Göring-Eckhardt: Zonder de islam zou het saai zijn in Duitsland

Screenshot_85

(Vertaling: E.J. Bron)

De top-kandidate van de Duitse Groenen, Karin Göring-Eckhardt (foto), heeft zich tegen een versluieringsverbod in het openbaar voor vrouwen uitgesproken. Ze zou in de DDR zijn opgegroeid, waar men op school geen kruisje mocht dragen. Een versluieringsverbod zou ertoe leiden dat vrouwen niet de straat op zouden kunnen gaan, maar thuis opgesloten zouden worden, waarschuwde Göring-Eckhardt voor de radiozender “Radio eins”.

Junge Freiheit

Weliswaar zou men zich voor de rechtbank of in het straatverkeer niet volledig kunnen versluieren, “maar in andere gevallen zou ik liever contact opnemen met de vrouwen, dat zij die dingen zelf afdoen en ook weten dat dit hier heel vanzelfsprekend is en dat men dat mag.”

“Natuurlijk hoort de islam bij Duitsland”

Over de eis van de AfD naar een verbod van buitenlands gefinancierde moskeeën en de uitspraak dat de islam niet bij Duitsland zou horen, zei Göring-Eckhardt: “Natuurlijk hoort de islam bij Duitsland, en natuurlijk horen moslims bij Duitsland. En ik vind dat we daar erg blij over kunnen zijn. Het zou heel saai zijn als we alleen met onszelf te maken zouden hebben.”

In het verleden al had de politica van de Groenen zich verheugd in de islamitische immigratie naar Duitsland. Op de synode van de evangelische kerk in Bremen zei ze in 2015: “We krijgen nu plotseling mensen geschonken.” Door de vluchtelingen zou Duitsland religieuzer, kleurrijker, meer divers en jonger worden.

Begin september had Göring-Eckhardt zich tegen beperkingen bij de gezinshereniging uitgesproken. “De opschorting van de gezinshereniging moet gestopt worden”, zei ze tegenover de “Bild-Zeitung”. “Bij ons leven familievaders, die zich moeten integreren in Duitsland. Dat kunnen ze echter niet, zolang hun vrouwen en kinderen nog ergens in Aleppo, Damascus of waar dan ook zitten”, klaagde de politica van de Groenen. De gezinshereniging zou daarom de “sleutel tot de integratie” zijn.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, Elite, Eurabië, Genocide, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

48 reacties op Göring-Eckhardt: Zonder de islam zou het saai zijn in Duitsland

 1. paulzwueste zegt:

  Altijd weer dezelfde klassieke methode gebruiken voor het probleem-ontwijkend oplossen van problemen, die hier door links wordt toegepast.
  Links is groot geworden door het frontaal aanpakken van problemen.
  Tegenwoordig worden de problemen die door links zijn veroorzaakt opgelost door ze te ontwijken
  Waarmee bewezen wordt dat Duitsland intussen al volkomen gebogen heeft voor de islam.
  Dat wil helemaal niet zeggen dat Duitsland totaal verloren is…
  Integendeel, prima zo.
  Vóórdat je problemen op kunt lossen moeten ze eerst ontstaan.

  Laat links maar doen.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Het enige wat je hierop kan zeggen is:

  DAT WIJF IS KNETTERGEK!

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Een “Grüne.” Dan weet je het wel.
   Zo’n 30 jaar geleden gingen bij mij de haren al overeind staan bij de toenmalige “ideële reclame” van de SIRE.Heb je die ooit gezien/gelezen?
   Ze namen een Surinamer of een Turk of wat dan ook als voorbeeld en legden heel uitgebreid uit, waarom die af en toe wel eens gedrag kon vertonen, waarvan wij misschien raar zouden opkijken. Ömdat het in zijn land….blablabla.”
   En ze besloten altijd met een blij: “Fijn, dat we in Nederland niet allemaal hetzelfde zijn: Het zou anders maar een saaie boel worden.”
   Ik kon het kreng in geen dag-of weekblad tegenkomen, of ik werd al kregel.
   En nu zie je dus goed, waaróm.

   Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Theresa Geissler zegt:
    18 september 2017 om 20:39

    “Fijn, dat we in Nederland niet allemaal hetzelfde zijn: Het zou anders maar een saaie boel worden.”

