.
  Kijk naar waar het electoraat de stem op heeft uitgebracht de laatste verkiezing(en).
  Kijk naar de mentaliteit van de Nederlander, de wil en het lef om de cultuur te bewaren is er niet.
  Kijk naar de plannen van de EU om Europa om te volken.
  Kijk naar uitspraken van een rechter waarin Marokkanen ineens een ras blijken te zijn.
  Kijk naar Zweden, Duitsland, GB en Frankrijk.
  Kijk naar de NPO (beter niet) om te zien hoe dit EU-verlengstuk feiten weet weg te moffelen.
  Kijk naar ‘journalisten’ die niet de werkelijkheid willen verslaan omdat deze niet prettig is.

  Binnen 30 jaar zal Eurabië een feit zijn.

  Après moi le désillusion.

  Geliked door 1 persoon

  • Marijke zegt:

   De wil en het lef van de Nederlander is er wel degelijk. Helaas worden wij tegengewerkt door onze eigen overheid. En dan wordt het knap lastig.

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    En wie heeft die ‘overheid’ daar neergezet en de kans gegeven?
    Juist ja.
    De Nederlandse stemgerechtigde en dat al een halve eeuw lang.
    Schei a.j.b. uit, dit land is weg en in de ‘vaart der volkeren’ opgegaan.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dan zullen we wel eerst van de verraders af moeten zien te komen onder deze bevolking.
    Mensen die idolaat zijn van willem de overbodige.
    Juichen om een aftap wet, waarmee ze met een sleepnet je volledige privacy slopen.
    Mensen die niemand vertrouwen omdat ze zelf niet te vertrouwen zijn.
    We hebben ze hier ook op deze site zitten.
    Mensen die zich gedragen als ware NSB’ers onder hun landgenoten.
    Dan pas kunnen we werken om onze vrijheden weer terug te krijgen.

    Like

   • BertG. zegt:

    En de verrader slaapt nooit.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Statler & Waldorf 16 september 2017 om 16:54

   Welnee! Binnen hooguit 10 jaar behoren we tot het kalifaat.
   Wat wil je, met dat stel ‘socialisten’ aan het bewind?

   Like

 7. Petra DeBoer zegt:

  Geert Wilders heeft helemaal gelijk en er zijn wel degelijk mogelijkheden om de islam te verbieden maar ja we moeten de linkse kerk nog even uit hun droom halen dat de islam geen religie is maar een ideologie.

  Like

  • Harry zegt:

   En dan moeten we de kerk ook nog even uit hun droom halen , dat er een god zou zijn die alles wel voor je regelt .
   De volgers van die kerk gaan laf met hun armen over elkaar zitten wachten omdat ze in hun grenzeloze naïviteit denken dat er iets bestaat dat ze op het laatste moment komt redden .
   Nou , je wacht tevergeefs .
   Hele generaties hebben gewacht op iets dat nooit komt .
   En ondertussen woekert het islamgezwel dóór !
   Ergo , de gelovigen zijn mede schuldig aan wat er nu gebeurt .
   Door hun passiviteit en hun grenzeloze onnozelheid .

   God helpe je over de brug , met zo’n zwerm infantielen om je heen !

   Like

   • benkok zegt:

    Dag Harry,
    De chr. kerken en joodse synagoges schieten inderdaad zeer tekort in hun profetische taak om te waarschuwen tegen de islamduisternis, die ons overigens door de strot wordt geduwd door de “linkse kerk”.
    Ik zeg dat al sinds 2003, maar ben 1 van de zeer weinige Bijbelse gelovigen, die dat openlijk zegt, met de opmerking, dat JHWH het laatste woord heeft en dat het Hem nooit uit de hand loopt.
    Gelukkig niet, want als de Schepper (JHWH) niet zou bestaan, dan zijn we aan de mensen overgeleverd en we weten wat dat oplevert.
    Shalom,
    Ben Kok (joods-chr. pastor)
    tora-yeshua.nl

    Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: Pechtold: PVV geen democratische partij | E.J. Bron

