Terreur in Europa? Terreur in West-Europa!

Screenshot_63

Islamitische aanslagen in Berlijn, Londen, Barcelona en Parijs . . .

(Door: M. Sattler – Vertaling: E.J. Bron)

Wie voor omvolking is, is voor terreur

De plaatsen van de aanslagen door de islamfascisten heten Parijs, Berlijn, Barcelona. Ze heten niet Warschau, Praag en Boedapest. Oost-Europa heeft nooit meegedaan aan de omvolkingspolitiek van de West-Europeanen en plukt daar nu de vruchten van. Het voorbeeld van Oost-Europa toont aan: wie een einde wil maken aan de islamitische terreur in West-Europa, moet een einde maken aan de islamitische omvolking van West-Europa. Wie dat niet wil, wil meer terreur. En wie meer terreur wil, heeft daarvoor zijn redenen.

PI News (2)

Na iedere nieuwe aanslag door islamfascisten in West-Europa lezen we in de leugen-pers steeds dezelfde koppen van “Terreur in Europa”. In werkelijkheid echter is de islam-fascistische terreur “in Europa” helemaal geen “Europees” probleem. Ze is uitsluitend een West-Europees probleem. De islamfascisten moorden in Londen, Parijs, Berlijn en Barcelona – dus alleen daar, waar tientallen jaren lang d.m.v. een bewuste vestigings- en omvolkingspolitiek die etnisch-politieke structuren werden gecreëerd, waarop de barbaren uit de Oriënt nu dankbaar teruggrijpen voor hun barbarisme. Alleen daar, waar in de afgelopen decennia door misdadige West-Europese regeringen systematisch in grote aantallen leden van een moord- en doodslag-ideologie genaamd de islam werden gevestigd, is nu ook de kritieke massa moord- en doodslag-potentieel te vinden om de eerste aanvallen op de Europese autochtonen voor te bereiden – en zodoende consequent toe te werken naar de burgeroorlog die de islamitische veroveraars uiteindelijk voor een werkelijk volledige verovering nodig hebben.

In Oost-Europa daarentegen hebben de regeringen na de val van het IJzeren Gordijn alle influisteringen van West-Europese ideologen getrotseerd en met inzicht gehandeld. Het blinde West-Europese fanatisme wat betreft “multiculturalisme” hebben ze niet nagedaan – ook omdat in hun voormalig marxistische landen het cultuur-revolutionaire maoïsme, dat sinds 1968 de geestelijke basis voor zelfhaat en zelfvernietiging vormt, over geen enkele maatschappelijke traditie beschikte.

De Oost-Europese landen hebben daarom nooit deelgenomen aan de etnische vestigings- en omvolkingspolitiek van West-Europa – en ze verzetten zich er tot op de dag van vandaag terecht tegen om zich deze politiek en de daarachter zittende crue ideologie eigen te maken. Het aantal edele wilden uit de Oriënt is in Polen, Tsjechië en Hongarije nog steeds zeer laag. Terwijl West-Europa onophoudelijk afglijdt naar onrust, zijn de burgers van Oost-Europa in het gelukkige bezit van verantwoordelijk, reëel politiek handelen: hun voetgangerszones zijn veilig en zullen dit zeer waarschijnlijk blijven. Want in Warschau en Boedapest vinden de islam-fascistische moordenaarsbendes, in tegenstelling tot Berlijn en Parijs, noch de nodige terugtrek- en rustgebieden, die zij nodig hebben voor de ongestoorde voorbereiding en uitvoering van hun moordaanslagen, noch vinden ze genoeg mede-moordenaars, omdat er simpelweg te weinig Oriëntalen zijn.

Propaganda van een lotsgemeenschap voor het machtsbehoud van Brussel

De politieke redenen voor het foutieve meerekenen van Oost-Europa in de meldingen over terreur in “Europa” zijn gemakkelijk te doorzien. Doordat de terreur door de West-Europese propaganda-pers als een zogenaamd gezamenlijk Europees probleem wordt voorgesteld, dient in het bewustzijn van de West-Europeanen het opvallende verschil tussen de veiligheidssituatie in hun eigen landen en de landen van Oost-Europa uitgewist te worden. De West-Europeanen dienen in de eerste plaats helemaal niet op het idee te komen dat een bepaald deel van “Europa” helemaal niet door terreur wordt getroffen. Want als ze dit zouden doen, dan zouden ze heel snel de vraag naar de oorzaken stellen waarom ze in de straten van Praag veilig kunnen flaneren en in de straten van Parijs minder veilig zijn – deze vraag dient uiteraard onder alle omstandigheden vermeden te worden.

