Gevonden geheim Bilderberg-document uit 2012 bewijst: De vernietiging van Duitsland is te allen tijde het programma

Screenshot_69

Gevonden geheim Bilderberg-document bewijst: De vernietiging van Duitsland is te allen tijde het programma.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

MERKEL HANDELT IN OPDRACHT VAN WERELDWIJD GEHEIM GENOOTSCHAP AAN DE VERNIETIGING VAN DUITSLAND

Het volgende document, waarbij het gaat om een manuscript naar aanleidig van een Bilderberg-conferentie, werd in 2012 verscheurd gevonden in een vuilnisemmer in Chantilly en wel precies daar, waar toen de Bilderberg-conferentie plaatsvond. Het bevat fragmentarisch (men vond het verscheurd, vóór het fotografisch werd vastgelegd en toegespeeld aan Wikileaks, men had het met plakstift weer aan elkaar gelijmd) exact het politieke programma van datgene, waarvan wij momenteel ooggetuigen zijn.

Michael Mannheimer Blog

Overspoeling van Europa met massa’s immigranten, verlies van de nationale identiteit, vernietiging van Duitsland met een tot in de eeuwigheid voortdurende schuldenlast – en daarmee ten langen leste de verwerkelijking van verschillende plannen tegelijk, te beginnen met Kalergi tot aan Hooton (het Hooton-plan worden in de jaren ’40 gepubliceerde gedachten van de Harvard-antropoloog Earnest Hooton genoemd, die de raciale eigenschappen van de Duitsers centraal stellen en in plaats van de psychosociale heropvoeding een biologische her-cultivering en omvolking als noodzakelijke maatregel voor hun succesvolle en permanente onderwerping propageren) en Churchill. (“…Duitsland wordt te sterk, wij moeten het vernietigen!…” Winston Churchill in 1936 tegen Generaal Robert E. Wood)

AAN DE AUTHENTICITEIT VAN DIT MANUSCRIPT BESTAAT GEEN REËLE TWIJFEL

Zijn authenticiteit wordt alleen al hierdoor impliciet bewezen, dat sinds 2012 exact datgene in praktijk wordt gebracht wat men in dit betoog vond. Kort samengevat wordt in dit manuscript het volgende geëist:

 • De vernietiging van Duitsland is te allen tijde het motto. Men begrijpt waarom het multiculti-concept bij onze politici zo populair is.
 • De islamisering van Europa, in het bijzonder van Duitsland, geschiedt volledig doelbewust, is reeds lang voorbereid en reeds in volle gang.
 • Duitsland moet worden “overspoeld” met immigranten.
 • Verwoestende conflicten, de strijd der religies, burgeroorlog/geloofsoorlog – dat alles is reeds nuchter ingecalculeerd.
 • De teloorgang van de nationale identiteit is het doel.
 • Niet alleen de vernietiging van de samenleving schijnt wenselijk te zijn, maar ook de verpaupering van een hele natie, door de stapsgewijze overbrenging van het hele kapitaal, bv. de vermogens van het Duitse volk naar buitenlandse banken.
 • De burgers van Duitsland moeten voortdurend in de waan worden gelaten dat deze miljarden-transfers (reddingsplannen) “noodzakelijk” zouden zijn, omdat anders alles in elkaar zou storten.

Welke sleutelpositie het in de tekst genoemde jaar 2018 heeft – en wat men tot die tijd wil bereiken, daarnaar blijft het slechts gissen.

Dat is het geheime plan, volgens welk Duitsland de laatste jaren door zijn ergste kanselier uit de hele geschiedenis wordt geregeerd. Dat is ook de reden waarom de duizenden aangiften tegen haar, die van een professionele grondwet-juristen inbegrepen, allemaal op niets uitliepen.

Duitsland heeft van zijn soevereiniteit (ook de gedeeltelijke soevereiniteit, die het de facto had) allang afstand gedaan. Het wordt geregeerd door krachten, die met Duitsland niets te maken hebben. De machtenscheiding is buiten werking gesteld, evenals de staatsrechtelijkheid. Justitie volgt niet langer de Duitse wetgeving, maar aanwijzingen van buitenaf.

En zo is het ook te begrijpen, waarom Justitie tegen gewelddadige islamieten nagenoeg vonnissen zonder gevolgen uitspreekt, maar islam- en systeemcritici genadeloos vervolgt en ze overlaadt met processen – en ze zo goed als altijd de hardst mogelijke straffen geeft.

Ook dit maakt deel uit van dit plan. Men herinnert zich de Amerikaanse opper-strateeg van de NWO,Thomas Barnett: Dood de tegenstanders van de globalisering, als ze tegenstand bieden!

Slechts het leger, waaraan ik op 20 juli van dit jaar een oproep heb gedaan om Duitsland te redden,  kan het Duitse volk nog redden van zijn geplande ondergang!

“In zijn leunstoel, behaaglijk dom, zit zwijgend het Duitse burgerdom” (Karl Marx)

Bron oorspronkelijk artikel:
http://julius-hensel.com

Foto origineel document:

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Bilderberg, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, Eurabië, Europa, Europeanisering, EUSSR, Genocide, Globalisering, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

67 reacties op Gevonden geheim Bilderberg-document uit 2012 bewijst: De vernietiging van Duitsland is te allen tijde het programma

 1. modilanto zegt:

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Erg verbazend is het nu niet meer, maar het is wel van de pot gerukt, dat dit allemaal kan !