 9. Rensk. zegt:

  Dat in de grondwet vastleggen dat Islam een ideologie/sekte is? Ja dat zou mogelijk moeten zijn. Maar met de gevestigde politiek zal dat niet gebeuren. Sektes moeten ook aangepakt dus waarom Islam niet. Het is toch zo dat je de Islam niet verlaten kunt zonder problemen te krijgen met je sociale omgeving. Dat is bij sekten altijd het geval. Plus dat het een enorme dwingende ideologie is, die vrijheden van mensen afpakt. Met behulp van geimporteerde Imams, die betaald worden door SA

  Like

 10. Cynicus zegt:

  De islam eist onderwerping aan de islam

  Het woord islam betekent onderwerping aan de islam

  Verdere uitleg is echt werkelijk een geouwehoer dat echt overbodig is

  De islam eist dat iedereen zich onderwerpt aan de islam

  Het woord islam betekent onderwerping

  Onderwerping aan de islam

  En met alle middelen is het geoorloofd om niet moslims te onderwerpen aan de islam

  Geweld, terreur, misleiding noem maar op

  Alle middelen zijn geoorloofd om niet moslims moslim te maken

  Like

 11. zonnigbrazil zegt:

  Een vertaling van een stukje uit de koran en wie nu nog zegt dat de Islam een geloof is is… een moslim

  Soera 4:76
  Zij die geloven, strijden voor de zaak van Allah, maar de ongelovigen strijden voor de zaak van de boze. Strijdt daarom tegen de vrienden van Satan; voorzeker, Satan’s plan is zwak.

  Soera 4: 89
  Zij wensen dat gij verwerpt, evenals zij hebben verworpen, zodat gij aan hen gelijk zult worden. Neemt derhalve geen vrienden uit hun midden totdat zij voor de zaak van Allah werken. En indien zij tot vijandschap vervallen, grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen ook vindt; en neemt vriend noch helper uit hun midden.

  Soera 4: 95
  Diegenen der gelovigen die niets doen, met uitzondering der onbekwamen, zijn niet gelijk aan degenen die met hun rijkdommen en hun persoon terwille van Allah strijden. Allah heeft degenen, die met hun rijkdommen en hun persoon strijden doen uitmunten boven de rustenden en aan ieder heeft Allah het goede beloofd. Allah zal de strijders boven de stilzittenden doen uitblinken door een grote beloning

  Soera 5: 54
  O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.

  Soera 8: 65
  O profeet, spoor de gelovigen aan om te vechten. Als er twintig onder u zijn die stand houden, zullen zij tweehonderd overwinnen en als er honderd uwer zijn zullen zij duizend der ongelovigen verslaan, omdat zij een volk zijn dat niet wil begrijpen.

  Soera 9: 5
  Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

  Soera 9:5
  doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag.

  Soera 9: 14
  Bestrijdt hen, Allah zal hen door uw handen straffen en vernederen…

  Soera 9: 29
  Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek(de bijbel), die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn.

  Like

 12. zonnigbrazil zegt:

  Alle middelen zijn geoorloofd om moslims te vernietigen.
  Wie geeft de voorkeur aan :

  einde democratie, geloven, tradities en cultuur.
  overheersing door een buitenlandse terreurorganisatie
  economische parasieten die niet werken
  verkrachters van alles wat maar vrouwelijk is vanaf de wieg
  Liegen, stelen en bedriegen
  Terreur en onveiligheid op straat
  Met bommen, bomgordels en voertuigen, maximaal westerlingen doden.

  Dit is dus (deels) ons recht om dat te doen om dat te voorkomen.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4890710/Bang-heard-Manchester-caused-NAIL-BOMB-say-police.html

  Explosion that was heard across Manchester was caused by a NAIL BOMB say police as they probe who planted the crude device

  Sources close to the investigation say it was ‘packed full of nails and screws’
  The explosion outside the Salford cafe was heard across Greater Manchester
  Four men in a Lexus were arrested after police chased them down the street
  Police believe it may be linked to another explosion in the county days earlier
  An industrial style firework was strapped to an exhaust to blow up a car

  Like

 14. Republikein zegt:

  Wereldvreemd vragen, van alle tijden, maar goed gecounterd.