    Daaraan heb ik me ook behoorlijk geërgerd, ja.
    Het is pure hersenspoeling, er wordt iets door je strot geduwd waaraan je geen behoefte hebt. Waarom moeten wij het fijn vinden dat er hier allerlei vreemde volkeren rondlopen?
    (Vooral als we die ook nog tot aan hun dood aan de vreet moeten houden.)
    Wat is er mis aan de eigen bevolking? Waarom zouden wij “saai” zijn?
    Je kan tegenwoordig ook geen reclamespotje meer zien zonder getinte figuren erin.

    Liked by 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Ze kan beter eens mer die moslimmannen gaan praten want daar is ze goed in.
   Of luisteren die niet naar haar???

   Like

 3. Mirjam zegt:

  Een versluieringsverbod zou ertoe leiden dat vrouwen niet de straat op zouden kunnen gaan, maar thuis opgesloten zouden worden, waarschuwde Göring-Eckhardt voor de radiozender “Radio eins”.

  Alleen al deze zin zegt genoeg. Wie of wat zorgt ervoor dat de vrouwen niet de straat op zouden kunnen gaan, maar thuis opgesloten zouden worden? Dat is toch de islam en de mannen die hun vrouwen slaafs laten gehoorzamen aan hun regels en wetten van deze zogenaamde ‘religie’.
  Vindt zij dit dan normaal? Vindt zij dan dat de dwang en de overheersing van deze vrouwen door hun slavenhandelaars dan maar door moet gaan en wij, de westerlingen, aan deze dwang moeten toegeven om hun slaafse levens te sparen.

  Iedereen ziet toch en hoort toch uit wat ze zegt, dat deze vrouw ze niet allemaal op een rijtje heeft door dit te zeggen! Zij promoot de onderdrukking toch hiermee en onderwerp zichzelf al bij voorbaat aan de regels van de islam en de sharia.

  Ik hoop toch voor Duitsland dat ze dit ‘mens’ niet zullen kiezen in hun regering.

  Liked by 2 people

  • Rensk. zegt:

   Idd Mirjam. Dat heb je goed gezien. Het is de domheid ten top van deze vrouw. In feite spreekt ze zichzelf totaal tegen. En het ergste? Ze heeft het zelf niet door. Het is niet te hopen dat de domheid gaat regeren, want de leugen regeert nu al.

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Nee, het is inderdaad allemaal niet normaal @Mirjam, maar zoals je duidelijk aan geeft laat die Goringkut bewust achterwege dat het niet ons probleem moet zijn dat die vrouwen die zich onder een kopvod laten dwingen zichzelf niet laten horen, de enkeling daar gelaten.
   Waar de dame Goringkut het verder maar niet over heeft is dat de groenen tientallen jaren geleden al verklaart hebben dat ze de Duitse identiteit af willen schaffen.
   Nou is dat weer een heel stuk verder door gedreven en zijn ze erop uit om de Duitse staat in zijn geheel af te schaffen met de hulp van Merkel.

   Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Groen Links is als een watermeloen.
  Groen aan de buitenzijde, rood aan de binnenzijde.
  En zonder noemenswaardige voedingsstoffen.

  Liked by 1 persoon

 5. Jade zegt:

  Tuurlijk, wat zou het saai zijn zonder al die
  berovingen, verkrachtingen, en aanslagen.

  Liked by 1 persoon

 6. decloese1945 zegt:

  Misschien dat ze van gedachte verandert als ze op de hoek van de straat bij de supermarkt door 3 cultuurverrijkers met geweld wordt verkracht? Meestal gebeurt dat achter de vuilcontaier omdat daar de minste mensen komen. Ik gun het haar zo, ze kijkt er zelfs naar uit geloof ik. Wat moet dat mens een saai leven hebben.

  Liked by 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  Deze tante heeft opvallende naam. Is hij niet toevallig familie van de fameuze Hermann Goring? Ook de partij bij wie ze hoort heeft veel trekjes van de partij bij wie haar grootvader of overgrootvader hoorde. Ik denk dat zij will zeggen: Zonder het Nazisme zou het saai zijn in Duitsland

  Like

 8. Republikein zegt:

  Hoezo aandacht?