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Wat hierop neer komt dat bij deze duiidelijk is dat Merkel er dus niks aan gelegen is om de Duitse belangen te behartigen en daarmee voor het gerecht gesleept kan worden wegens landverraad.
  Nou nog een jurist te vinden die het aanpakt.

  Geliked door 1 persoon

 3. ruben zegt:

  Schokkend. Vraakroepend. Maar dit was geen nieuws voor mij. De werkelijkheid is nog veel erger. Gelukkig komt in de nabije toekomst het oordeel over deze krankzinnige wereld. Maar eerst de grote verdrukking en oa oorlogen. Maar niemand zal kunnen ontkomen. Ook diegene die alle ellende veroorzaken. Hoe machtig ze ook menen te zijn.

  Geliked door 3 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Zouden de Bilderbergers iets dat zo veelzeggend en van zo groot belang is op papier zetten?

  Geliked door 1 persoon

  • Johan zegt:

   Dat vraag ik mij eerlijk gezegd ook af… Het is me wel duidelijk dat de inhoud ervan overeenstemt met datgene wat aan het gebeuren is in Duitsland en Europa. Maar ik stel me toch ook vragen bij de authenticiteit dit document?

   Like

  • Rensk. zegt:

   Dat vraag ik me ook af. Ook de achteloosheid om het in de vuilnisbak te flikkeren. Hadden ze toen papiervernietigers? Aan de andere kant herinner ik me een stukje in de krant van een jurist die zn computer bij de vuilnis zette. Op die computer zat zeer gevoelige informatie. Mensen, zoals b.v. Juncker hebben het gevoel dat ze oppermachtig zijn en andere mensen dom zijn en zo dom dat ze nooit in zo’n vuilnisbak zouden kijken. Er is een woord voor, maar kan er even niet op komen. Dat soort mensen heeft een zeer vreemde gestoorde gedachtengang

   Geliked door 1 persoon

   • Ik denk dat het hun eigenlijk geen flikker kan schelen.Wie gaat hun tenslotte tegen houden.Ook al word het wit op zwart gepubliceerd. Niemand gaat hun stoppen.Ze hebben het misschien wel opzettelijk gedaan om ons te sarren.Een zieke kronkel weet je wel.Dit staat trouwens ook wit op zwart op papier in de conventie van Strasbourgh juni 1975.

    Like

  • Benesha zegt:

   Inderdaad. Daardoor heb ik zo mijn twijfels…

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Sorry guus maar zelfs die kunnen wel eens een foutje maken.

   Geliked door 1 persoon

  • Cynicus zegt:

   Het is zo dat de globalisten blijkbaar hun plan tot verdere globalisering en de duistere satanische agenda moeten tonen. Dat is onderdeel van de code der globalisten.

   Like

  • kruisridder zegt:

   Hitler riep het zelfs over zijn eigen volk af over de radio…..

   Like

  • kulomnist zegt:

   Ik zou me kunnen voorstellen dat men juist teruggrijpt op niet-digitaal.
   Om uit te sluiten dat het bijvoorbeeld door hacken naar buiten komt.
   Dat het per ongeluk in een vuilnisemmer gegooid is lijkt me sterk.
   Het zou eerder bewust door iemand met gewetenswroeging gedaan kunnen zijn, in de hoop dat het gevonden zou worden.
   Die, als hij betrapt zou worden, ter verdediging altijd nog kan zeggen dat hij het, voor het weg te gooien, verscheurd heeft.

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Wat kunnen wij, nietige belastingslaven, nu beginnen tegen de Bilderbergers?
  En dan te bedenken dat ‘onze landgenoten’ de belangrijkste vertegenwoordigers van de Bilderbergers nog steeds bejubelen, bewieroken, aflikken en in de kont kruipen.

  Geliked door 5 people

 6. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat Bilderbergkliek vernietigd wordt !!

  Geliked door 4 people

 7. Peter Rissing zegt:

  Maar wie heeft er nu voordeel bij dit plan ?

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Dit is alleen te voorkomen als we massaal in ACTIE komen. Met 100.000 man kan best heel Nederland plat gelegd worden. Dus alle patriotten verzamelen !!!!!
  Alleen dan zal de overheid, de politieke partijen, de krijgsmacht en de politie wakker schrikken.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  de club die zegt: ISLAM ??? – Weg ermee !!!

  Geliked door 1 persoon

 9. BertG. zegt:

  Ik vind dit een behoorlijk niburu site gehalte hebben.ik zie een a4 met een tekst die puur toeval overeen komt wat datums betreft en gebeurtenissen.
  Geen enkele handtekening van wie dan ook., helemaal niks als verklaring dat dat daar aanwezig was, als A4tje.\

  Dat hadden we toch allang door waar dat mens mee bezig is.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou ja, ik dacht meteen: “Bilderberg gaat er altijd in.”
   En dat klopte: Kijk maar eens naar het aantal facebook-delingen.
   Mooi meegenomen. Of niet soms?