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  En toch geloof ik niet dat het kalifaat er zo sterk komt.
  Niet omdat de politiek er iets aan gaat doen maar omdat die grote massa moslims niet in staat is zijn eigen broek op te houden.
  Ze leven als parasieten en dat kan zolang er genoeg donors zijn om die parasieten te voeden.
  Als er te weinig donors zijn gaan die parasieten ook dood.
  Eer het zover is gaat er nog veel rotzooi en strijd ontstaan.
  Hoe is die islam zo machtig geworden???
  Omdat er olie in de grond zit die wij nodig hebben en er dus tegen dikke betaling uit mogen halen.
  Als we massaal op kernenergie waren overgegaan zoals Frankrijk hadden we al een heel andere situatie..

  Like

 16. Scarlatti Bombatti zegt:

  t is waar wat Geert Wilders zegt maar tegelijkertijd bespeur ik toch ook nog enige ‘naïviteit’ eerlijk gezegd…
  hoezo ‘onaantrekkelijk maken’ voor mslms? Dat zal hèn een zorg zijn!
  Zij hebben als mslm de OPDRACHT de hele wereld te islamiseren en aangezien de secundaire voorwaarden in ónze landen voorlopig nog zeer aantrekkelijk zijn, zullen ze, als de opportunisten die ze zijn, niet zo’n haast maken om naar landen te trekken waar idd géén huizen, geld, en alle andere zaken uiteraard aan hen wordt gegeven…
  GÉÉN WERK natuurlijk, want daar willen ze de kaffirs gewoon voor laten opdraaien, zo staat t tenslotte in hun koran.

  Volgens MIJN bescheiden mening is er maar EEN oplossing en dat is àlle mslms uit onze landen verdrijven, met wortel en tàk!
  Voor mijn part terug naar islamitische landen, zal mij een zorg zijn, mogen ook de zee ingedreven worden maar daar IS al veel vervuiling, tenzij die plastic verdelger ook opgaat voor hen…

  maar goed, als dat níet het geval is dan stel ik voor eerst alle dieren uit die islamitische landen te redden en dan de mslms zèlf, àlle infrastructuur laten vernietigen, dus geen wegen, geen vliegvelden, niets meer overlaten, maar dan ook níets meer heel laten…
  ze hebben dan gelijk wat stenen om hun volksspelen uit te kunnen blijven voeren,

  maar het grootste deel van de puinstenen moet dienen om er torenhoge muren van bouwen, zonder deuren en ramen, zonder klimpunten,
  zodat zij er NOOIT meer uit kunnen en fijn in hun eigen Stenen Tijdperk verder kunnen leven.

  De bewoners van die omliggende landen als bewakers aanstellen waardoor er een inkomen wordt gecreëerd voor hen
  en die uitgave post zal te allen tijde MINDER zijn dan wij nu aan uitkeringen verliezen aan deze lieden.
  ÍK zie GEEN enkele andere oplossing!

  Vergeet niet dat de 4 stappen zoals in onderstaande link beschreven staan, zijn al làng in volle gang!
  http://www.savemysweden.com/4-stages-of-islamic-conquest/

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  benkok: 16 september 2017 om 21:04

  Geachte Ben Kok. Uw innerlijke vrede in de 47 jaar is mogelijk te verklaren uit uw theologische studie…. zo vermoed ik. God is voor u in 3.000 jaar geschiedschrijving/overlevering een onbetwistbaar figuur geworden in menig belevenis.
  Het godsbegrip kent vele oorsprongsgronden zoals mohammed, zijn heilige koran en bijlage, de sharia.

  Zoals ik schreef:

  Kennelijk is het in een staatrechtelijke democratie, buitengewoon moeilijk een geloofsstroming t.o.v. een andere acceptabel te maken zonder de ander te bestrijden.