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Dat walgelijke kreng van een Karin Göring-Eckhardt is ongetwijfeld familie van Heinrich Himmler, het hoofd van de SS, want hij was eveneens gek op moslims en vond ze niet saai, vooral niet als ze onder allerlei Untermenschen een waar bloedbad aanrichtten! Mevrouw vindt het natuurlijk ook niet saai als ze een stel vrouwenhatende moslims in haar huis laat en tegen hen zegt: “Jullie mogen mij bestelen, helemaal kaal plukken, verkrachten, aftuigen, mijn interieur slopen en daarna mijn huis afbranden! Terwijl mijn huis in vlammen opgaat zal ik jullie, met een bont en blauw geslagen gezicht en met gescheurde kleren, uitwuiven met een zakdoek en zodra ik weer een nieuw huis heb mogen jullie dat zelfs opblazen met mij erin!”
  Ze is namelijk net zo walgelijk als dat smerige bolsjewistische zwijn van een Ilja Ehrenburg (1891-1967), een joodse schrijver die (haast gelijk aan Angela Merkel) de Duitsers zo haatte omdat ze tijdens WO II 30 miljoen Russen en niet-Russen hadden afgeslacht, dat hij de Russen opriep om hen allemaal, geen enkele van de 80 miljoen Duitsers uitgezonderd, als fascisten te beschouwen en uit te roeien! De vieze klootzak, een soort van communisten-kloon van Joseph Goebbels, liet het namelijk koud dat de bolsjewisten eveneens 30 miljoen Russen en niet-Russen hebben vermoord! Ehrenburg (een Duitse naam!) ging in 1967, 50 jaar geleden, gelukkig langzaam dood aan de kanker en dat zijn verdiende loon!

  Like

 10. Elisah zegt:

  Als het zo saai zou zijn, dan staat het haar toch vrij om zich te vestigen in een islamitisch land, om daar te ervaren hoe spannend het is om opgesloten te zitten in een boerka, zonder gezicht en zonder een stem.

  Liked by 1 persoon

 11. Johan zegt:

  Mevrouw Göring-Eckhardt heeft wél gelijk. Mét de islam wordt het leven een stuk opwindender. Vroeger kon je nog normaal over een braderie of een Kerstmarkt lopen. Wat saai ! Tegenwoordig moet je op iedere straathoek van diezelfde markt uitkijken of er niet een vrachtwagen aankomt, die bestuurd wordt door een islamitische reli-fanaat of zo’n verse geflipte bekeerling. Het maakt het leven inderdaad een stuk gevarieerder.
  Maar of we nou zo blij moeten zijn met die verrijking en variatie ?

  Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Johan. Jammer dat mevrouw Goring-Eckhardt was nog niet in de gelegenheid van de seksuele capaciteiten van moslim mannen te genieten. Het zijn ware beesten en topsporters in de discipline van groepsverkrachting. Wie weet, misschien komt deze dag nog en haar boezemvrienden zouden haar een dag vol plezier? Liever zij, dan een onschuldige slachtoffer. .

   Liked by 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Bij dat soort zijn er zelfs bij die denken dat ze Napoleon zijn!

  Like

 13. kampersrene zegt:

  “We krijgen nu plotseling mensen geschonken”Het zou heel saai zijn als we alleen met onszelf te maken zouden hebben.” Al die aanslagen , de verschillende doden en zwaar gekwetsten , de verkrachtingen en aanrandingen …was dat niet spannend ! “Natuurlijk hoort de islam bij Duitsland”!
  “”Oei ! ik vergat bijna mijn medicatie in te nemen “””

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Zeker; de islam zorgt voor veel verrassingen.

  kan ik nog wel veilig over straat?
  is m’n huis geplunderd, als ik terug kom van boodschappen doen?
  staat mijn auto er nog wel? Mijn scooter, mijn fiets?
  zijn mijn kinderen al gepest vandaag?
  rijdt de metro nog wel vandaag?

  Jammer dat al die GsL-idioten zo weinig te maken hebben met de islam en zo weinig zelf ervaren wat de islam betekent voor de gewone man / vrouw en hun kinderen. Zo duurt het nog jaren, eer de moslim terug naar huis wordt gestuurd. Met alle gevolgen van dien.

  Liked by 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Een jaar geleden jammerde en klaagde zij dat zij door normaal denkenden uitgekotst en gehaat wordt


  Wij hebben in Duitsland niet alleen behoefte aan migranten en migrantes die vakkrachten zijn, die hebben wij ook nodig. Voor alles hebben wij migranten en migrantes nodig die zich in ons sociale systeem behaaglijk en thuis voelen!