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Omdat mensen nou eenmaal gek zijn op sensatie en graag aan wensdenken doen.
    Zeker als het van facebook afkomt, over het algemeen nou niet het slimste volk.
    Ik had ’t ook kunnen typen, verouderen en verfrommelen en in de vuil emmer gooien hier op het stadhuis.
    Dat betekend nog niet het echt is.

    Geliked door 1 persoon

  • Duchesne zegt:

   mijn idee, is van typemachine, heel oud type ook nog

   Like

  • Elisah zegt:

   Ik zie het wel voor me, zo’n psychopatisch, machtswellustig fossiel die, met zijn dikke vingers en een grote sigaar in zijn mondhoek, zit te typen in zijn werkkamer.
   Daarna nog wat aantekeningen kriebelen in de kantlijn en de belangrijkste zaken onderstrepen in zijn document of voordracht.
   In het Marriot hotel hebben die figuren, inclusief beatrix, rutte en pechtold, elkaar getroffen om hun destructieve, kwaadaardige plannen te smeden en uit te werken.
   Het zou me niks verwonderen…

   Like

 10. willie zegt:

  Lezen jullie ALLEMAAL t volgende eens :zo kan je dan zien dat t niet alleen de bilderbergers zijn , 1 grote pot stinkend nat ja !!!

  https://snips.home.xs4all.nl/snips/archief/html/conspiracy/060.html

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ willie (17 september 2017 om 19:40)
   Goede avond Dames en Heren.
   Waar Willy naar verwijst, geeft precies aan, waar de schoen wringt. Dit is dus zo ongeveer, wat ik al heel lang verkondig. Maar de mensheid is helaas nog zo ongelovig. Ze steken hun kop in het zand. Ze willen het niet zien.
   Wat niet mag zijn, is niet. Maar de waarheid is verborgen in het volle zicht. Zalig zijn zij, die kijken en zien. Zalig zijn zij, die weten en begrijpen. Voor de onnozelen van geest is het slechts een complottheorie.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Het geloof is een complottheorie .
    Slechts de onnozelen van geest trappen er in .

    Het is soms slechts een kwestie van woorden in een andere volgorde plaatsen .

    “De mensheid is helaas nog zo ongelovig” ???

    Er zijn er steeds méér die het geloof de rug toekeren .
    Dat komt dus nooit meer “goed” !
    Des te meer omdat het christendom eerder met de islam heult dan hem te bestrijden .

    Persoonlijk vind ik het een verademing , steeds meer mensen die een achterlijke ideologie achter zich laten en hun gezond verstand gebruiken .
    Helaas ligt de volgende verdwazing al weer op de loer , de islam .
    Vele christenen hebben daar een enorm respect voor , Jézus , welk een discipline !
    Om jaloers op te worden .

    Wat is dat toch in de mensheid , altijd maar blijven zoeken naar een zelfverzonnen houvast ?
    Net als iemand die dreigt te verzuipen in de oceaan en zich dan verheugt op een wijnkurk die aan komt drijven .
    Je redt het er echt niet mee !

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Harry (18 september 2017 om 20:25)
    Goede avond Dames en Heren.
    Harry reageert op mijn reactie aan Willie. Willy verwijst naar een site, waarop in een drietal artikelen wordt uitgelegd welke en krachten en machten achter de schermen de grote ellende aansturen. Het gaat in deze artikelen helemaal niet om het christendom, om godsdienst of religie. Het gaat om duistere organisaties en broederschappen, die vanuit het duister het een en ander aansturen. Maar Harry is blijkbaar dermate gefrustreerd door zijn ervaringen met het (protestantse) christendom, dat hij overal een dominee in ziet, die hem wil bekeren. Maar die dominee komt in het hele verhaal niet aan bod. Harry ziet spoken. Het gaat om historische feiten uit lang vervlogen tijden, ver terug in de prehistorie, die helaas nog steeds in onze huidige tijd opgeld doen. De zogenaamde “goden” uit de oude zijn nog steeds onder ons. Zij zijn uit op de absolute heerschappij en de onderwerping en decimering van de mensheid. De goden zelf blijven buiten zicht en laten hun kornuiten, de illuminati, het werk doen, de invoering van de Nieuwe Wereld Orde. En de illuminati zijn weer zo slim, dat ze het vuile werk door moslim “terroristen” laten opknappen. En deze moslims zullen, zodra de NWO een feit is, ook worden uitgeschakeld. Je zou kennen stellen, dat momenteel een soort draaiboek wordt afgehandeld. De goden krijgen echter een groot probleem, zodra het draaiboek is afgehandeld. Hoe het dan verder moet weten ze nog niet. Daar hebben ze nog geen draaiboek voor. Maar dat is niet meer onze zorg. Tegen die tijd is de aarde net zo’n woestenij als de planeet Mars nu is. Nagenoeg al het leven zal dan zijn uitgeroeid. Voor de goden en de paar illuminati’s, die de ramp misschien overleven, is er op aarde niets en zeker geen luxe meer te vinden. Deze goden zijn geen God. Het is duivelsgespuis.