Wie daarentegen constant hoort en leest dat het om heel “Europa” zou gaan, vergeet op een bepaald moment dat er daadwerkelijk nog een compleet vreedzaam deel van Europa bestaat – en stelt daarom ook geen vragen aan de politiek. Bovendien wordt hij ontvankelijk voor een gemeenschappelijke lotsgemeenschap van alle “Europeanen”: als gezamenlijke slachtoffers sluit men zich onwillekeurig ook over de landsgrenzen heen aaneen. Dit natuurlijke menselijke gedrag van een lotsgemeenschap kan dan weer gemakkelijk gebruikt worden voor het project “EU”: meer gemeenschapszin – dat betekent in de praktijk nog meer macht voor Brussel. Strategisch gezien is de islam-fascistische terreur in West-Europa daarom in Brussel – en zeker ook in Berlijn – gegarandeerd niet helemaal onwelkom.

Het voorbeeld van Oost-Europa leert: wie een einde wil maken aan de terreur in West-Europa moet een einde maken aan de islamitische omvolking van West-Europa. Hij moet het pure aantal van de in West-Europa levende islamaanhangers reduceren – het liefst tot het Oost-Europese niveau. Wie dat niet wil, wil meer terreur. En wie meer terreur wil, heeft daarvoor zijn redenen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: M. Sattler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Midden-Europa, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oost-Europa, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Terreur in Europa? Terreur in West-Europa!

 1. Jean zegt:

  Die islamitische smeerlapperij MOET ERUIT.

  Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   Merkel wil meer islam.
   Macron wil meer islam.
   VVD, PvdA, D66, CDA en Groen Links willen meer Brussel.
   En Brussel wil meer islam.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Ja, en laten we hun politieke vrienden/partijen er achteraan trappen !!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   En waren Brussel en Londen dan niet belangrijk voor meneer Sattler…?
   Als je iets wil bewijzen… dan graag met complete bewijzen en niet met ’n half verhaal.
   Gewoon uit respect voor de vele doden en de ontelbare gewonden en zwaargewonden aub!

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    Bewijzen?
    Wat moet ik bewijzen?
    Ik spreek niet over aanslagen maar over stemgedrag.
    De meerderheid in Europa wil blijkbaar van de Europese culturen af anders stem je toch niet op de VVD, PvdA, CDA, D66 of Groen Links?

    Like

  • Nemesis zegt:

   Het Nederlandse volk heeft daar echter niet voor gekozen. Schijnt dat ze de islamitische smeerlapperij graag binnen willen hebben en houden.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  “Wie dat niet wil, wil meer terreur en wie meer terreur wil, heeft daarvoor een reden.”
  Ze hebben inderdaad een reden: BILDERBERG! Er is pas weer een authentiek manuscript uit 2012 opgedoken, aldus de onvolprezen “MM” ; Ik ben, as a matter of fact, net weer bezig aan een vertalinkje daarover. Komt er nog aan, als Hr. Bron me permitteert.

  Geliked door 1 persoon

 3. Williaan zegt:

  In alle islamitische landen heerst de Terreur en wordt gaarne naar de rest van de wereld geëxporteerd. De grenzen staan daar voor wagenwijd zeer bewust open. Sluiten zou een politieke racistische daad kunnen zijn.

  De religieuze doctrines van de islam onderling sporen niet, laat staan met anders denkenden. Een religie van “liefde” zo als het ten onrechte genoemd wordt is gewoon een leugen om ook de eenvoudige islamieten om de tuin te leiden. Zij zijn zo opgevoed (lees gehersenspoeld) en weten niet beter en dat mag ook niet. Want de islamiet die zijn ogen toch opent, is vogel vrij en moet gedood worden zegt de religie van liefde.

