Wilders: Islam valt niet onder godsdienstvrijheid

Screenshot_36

PVV-leider Geert Wilders wil in de wet vastgelegd hebben dat de islam geen godsdienst is, maar een volgens hem „totalitaire, gevaarlijke en gewelddadige ideologie, verkleed als een religie.”

Wilders zegt dat in een interview met De Telegraaf. Hoe dat juridisch geregeld moet worden zegt hij „niet te weten, maar het is zeker de moeite waard om dat te gaan bestuderen”, zegt hij.

Wilders zegt dat „tijdens de regeerperiode van het kabinet Rutte II er 100.000 moslims zijn bijgekomen in Nederland. Dat zijn niet allemaal terroristen of foute mensen, maar het is wel 100.000 keer islam wat Nederland binnenkomt.”

Op de vraag of hij de islam in Nederland wil verbieden, antwoordt Wilders: „Ik sluit niet uit dat het op termijn nodig kan zijn. Het gaat dan om de uitingen. Je kunt niet een idee verbieden, dat is onmogelijk. Je kan ook niet het communisme verbieden.”.

Bron:
www.rd.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, Nederland. Bookmark de permalink .

49 reacties op Wilders: Islam valt niet onder godsdienstvrijheid

 1. BertG. zegt:

  Onmogelijk om dit in een wet vast te leggen.
  Moet je dan een commissie gaan samenstellen die bepalen welk “geloof” een echt “geloof” is.
  Een commissie bestande uit van elk “geloof” iemand.
  Die vechten mekaar finaal de tent uit.
  Voor mij is geen elk geloof complete onzin, verbied ze dan allemaal.
  En hou het strikt binnen je eigen muren.
  Een refo vind een roomse dan weer geen echte “gelovige” en andersom.

  Like

 2. N.E. Derlander zegt:

  Wie van alle Gutmenschen zou in een islamitisch land willen wonen?

  Like

 3. Marian zegt:

  Geert heeft het weer helemaal bij het rechte eind. Ik hoop dat dit hem gaat lukken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Beste Geert, niet over ouwehoeren maar gewoon die “achterlijke ‘perverse’ gewelddadige barbaarse zwijnerij” verbieden én verbannen, wij willen in vrede & veiligheid leven en dat is onbestaande met die achterlijke perverse zwijnen op ons grondgebied.
  Maak er een punt van in uw programma en de stemmen zullen binnenstromen want dat gezeik van die huidige club irriteert mateloos, die zitten liever met dat islamitisch gespuis aan tafel dan op te komen voor het eigen seculier volk.

  Like

 5. Elisah zegt:

  Hoeveel godsdienstvrijheid is er bij de islam?

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Zolang landverraders, socialisten dus, de macht lokaal in handen hebben zal er niets gebeuren. Amerika laat dit zien, waar Trump op ieder gebied door de geïnfiltreerde obamisten tegen een muur loopt. Zelfs de republikeinse partij is vergeven van dit shitvolk om maar niet te spreken van de door en door corrupte rechterlijke macht in een land als Californistan

  Geliked door 1 persoon

 7. ildiko zegt:

  inderdaad islam is een virus

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Maak dat die hersendoden in de regering maar eens wijs !

  Like

 9. Harrie Vaes zegt:

  Iedere weldenkende Nederlander weet dat Wilders hierin gelijk heeft.. ook onze zogenaamde steeds maar ja knikkende politici……..maar oooooooo wat is het toch moeilijk om hem dat gelijk te ….GEVEN…….Heel veel Nederlanders en vooral de meeste politici laten nog liever hun kop afhakken door die verwerpelijke islam dan Wilders gelijk te geven, want daarmee bevestigen ze hun eigen ongelijk. Dan Nederland maar helemaal onder het juk van de islam…..maar toegeven aan Wilders…….vergeet het maar.

  Like

 10. boorzalf zegt:

  En verder worden we weer flink voor gelogen, wat de werkeloosheid betreft.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29268989/__Geld_rolt_naar_burger__.html
  Nou vraag ik me af, wie zit hier nou de boel te belazeren.
  http://www.werkloosheidsmeter.nl/

  Like

  • boorzalf zegt:

   Het CBS hanteert een systeem van, als iemand minder dan 1 uur per week werkt is deze werkloos. Jaja, zo kan je de cijfers goed naar beneden brengen.