    Like

 11. j zegt:

  Geliked door 1 persoon

 12. bert zegt:

  Dit is geen nieuws, winston churchill opperde dit al. Iedereen die de protocollen gelezen heeft snapt dat deze agenda al van voor de eerste wereldoorlog is.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Hitler zelf heeft het in een van zijn toespraken gebulderd, hij zou Duitsland helemaal kapot, kaal en mensenleer maken, alles dient vernietigd te worden. Voordat hij dit plan kon uitvoeren had hij of zelf moord gepleegd of was hem met een u-boot gesmeerd naar Argentinie.

   Like

   • bert zegt:

    Wat een onzin. De huidige situatie is wat hij probeerde te voorkomen. Je verward hem met merkel denk ik.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Bert: U heeft in zoverre gelijk, dat hij inderdaad integendeel het Duitse volk en het Arische ras gróót wou maken, groot en superieur aan alles en iedereen. Dat is precies het tegengestelde, van datgene, waar Merkel thans naar streeft.
    Wat Nemesis hier aanhaalt kan ik ook niet goed thuisbrengen, ware het niet, dat hij wel dingen in die richting gezegd schijnt te hebben tijdens de laatste dagen in de “Führerbunker,” toen het tot hem doordrong, dat de zaak verloren was en iedereen hem volgens hem verraden had.”Nu mocht het Duitse volk voor zijn part ten onder gaan.” Dát werk.
    Maar laten we inderdaad liever niet gaan doen, of Merkels gedachtegoed en het zijne één pot nat zou zijn; niet omdat het één beter zou zijn dan het ander, maar louter omwille van de historische juistheid.

    Like

   • bert zegt:

    Dat in de laatste dagen men niets functioneels achter wou laten voor de communisten dat klopt. Maar zoals je zelf zegt was dat niet de insteek. Deze oorlog was duitsland opgedrongen door het verdrag aan het einde van ww1. Wanneer merkels geimporteerde electoraat kritische massa bereikt gaan we dezelfde tafarelen zien. Alleen dit keer met een andere kleurenschema zeg maar. Merkel is een socialistische dictator net als hitler.
    Censuur en verkiezingsfraude is slechts het begin.

    Like

   • Republikein zegt:

    Ikzelf denk het laatste want zijn lijk is nergens en door niemand geïdentificeerd.
    En bronnen spreken ook van de lange arm van de CIA want die heeft oud-nazi’s uit de gevangenis gehouden en hen zelfs naar de VS gebracht om daar hun werk voort te zetten. Voorts leidde de CIA een netwerk van 600 ex-nazi agenten in het door de Sovjet-Unie bezette deel van Duitsland, De dagelijkse leiding van deze nazi’s was in handen van Reinhard Gehlen, voormalig hoofd van de nazi-inlichtingendienst voor de Sovjet-Unie.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Juist en die schedel die van AH in Rusland zou zijn is niet van die vent Hitler.

    Like

 13. T.Troubadour zegt:

  Dit geld idem voor Nederland

  Geliked door 1 persoon

 14. Duchesne zegt:

  Sorry, ding is getyped, iets wat volgens mij niet meer word gedaan sinds een jaar of twintig. SVP fake nieuws bij de NPO laten, er werft nog een stuk over Catalonie rond van een Duitse autoeur at ook je reinste Soros troep is….

  Like

  • Elisah zegt:

   Ze kunnen niet ‘inbreken’ op een typmachine?

   Like

   • Duchesne zegt:

    nou zeg, daar dacht ik aan voordat ik dit artikel opende……..daarom opende ik het, om dat stukje commentaar te gaan toevoegen. Helder denken duurt bij mij soms even…als het komt.

