Waarom ik AfD stem (21)

Screenshot_73

Door: U.F. – Vertaling: E.J. Bron)

Wat ik nu als “oude man” in mijn Duitse vaderland meemaak, had ik nooit, echt nooit voor mogelijk gehouden. Ik ben zeer bedroefd over een ontwikkeling, die voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen niets goeds doet verwachten. Ik ben bedroefd wanneer een “ingeburgerde” politica kan beweren dat Duitsland geen cultuur zou hebben. Ik ben bedroefd dat mijn Duitse medeburgers, de politiek en de media dit zonder schreeuw van verontwaardiging stilzwijgend accepteren.

PI News (2)

Ik ben er bedroefd over wanneer politici op manifestaties onder het spandoek “Duitsland, jij smerig stuk stront” en “Duitsland, verrek” mee marcheren. Ik ben in 1946 na de oorlog geboren en heb in die vele tientallen jaren mogen meemaken hoe dit land, ons Duitsland, weer werd opgebouwd. Verstandige politici van verschillende partijen hebben door wijze beslissingen voor welvaart en vrede in dit land gezorgd. Mijn kinderen en kleinkinderen beleefden in dit land veiligheid, onderwijs en toenemende welvaart.

De huidige politieke partijen in de regering en de oppositie zijn ermee bezig om precies dat te vernietigen. Hier is van toepassing wat de profeet in Jesaja 9:15 zegt: “Want de leiders van dit volk zijn misleiders: wie door hen worden geleid, worden in verwarring gebracht.” We leven tegenwoordig in Duitsland al lang niet meer in een democratie, omdat de regerenden de wil van het volk naast zich neerleggen en de oppositie hier zonder enige vorm van verzet aan meedoet, alleen maar om de eigen baantjes niet in gevaar te brengen.

Parlement als poppentheater

Het parlement is een poppentheater. Politieke discussies, zoals ik ze nog heb leren kennen met politici zoals Strauß, Wehner en anderen, zijn verworden tot zandbakspelletjes. De gevestigde politici liegen, belasteren en bedriegen in een mate die gewoon afschuwelijk is. Een legale partij wordt een schande voor Duitsland genoemd en men ziet daarbij over het hoofd dat men op zijn eigen politieke niveau zelf inmiddels een schande voor Duitsland is geworden. De Amerikaanse verkiezingen werden door onze politici een moddergevecht genoemd, maar hetgeen hier bij ons kort voor de verkiezingen tegen de AfD plaatsvindt, de modder die ze over deze partij uitstorten, beschouwen deze mensen als legaal.

Het volk wordt misleid door liegende politici, liegende media en gemanipuleerde talkshows. De publiekrechtelijke televisie is verworden tot “staatstelevisie”. Het volk wordt bewust en doelgericht gedesinformeerd. De tot nu toe geldende en geaccepteerde vrijheid van meningsuiting wordt massaal beperkt en onderdrukt. Rechters vellen inmiddels onrechtvonnissen. Een ieder, die ook maar de geringste bezwaren tegen het systeem en de politiek uit, wordt uitgescholden voor nazi en racist.

Dat mocht ik zelf aan den lijve ondervinden, hoewel ik Koerden en Irakezen als persoonlijke vrienden heb. Politici schelden mensen met bezwaren uit als “meute” en “tuig”. Een bondskanselier trekt zich niets aan van bestaande wetten en schendt haar eed te handelen in het welzijn van het volk. Als ik naar de huidige veiligheidsmaatregelen bij volksfeesten en openbare evenementen kijk, dan denk ik graag terug aan de vele jaren, waarin wij mensen zulke evenementen ongedwongen en zorgeloos mochten meemaken.

Politici beschouwen het volk als dom en naïef

De toename van seksuele delicten op grond van de overstroming door “asielzoekers” wordt ontkend. De nationaliteit van de daders wordt niet prijsgegeven. Waarom niet? Voor hoe dom houden de politici ons eigenlijk? Het meest woedend word ik van het feit dat deze politici het volk als dom en naïef beschouwen, terwijl hun praktijken tegen het volk en de AfD zo primitief en doorzichtig zijn.

Politici en kerkvorsten huldigen de islam en demonteren het christendom. Het storende kruis als symbool van de christenen wordt verwijderd en op afbeeldingen geretoucheerd, alles in vooruitsnellende gehoorzaamheid om de zogenaamde religie van de vrede niet te beledigen. Met mijn 70 jaar breekt mijn hart als ik Duitse burgers zie die hun pensioen moeten aanvullen met bijbaantjes en als ik zie hoe er geld in overvloed is voor de massale overstroming van ons land met mensen, van wie slechts een minderheid echte vluchteling is.