   Like

   • tjonge zegt:

    heel veel mensen eindigen aan het einde van het recht op ww uitkering in de bijstand of simpelweg uitgeschreven bij uwv, DAT laten de ww statistieken ook niet zien.
    .
    kort samengevat, als de werkeloosheidscijfers zogenaamd fors gedaald zijn, zijn de bijstandsuitkering fors toegenomen, of het aantal geregistreerde werkzoekenden zijn gedaald en pappa ziet nu thuis huisman te wezen oid…

    Like

  • BertG. zegt:

   Ik had het gelezen, we krijgen er 0,6 % bij.
   Wat een feest weer, dat dekt nog niet eens de verhoging van je ziekenzorg.
   En dan heb ik het nog niet over al die andere verhogingen.
   Kortom, we gaan weer zwaar de boot in komend jaar.

   Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wie durft ?

  Wie durft nog wat hij zeker weet te zeggen
  wie haalt steeds de kastanjes uit het vuur ?
  Wij hoeven dat hier niet meer uit te leggen
  dus wat ons betreft hoort deze man aan ’t stuur !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 12. YY zegt:

  Aangezien ‘god’ een verzinsel van mensen is en diegenen die persistent, langdurig en duurzaam toch hierin blijven geloven moet de conclusie worden getrokken dat dit een stoornis is en wel Magisch Denken vaak geagregeerd in een Waanstoornis. Kortom, als we het over gelovigen hebben dan hebben we het over psychisch gestoorden en als we het over moslims hebben dan hebben we het over gevaarlijk gestoorden. Die geef je TBS totdat genezen maar omdat het te duur en omvangrijk is om ze allemaal in psychiatrische inrichtigen te stoppen moeten zij worden opgevangen en geconcentreerd in kampen. Vermogen dat zij hebben moet de staat zich toeeigenen vanwege de gemaakte en toekomstige kosten die deze gevaarlijke zieken met zich meebrengen. Plekken waar zij samenkomen om hun stoornis te delen en verspreiden moeten worden geconfisceerd. Emigratie moet worden bevorderd en als het niet snel genoeg gaat moet deportatie worden overwogen, uiteraard na het confisceren van alle vermogen.
  Diegenen die de stoornis achter zich laten moeten dit publiekelijk kenbaar maken en dit met een video op internet zetten. In deze video moeten zij alle gewelddadige en abjecte teksten van dit haatboek eruit scheuren en verbranden. Daarna moeten zij dit boek verwerken in hun deurmat en dit eeuwig daar laten als bewijs dat zij de stoornis achter zich hebben gelaten.
  Indien iemand toch terugvalt tot deze stoornis moet deze persoon maar ook de gehele familie tot in de 3e generatie worden permanent geneutraliseerd. Dit kan in speciale kampen maar ook in de kolencentrales die nu niet worden gebruikt. Deze groene stroom zal vrijheid en blijheid brengen.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Dan is het atheïsme van de linkse kerk een nog grotere stoornis. Het atheïsme is ontstaan uit het marxisme en uit het atheïsme is het cultuur marxisme ontstaan. Het wensdenken van de atheïsten word weer eens ten toon gespreid met misselijkmakende ideeën.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik word echt schijtziek van jou, met je voor opgestelde mening waarin je het blijkbaar precies weet waarom iemand een atheïst is.
    Ik geloof nergens in omdat ik niet van opdringerige mensen hou die mij willen vertellen hoe ik wel of niet moet leven.
    Dringt dat nou niet door bij jou, of ligt dat nou aan jou beperkte denk vermogen.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ergens heb ik intense medelijden met je, omdat je niet beter weet en zo groot gebracht bent.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    En ik weet ik ook dat je hier verder je smoel over dicht zal houden, ook dat is je aangeleerd.
    Je hebt er namelijk geen enkel weerwoord over.
    Daarmee zou je jezelf alleen maar klem lullen.
    Leer mij ze ze kennen, dat gelovig tuig, ik lul ze allemaal onder tafel.
    Verder dan god is mijn herder en schepper kom je niet, mijn levenslicht voor het leven.
    Ja, ik heb er nou zin in.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @BertG, verdiep u eens in het atheïsme. De atheïsten die altijd weer tegen met name het christendom of Jodendom aanschoppen zijn de atheïsten van het marxisme oftewel het communisme. Bent u dan een atheïst die nooit tegen het christendom aanschopt???