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Duchesne (17 september 2017 om 20:31)
   Goede avond Dames en Heren.
   Het is inderdaad een getypt document. Het document mist echter alle kenmerken, om uitgewerkt te zijn door een secretaresse. Maar de Bilderbergers zijn vooral oude lullen. Misschien kon de opsteller zelf nog niet zo goed overweg met een computer. Met de typemachine kon ie trouwens ook niet al te best uit de voeten. Wellicht heeft de oude zak dit werkdocument zelf op zijn hotelkamer in elkaar geflanst. Het doet er overigens niet toe. Momenteel wordt wel uitgevoerd, wat in dit document is beschreven. Het is dus weldegelijk een handleiding.
   Helaas moet ik vaststellen, dat veel zogenaamde terroristische aanslagen in werkeijkheid valse vlag operaties zijn. Analyse van de toedracht, de berichtgeving en de reacties van de autoriteiten verraden de ware aard en toedracht. Let vooral op de details. On ook op de voorbarige conclusies, die worden getrokken terwijl het onderzoek nog gaande is.
   Het is niet altijd, wat het lijkt, dat het is. Men brengt het gepeupel graag in een waan. Wat niet mag zijn, is niet. Maar de waarheid is verborgen in het volle zicht. Zalig zijn zij, die kijken en zien. Zalig zijn zij, die weten en begrijpen. Voor de onnozelen van geest is de wrange waarheid slechts een complottheorie.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Duchesne en @Oeps48
    Oeps48 ik vind je theorie heel interessant. Persoonlijk denk ik dat het stuk werd getypt niet omdat de aanwezigen oude lullen zijn (de meeste van hen zijn het!). Men kan eerder aannemen dat mobiele telefoons, tablets, laptops opname apparaten enz. de vergaderzaal niet in mochten. Het kan zelfs zijn dat de aanwezigen zelfs geen notities voor eigen gebruik mochten maken. De aanwezigen werden door professionals gefouilleerd voordat ze de vergaderzaal in mochten.
    De moderne Heydrich’s van de ‘Wannsee Conferentie anno 2012’ (70 jaar na dato) moesten ervoor zorgen dat niets uit de vergaderingen zal naar buiten uitlekken. Dus de notulen werden bijna op dezelfde wijze als in 1942 getypt. Misschien werden nog een paar fotokopieën voor intern gebruik en het geheime archief gemaakt.. De vraag: hoe komen de snippers in de papierbak? Het kan zijn dat de ‘papierbak verhaal’ is een verhaal. Iemand van de deelnemers – niet een van de toppers – had problemen met sommige onderwerpen die in dit vunzige genootschap werden behandeld. Hij kwam ermee niet in het reine. Hier zijn twee mogelijkheden: a) Hij heeft de fotokopie een tijdje bewaard en dan verscheurt en vervolgens weer de snippers geplakt enz. b) Hij kan inderdaad niet goed met een computer overweg. Hij gebruikt nog steeds een portable schrijfmachine. Hij heeft het stuk uit zijn herinnering getypt. Op gegeven moment werd hij bang en hij heeft het getypte stuk geschuurd. Op het moment dat hij dacht dat het op een dag belangrijk kan zijn had hij het weer geplakt.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Thomasson (18 september 2017 om 11:05)
    Goede middag Dames en Heren.
    De toelichting van Thomasson lijkt mij heel plausibel. Telefoons, laptops en wat dies meer zij zullen inderdaad niet toegelaten zij in de zaal. Maar een van de aanwezigen zal wel behoefte gehad hebben aan een geheugensteuntje. En hij heeft in zijn hotelkamer het besprokene zelf uitgewerkt op een eenvoudige typemachine.

    Like

 15. Elisah zegt:

  Beetje vreemd dat ze nu pas, vijfjaar later, komen met dit document.
  Het zou me trouwens niets verwonderen als het echt is.

  Geliked door 1 persoon

 16. Cynicus zegt:

  Het doel der globalisten is het kapot maken van alle landen. Men wil een soort neocommunustische ecofascistische werelddictatuur.

  Like

 17. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren
  Het is kennelijk een werkdocument voor de conferentie, dat niet goed vernietigd is.
  Dit zijn dus de destructieve gedachtenkronkels van de handlangers van satan. Satan stuurt met list leugen en bedrog de mensheid naar de zelfvernietiging.
  Het is terug te voeren op de mythologieën uit de oudheid. De goden (de duivels), die met hun vaartuigen (ufo’s) uit de hemel kwamen vallen, hebben de mens naar eigen beeld en gelijkenis geschapen (het DNA van de mensheid gemanipuleerd). Maar de goden (duivels) waren niet tevreden met het resultaat. Ze haten hun schepping, de mensheid. Nu proberen ze dus weer, net als in de mythologieën, de mensheid te vernietigen.
  In het ondermaanse is er niet nieuws onder de zon. De geschiedenis herhaalt zich keer op keer. Wat niet mag zijn, is niet. Maar de waarheid is verborgen in het volle zicht. Zalig zijn zij, die kijken en zien. Zalig zijn zij, die weten en begrijpen. Voor de onnozelen van geest is het slechts een complottheorie.
  Merk op dat de goden niet gelijk zijn aan God. God is de Schepper, de Almacht, het Al. De goden zijn de duivels, die willen zijn als God.
  De macht van satan en zijn kornuiten wordt met de dag groter en groter. We staan erbij, we kijken er naar, we klagen er over en doen niets. De klok draait door. Het is al ver na middernacht. Aan de dageraad gloort het einde van de mensheid. Via de normale kanalen valt niet veel meer te beredderen. Alleen een groot verenigd affront (mobilisatie van de massa) kan het tij nog keren !!!


  De oude Egyptische goden


  De Griekse goden

  http://d38zt8ehae1tnt.cloudfront.net/this_is_why_the_annunaki_came_to_earth__230743.jpg?v=1476182724
  De Annunaki, Sumerische goden


  De Sumerische goden onderwerpen de mensheid

  https://i1.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/pyramide-helicopter-vliegtuig-afbeelding.jpg?resize=400%2C291
  Luchtvaartuigen uit de oudheid


  Toen het volk de straat op ging, viel de DDR

  Geliked door 1 persoon

  • willie zegt:

   @ Oeps , probeer eens aan het Jim Marrs boek :Regeren Vanuit T Duister te geraken. nog meer verhelderend , zeker over Sumerie en die ”creators” van ons

   Like

   • willie zegt:

    En als je t Engels genoeg aankunt : http://www.vrijewereld.org/2012/02/02/jim-marrs-regeren-vanuit-het-duister-lezing/ hier kan je de Engelse boek als pdf downloaden

