Rome: De ultieme provocatie van de moslims – ze willen bidden op het Sint Pietersplein

Screenshot_77

(Door: Christian Hofer – Vertaling: “delamontagne”)

Voor Allah bidden met het gezicht gericht naar Mekka: Ik zou over de gematigde islam willen schrijven en de marsen voor Vrede, over de solidariteit van de moslims met de slachtoffers van de islamterreur in Europa, over de sociaal-culturele integratie in Italië, dat zijn poorten heeft geopend voor migranten en vluchtelingen, MAAR ontelbare gelovigen van de koran, of tenminste een heel groot deel van hen, staan klaar om de mars voor de Vrede om te zetten in een mars naar het Sint Pietersplein om daar tot Allah te gaan bidden.

Een groot deel van de moslims in Italië, of beter gezegd, talloze islamitische groeperingen die op Internet actief zijn, roepen op om de Mars voor de Vrede om te zetten, te beëindigen met een gezamenlijk gebed op het Sint Pietersplein te Rome. Ze hebben heel veel steunbetuigingen ontvangen om deze Vredesmars om te zetten in een hevige provocatie.

Dit is meer een teken van uitdaging in plaats van handreiking voor culturele, sociale integratie en religieuze solidariteit, die sommigen proberen te manipuleren door het evenement om te zetten  in een soort van verovering van het Vaticaan.

En zoals de Italiaanse Krant “il Tempo” in een groot artikel aangeeft, hebben enkele “broeders” [moslims] volgens indiscrete volgelingen uit de moslimgemeenschap al geprobeerd om op het plein te bidden. Dit onder het voorwendsel als voorbereiding van de mars.

Dit zou een geweldige gebeurtenis zijn voor hen die op het plein van het Vaticaan een “Selfie” willen maken terwijl zij zich  biddend richting Mekka wenden.

Bronnen:
http://lesobservateurs.ch

www.secoloditalia.it

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

89 reacties op Rome: De ultieme provocatie van de moslims – ze willen bidden op het Sint Pietersplein

 1. Duchesne zegt:

  Geweldig ! Als ze ook de Paus op de trappen van het Vaticaan gelijk afmaken komt Nostradamus in de top tien van bestsellers.
  Moet ik hier boos om worden? Nee, blij eerder, ergens is gewoon duidelijkheid nodig en doodgereden kinderen en verminkte lijken schijnt voor de meste Europeanen niet voldoende te zijn….

  Liked by 5 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Precies: Als die halfmalle Argentijn híer ook nog voor door de knieën gaat en daar zie ik hem voor áán – staan alle verblinden en naïevelingen oog in oog met de realiteit en mogen ze zèlf oordelen, hoe ver het hier gekomen is! – De gelovige katholíeken, tenminste, de linkse gutmenschen kan zoiets natuurlijk weer niet schelen!
   Maar je zult zien, dat Lega Nord er garen bij zou spinnen en dat is dan ook alweer meegenomen: Díe kant zou het op moeten in Italië.

   Liked by 3 people

  • Wachteres zegt:

   Als doodgereden kinderen en verminkte lijken niet voldoende zijn om het gevaar van de islam in te zien, dan zal een moslimtocht naar het Sint Pietersplein ook niet helpen.

   Ik ben bang dat het licht pas op zal gaan als het voor iedereen te laat is.

   Liked by 4 people

   • Rensk. zegt:

    Daar is een spreekwoord voor wat maar al te waar is: Wie niet horen wil moet maar voelen. En zo is het altijd nog gegaan in de geschiedenis en niet te vergeten in het dagelijkse leven.

    Like

   • Perfide Albion zegt:

    Dat ze die nep-paus gelijk maar aan een kruis spijkeren.

    Like

  • mahoog zegt:

   Paus zal eerder als voorganger gaan optreden dan dit tegengaan.

   Like

  • Wolf zegt:

   De fascistische islam is nog roomser dan die Soros pop paus de extreemlinkse communistische AFA kontkruiper van de islam die islamistischer is. Een bom op dat plein zou mooi zijn.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  Zo ontstaan burgeroorlogen !