Ik zou nog veel meer redenen kunnen opnoemen. Redenen, die voor mij aanleiding waren om geen van de gevestigde partijen en hun politici te geloven, laat staan op hen te stemmen. Met mijn 70 jaar hoef ik me niet veel zorgen meer te maken om mijn toekomst in mijn vaderland. Maar ik maak me zorgen om mijn kinderen en kleinkinderen. Als deze generaties nu niet wakker wordt en zich nog steeds door deze liegende politici en door de leugenmedia laat manipuleren, dan zullen ze dit op een zekere dag vreselijk berouwen. Wie nu niet op de AfD stemt, heeft er tot nu toe niets van begrepen. Hoe zegt dat spreekwoord dat zo mooi: alleen de domste kalveren kiezen hun slachters zelf!

Bron:
www.pi-news.net
Door: U.F.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op Waarom ik AfD stem (21)

 1. Rensk. zegt:

  Treurig en triest ook voor deze man om dit alles te doorzien en ook te zien hoeveel mensen in zijn omgeving het smerige spel niet doorzien. Net bij Nieuwsuur Merkel die spreekt en de mensen die haar steunen. Een vrouw: ik geloof in haar en er zijn nu wel genoeg mensen binnen gekomen en ik vertrouw erop dat Merkel dat ook begrijpt. Dan denk ik: heb je de politiek wel gevolgd en alles wat Merkel gezegd heeft? Kennelijk niet. Wat blijft er in godsnaam hangen bij deze mensen. De helft gaat langs ze heen. Een man: ja we hebben nu veel vluchtelingen en ik denk zo over 10 jaar weten we of de integratie gelukt is. En dat zegt de man dan ook nog lachend. Ik denk: mijn hemel een experiment waarvan je al direct weet dat het mislukt, want het vorige zelfde experiment is al totaal mislukt. Merkel zelf zei in 2010: dat de integratie totaal mislukt is. En dan in 2015 hele hordes welkom heten? Zij zelf is totaal mislukt. Dan zie je dat het Duitse volkslied gezonden word en zegt een jongen: even stil want het volkslied komt. Dan denk ik: heb je niet gezien vorig jaar hoe Merkel die Duitse vlag wegsmeet? Wanneer gaan jullie ogen en oren eens open? De Duitsers die op haar stemmen gaan merken wie Merkel werkelijk is als ze weer aan het bewind komt. Haar als buurvrouw zit mij in ieder geval totaal niet lekker. Zeker niet met Rutte hier aan het bewind.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Zweden, wat ons allemaal te wachten staat als niets veranderd.

  Liked by 2 people

  • Wachteres zegt:

   Een geweldig goede documentaire, Guus.

   We horen de opvattingen van twee kanten.

   Like

  • Hansfree zegt:

   Zeer bedankt voor deze tip en link Guus! Helemaal uitgekeken, was de moeite waard. Heel herkenbaar. Ik heb niet echt de indruk dat het in Zweden nou erger is dan hier.
   Ik vond die ontslagen professor sterk, die zei:
   “So there are certain things you can’t say, even though they are true. And there are other things you are free to say even though they are not true. As a multiculturalist you go on saying the “right” things, which are wrong, but you can say them and you should say them. Because it protects you and it gives you a lot of friends and you can write a lot of articles and everything you say is bogus. But it doesn’t matter. So social reality no longer matters.” En ook:
   “…people are afraid to speak up and this is dangerous. Because then you no longer have a discussion about things. You have people who wave their finger and they try to find out the way the wind is blowing. And then they go in this direction. So you create a situation where people are nervously looking for appeal; they are nervously looking for maximum number of appreciations. In society and in politics, you have also a situation where there are a lot of things you are not allowed to say. And most of all you have a situation where everything is being polarized. If you would like to create a situation where you have right-wing fanatics who say all kind of bizarre things, and then on the other hand you have the multiculturalists who say the opposite thing, then you should have a look at the last few years in Sweden. Because I think that politicians and journalists and academia have, whether they know it or not, carefully created a situation which is, I would think, on the brink of explosion.”

   Like

 3. j zegt:

  Liked by 1 persoon

 4. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Ook ik kijk met weemoed terug naar de goeie oude tijd en zie met knikkende knieën naar de niet zo goeie nieuwe tijd. Ondanks een koude oorlog en veel conflicten in de wereld, was het leven in Europa nog niet zo slecht. Wat nu in gang is gezet belooft niet veel goeds voor de toekomst. Quo vadis ??? (Waar gaat dat heen ???)