  Nog een ijzersterke van de landverraadster Goering (veelzeggende naam):
  Het nalaten komen van de familie van de immigranten is de sleutel tot integratie

  Goering heeft haar pilletje niet geslikt

  Henryk Broder over Goering: Kletst onzin net als Claudia Roth

  Like

 16. Cynicus zegt:

  Wat een domme muts met ook zo’n typisch links uiterlijk. Die linkse vrouwen hebben vaak de erotische uitstraling van een composthoop. Net als Merkel overigens die heeeft echt zo’n DDR-uitstraling met Maojasje. De islam maatk Duitsland juist saaier omdat de islam alles wat niet islam kapot wil maken door terreur. Mevrouw houdt zeker niet van de eigen cultuur met leuke Duitsse volksfeesten met vrouwen die wel leuk gekleed zijn in klederdracht met mooie uitziende boezems.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Cynicus.
   “Leuke Duitse Volksfeesten met vrouwen met mooi uitziende boezems.”
   Daarvoor kan je uitsluitend in Beieren terecht.
   Beieren loopt over in Oostenrijk.
   Eigenlijk is Beieren Oostenrijks, en ligt Beieren in Oostenrijk, alhoewel ze gewoon naast elkaar liggen.
   Dat is het knappe er van.
   Doe het ze maar eens na.
   Beieren had zich allang geleden moeten afscheuren van Duitsland.
   Komt nog wel.
   Die mevrouw Göring is geen Beierse, en woont er ook niet denk ik.
   Die mensen doen geweldig veel kwaad, maar de kans is heel groot dat ze tzt wel allemaal hun bekomst zullen krijgen.

   Duitsland bergt een verrassing voor de rest van het Westen.
   En mevrouw Göring zal tijdens “Die October-Festspiele” moeten bewijzen dat ze twintig
   2-liter-bier-glazen naar de achterste tafel van de hall kan brengen, terwijl 2000 mensen haar zullen uitfluiten…

   En zonder ’n druppel te morsen natuurlijk, anders mag ze het weer opnieuw proberen.
   Dit kan de hele “Festspiele” doorgaan …

   Liked by 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Hebben boezems dan ook grenzen, iets met peren en appels?
    En dan heb ik het nog geen eens over chocomel.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Neen Republikein, ik heb vroeger vaak begrensde boezems in handen gehad.
    Sinds het verdrag van Schengen zijn er nergens meer begrensde boezems te vinden.

    Like

 17. ReaGluurder zegt:

  Deze PislamTroelah vraagt er om….. tuintje op haar buik!! Haalt het bloed bij menig Duitser onder de nagels weg!

  Like

 18. abouneenee zegt:

  Dit soort Duitsers werkt racisme, discriminatie en xenofobie flink in de hand om het beschuldigende vingertje richting het door hen uitgelokte gedrag te kunnen wijzen om daarmee hun vermeende superioriteit te bevestigen.

  Like

 19. Elisah zegt:

  Zojuist gelezen:
  6 september 2017: Migranten wollen Ochsenfest verhindern – Hungerstreik.
  In het middeleeuwse stadje Ochsenfurt am Main is er een jaarlijks ‘ossenfeest’, maar de asielzoekers zijn het daar niet mee eens en verwijderen de affiches.
  Dezw zgn vluchtelingen voelen zich beledigd omdat allah het feest niet wil en omdat er oa varkensvlees gegeten wordt, ze gaan, in een poging om het feest te stoppen, in hongerstaking.

  Like

  • tjonge zegt:

   “ze gaan, in een poging om het feest te stoppen, in hongerstaking.”
   .
   dus DAT is de oplossing !!!
   we moeten allemaal dat soort feesten dagelijks organiseren.
   dat er velen de hongerdood mogen genieten…..

   Liked by 1 persoon

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Als ze dan in hongerstaking willen gaan omdat er miss piggyvlees gegeten word zou Ik zeggen laat dat feestje een paar maanden duren.
   Ochsenfurth blij dat ze van die drammers af zijn.
   Prachtig toch.

   Liked by 1 persoon

 20. Elisah zegt:

  TPO: Baas Duitse uitgeverij Springer waarschuwt voor onderwerping aan islam.
  “We zien de voorbodes van onderwerping”

  Like

 21. jungleelephant zegt:

  Groen is nog maffer dan maf;zowel daar als hier!

  Like

 22. Jan zegt:

  Integratievertegenwoordiger: IK wil geen blanke als sheriff

  Andreas Germershausen: Het is de racistische ondertoon (rechts-populistisch) van Duitsers en het gebrek aan ‘diversity-training’ zijn de oorzaken van de problemen bij de politie en niet zozeer de problemen die Duitsers ondervinden van islamitische politieagenten.
  http://www.journalistenwatch.com/2017/11/18/integrationsbeauftragter-berlin-ich-will-keine-weissen-sheriffs/

  Like

 23. Jan zegt:

  Gezelligheid op een Libanees huwelijksfeest in Essen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s