  Ondersteunt u de PVV die met behulp van wettelijke maatregelen uw duivel moet bestrijden. De PVV afkeer van de islam heeft weinig te maken met haar geloofsbelijdenis doch met de staatsrechtelijk/sociale structuur en cohesie hetwelk ook in kerkelijk (bestuurlijk…) belang kan worden geacht. Dat het christendom door de duivel (islam) in gevaar wordt gebracht, moet ik dan maar als mens vertrouwen op het Vaticaan en zijn pauselijke geschiedenis dat een centraal machtsinstituut blijkt te zijn en mogelijk binnenkort ook de profeet mohammed zal erkennen?

  Die kraamkamer van deze bol, zo’n 5 miljard jaar oud, is nog niet klaar met de ontwikkeling sinds 100.000 jaar aanwezige aapachtige menswezens en hun technische ontwikkelingen.

  Of is de aarde toch pas 6.000 jaar oud?

  Like

 18. benkok zegt:

  Hi Aegolius c.s.,
  Ik had deze reactie niet meer gezien, maar als nog mijn reactie:
  Het begrip van de Schepper is vaak vertekend tot bijv. Zeus, koranAllah, oerknal, de liefde als abstract universeel begrip etc.
  Voor mij is Yeshua ha Mashiach de meest geloofwaardige Persoon als enige weg tot de Schepper en Hij is zo geloofwaardig voor mij geworden, omdat de woorden , die Hij spreekt, werken, vrede geven en het nalaten er van onvrede en ellende.
  Die andere “Godsbegrippen” staan zo ver van het Bijbelse beeld af, dat ze als valse misleidende beelden kunnen worden beschouwd, nepgoden , afgoden.
  Doe zelf de test en kies voor wat het meest dichtbij de waarheid komt.
  Wat is dat voor jou?
  Shalom
  Ben

  Like

  • BertG. zegt:

   Heb jij nou niks anders te doen dan hier een beetje te lopen evangeliseren.
   Doe dat lekker in je eigen omgeving of ga mensen lastig vallen in het park.
   Je bent godverdomme niks anders aan het doen dan zieltjes winnen voor jou geloof gemeenschap.
   In elke reactie weet je wel iets in te stoppen om je eigen gelijk te halen.
   Als ze interesse hebben, dan komen ze vanzelf wel langs.
   Niemand zit te wachten op opdringerig gezeik of jou boodschap.
   Maar goed, je bent de enige niet waar dat niet zo goed wil doordringen.

   Geliked door 1 persoon

   • benkok zegt:

    Hi Bert,
    Je stelt een vraag, je reageert en dan geef ik dus antwoord; vrijheid van meningsuiting, behalve dan vanuit Bijbelse achtergrond?
    Je gaat tekeer over de zwijgende kerken en synagoges en als er dan een pastor wel de islam ontmaskert, al sinds 2003, dan is het ook weer niet goed?
    Maar blijkbaar is mijn laatste vraag naar wat dan jouw levensvisie is , de reden van je boosheid.
    Dood is dood, dat zal em dan wel zijn en dat schiet niet op: ontstaan uit het niets van de oerknal , een leven wat niet altijd 100% geluk is (understatement) en dan door de dood naar het niets.
    Jouw keuze, als ik deze visie goed inschat.
    Ik wens je wat beters toe,
    shalom
    Ben

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Islam is evenzo gebaseerd op een „menselijk“ hersenspinsel, wellicht ietwat wreed doch doet niet onder aan bijvoorbeeld de geïsoleerde Inca’s. Met de dood van bijvoorbeeld ’n geliefde of bijzonder mens is men in de geschiedenis, psychisch nooit echt klaar gekomen. Medicijnmannen en later gestructureerde geloven brachten daar verandering in. Geloof is de dagelijkse machtsimplementatie over het ongewisse.

    Like

 19. Anne van Urk zegt:

  De islam is een valse religie, waar Satan de Duivel achter zit. Dit heeft niets met de Bijbel te maken. Ze hebben wel delen uit de Bijbel gehaald, maar dit heeft niets met de waarheid van de Bijbel te maken. Dus afgoderij. Trouwens alle geloven die zijn aangesloten onder de vlag van de Verenigde Naties te New York, vallen hier onder! Dit is het beest uit de zee, in Openbaring 13:
  Veel mensen weten dit niet, of zo ze willen geloven dit niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s