Nieuwe moslimpartij wil Zweden islamiseren

Screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

Het doel van de nieuw opgerichte moslimpartij “Jasin” in Zweden is net zo eenvoudig als logisch: de islamisering van Zweden. Het gezicht van Zweden is door de jarenlange, ongecontroleerde massa-immigratie door mensen uit het islamitisch gebied enorm veranderd. No-Go-Areas in o.a. Malmö en Stockholm, reusachtige toename van het aantal verkrachtingen en steeds weer opvlammende zware onlusten door migranten tegen de politie in de voorsteden: Zweden laat zien wat Duitsland [Nederland!?] in de nabije toekomst te wachten staat.

journalistenwatch

Einde aan de rood-groene regeringscoalitie

Door de enorme verandering van de maatschappelijke structuren, onder verantwoordelijkheid van een nog regerende linkse regering, is in Zweden inmiddels ook de politieke constructie veranderd. Op grond van het constant stijgende islamitische bevolkingsaandeel was het ook in Zweden nog slechts een kwestie van tijd totdat zuiver islamitische partijen een gooi doen naar de zo vaak geprezen “politieke deelname”.

Op 9 september 2018 vinden er in Zweden nieuwe parlementsverkiezingen plaats. Peilingen voorspellen – met enorme verliezen – een einde van de huidige rood-groene regeringscoalitie. Op dit moment is de Sverigedemokraterna (SD) – politiek georiënteerd zoals de AfD – favoriet, die strijd zou kunnen leveren met de Socialdemokraterna (S) om de grootste fractie. De Miljöpartiet (MP) – de Zweedse Groenen – zouden wel eens in de politieke onbeduidendheid kunnen verdwijnen, maar desondanks wegens het ontbreken van een verkiezingsdrempel in het Zweedse parlement vertegenwoordigd kunnen zijn.

Zweden zou islamitisch moeten worden

Tot nu toe hebben zich negen partijen aangemeld voor de parlementsverkiezingen. Ook “Jasin” – aldus de naam van de eerste Zweedse moslimpartij. Het duidelijk gedefinieerde doel van de politieke vertegenwoordiging van de islamitische Zweden: Zweden zou islamitisch moeten worden. Dat staat in de documenten die de partij bij de aanmelding voor de parlementsverkiezingen in september 2018 heeft ingediend. Men zou alle islamitische mannen en vrouwen onder één politiek dak willen verenigen, aldus de islamitische vertegenwoordiging van de aaneensluiting van meerdere islamitische verenigingen volgens het nieuwsblad “NyaTider”. En de partij zou zich vanzelfsprekend aan democratische principes houden en zou – net zoals haar religie zelf – vredelievend zijn.

Volgens de “FreieWelt” staat de toelating tot de verkiezingen op “wankele benen”. Het Zweedse partijrecht zou voorschrijven dat een partij zich in haar werk niet uitsluitend op de belangenvertegenwoordiging van één ras, één volksgroep of een religielidmaatschap zou mogen richten. Maar precies dat wil “Jasin”: “Alle macht aan de moslims!”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", Islam, Islamisering, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op Nieuwe moslimpartij wil Zweden islamiseren

 1. Marian zegt:

  Volgens mij zijn ze er daar langzaam rijp voor geworden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Niet uitsluitend op de belangenvertegenwoordiging van één ras, één volksgroep of een religielidmaatschap zou mogen richten’.
  Daar zal keurig een juridische draai aan geven worden.
  Zweden is trouwens nog laat met zo’n moslimpartij in vergelijk met Nederland en die horrorclowns van Denk.

  Geliked door 1 persoon

 3. T.Troubadour zegt:

  Zweden op de glijbaan naar beneden .Langzamerhand een no go land

  Geliked door 1 persoon

 4. Ruud Beijer zegt:

  Ik gun het de Zweden wel.Net zo,n huichelaarsvolk als in Nederland.Meer islam en meer zielige asielparasieten .Daar kiezen de Nederlanders voor.Hopelijk komen de asielparasieten naast die Nederlanders te wonen die zo voor zijn.Naast u met uw blonde vrouw en dochtertje.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Het verkondigen en verspreiden van de wil van de profeet is kennelijk het ultieme en uiteindelijk het doel van elke Islam organisatie. In dit opzicht lijkt de boel flink onder te sneeuwen. Zelfs het ministerie van Defensie o.l.v. de EU en de NAVO lijkt zich er bij neer te leggen. omdat deze regeringskliek steeds meer vluchtelingen onze maatschappij binnen wil laten stromen. Het welzijn van de eigen bevolking binnen deze maatschappij staat kennelijk niet meer voorop. De hulp aan vluchtelingen in dit opzicht ontwricht op den duur onze vorm van samenleving. Deze regering legt , als er geen stop op vluchtelingen komt, op den duur een ketting om de samenleving heen als het geen adequate tegen maatregelen neemt. De samenleving lijkt min of meer in de de greep van een enorme vergissing vast te zitten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  Handige jongens van dat Jasin, om uitgerekend nú tevoorschijn te komen:
  Zweden islamiseren? Hoeft niet meer; dat is allang voor de bakker!

  Geliked door 1 persoon

 7. ildiko zegt:

  het doel heiligt de middelen, behalve voor de westerse Europeanen

  Geliked door 1 persoon

 8. BertG. zegt:

  Nou Zweden., koop maar vast een boerka voor je vrouw en dochters, en vergeet niet een lange jurk voor jezelf mee te nemen met zo’n wit mutsje.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Dat is het doel waar alle mossels overal naar streven !! Macht, onderdrukking, ellende, moord en doodslag en terug naar het stenentijdperk net als in de landen waar zij vandaan komen !!
  Waarom blijven ze dan niet daar ????? Gewoon omdat parasiteren makkelijker is en de westerlingen zijn willige slachtoffers, te dom om voor hun eigenbelang en vrijheid op te komen !

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Daar hebben het linksvolk en de gutmenschen naar toe gewerkt. Zeg niet dat het als een verrassing komt. De situatie in Zweden is zo belabberd dat de Islamitische fascisten hun agenda op tafel leggen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  Geef mij sjeik Jasin maar.
  Die gaf het goede voorbeeld.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Zweden is en word een voorbeeld voor de rest van Europa . Onze verlichte leiders kunnen zien wat er ons te wachten staat indien zij die islam laten begaan

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Als de islamitische pleuris in Zweden uitbreekt en de moslims het besluit hebben genomen de islamitische vrede te stichten dan hebben de Zweden wel een voordeel.

  Van de 9 miljoen Zweden staan er 300.000 geregistreerd als jager. Jagen is er volkssport nummer 1. Een volwassen Zweed mag maximaal zes jachtgeweren bezitten.

  http://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/103046-de-10-meest-wapenrijke-landen.html

  Geliked door 1 persoon

 14. jungleelephant zegt:

  Broer van Denk?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s