  Like

 3. kampersrene zegt:

  De Paus zal zeker geen bezwaren hebben.Hij zal zelfs hun voeten wassen van die moslims terwijl die denken kust mijn kl…… Hij heeft reeds verklaart dat het paradijs van Allah idem is aan de hemel van God de vader, de zoon enz enz .Is het nog niet opgevallen dat de heilige maagd. Maria ook een hijab of hoofddoek op haar hoofd heeft .Ze was haar tijd ver vooruit en wist dat wij ooit een
  zwakke Paus zouden krijgen een collaborateur van de Islam

  Liked by 2 people

 4. boorzalf zegt:

  Begin van het einde van het christendom? Racistisch ideologie niet toe laten op het plein.

  Niet moslims verplicht rechts af. Over apartheid gesproken. En wat is de volgende stap van die duivel aanbidders, een soort beelden storm? Want die gekken slopen alles waar een kruisje op staat.

  Liked by 3 people

 5. Mirjam zegt:

  En het Vaticaan zal het toestaan…

  Liked by 1 persoon

 6. Duchesne zegt:

  ….vraag me eigenlijk af, stel dat al die moslims ophet St Pietersplein liggen te kermen, en ergens in Europa word een moskee gehemeld, met inhoud, zouden we dan zo ook van paus en pedofiele kerk af kunnen komen?

  Oeps, de verbindende lijn tussen Islam en Vaticaan, pedofilie….

  Liked by 2 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Duchesne, pedofilie is ook de verbindende lijn met GroenLinks wat ooit achter de inmiddels verboden pedo partij Martijn stond.

   Like

   • Harry zegt:

    ” pedofilie is OOK de verbindende lijn met Groen links wat ooit achter de inmiddels verboden pedo partij Martijn stond ” .

    En maar BLIJVEN verdedigen die volksverradende smeerlap die zich : ” paus ” mag noemen .
    Hij is niet zo erg want Groen Links was ongeveer nét zo erg !

    Die paus is een smerige rat , een volksverrader , een Judas in jouw kringen .
    Nou heb ik geen enkel begrip voor groen-links en totaal geen enkel begrip voor die smerige pedofielenclub “Martijn” , maar die pauselijke club is geen haar beter .

    Nu kun je via een omweg die smerige jezusverrader weer in bescherming nemen , maar voor ons is het een volksverrader , Petra .
    Pedofilie en homoseksualiteit vieren hoogtij in het vaticaan .
    Als je ziet hoe hij buigt voor de islam , wordt het dan niet eens tijd dat je je achter de oren krabt ?
    Hoe stom kun je zijn om dat soort geteisem nog te verdedigen ?

    Hoe kan iemand zo onnozel zijn om achter een illusie aan te rennen en de smerige werkelijkheid niet te zien ?
    Dat kan toch enkel bij een religieus verdwaasde ?

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Harry, ik moet net als u niks van de paus hebben maar ook niet van de katholieke kerkleer wat niks met de bijbel van doen heeft. Welke idioot heeft ooit het celibaat verzonnen? De eerste pausen waren getrouwd.
    Ik ben protestant, ook al ben ik vele jaren geleden uit de kerk gestapt, en zoals u weet moeten protestanten niks van de Rooms Katholieke kerkleer en leiders hebben.

    Ik ben altijd al centrum rechts geweest en van de linkse partijen moet ik niks hebben en van de pedopartij Martijn, die gelukkig inmiddels verboden is, al helemaal niks. Het zal je kind maar wezen wat misbruikt is. Vreselijk! Pedofilie legitimeren is echt krankzinnig maar helaas zitten er teveel pedo’s bij de linkse kerk om dat na te streven o.a. middels de islam.

    Like

 7. Elisah zegt:

  Schunnig!
  Probeer als Christen maar eens om naar mekka te gaan, “ongelovigen” komen er niet eens in.

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Kan het westen dan ook om de kaaba lopen? We mogen daar verdomme niet eens de stad in!

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Bob Fleumer, en archeologen mogen er ook niet naartoe. Stel je voor dat archeologen nog meer bewijzen vinden dat Allah een maangod is.

   Like

   • Harry zegt:

    Heel verhelderen weer !
    Een god die in de hemel woont – god mag weten waar dat is – is de echte god .
    Degenen die op de maan gehuisvest zijn , dat zijn maangoden , dat zijn de charlatans van de religieuze wereld .
    Wordt het niet eens tijd voor wat “deskundige hulp” , Petra ?

