Waarom ik AfD stem (20)

Screenshot_42

Vrijdagnacht heeft een anonieme lichtkunstenaar zich uitgeleefd bij de Duitse bondskanselarij.

(Door: Markus D. – Vertaling: E.J. Bron)

Ik ben 55 jaar oud en sinds 1980 politieagent. Bij alle verkiezingen tot nu toe heb ik op de CDU/CSU gestemd. Nu voel ik me door diezelfde CDU/CSU absoluut niet meer vertegenwoordigd, ik kan de partij niet meer als mijn politieke thuis beschouwen. Nu stem ik uit overtuiging op de AfD. De redenen hiervoor zal ik hieronder noemen:

PI News (2)

In het begin van de “vluchtelingen”crisis deed ik als politieagent dienst op het station van München, evenals in het verdere verloop van december 2015 tot maart 2016 aan de grens in Passau.

Ter plaatse moest ik helaas vaststellen dat de mediaberichten over de samenstelling van de binnenkomers gewoon fout waren. De in de media getoonde beelden van droevige kinderogen en gezinnen kon ik onder de “asielzoekers” nauwelijks vaststellen. In plaats daarvan kwam een geschatte 90% jonge mannen in de leeftijd van 15 tot 35 jaar Duitsland binnen. Slechts zeer weinig van de binnenkomende mannen waren in staat te schrijven of te lezen. Ik weet niet wie er op het begrip geschoolde krachten is gekomen, maar geschoolde krachten die niet kunnen lezen en schrijven, ik weet het niet.

Politieagenten als quasi mensensmokkelaars misbruikt

Als politieagent kan ik niet begrijpen hoe men een ieder die bewust voor binnenkomst in het Duitse grondgebied zijn pas weggooit, heel duidelijk valse informatie over leeftijd of nationaliteit opgeeft en er op geen enkele wijze toe bereid is zijn ware identiteit prijs te geven, moet laten binnenkomen. Hoe kan men alleen door politieke voorschriften het geldend recht dermate buigen? Men kan zich nauwelijks voorstellen dat wij als politieagenten er zelfs voor misbruikt werden om de illegale binnenkomers uit Oostenrijk met bussen op te halen en dus op een bepaalde manier als mensensmokkelaars moesten functioneren.

En daarmee niet genoeg: nadat we een reusachtig aantal illegale immigranten in een tot dan toe ongekende daad van rechtsbreuk ons land moesten laten binnenkomen en hen moesten voorzien van een “rondom zorgeloos pakket”, moest ik me iedere dag bezighouden met crimineel geworden “asielzoekers”. Er gaat bijna geen dienst voorbij, waarin geen delicten door buitenlanders worden gepleegd.

Wanneer men bij de verkiezingen op 24 september 2017 zijn kruisje gaat zetten bij de CDU/CSU, SPD, FDP, Groenen, Die Linke of hoe ze allemaal ook maar mogen heten, dan zal de immigratiewaanzin ongehinderd doorgaan. Blijkbaar rolt de volgende golf zwarte Afrikanen al op Italië af. Iedereen weet waar de reis zal eindigen. Ik zie mezelf alweer aan de Zwitserse of Oostenrijkse grens staan om illegale jonge mannen zonder paspoort door te wenken naar Duitsland.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Markus D.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Waarom ik AfD stem (20)

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Wir schaffen das….DE PRAKTIJK
  Ook de politie wordt misbruikt

  Like

 2. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  De politie heeft door de geschiedenis heen een op zijn zachts gezegd, extreem discutabele rol gespeeld.
  Zij kiezen voor degenen die hun salaris betalen.
  Kiezen dus voor de macht.
  Ze begrijpen niet dat uiteindelijk het volk hun salaris betaalt en dat zijn niet de beroepsparasieten uit Arabië en Afrika.
  Zo kiezen ze dus voor een toekomst waarim e zelf buitenspel worden gezet en geen salaris meer zullen ontvangen.

  Geliked door 1 persoon

 3. de welvaart- en natuurschadelijke immigratie dient te stoppen, wil Europa niet geheel ten onder gaan

  Like

 4. Marian zegt:

  Om eens lekker dwars te liggen.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Volgens Wolfgang Schäuble hebben onze dochters grote behoefte aan zwarte mannen uit donker Afrika. Het zou iets te maken hebben met inteelt of genetische verarming. Het is maar dat we weten. De Grüne Weibchen zijn helemaal om en zitten smachtend met refugee welcome bordjes op schoot te wachten op de viriele Afrikaan.

  http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2016/06/dubieus-schauble-wil-meer-immigratie-om-inteelt-tegen-te-gaan-2818752W/

  Like

 6. Jan zegt:

  Vernieler van AfD verkiezingsposters jammert om de politie als hij omsingelt wordt door AfD sympathisanten

  Zu Hilfe, zu Hilfe, sonst bin icht verloren….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s