    Conclusie Marxistische theologie.
    In theorie en in praktijk is het Marxisme een weerspiegeling van zijn atheïstische fundament. Een Marxist is trouw aan het atheïsme. Een goede Marxist is een verspreider van het atheïsme. De beste Marxist ziet het atheïsme als een onderdeel van de wetenschappelijke, materialistische en socialistische kijk op het leven en streeft ernaar om elk religieus sentiment weg te vagen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat komt omdat er mensen zoals jij bestaan. Gelovig tuig zoals jij er een van bent dient dan ook bestreden te moeten worden. De hel op deze aarde ben je voor mensen die vrij en zelfstandig willen leven. Zonder bemoeienis van welke godsdienst dan ook. Helaas zal dat nooit door dringen in dat bekrompen koppie van jou.

    Like

   • BertG. zegt:

    Wat dat betreft heb jij precies de juiste mentaliteit waar ze vroeger naar zochten in WO2.
    Als bewaakster in een kamp of als verraadster van de buurt.
    Zo iemand die altijd eist dat er naar ze geluisterd wordt, iemand waarmee elk gesprek verder mee onmogelijk mee, door een beperkt inleving vermogen.
    Tenzij je ja en amen zegt.

    Like

   • Harry zegt:

    Petra Deboer ,

    Je bent toch echt iemand met een religieuze aandoening , die haar overtuiging net zo verdwaasd fanatiek uitdraagt als die kut-moslims !
    Je bent geen haar beter !
    En stop nou godverdomme eens om niet gelovigen van communisme , marxisme of socialisme te beschuldigen !
    Ik ken heel veel – niet religieus getikte – mensen ,
    die helemaal nooit links zijn of geweest zijn .
    Ook ik niet .
    Ik wens daar door niemand van beschuldigd te worden en al helemaal niet door een christelijke truttebol .

    ” Als je niet christelijk bent dan ben je wel een communist , het kan niet anders ” .
    Wat een primitieve stellingname !
    Net zo onnozel als de verhalen uit het grote boek .

    Hoe vaak we dat hier ook herhalen , je dondert gewoon door op de door jou gekozen koers .
    Je trekt je geen bliksem aan van andermans meningen , je komt alleen steeds weer met dezelfde godsdienstwaanzinnige argumenten aan .
    Ik ben het spoegzat !
    Ik hoef niet bekeerd te worden of overspoeld met bijbelteksten .
    Je hebt een onvoorstelbaar groot bord voor je hoofd !
    Als een sluisdeur van de zeesluis !

    Met moslims valt ook niet te discussiëren .
    Zie je de parallel al ?

    Ben je niet in staat om gewoon te leven , net als een ander , zónder aan de hand van je godje te wandelen ?

    Er is geen enkel bewijs van het bestaan van een bovenaards wezen , ergo , het is een verzonnen fenomeen .
    Net als AL die andere goden .
    Idioot om te denken dat nou net die éne die jij uitgekozen hebt , de enige wáre zou zijn .
    Al die andere verzinsels zijn neppers .
    Arrogantie ten top !

    Ben je nou te stom om dat te snappen of gaat je salafisme zó ver ,
    dat je gewoon doorzet , net als die allahlovers ?

    Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @BertG, u wilt vrij en zelfstandig leven! In Nederland kan iedereen in principe zelfstandig leven behalve als iemand o.a. een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking heeft. Vrijheid word dan beperkt door de eigen beperkingen en niet door christenen of de mensen die het Jodendom aanhangen. Anderen de schuld geven dat u niet zelfstandig kunt leven is zo gemakkelijk. In elk geval sterkte met uw beperkingen want dat u die hebt is me wel duidelijk. NSB-er waren namelijk socialisten en ik ben geen socialist en ook nooit geweest. U projecteert uw eigen tekortkomingen op anderen met uw beweringen en u slaat letterlijk om u heen met onzin.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik kan er enkel nog maar om lachen.
    Je zal toch maar zo door het leven moeten gaan, vol van overtuiging dat je het bij het juiste eind heeft.
    En dan andere gaan verwijten dat ze dat niet snappen.
    Triest ergens, maar verder veel succes verder en je taak om je leven zo in te richten zo als jij denkt dat je denkbeeldige vriendje dat wenst.
    Heb je toch een reden om je bestaan een invulling te geven.
    Wat had je anders gemoeten, ik weet het wel.
    Jij zal er nooit achter komen.

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Harry, zeer verward betoog en kan ik niks mee. Ik heb het over atheïsten en niet over ongelovigen of mensen die niet christelijk zijn.

   Like

   • BertG. zegt:

    Nee, natuurlijk kan jij hier niks mee, dit gaat boven jou verstand en je vermogen om zelfstandig een leven te kunnen leiden.

    Like

   • Harry zegt:

    Er zit nauwelijks verschil tussen atheïsme en niet geloven Petra .
    Atheïsme staat er wellicht iets steviger in .
    Verder is het méér van hetzelfde .
    Dan heb je nog de verwaterden , die wel in IETS geloven ,
    maar niet weten wáárin of wát .
    Maar jij dus ook niet .
    Heeft iemand ooit een foto van god gezien ? Vast niet .
    Je hebt dus geen idee .
    Oh , hij lijkt op de mens ? “Naar ZIJN evenbeeld” ?
    Op wat voor mens dan ?
    Een blanke man zonder baard , of een grote dikke zwetende , slecht geklede onwelriekende neger ?
    Je zult toch toe moeten geven dat die laatste optie een heel wat minder aantrekkelijke gedachte is .
    Nee , je weet het niet hé ?
    Zou je nog zo fanatiek geloven als god een zwarte zou zijn ?

    Nou maak je zelf ook niet alle onderscheid , want door jou worden communisme , marxisme , socialisme en atheïsme ook gewoon op één hoop gegooid .
    Niet dat dat wat uitmaakt voor MIJ , want ik moet van ALLEMAAL niks hebben , behalve van de laatste .

    Alleen het atheïsme , dáár geloof ik heilig in .
    En dat communisten atheïst zijn , dat zal best , maar jij bent zo stom dat je denkt dat het andersom ook opgaat !

    EN DAT IS NIET HET GEVAL !

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Hee YY , goede diagnose !
   Kan ik me helemaal in vinden .
   Sorry dat ik wat laat reageer , maar er zat nogal wat verontreiniging op deze lijn .
   Scherp gezien , hoor !

   Like

 13. Pieter G zegt:

  Bepaalde motorclubs zijn verboden. Terwijl de islam een oneindig veel groter probleem is in ons land en de rest van de wereld. Het probleem is de handel/olie die we met islam landen hebben.
  De rijkdom van de islam heeft het westen zelf veroorzaakt. Daarmee de islam-terreur gestimuleerd en groot gemaakt, dus de eigen bevolking verraden en overgeleverd aan de islamslachters.
  “Onze bestuurlijke elite” zal dit nooit toegeven, integendeel islam kritiek wordt verboden.
  Zoals de PVV buitenspel gezet wordt.
  Er zullen nog veel doden vallen en onnoemelijk veel leed veroorzaakt worden door de terreurbeweging islam. Voorlopig geen oplossing…..helaas.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Grondwet aanpassen is mogelijk met vaderlandslievende politici.

  Like

 15. Elisah zegt:

  Ik zie zojuist dat Edwin Wagensveld van Pegida, in de studio is bij de nieuwe maan, een programma van en voor moslims.