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ willie (18 september 2017 om 15:11)
    Ik heb dat boek reeds jaren geleden gelezen. Inmiddels ook veel andere boeken over deze materie.
    Hier op de site heb ik al diverse keren aangegeven welke machten er buiten het zicht en achter de schermen spelen. De vermeende boosdoeners zijn slechts de kornuiten in het kwaad. Maar de meeste mensen kunnen dat niet volgen. Ze denken nog te simpel en te rechtlijnig. Ze zijn niet gewend, om te verkeren in een omgeving, waar met meerdere agenda’s tegelijkertijd wordt gewerkt. Ze zijn hier aan het foeteren tegen een gevolg van een beleid, doch zien de oorzaak niet. De onnozelaars komen er pas achter, als het te laat is.
    Niets is wat het lijkt, dat het is. Wat niet mag zijn, is niet. Maar de waarheid is verborgen in het volle zicht. Zalig zijn zij die kijken en zien. Zalig zijn zij, die weten en begrijpen. Voor de
    onnozelen van geest is de wrange waarheid slechts een complottheorie.

    Like

 18. Jade zegt:

  Vandaar de uitspraak: “Wir schaffen dass”,
  door iedereen verkeerd begrepen…

  Like

 19. Henk Temming zegt:

  In 2012 een brief die, zoals ik kan zien, gemaakt is op een typemachine?
  Het verhaal op zich kan ik nog wel geloven maar niet door die brief.
  Ik zelf ben er van overtuigd dat er zich wel zoiets afspeelt in Europa.

  Like

 20. duinsnip zegt:

  Er bestaat een boekje van voor de laatste oorlog waarin al wordt opgeroepen om de Duitse staat te ontmantelen, teneinde Europa onder een regering te kunnen brengen. Het plan bestaat al lang.

  Like

 21. Piet Karbiet zegt:

  Nep of niet, feit is dat Duitsland nu honderduizenden illegale criminele niksnutten binnen de grenzen heeft. Vanwege een misplaatst schuldgevoel bij hun krankzinnige en kinderloze kanselier. Wat heeft Nederland misdaan om dit allemaal te moeten zien gebeuren? Waarom accepteren wij dit? Merkel heeft bewust de verdragen van Dublin en Schengen aan haar laars gelapt. Op een schavot met dat wijf.

  Geliked door 1 persoon

 22. M. zegt:

  Goh, en heel stuk over God en de duivel, moet er nu niet gegooid worden met scheldwoorden en dreigementen zoals bij mijn stukje over het water geven aan vruchteloze bomen waarmee jullie je eigen ondergang bewerkstelligen?
  Het zijn wel die nare gelovigen waar iedere ongelovige zo’n moeite mee heeft die overal actie voeren tegen hun ondergang en die van de ongelovige burger die daar zelf te laf voor is.

  Het zijn de landen met gelovigen die niet te laf zijn om actie te voeren die de ellende netjes buiten de deur houden. Geen aanslagen geen verkrachtingen etc etc.
  Als je van een aap afstamt dan reed die aap onderhand ook wel eens in een auto rond of staat zijn evolutie stil terwijl de rest voort gaat? Een domme aap met haar die slimme mensen met haaruitval voortbrengt in verschillende rassen? Klinkt vet logisch voor mensen die niet na denken.
  Of als u denkt dat alles voort kwam uit niets wat iets werd door een knal moet u eens kijken naar elke explosie wat daar allemaal voor moois uit voort komt.
  God wil men niets van weten ondanks 500 getuigen verslagen van het opstaan na de dood, de ark van Noah op de berg in Ararat en de overweldigende bewijsvoering voor de vloed over de gehele aarde. De wereldwijd gevonden reuzen skeletten die u niet ziet in musea omdat u dan misschien gelovig word en dat zou zonde zijn voor de duvel die de meeste mensen allemaal vernietigend bij de ballen heeft.
  Voor de mensen die de Waarheid niet willen kennen geeft de Waarheid de Leugen nu de vrije hand en dat word een pijnlijke tijd zo zonder rem op de duvel.