  Like

 5. Ruud.Beijer zegt:

  Het Nederlandse volk werkt dapper mee aan de ondergang van Nederland
  Hun kinderen gaan een gitzwarte toekomst tegemoet. Bedankt Nederlanders voor uw verraad.

  Liked by 2 people

 6. BertG. zegt:

  Was er voordat de AFD bestond, geen enkele andere partij dan die tegen het binnen halen was van al die illegalen.
  Omdat ik telkens lees, dat ze na jaren het CDU en andere partijen gestemd te hebben, nu pas op het laatste ogenblik ineens het door zouden gaan krijgen wat er aan de hand is.
  Als je of je jaren op de VVD en de rest gestemd hebt ,en ineens gaat zien dat we besodemietert worden.
  Wat hebben al die mensen dan al die jaren gedaan? Onder een steen geleefd.
  Ja en amen geknikt, en nou het toch wel een beetje druk wordt, snel op iets anders gaan stemmen, en hopen dat het nog veranderd.

  Like

 7. Jan zegt:

  Dat Duitsland geen specifieke cultuur heeft zei de Scheißtürkin Aydan Özoğuz van de Duitse Rode Taliban, de SPD en daarmee zit zij op de lijn van gouddelver Maxima

  Integrationsbeauftragte der Bundesregierung, Aydan Özoğuz (SPD), hat die Existenz einer deutschen Kultur bestritten. Eine spezifisch deutsche Kultur sei jenseits der Sprache „schlicht nicht identifizierbar“, schrieb Özoğuz in einem Gastbeitrag für den Tagesspiegel. „Schon historisch haben eher regionale Kulturen, haben Einwanderung und Vielfalt unsere Geschichte geprägt. Globalisierung und Pluralisierung von Lebenswelten führen zu einer weiteren Vervielfältigung von Vielfalt.“
  ….
  https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2017/oezoguz-es-gibt-keine-spezifisch-deutsche-kultur/

  Nou is cultuur nog altijd wat de mens zelf schept, dus bewerkt heeft, vorm heeft gegeven en waarin iets eigens is gelegd. Volgens Özoğuz bestaat strikt genomen ook de Duitse taal niet maar zou dat een Germaanse creolentaal zijn.
  Vormärz? Bestaat niet. Junges Deutschland? Bestaat niet. Sprookjes van Grimm? Bestaan niet, is niets Duits aan. Duitse keuken, zeden, gewoonten, feesten, inrichting steden, landschap, niets Duits aan.

  Zie verder: Keine deutsche Kultur? Wie Özoguz denken die meisten SPD-ler, Linken, Grünen… und unsere Kanzlerin

  ….
  https://philosophia-perennis.com/2017/05/18/keine-deutsche-kultur/

  Wat ik wel weet is dat islamitische landen GEEN cultuur hebben, dat het overal een zwijnenkot is en dat zij nul komma nul hebben bijgedragen aan welke beschaving dan ook, dat zij alleen vernietigen, dat zij zelf niets doen omdat zij dat niet kunnen

  Ik denk dat de reden is om te zeggen dat Duitsland, Europa geen beschaving heeft voor linksvolk en koppensnellers een reden is om hier de boel te slopen, want er was immers niets bijzonders aan onze wijze van leven en dus kan het vervangen worden voor de zwijnenstal van het socialisme en de koppensnellerscultuur.

  Like

 8. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  .
  .
  Hetzelfde dus, als wij hier steeds ervaren
  dezelfde woede, en het verbaasd verdriet…
  hetzelfde Machthebbers-misleidings-lied
  en wij maar zwijgen, alsof we kinderen waren…!
  .
  Jasterke
  .

  Liked by 1 persoon

 9. Vrouwtje zegt:

  Alles is al verwoord. Ja de wereld zal in een grote totale wanorde ten onder gaan…maar dan als er totaal voor niemand meer uitzicht lijkt…zal er aan het eind na jaren van alle elende een land opstaan , die de wereld gaat lijden ..en dat zal China Zijn ..😇. Ja China gaat de wereld heersen ,Goddank zal eindelijk rust op aarde terugkeren …Dit zijn de worden van mijn mama coby van de schuur. ..zwaar analfabeet …😂 .,in de jarenn50/60 ,,, die mij er toen al op heeft voorberijd ,,,.en gezecht in wat voor wereld ik groot zou worden..klopt allemaal ..dus Al haar totale levensles aan mij . Zal de les voor de toekomst van iedereen zijn… God moge u behoeden ..

  Like

  • Republikein zegt:

   Wellicht en ondergetekende zei dit 4 jaar geleden op dit blog.
   K ben halve analfabeet, beetje alfabetischlexicografischedyslexiëet.
   Walking dead is zwaar kut maar wel de waarheid.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s