    Like

 9. Thomasson zegt:

  Op het hoogtepunt van de film ‘ The Ghost Busters’ ziet men de gigantische ‘Marshmallow Man’ paraderen in de straten van New York en vertrappen alles wat in zijn weg staat. Op de punt dat hij al dicht bij de ‘ Trinity Church’ kwam, heeft een van de Ghost Busters geschreeuwd: ‘Jij gaat niet onze kerken vertrappen!’. Hij en zijn team richten hen stroomgeweren op dit wezen om hem te vernietigen en de kerk te besparen.

  Het artikel van Christian Hofer in de Zwitserse krant ‘Les Observateurs’ laat mij aan dit fragment uit de film denken. Men moet zich serieus vragen tot hoe ver laten de Italianen en WIJ de islamitische ‘Marshmallow Man’ and de politiek-correcte ‘Garbage Monsters’ uit de school van Kalergi alles vertrappen wat ons dierbaar is? Zelfs ons leven?
  WAAR IS ONZE RODE LIJN?

  Liked by 2 people

  • tjonge zegt:

   islam is niet het ware probleem (tuurlijk is het wel een verderfelijke ideologie), het ware probleem is het nsb tuig in brussel en alle regeringleiders van de eu-landen (uitgezonderd de voormalige oostblok landen) die de poorten open zetten.
   .
   islam is het symptoom, “onze” leiders de oorzaak…

   Liked by 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Zit ik ook al een tijdje op te wachten….wanneer vinden jullie in Europa het welletjes??

   Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Benieuwd of de overheden nu ook verontwaardigd maatregelen willen gaan nemen tegen het kwetsende van dit bidden tot de door Mohammed verzonnen god Allah op het St Pietersplein.

  Like

 11. Golden Girl zegt:

  en daar gaan we weer alles om anders denkenden en christenen te treiteren
  moeten christenen in Mekka massaal gaan bidden of voor een moskee, en die man die zich Paus noemt doet hij gezellig met ze mee vanaf zijn balkonnetje ? Hij is toch zo dol op deze mensen die ons alleen maar willen tonen hoe lief ze zijn, naar je lachen en als ze achter je lopen met een hamer je hoofd inslaan, zulke ratten zijn het

  Liked by 1 persoon

 12. Cynicus zegt:

  Ja de moslims en de paus willen een wereldreligie en dat is de luciferiaanse satanische religie van de nieuwe ecofascistische wereldorde. Dan komen de kwaadaardige buitenaardsen die al eeuwen achter de schermen aan de touwtjes trekken openlijk naar voren.

  Liked by 1 persoon

  • Cynicus zegt:

   Dat wat ik hier over die buitenaardsen zeg zal mogelijk door andere lezers als een gestoorde complotdenkers worden gezien echter het is de waarheid. Binnen de geheime genootschappen is er veel kennis en vereert men de kwaadaardige buitenaardsen (demonen, duivels) die de aarde zien als een slavenplaneet. De elite krijgt veel macht van deze kwaadaardige buitenaardsen maar moet in ruil daarvoor de verschrikkelijkste dingen doen zoals rituele moord en andere rare perversiteiten.

   Like

   • tjonge zegt:

    “echter het is de waarheid.”
    .
    ok, u heeft mij overtuigd….

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Men hoeft geen complotdenker te zijn om te weten op welke wijze psychopaten aan hun vertier komen voordat de gemeenschap dat opvalt. Lastiger is als personen met deze duiding een groep kunnen creëren waarna het nog onwaarschijnlijker wordt als het notabelen of bestuur betreft. Mag ik zo vrij zijn de niets uit te sluiten, maar het buitenaardse als eeuwenoude (geloofs)neiging te beschouwen?

    Like

 13. Tistochwat zegt:

  Wat zal zijne zaligheid in zijn nopjes zijn!
  Zó veel mohammedaanse vrienden die gezellig bij hem tot ‘allah’ komen ‘bidden’.
  En dan kan hij na afloop lekker veel mohammedaanse voeten wassen.

  Like

 14. Floris zegt:

  Als dat wordt toegestaan krijgt Malachi Martin weer meer gelijk: t kwaad in de kerk misleidt de mens en zorgt voor de afbraak van de kerk zoals wij die nu kennen. Moeten Christenen dan naar Mekka?

  Like

  • Harry zegt:

   Het lijkt er steeds meer op dat religie tot een vorm van waanzin leidt ,
   dacht ooit dat de christenen de moslims wel zouden bestrijden .
   Niks hoor !
   Kennelijk worden hun hersenen dusdanig aangetast , dat we aan die lui ook niks meer hebben !
   De volgende stap zal wel zijn dat ze gaan fuseren met de moslims .
   En zij aan zij gaan vechten tegen de atheïsten .
   Onberekenbare klootzakken !