  De duvel kan u raken voor zover God dat toelaat.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ M. (18 september 2017 om 10:43)
   Goede middag Dames en Heren.
   Ik respecteer ieders overtuiging. Maar ik heb, net als M., grote problemen met de goedgelovigheid van de ongelovigen. Zij, die niet geloven, verwerpen het bestaan van God, de Schepper, de Almacht, het Al. Dat is uiteraard hun goed recht. Niemand hoeft te geloven in het bestaan van God. God is slechts de resultante van de filosofie. Grote denker zochten antwoord op het grote mysterie van het bestaan, “waar komt alles vandaan, dat bestaat?” Het antwoord dat deze filosofen bedachten, was God, der Schepper, de Almacht, het Al. De niet-gelovigen verwerpen deze filosofieën. Zij zijn aanhangers van hypotheses en theorieën. Zij geloven, dat zij te maken hebben met wetenschap. Maar niets is minder waar. Het is helaas geen wetenschap. Het is slechts quasi-wetenschap. Enkele wetenschappers gingen hun kennis extrapoleren. Ze gingen “wetenschappelijk” fantaseren. Zij kwamen met hypotheses en theorieën. Helaas zijn de wetenschappelijke bewijzen zijn nog steeds niet geleverd. Integendeel, in wetenschappelijke kringen wordt steeds meer getwijfeld aan de juistheid van de “big bang” theorie en de “evolutie” hypothese. De weerstand neemt hand over hand toe.
   De “big bang” theorie gaat uit van het principe, dat er niets was en dat niets ontplofte en toen was er opeens alle materie. De grote wetenschappelijke vraag is, hoe kan het “niets” (iets dat er niet is) ontploffen? Dat is dus een heel groot mysterie, waarop de wetenschap geen antwoord heeft.
   De “evolutie” hypothese gaat ervan uit, dat de mens zou afstammen van de aap. Deze evolutie zou zich in een periode van zo’n 40.000 jaar hebben voltrokken. Het wetenschappelijke bewijs is nog steeds niet geleverd. De eventuele aanwijzingen zijn echter flinterdun en roepen meer vragen op, dan dat ze antwoorden geven. De wetenschappelijke tonen echter wel aan, dat mensen mensen reproduceren en apen apen. Het DNA van de aap verschilt wezenlijk van het DNA van de mens. Er is geen enkele aanwijzing gevonden, dat het DNA van de aap zich zou ontwikkelen in de richting van de mens. De wetenschap heeft ook nog niet kunnen aantonen, dat het DNA van de mens een ontwikkeling heeft doorgemaakt, of nog in ontwikkeling is. Het DNA van zowel de aap als de mens is heel stabiel.
   De wetenschap is er ook nog steeds niet in geslaagd, om dode materie tot leven te brengen. Laat staan een redelijk denkend levend wezen te creëren. Wetenschappers zijn wel in staat om met bestaand leven te knoeien. Dat noemen we “klonen”. Maar ie kunde hebben ze nog niet goed onder de knieën. Er zitten nog heel veel haken en ogen aan.
   Het begrip God, de Schepper, de Almacht, het Al mag dan wel de resultante zijn van een filosofische benadering, het geeft wel antwoord op de vraag naar het mysterie waar het bestaan vandaan komt. Het is al vele duizenden jaren en tot op de dag van vandaag het enige antwoord, dat steek houdt. We hebben nog steeds niets beters.
   Zodra de wetenschap kan bewijzen, waar al het bestaan vandaan komt en hoe het zich eventueel heeft ontwikkeld, ben ik graag bereid me aan die kennis te conformeren. Maar helaas staat de wetenschap nog steeds met lege handen.
   Zij, die beweren, niet te geloven, maar volgelingen te zijn van de wetenschap, dus van wetenschappelijke theorieën en hypotheses, geloven helaas in sprookjes.
   Merk op, dat het filosofische begrip God, de Schepper, de Almacht, het Al niet noodzakelijkerwijs overeenstemt met de christelijke theologie of leer, noch met de beleving van n’import welke andere religie of ideologie dan ook. Het een heeft te maken met een zeker godsbewustzijn, terwijl het ander slechts een uiting is van een geïnstitutionaliseerde en gestructureerde godsbeleving.

   Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    “De evolutie hypothese gaat ervan uit, dat de mens zou afstammen van de aap. Deze evolutie zou zich in een periode van zo’n 40.000 jaar hebben voltrokken. Het wetenschappelijke bewijs is nog steeds niet geleverd.”

    Zo zegt men.
    Creationisten geloven dat God Adam direct van het stof van de aarde maakte zoals de Bijbel vertelt. Daarom hebben de mensen en apen nooit een gemeenschappelijke voorouder gehad. Echter wanneer we dit omwille van de discussie toch zouden veronderstellen, dan hadden er 40 miljoen afzonderlijke mutatie gebeurtenissen moeten plaatsvinden. Die zouden zich dan in de populatie hebben moeten inbouwen in slechts ~300.000 generaties.
    https://scheppingofevolutie.nl/dna-chimpansee-mens/

    Zie ook op dezelfde site:

    Hoewel de conclusies controversieel zijn, beweren wetenschappers triomfantelijk een geweldige prestatie binnen de moderne genetica geleverd te hebben. Ze hebben het Neanderthalergenoom voor ongeveer 60% van een ruwe sequentie [volgorde, red.] voorzien.1

    Na onderzoek van verschillende Neanderthaler botten, die de wetenschappers vonden in de sedimenten van een grot in Kroatië, viel hun keuze op drie veelbelovende exemplaren. Hoewel het langer duurde dan verwacht en er algemene bezorgdheid was dat ze niet in hun taak zouden slagen,2 lukte het hen om hieraan DNA te onttrekken en gebruikten dat vervolgens om het Neanderthalergenoom te reconstrueren.
    https://scheppingofevolutie.nl/%e2%80%8eneanderthalergenoom-gelijk-aan-onze%e2%80%8e/