  Like

  • Hansfree zegt:

   Als het goed is, was of komt er een demonstratietocht van Pegida in Enschede, de stad waar ik woon. Het wordt echter weer knap verzwegen door de regionale krant, behalve dan een suggestief artikel over een ouder stel dat aan de route woont: “Gert en Betsie K. kijken vanaf hun balkon over de Espoortstraat. Daar trekken, als de voortekenen niet bedriegen, zondagmiddag vele honderden demonstranten voorbij. “Ik weet niet wat precies de bedoeling is. Ik vind het heel griezelig”, zegt Betsie.”
   Radio Oost hoorde ik vanmorgen melden dat de extreem-rechtse groepering Pe-gi-da zou gaan demonstreren en dat de anti-fascistische Antifa een tegendemonstratie zou houden. Nou dan denk je als niet-wetende Enschedeër toch: dat zullen wel enge neo-nazitypes zijn, die lui van dat Pegida. (Van Dresden nog nooit gehoord uiteraard.)
   Even los van het feit dat er kritiek is op de Nederlandse Pegida, en dat er van zo’n demonstratie ook op E.J. Bron geen gewag meer wordt gemaakt, denk ik bij mezelf: Hans, jij zou daar toch eigenlijk ook bij moeten zijn.
   Maar net als eerder deze zomer, wordt door de media vooraf een dusdanig dreigend beeld geschept dat ik het als rustige vijftiger niet aandurf om mijn gezicht te laten zien voor de goede zaak, en dat is toch eigenlijk wel erg. Wat voor mij geldt, geldt vast voor meer gelijkgestemden. Die willen ook geen Antifa tegenkomen.
   Een uurtje geleden werd ik opgeschrikt door een aanhoudend kabaal in de straat achter mijn huis. Een hele groep mannen (alleen maar mannen) stond daar luidkeels in een of ander koeterwaals met elkaar te communiceren. Het was schemerig en ik kon ze niet goed zien. Ik hoorde er Duits tussen, maar niet alleen Duits, en geen Nederlands. Het zag er niet echt vriendelijk uit vond ik. Ik stelde mij zomaar voor: zouden dat misschien wel uit Duitsland opgetrommelde Antifa zijn? Zou heel best kunnen. Dan moesten ze eens weten wie hun argwanend bekeek. Nou nee, liever niet. Maar wie weet zie ik onderhand spoken.

   Like

   • BertG. zegt:

    Klopt, die zullen er weer bij zijn.
    Dit flikken ze elke keer om dat tuig er bij te betrekken.

    ENSCHEDE – De politie in Enschede staat zondag een drukke dag te wachten. De extreemrechtse samenwerkingsorganisatie Fortress Europe, waar ook Pegida Nederland onder valt valt, demonstreert in de stad. De antifascisten van No-Hogesa en AFA Fryslân hebben tegendemonstraties aangekondigd.
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/29272792/__Extreemrechts_naar_Enschede__.html

    Like

   • Rapunzel zegt:

    Schreef het net al aan een vriend, die Betsie gun ik een regiment Rapefugees in haar slaapkamertje, dan komt ze erachter wat echt eng en griezelig is!
    En @Hansfree, volgende keer gewoon eens gaan kijken, als het je niet aanstaat kun je zo weer weg.
    Voor mij is Enschede een halve dag karren, jij woont er en je durft niet!
    Grow a pair. Ben op Pegida demo’s geweest met oude vrouwtjes in een scooter, hoogbejaarden van misschien wel 80! En zelf ben ik ook maar een vrouwtje van 1.65 die je zo omver blaast als het op knokken uitloopt!

    En hele groepen mannen die in het koeterwaals met elkaar staan te communiceren? Daar krijgen we er dagelijks meer van binnen en het zijn geen Duitsers.