   Like

   • BertG. zegt:

    Heb je het door, hun boek schrijft dat voor, dat ze moeten fuseren.
    Want iedereen is even lief en aardig.
    Daarom lopen al die kerken er ook zo mee weg,
    Wie weet, kan je ze altijd nog eens in je eigen kerkbankjes om lullen.
    Want daar gaat het ze om. Zieltjes winnen.

    Like

 15. kakipanah46 zegt:

  Geef ze een halve vinger en ze schoppen je je eigen huis uit.Europa lijkt in een verdoving te zijn geraakt.

  Liked by 1 persoon

 16. Ivan Chapka zegt:

  Als je een volbloed ideologische aanhanger van het communisme/Marxisme aanstelt als hoofd van de RK kerk, terwijl diezelfde kerk nog steeds wegens kindermisbruik in een kwaad daglicht staat, dan vraag je erom dat zo een communistische “paus” collaboreert met die andere ideologie islam. Deze communistische “paus” is dan verantwoordelijk voor de overheersing en vernietiging door de islam van ons christelijke/Joodse/atheïstische Europa.
  Ik persoonlijk ben ervan overtuigd, dat deze communist is aangesteld door de NWO/Bildeberg/vrijmetselaars kliek als zijnde de wegbereider voor het “ausradieren” van een groot deel van de mensheid als AntiChrist. Hoe is het anders mogelijk dat men de zeer intelligente en beminnelijke paus Benedictus de laan uit schopte, zogenaamd uit eigen beweging, om hem te vervangen door dit communistische islam konten likkende Zuid Amerikaanse gedrocht.
  Gelukkig heb ik zelf al 40 jaar geleden deze RK kerk de rug toegekeerd en heb hier nog steeds geen spijt van gezien het verraderlijke en schandelijke gedrag van hun leiders.

  Liked by 2 people

 17. fleckie zegt:

  Tja, ‘wie wind zaait, zal storm oogsten’, ……….Maar de ‘ windzaaiers’ zullen ..HEUS wel met de ‘noorderzon’ vertrokken zijn, voordat de… ‘ORKAAN’…..losbarst,

  Liked by 2 people

  • fleckie zegt:

   ORANJES! Naar ARGENTINIE, ( waar opa BERNHARDT zu LIPPE-BIESTERFELD ..ook…connecties bezat, …HUIDIGE paus zelfs uit ARGENTINIE afkomstig, ( is hij wel een echte ARGENTIJN?…MUTTI MERKEL een vakantie( toevkuchtsoord) in PARAGUAY, …en ..MISSCHIEN?…. komen we nog te weten .wie er nog meer…BEZITTINGEN…heeft,,in..den… VREEMDE.

   Liked by 2 people

 18. Johan zegt:

  Prima, dan zullen we met enkele duizenden christenen als bedankje en tekens van wederzijds respect gaan bidden in mekka? Oh nee, wacht…

  Like

 19. Rensk. zegt:

  Ben benieuwd of dat door gaat. Paus is niet de enige die het helemaal voor het zeggen heeft. Ik vermoed dat dit te ver zal gaan voor bepaalde hoogwaardigheidsbekleders in de kerk. Er staat overigens niet duidelijk bij wanneer en welke datum ze op het plein willen bidden

  Like

 20. d.g.m.holland zegt:

  Zo wordt het pas echt oecumenisch…
  In de tora en bijbel wordt vermeld, dat god’s naam Jaweh/JHW is.
  Toch heeft deze paus er toch geen problemen mee de god van de joden en christenen Allah te noemen, de maangod van de islam.
  Dat is de zwarte steen in de Kaaba in Mekka, die door moslims wordt vereerd bij de bedevaart.

  Wat een absurditeit.
  Tussen 1096 en 1271 riepen pausen de christenen op om het christendom te verdedigen tegen de oprukkende islam en Allah, hun afgod.
  NU stelt een paus die islamitische maangod gelijk aan Jaweh, waarmee hij een afgod vereert.

  Daardoor zondigt hij tegen het 1e gebod van de christenen, wat luidt:
  Gij zult geen a f g o d e n vereren, maar mij alleen aanbidden en boven alles beminnen.

