VIDEO Dr. Nicolaus Fest: over het grote sidderen van de gevestigde partijen voor de AfD (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag. Wat was er deze week aan de hand? Martin Schulz weet: al voor de verkiezingen is hij mislukt. De SPD daalt en daalt, staat 16% achter op de CDU. Desondanks biedt Schulz de bondskanselier de functie van vicekanselier in een door hem geleid kabinet aan. Alleen diegene die de realiteiten niet ziet, vindt dat grappig. Voor iemand die bondskanselier wil worden, is het onbekend zijn met het leven geen aanbeveling. Ook de CDU is uitermate nerveus. In de 38%, die men voor haar voorspelt, gelooft niemand. CDU-politici kunnen dan wel ruggengraatloze fans van Merkel zijn, die 12 minuten klappen, maar ze zijn niet dom.

En ze weten: ze hebben teveel verprutst: ouderdomsarmoede, precaire banen, woningnood, onbezonnen energie-ommekeer, “huwelijk voor iedereen”. En open grenzen, dus ongecontroleerde immigratie, geïmporteerd terrorisme en falen van de staat. Dat heeft het land gespleten. Niet alleen de binnenlandse veiligheid ging naar de haaien, maar nog veel meer: door de immigratie vielen gezinnen uit elkaar, gingen vriendschappen kapot, gingen decennialange relaties naar de knoppen. En waarvoor? Opdat de bondskanselier de Nobelprijs voor de Vrede krijgt. Dat zien steeds meer mensen. En precies daar is de CDU bang voor . . .

Naar de FDP. Zij kopieert schaamteloos de AfD, doet echter net alsof de AfD heel erg zou zijn. en ze heeft machtige helpers in de media. De vrouw van de voorzitter van de FDP Christian Lindner is de vice-cheffin van de “Welt”-groep. En uitgerekend die begon deze week met een smeercampagne tegen Alice Weidel. Dat heeft meer dan alleen een bijsmaakje. Opvallend is: tot nu toe heeft geen enkele journalist de heer Lindner gevraagd naar de rol van zijn vrouw bij de campagne tegen Alice Weidel. Waarom eigenlijk niet? Dat zou toch logisch zijn . . .

En de Groenen? Die gaan tekeer en hitsen op. Maar wie dreigt te verdrinken, slaat om zich heen, en met reden. Veel Groene topmensen waren beroepsmatig nooit top, maar het laatste lichte aan de wagen. Velen hebben zelfs niet eens een diploma. Als die uit het parlement vliegen, betekent dat: omscholing, Hartz IV. Troostrijk daarbij is: ze zullen dan om de eenvoudige banen moeten concurreren met diegenen die ze zelf het land hebben binnengehaald . . .

Oké. Laten we onze blik naar boven richten. De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker,wil de EU reorganiseren. Nu moet het vetorecht van de landen tegen veranderingen van de Europese verdragen komen te vervallen. Dat betekent niets anders dan: Brussel wil door regeren, wil de nationale parlementen compleet van de macht beroven. Bovendien: de armoedemigratie uit Afrika, Afghanistan en Syrië vindt Juncker niet genoeg. Hij wil nu ook de straatarme analfabeten uit Roemenië en Bulgarije toegang verschaffen tot het Duitse sociale stelsel. Als het aan Juncker ligt, dienen beide landen in de Schengen-zone, met volledige vrijheid van reizen en vestiging in Europa.

En nu opgelet: de CDU-fractie in het Europees Parlement applaudisseerde enthousiast! Juncker wil de Europese staten vernietigen – en vooral Duitsland. Hij wil het parlement van de macht beroven, de Duitse welvaartsstaat ruïneren. En de CDU doet mee, en de SPD, Groenen en Die Linke sowieso. Laat u het niet zover komen! Maakt u een einde aan de waanzin van een oude, aan alcohol verslaafde man. En stopt u ook al diegenen die hier aan meedoen. Daartoe hebt u op 24 september de mogelijkheid. Behoed u ons land, geef een stopteken af! Stem op de Alternative für Deutschland, de AfD.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, EUSSR, gezond realisme, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

Een reactie op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: over het grote sidderen van de gevestigde partijen voor de AfD (+ vertaling!)

  1. Bob Fleumer zegt:

    Ik zeg; doen!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s