  “Goden” zijn altijd hartstikke jaloers, net als de christelijke en in de andere nieuwere en vergane religiën. Op beledigingen van die kortzichtige goden stond/staat altijd de doodstraf.
  De mens heeft van zijn god een zwak figuur gemaakt met domme, valse en menselijke eigenschappen. (Vreemd dat je als zwak vergankelijk mens een GOD zou kunnen beledigen)

  Geliked door 1 persoon

 4. T.Troubadour zegt:

  en toch stemt in Nederland de meerderheid voor Europa en voor Islam,VVD,D66.CU en CDA Christenen dienen Allah,zolang dat doorgaat heeft Nederland het aan zichzelf te danken

  Like

  • Qvic zegt:

   Nederland stemt helemaal niet op die verdoemde politieke partijen, de verkiezingen worden massaal vervalst. Ten gunste van die verrotte politieke partijen, die ons land wil opdoeken. Het lastige is dat als je geen insider bent bij de verkiezingsuitslagen, je nooit kunt bewijzen dat er grof gefraudeerd wordt. Maar het wordt met elke verkiezing steeds meer opvallender dat het wel gebeurt. Kijk maar eens naar D66 die in twee verkiezingsrondes van 4 naar 18 zetels gaan (bij veel gemeenteraden zijn zij van uit niets in eens de grote meerderheid), zonder iets noemenswaardig gebeuren (of komt het door dat Pechold bij de Bilderberg mag aanschuiven), zo ook met Groen-Links en niet te vergeten VVD. De VVD die alles aan hun laars lappen en die de burgers constant voorliegen, die dan nog steeds ruim 30 zetels hebben. Hoe geloofwaardig is dat nou. Verkiezingen zijn het uitgelezen moment om grof te frauderen, om zo de burgers blijven te manipuleren en dat de zittende partijen (belangen groepjes) aan de macht te houden. Dit is als zo oud als de weg naar Rome. Toch trappen de meeste onder ons nog steeds in die valkuil en blijven verkondigen dat het de keus van het volk zelf was.

   Like

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Enkele jaren terug was er zo af en toe een aanslag uitgevoerd door moslims, buiten de aanslagen die ze in hun eigen landen plegen (soenieten vs. sjiiten)
  Op dit moment kun je eigenlijk al stellen dat na het zogenaamde vrijdagsgebed een erg grote kans bestaat dat er een aanslag komt in europa.
  Nou is alleen nog de vraag op welk moment het dagelijkse werkelijkheid word met deze rotgekken.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Het is niet Brussel dat ons naar het leven staat, het zijn onze eigen regeringen die Brussel in staat stellen te doen wat ze doen, dus moeten we onze eigen regeringen aanvallen om de islam te stoppen en uit ons land te verwijderen, al die lui die met grote messen in hun zak in onze straten lopen moeten weg uit ons land.

  Like

 7. Cynicus zegt:

  De islam heeft een bondgenootschap met de neocommunistische cultureel marxisten. Beiden zijn uit op het afpakken van de vrijheden van een volk. Beiden hebben een smerige voorkeur voor pedofilie en het “offeren” van mensen door geweld. De islam met de kindhuwelijken (profeet mohammed met het 6 jarige meisje) en de satanische pedonetwerken van een deel van de elite en de neocommunistische neopaganistische illuminati die de nieuwe ecofascistische klimaatsprookjes wereldorde willen opzetten.

  Polen, Hongarije, Tsjechie en Slowakije willen soevereine landen blijven en niet opgaan in de EUSSR. En daar hebben ze gelijk in.

  Geliked door 2 people

 8. decloese1945 zegt:

  het moet toch mogelijk zijn om de europese kopstukken die ons dit alles aandoen, te elimineren (een mooi woord voor uit de weg ruimen, doodschieten, afmaken, wat je maar bedenkt). Zelfs kan ik helaas nog geen mug doodslaan maar ik vestig mijn hoop op andere lieden die wel de mogelijkheid hebben om dat doel te verwezelijken. Op de politici hoeven we niet te rekenen. Die helpen ons volledig naar de kloten. We moeten het zelf doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s