  Zo… wordt het pas echt oecumenisch…
  Als deze goedgelovige paus nou nog even de sjahada, islamitische geloofsbelijdenis uitspreekt: La illaha illa allah muhammad rasul allah, kan hij zichzelf ook meteen Opper-imam noemen.

  Liked by 1 persoon

 21. delamontagne zegt:

  In Zwitserland bidden de “Vrömelingen” nu ook al in de winkelcentra……………

  Of die 2 zwarte gedrochten op dat apparaat miden-bovenin er ook bij horen ? ?
  De foto’s zijn van Zaterdag 16 Septembre
  au Centre commercial Balexert, Genève.
  Geen enkel respect voor ons land, ze doen wat ze willen……….
  Nos remerciements à Josée-Christine Lavanchy-Trépey

  Like

 22. Bas zegt:

  Samen bidden op het St. Pietersplein, dat wordt niet gezellig onder toezicht van camera’s, Vaticaan-politie + Zwiterse-lijfwachten.

  Like

 23. Johanna zegt:

  De islam is ooit door de roomse kerk uit de grond gestampt, de rk.kerk heeft zelf geen leger en gaat nu de islamieten gebruiken om dat te doen waarvoor ze ooit opgericht zijn; te overheersen met juist ja de paus als hoofd.
  De rk.kerk mag dan de éérst gestichte kerk zijn maar niet door de God van de bijbel, alle andere kerken komen voort uit die eerste, zijn de dochters van de moederkerk en zullen haar dan ook volgen met als gevolg één wereld religie met aan het hoofd de grote vredestichter de paus oftewel satan. Trap er niet in!

  Like

 24. Kees zegt:

  En dan een megavarkensstal in Mekka bouwen, kunnen we Brabant wat ontlasten en die beesten vallen daar ook wat minder op. En voor moslims weer wat variatie, altijd ezelinnen en geiten, zal ook gaan vervelen.

  Like

 25. tjonge zegt:

  misschien dat popie jopie ff een mis in het arabisch kan opdragen aan zijn broeders ?

  Like

 26. BigLJohn zegt:

  Eerst word het Sint Pietersplein ingenomen, en vervolgens het complete vaticaan. Dat laatste had Nostradames al voorspeld, en het kan niet lang meer duren eer dat een feit is. Die hypocriete Paus heeft aspiraties om de grote man te worden van Christenen en Moslims bij elkaar, maar heeft niet in de gaten dat zijn kop eens er af geslagen gaat worden, en als trofee meegenomen gaat worden door de Moslims. De enen rotzak gaat ingewisseld worden voor een nog grotere rotzak. En het meest erge komt nog; is eenmaal een land geislamiseerd, dan kan dat ellende betekenen voor honderden jaren. Zomaar wat voorbeelden zijn het midden Oosten enTurkije.

  Like

  • Bas zegt:

   Verschillende stromingen binnen de Islam, slaan elkaar soms ook de kop af. Door hun tradities Islamiseren ze min of meer elkaar, o.a. Soennieten en Sjiieten. Daar weer een afsplitsing van : de Alawieten. Het conflict gaat steeds over het oneindige verschil in opvatting waarop Mohammed in woord en daad de Islam uitlegde. Dan heb je nog: Shi-At Ali, Abu Bakr en sowieso nog een paar andere zelf-verklaarde geleerden die menen te weten hoe de ware Islam aan iedereen uitgelegd moet worden. Een oneindige strijd om de macht!

   Like

 27. De natte droom van zowel Brussel als Fransiscus.
  Met hun kop naar het Oosten (Mekka) en hun kont naar het Westen (ons). Een niks aan twijfel overlatend statement. Ben benieuwd in welke windrichting het Vaticaan gebouwd is…

  Like

 28. ReaGluurder zegt:

  Heerlijk, alle Soepjurken verzamelen!! Van mij mogen ze de Sint Pieter ook wel bestormen!! ‘De Barmhartigen van Geest’ hebben er zelf om gevraagd!! Meer meeer meer…

  Like

 29. Aegolius cs zegt:

  Sinds (2006) verkeert het Vaticaan door de pauselijke Regensburger rede (Benedictus XVI) in crisis, waarna hij na een grootse voetwassing van o.a. islamieten met “pensioen” ging en de weg vrijmaakte voor een vooruitstrevend Jezuïet…….

  Maar waarom komen de bedenkers van deze Vaticaanmars pas na 52 jaar tot deze stap?!

