Terreur kerstmarkt Berlijn: ook Polizei blijkt puinhoop van Nederlandse proporties

Screenshot_39

Polizei verzweeg falen maandenlang tegenover media en politiek

Na de terreuraanslag op de kerstmarkt in Berlijn eind vorig jaar heeft de politie rijkelijk laat gereageerd. In de uren nadat Jihadist Anis Amri met een vrachtwagen was ingereden op bezoekers zijn de veiligheidsdiensten ernstig in gebreke gebleven. Dat blijkt uit het rapport van een evaluatiecommissie, waaruit het nieuwsplatform RBB en de Berliner Morgenpost vrijdag citeren.

Post online

De zoekactie die hoort te volgen na een terreurdaad kwam pas na drie uur op gang. Op dat moment hadden de agenten de omgeving van de Breitscheidplatz, waar Amri twaalf mensen doodreed en bijna zeventig verwondde, nog niet afgezocht en werd er ook niet gecontroleerd op de straten en stations die als vluchtweg konden dienen. De dader kon Berlijn ongehinderd verlaten en werd pas enkele dagen later, na ook even in Nederland te zijn geweest, in Noord-Italië doodgeschoten.

“De evaluatiecommissie moest een niets en niemand ontziende analyse maken van de gang van zaken en de zwakke punten noteren”, zei een woordvoerder van de gemeenteraad. “Als er fouten zijn gemaakt, is het goed en belangrijk daarover te praten”.

Volgens Focus Online, waaruit de NOS citeert, maken Berlijnse politici maken zich zorgen:

“Het falen van de politieleiding is op zich al erg genoeg, maar het maandenlange verzwijgen van deze fouten tegenover het Berlijnse parlement en de media maakt dat de positie van de top van de Berlijnse politie onhoudbaar is geworden.”

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Terreur kerstmarkt Berlijn: ook Polizei blijkt puinhoop van Nederlandse proporties

 1. ReaGluurder zegt:

  iedereen kan zo met zijn rolkoffer, rugzak, rolator etc. het openbaar vervoer instappen, amper iemand die je controleert. Er is geen redden meer an!! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!!

  Like

 2. hans zegt:

  Fouten gemaakt en verzuimd in te grijpen, geen onmiddellijke zoektocht en een te late reactie !??
  Welnee, dit was echt zo gepland en bedoeld! Bewust niet ingegrepen, zelfs aangestuurd!
  Ik denk dat als deze misdaden aan het licht komen en wie welke marxisten hier achter steken er op een bepaald moment echt een pogrom tegen links komt die uiterst gewelddadig wordt.
  Ze gaan nu in vol plankgas hun eigen ondergang tegenmoet samen met hun neger en moslim fascisten, omdat ze aan de verliezende hand zijn, echt, heus! Je kan niet complex loos en onverstoorbaar blijven verkopen dat je tegen homodiscriminatie bent, voor gelijke behandeling van vrouwen bent en genderisme door iedereen zijn strot drammen, terwijl je met de grootste tegenstanders hiervan, namelijk MOSLIMS dikke vriendjes blijft tot elke prijs!

  Liked by 1 persoon

 3. Onno zegt:

  Die hele BRD is er niet voor de Duitse bevolking, zoals het naoorlogse Prins Bernhard BV er (nog erger want gebouwd op eeuwen Oranje uitpersing?!) niet voor de Nederlanders is. De verholen ware = anti- of onmenselijke aard van deze “overheden” (verraderlijke vazallen van de psychopathische USA/GB ‘deep state’) zal steeds weer ergens aan de oppervlakte komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s