    Blijft nog de ontbrekende tijd en ruimte tussen uitgestorven neanderthaler en onstaan van de homo etc.
    Hoewel tijd en ruimte relatief zijn, of misschien juist daardoor is de wetenschap er nog niet uit.
    Ik hou het op “de mens is geschapen naar zijn evenbeeld’, dus van stof gekomen en tot stof wederkeren.
    Sterrenstof dus.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Republikein (5 oktober 2017 om 03:37)
    Goede middag Dames en Heren.
    Dit soort wetenschappelijke onderzoeken zijn heel belangrijk en zeer interessant. De resultaten bevestigen enerzijds bepaalde vermoedens, terwijl ze andere vermoedens tegenspreken. Van een wetenschappelijke doorbraak is echter nog geen sprake. Vooralsnog zijn de grote mysteries van het bestaan, het leven en de evolutie niet opgelost. Het is zeker de moeite waard, om de voortgang van het wetenschappelijk onderzoek te blijven volgen. Maar ik denk, dat de wetenschap nog een hele lange weg heeft te gaan. Misschien kan de wetenschap ooit de mysteries oplossen, maar ik vermoed, dat wij dit niet meer zullen meemaken.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ M. 18 september 2017 om 10:43

   Als je van een aap afstamt dan reed die aap onderhand ook wel eens in een auto rond of staat zijn evolutie stil terwijl de rest voort gaat?

   Haha, een aap in een auto.
   Toch ziet men dat wel vaker:

   En het blijft niet bij autorijden:

   Ik heb me ook altijd afgevraagd waarom er nog steeds eencellige levensvormen, vissen, reptielen, vogels, zoogdieren, enz. bestaan.
   Uiteindelijk had elke levensvorm dan toch ‘mens’ moeten worden?
   Ik ben geen zalverige kerkganger, maar het wil er bij mij niet in dat alles uit zichzelf is ontstaan. Er moet een ontwerper geweest zijn.

   Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   “De duvel kan u raken voor zover God dat toelaat ” ,
   wat een bizarre onzin !
   Dat is net zoiets als de IRT affaire , zeker ?
   Daar konden infiltranten samen met de drugsmaffia een netwerk van drugshandel opstarten en runnen .
   De rechtschapene die een verbond met de duivel sluit !
   Maar op een gegeven moment kon de grote baas de stekker er uit trekken .
   Wat is god dan ?
   Ook een corrupte , infantiele . experimenterende dwaas met geldgebrek ?

   En god laat iets toe tot hij het zat wordt ?
   Wat is het dan ? Een sadist ?
   Net zoiets als een kat die een vogel of een muis gevangen heeft en hem steeds weer een beetje laat ontsnappen om hem daarna weer te vangen
   en hem heel geleidelijk vermoordt ?
   Het enige dier met zo’n mentaliteit .

   En ” die gelovigen die overal actie voeren tegen hun ondergang en die van de ongelovige burger die overal te laf voor is ” ?
   Oh ja joh ?
   Waar gebeurt dat dan ?
   In de kerken zeker niet , daar stoppen ze hun harses zo diep mogelijk in het zand !
   Als ze uit de kerk komen , zeker ook niet , dan sloffen ze met hun devote smoelen zo gauw mogelijk weer naar huis .
   Op maandagmorgen dan ?
   Nooit iets van gemerkt , dan zitten ze nog “in de preek” .
   Wanneer dan wél ?
   En waar was dat dan allemaal ?

   Bij Pegida soms ?
   Nooit iets van gemerkt !
   Stel je vóór zeg , op zóndag !

   M , je bent zorgwekkend aangetast , wat een berg onzin !

   Like

 23. Was WW2 a Genocidal War on Germany?

  Does the focus on the Jewish holocaust
  obscure the fact that World War Two
  may have been a genocidal war on Germany
  by the Illuminati central bankers?

  It seems farfetched but, if we consider that
  Angela Merkel is pursuing a genocidal
  migrant policy today, this “revisionist” interpretation may
  have merit.

  I present six excerpts that support the view that the Illuminati
  had a long-term policy of exterminating Germans, which has been extended to white nations in general. Lees verder >>>> https://www.henrymakow.com/2017/09/genocidal-jewish-war-against.html

  Like

 24. Aegolius cs zegt:

  De authenticiteit van het A4 tje is niet bevestigd, behalve dat op ’n zekere plaats in combinatie met de Bilderbergconferentie mogelijk verband kan houden. Aldus over het artikel op Julius Hensel blog. Wel volgt als een duidende kettingreactie van het toen naar heden, hetgeen wellicht aansprekend kan zijn. Waarom is het zo belangrijk document pas na 4 jaren “ ontdekt” door Michael Mannheimer? Geen onderling contact zou het kunnen zijn.
  Op zijn minst Merkwaardig.

  Like

 25. Mir zegt:

  Absolute BULLSHIT typemachine anno 2012? Layout? Absolute onzin. Wat waar is is dat Kissinger, Tatcher, Obama en vele anderen zoals Macron (ledenlijst 2014 Bilderberggroep) eerst op de vergadering van de Bilderbergers waren uitgenodigd voordat ze presidenten of cro’s van multinationals werden. Doorgestoken kaart dus. Niks verkiezingen.

  Like

 26. Pingback: Suïcidaal (overheids)beleid met ú als inzet | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s