  17.02.1965
  Muselmanen beteten im Kölner Dom

  Muselmanen beteten im Kölner Dom bei einem mohammedanischen Gottesdienst zum Abschluß des Fastenmonats Ramadan. Das Domkapitel hatte mehreren hundert türkischen Gastarbeitern, weil im Kölner Gebiet keine Moschee vorhanden ist, zwei Seitenschiffe der katholischen Kathedrale zur Verfügung gestellt. Auf mitgebrachten Gebetsteppichen knieend, rühmten die Türken Allahs Größe. Am gleichen Ort hatte 1147 der Zisterzienser-Abt Bernhard von Clairvaux zum zweiten Kreuzzug gegen die Türken aufgerufen.

  http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-46169466.html

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De RK-Kerk heeft in het westen z’n tijd gehad.
   Ze beantwoordt niet langer aan de behoeftes en verwachtingen van haar gelovigen.
   Het Christelijk geloof wordt misbruikt door ’n stel Kerkelijke potentaten die volledig buiten de huidige realiteit staan en handelen.
   Daardoor vindt de huidige gelovige Christen geen geestelijke voldoening meer in de Kerk als instituut met haar, in hun ogen achterlijke geboden en verboden.
   Het resultaat is dat moderne eigentijdse westerse gelovigen zich massaal afkeren van de Kerk met als resultaat ’n groot verlies van maatschappelijke normen waarden.
   Christelijke politici zoals Balkenende en nu ook weer Buma, roepen het volk op om vergane normen en waarden weer terug te respecteren.
   In plaats dat ze naar Rome zouden reizen om die namaak-Paus eens in het gezicht te spuwen!
   Alléén Christenen in qua ontwikkeling achtergebleven landen zoals de Zuid-Amerikaanse landen en ’n Balkan-land zoals Polen, die zich blind blijven staren op ’n zogezegde onfeilbare Kerkelijke autoriteit, blijven hun heil in de huidige Kerk zoeken.

   Van deze Kerk is geen enkele steun te verwachten voor haar gelovigen in hun strijd tegen de vervloekte islam.

   Liked by 3 people

   • delamontagne zegt:

    .”……………..qua ontwikkeling ACHTERGEBLEVEN LANDEN, zoals de
    Zuid-Amerikaanse landen “, NOU NOU, ze zijn echt niet allemaal achterlijk daarginder.
    Buiten het geleuf dan.
    Ik geloof ook niet dat zij zich blind staren op die paus want dat is, alhoewel ? Argentijn een Europeaan.
    Dat vinden de Argentijnen dan vanzich zelf.
    Ze kijken een beetje “neerbuigend” naar de anderen op dat continent. Behalve Chile dan.
    En Latijns Amerikanen zijn dan wel ( uit naam ) voor het merendeel gelovig R.K., maar hebben per land ook een hoop bijgeloof.
    Maar geloof en bijgeloof vervagen. Het wordt een pot wijwater.

    Liked by 1 persoon

   • Aegolius cs zegt:

    Waarschijnlijk heeft het Vaticaan ’n nieuwe CIO (…) nodig met minder onfeilbaarheid die op wetenschappelijke wijze zijn goddelijk imperium wat beter aan de man brengt. Theocratie moet je, zoals hij inmiddels zal hebben begrepen van mohammed, wat meer stimuleren door individuele acties te belonen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Natuurlijk zijn ze niet allemaal onderontwikkeld, maar ik kan moeilijk de uitzonderingen er op ’n bijlage bij doen.
    Maxima is behoorlijk ontwikkeld, en haar familie ook.
    Een schopte het zelfs tot minister van landbouw.
    Maar wat die toch altijd met helikopters had mag Joost weten…
    Goed.
    Ze staren zich daar heel behoorlijk blind op DE Paus.
    Niet op die paus, maar op alles wat met de hiërarchische-religieuze-ceremoniën heeft te maken.
    En laten we eerlijk zijn de RK-Kerk staat er bol van.
    Het zijn nèt kinderen, weet je wel.
    Alles wat maar glimt en van goud is, is mooi.
    Dat herinner je vast wel uit je jeugd toen je nog misdienaartje speelde.
    Verder zijn het hele leuke mensen.
    Vooral de vrouwen zijn interessant.
    Niet zulke grauwe mussen als hier.
    Bovendien dragen ze geen gebreid ondergoed.
    Maar ik dwaal af.