    Like

 16. Heer M zegt:

  ?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.barenakedislam.com%2F

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Voor gelovigen moet een godsdienst hoop , liefde , vrede en verdraagzaamheid uitdragen , elkander helpen in nood . Dat is de Christelijk boodschap .Ik vind van al die deugden niets terug bij die islam, integendeel …dus Wilders heeft overschot van gelijk .Die Islam is geen godsdienst maar een middel om te veroveren , verkrachten , te doden Ongelovigen zijn varkens en apen ge moogt er mee doen wat ge wilt , je wordt er zelfs voor beloond , je gaat bij de dood recht naar het pretpark
  van Allah . Dat soort vertelsekens hoort bij de islam opvoeding , vermits het IQ van dat volk zeer laag is , geloven ze dat onvoorwaardelijk . Kritiek uiten op die vervloekte Allah staat gelijk met de doodstraf . Ik ben helemaal niet gelovig maar heb wel bewondering voor sommige Christelijke geestelijken zoals Pater Damiaan die zijn leven gaf om zijn melaatse medemens te helpen er zijn er nog .Zoiets bestaat niet bij die Islam , nog niet bijna , geweld en nog eens geweld ,
  en dat durft zich godsdienst noemen . Spijtig dat de Paus met zijn kl….laat spelen moest die zijn godsdienst beschermen , we zouden veel verder staan

  Like

 18. Petra DeBoer zegt:

  De islam is een ideologie van o.a. wetten (sharia) en oorlogsvoering, overdekt met een heel klein laagje religie om alle haat ten opzichte van ongelovigen te bedekken. De islam is in strijd met de rechten van de mens. Op basis daarvan kun je het verbieden. De islam betekent onderwerping en ook daarmee in strijd met de rechten van de mens,

  Like

  • Harry zegt:

   Christendom is een ideologie van wetten (inquisitie) en oorlogvoering , overdekt met een dikke laag religieuze waanzin om haat ten opzichte van atheïsten te bedekken .
   Het christendom is in strijd met de vrijheid van de individuele mens .
   Op basis daarvan zou het verboden moeten worden .
   Het christendom betekent terreur ,
   zij het wat minder agressief dan de islam dat voorstaat .

   Ik woon in een refo buurt , vroeger maar twee gezinnen , nu klontert dat tuig bij elkaar .
   Inmiddels al zeven huizen op een rij die ze bewonen .
   Ze kunnen mij wel doodkijken als ik op zondag in de tuin bezig ben , ze doen hun smoel niet meer open !
   Wat is het verschil nog met die kut moslims ?

   Like

  • Peacepipe zegt:

   Zie de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) New York 10 december 1948: art. 4: NIEMAND zal in SLAVERNIJ of HORIGHEID gehouden worden! Dit artikel is van toepassing op de leer van de Islam. Want: Islam = Onderwerping, Moslim = Onderworpene! Meer smaken zijn er niet!
   Naleving van dit artikel zou gehandhaafd moeten worden. Maar het probleem is dat men dat niet durft! De islam is al veel te groot geworden in Nederland/West-Europa!
   Natuurlijk weet ook iedereen in Den Haag wel, dat de islam niet deugd. Echter als ze dat toegeven, bekennen ze dat ze willens en wetens de kiezers misleid hebben. Dat is een strafbaar feit! Dus blijven ze gewoon zeggen dat het een godsdienst is en kunnen ze zich daar achter verschuilen!

   Like

 19. Hansfree zegt:

  Mooi dat het artikel ook via een link in een e-mail van de PVV te lezen was, want het zat weer eens achter een betaalmuur van de Telegraaf. Overigens, ik zie dat er nog niemand anders over is gevallen, maar is het niet ten hemel schreiend dat zelfs een Telegraaf aan één stuk door linkse-gutmensch-clichévragen stelt? Als je nou nog het idee zou hebben, dat ze advocaat van de duivel spelen, maar nee daar lijkt het niet op. Bewondering voor Geert dat hij niet moe wordt om steeds maar weer de bekende antwoorden te geven op de bekende vragen. Dat noemen ze dan een ‘Premium’-artikel bij de Telegraaf.

  Like

 20. Rensk. zegt:

  Zullen we voortaan alle antifascisten niet meer zo noemen en ze gewoon extreem geweldadig links noemen? Het is een klein begin het beest bij de juiste naam te noemen. Want als je alles goed bijhoudt dan zie je dat bijna al het geweld van links en Islam komt. Ik kan er tenminste geen andere chocola van maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s