    Waar hadden we het ook al weer over…?
    Oh ja, bij nader inzien begrijp ik nu je punt.
    Die vrouwen zijn héél bijzonder ontwikkeld.
    Ben het helemáál met je eens…

    Like

 30. Jade zegt:

  De duivel wordt daar toch al aanbeden
  op het Sint Pietersplein, dus veel verschil
  zal het niet maken.
  Hetgeen niet wegneemt dat ik het niet kan aanzien
  dat de straten bezet zijn door die biddende sukkels.
  Het liefst reed ik er dan ook vol gas overheen met
  een dikke Leopard-tank.

  Liked by 2 people

 31. Qvic zegt:

  De huidige paus is ” De Anti Christ ” Want hij aanbid ook de god Baäl i.p.v. de god Christus.
  De god Baäl is de god van de dood en oorlog.
  Daar de koran op de god Baäl gebaseerd is, zijn het eigenlijk 2 handen op 1 buik. Van uit dat standpunt laat de huidige paus dan zijn ware gezicht zien. Met de mars van de vrede, bedoelen de moslims er mee dat dan de grote onderwerping komt voor de Europese christelijke bevolking. Om moslim te worden of een offer voor de god Baäl te worden. Zodat de moslims heer en meester kunnen worden in de EU. Veel (christelijke) autochtonen burgers werken hieraan vrijwillig mee, als of zij alle levensmoe zijn en/of achterlijk dom om dit niet te door zien.

  Liked by 1 persoon

 32. Henk.V zegt:

  Zolang de huidige warrige paus nog zijn functie bekleedt in de rooms katholieke kerk zal het gevaar blijven bestaan dat op zeker moment de fundamentalistische moslims hun kansen juist gaan inschatten en tot de volgende stappen zullen over gaan:

  Na bidden op het Sint Pieters plein zullen zij toegang tot de Sint Pieter zelf gaan eisen en gaan claimen dat dit gebouw officieel zal opengesteld worden voor een ”multireligieuze eredienst” (moslims staan niet-moslims immers ook toe naar Mekka te gaan (of juist niet????)

  Franciscus lijkt mij best wel genegen deze ”redelijke eis” tot delen in te willigen.
  De volgende stap zal dan uiteindelijk worden dat het gebouw een moskee wordt.. Precies zoals ooit gebeurde met de Hagia Sophia in Istanboel

  ..

  Liked by 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Kunnen wij geen verbod instellen voor moslims om ooit een voet in Rome te zetten?

   Wij mogen toch ook niet in Mekka komen?

   Like

  • Harry zegt:

   Perfect weergegeven , Henk !

   Wij mannen zijn tot héél wat in staat hé , zelfs zonder hulp ( of hinder ) van onze vrouwen !

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 18 september 2017 om 20:33

    Ik wil natuurlijk geen zout op jouw slak leggen, Harry, maar bedoel je misschien dit?

    zelfs zonder hulp (of MET hinder) van onze vrouwen!

    Met het woord “met” erbij? Anders zou men kunnen denken dat je bedoelt dat jullie tot héél wat in staat zijn zonder hinder van je vrouwen.
    Het gaat om een kleinigheidje, ik weet het, maar men kan maar beter duidelijk zijn.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 21.22u: Ach welnee: Hij bedoelt het precies zoals-ie het brengt!
    Om op een ‘stoere’ manier te jènnen, nergens anders om.
    En dan is-ie ook nog verongelijkt als je laat weten, daar je buik van vol te hebben en begint-ie nóg geniepiger te pèsten; het is gewoon zíekelijk.
    Anderen groeien daar op een bepaalde leeftijd overheen, maar hij niet.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 18 september 2017 om 22:00

    Als Harry op een stoere manier wil jennen, moet hij zijn zin niet fout formuleren. Ik heb Harry dus juist geholpen om stoer te kunnen jennen.

    Harry bedoelde namelijk te zeggen dat mannen tot héél wat in staat zijn, zelfs MET hinder van hun vrouwen en dat kwam in zijn formulering niet uit de verf.

    Like

   • Harry zegt:

    Goh , je maakt het wel héél lastig zo laat op de avond , Tistochwat !
    Een overdosis aan wijn maakt de mens iets minder scherp .
    Maar na drie keer teruglezen , geloof ik niet , dat het niét klopt .
    Als je “hulp” weglaat staat er : “zelfs zonder hinder van onze vrouwen” , en dan klopt dat toch wel weer ?
    Maar ik zal het morgen even opnieuw controleren als ik écht nuchter ben .
    Zelf heb ik geen vrouw ( meer ) , dus heb ik ook geen problemen .
    Wél een heel lieve vriendin , zonder problemen of frustraties .
    Die heeft alles tenminste goed op de rit .
    En met een stel kostelijke tieten .
    De hond is er niet af te sláán ! Die ligt er liefst de hele avond met z’n kop op .
    Als ik er eens bij wil , moet ik hem wegjagen .

    En wat die slakken met zout er op betreft , in mijn geval zijn dat escargots .
    Dat klinkt toch een stuk beter , niet ?

    Nou vind ik het leuk om “Wachteres” een beetje te plagen , ( en dat is wederzijds , ben ik bang ) , vandaar voorgaande reactie .

    Dat daar dan ook gefrustreerde kattenvrouwtjes uit Noord-Holland door op tilt springen , had ik ook niet ingeschat .
    Ze had nog wel zó beloofd niet meer te reageren .
    Rancune en venijn zijn soms nauw verweven .
    Relativeringsvermogen ontbreekt totaal .
    Zelfs enige coulance is niet te ontdekken .
    Dat ik haar geprobeerd heb uit de financiële zorgen te redden met ettelijke honderden euro’s , had dus ook maar een beperkte houdbaarheid .
    Dankbaarheid is des duivels oorkussen .
    Maar dat krijg je als je wars bent van discipline en opvoeding .
    Dan brengen je kinderen je soms aan de bedelstraf door allerhande stomme acties , maar dat is dan toch je eigen schuld ?
    Discipline is niet voor niks uitgevonden , toch ?
    Maar als je op dat punt dan meteen volledig door het lint gaat omdat je wars bent van opvoeding , dan houdt het voor mij ook even op . Dan vráág je toch om ellende ?

    Ik was altijd wel streng en consequent , mij dochter is advocate geworden en snapt dat prima !
    “Goed recept” , zegt ze .

    En ik ben inmiddels 68 , dus dat ik over dat pesten heen zou groeien is ook een rare illusie natuurlijk .
    Te laat !
    Het is ook de moeite niet meer , dus hou ik het nog maar even vol .

    Dat sommigen het maar niet kunnen laten om bij IEDERE gelegenheid een voormalige weldoener aan te vallen , dat zegt meer over haar dan over mij , ben ik bang .
    Ik heb in ieder geval geprobeerd een crisis te tackelen .
    Sommigen veroorzaken steeds weer nieuwe ……….
    Ze zijn niet te redden . En zullen voortdurend opnieuw in de ellende verzeilen .
    En ze geven maar niet op !
    Waarom gaan ze niet gewoon vlooien vangen bij hun negen katten , vraag ik me dan af .
    Dan doe je wat nuttigs .

    Liked by 1 persoon

 33. Antivenin zegt:

  Vooral doen! Met een beetje geluk zijn er genoeg Sargentiniërs bij en dringen ze meteen het Vaticaan binnen en richten daar een bloedbad/vernielingen aan. Makkelijk zat om wat wapens en/of explosieven onder je witte jurk of niqaab te verbergen, nietwaar?

  Misschien dat er dan eens actie wordt ondernomen om dat islamitische tuig terug te jagen naar hun islamitische shit-landen.

  Liked by 2 people

 34. Aegolius cs zegt:

  Gustave Flaubert: Beroemd citaat: ‘Ik eis in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, dat Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dàt is de manier om het Fanatisme te ontmoedigen’ (1878)

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Gustave_Flaubert

  Like

 35. Aegolius cs zegt:

  Het frappeert hoe ongelovig geachte, (on)gelovige elkaar hartstochtelijk bestrijden, zo nodig met internetlinks onderbouwd waarvan de bronnen minstens enig achterdocht mag opleveren.

  Like

 36. Zijlstra zegt:

  Er is pas wereldvrede als er geen enkele religie meer bestaat!

  Like

 37. Johanna zegt:

  Religies zullen er blijven maar er wordt door het r.k.systeem/satan hard gewerkt om van álle religies één wereldreligie te maken dan zal de paus zich laten zien als dé grote vredestichter en veel hem blindelings volgen want wie verlangt er niet naar vrede? maar het is een wolf in schaapskleren gekomen om te vernietigen. Volg je dat duivelse systeem dan draag je het merkteken van het beest=666.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s