VIDEO: De opkomst van de radicale islam en zijn rol in de Bijbelse profetie

 

Duidelijker kun je het niet zeggen. Christenen in Nederland hoor je hier niet over.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ziggo”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, Islam. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO: De opkomst van de radicale islam en zijn rol in de Bijbelse profetie

 1. IkBenHet zegt:

  TOTAAL OFF-TOPIC… Maar wáár halen ze het gore lef vandaan!!???
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29280509/___Fooi_voor_Sint-Maarten___.html

  Like

  • biebie zegt:

   Een gegeven paard in de bek kijken noemt men dat.
   Die spreekwoorden zijn er niet voor niets ontstaan.
   Niks meer geven aan “goede” doelen dan wordt je ook niet aangesproken !

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Ikbenhet, inderdaad dat is werkelijk beneden alle peil. Net zoals de bewering vandaag dat de Nederlandse militairen niks hebben gedaan om plunderingen tegen te houden.
   Nu ze weten dat de inzamelactie is geweest komt er allemaal kritiek op Nederland.

   Like

   • Mirjam zegt:

    De overheid weet dat het geld niet rechtstreeks aan hen wordt gegeven om te gebruiken voor de ramp, maar dat het Rode Kruis de verdeling zal hanteren en dáár wringt de schoen. Ze hadden het geld liever in hun eigen corrupte zakken zien verdwijnen.

    Like

 2. Leo 1 zegt:

  Er zal toch wel heel wat drugspoen achtergebleven zijn , denk ik ………???????

  Like

 3. J.C. zegt:

  Beste Ziggo & EJBron, hartelijk dank dat dit geplaatst kon worden.
  Hier gaat het om en om niets anders, laat de mensen aub wakker worden voor wat er gaande is op deze vreemde vijandige planeet.

  Like

 4. MK zegt:

  islam is islam, daar is niets aan te veranderen. De koran, het boek voor de islam wil alleen maar één religie, demonisch, zonder liefde, maar haat, slavernij, onderdrukking van allen die niet geloven in allah. De bijbel leert heel iets anders, het tegenovergestelde. natuurlijk zijn er in het verleden dingen gebeurt die niet in overeenstemming zijn met de Bijbelse gedachte. Maar de koran, de islam leert: iedereen die niet de islam aanhangt moet worden omgebracht, moet onderdrukt worden enz.. De bijbel leert heel wat anders, het tegenovergestelde. Ook elke niet christen zal dit moeten (h)erkennen, zo niet verdiep je dan wat meer in en wat de koran predikt en wat de bijbel predikt. Laat alleen beide boeken spreken en kijk niet naar verleden en heden, alleen naar het geschrevene.

  Like

 5. Elly zegt:

  Nou, de mainstream kerken en hun leidslieden hoor je hier niet over, dat klopt. Maar de waarheid zit nooit mainstream. Maar met name Walid Shoebat is toch wel bekend. Walid Shoebat – Bible Prophecy and the Coming Muslim anti-Christ – YouTube

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Elly 18 september 2017 om 19:32

   Like

  • Mirjam zegt:

   Op 35.22 kun je deze man iets horen zeggen, dat het bewijs is dat profetische teksten door Mohammed, of wie het ook mag gedaan hebben, letterlijk uit de Bijbel zijn gestolen en als islamitisch schrift en openbaring geclaimd worden in de koran. Er wordt op dit punt gezegd dat moslims en islam gelovers op het voorhoofd gemarkeerd dienen te worden met het teken van het beest. En dit staat in de koran. Denk er eens over na…

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  Er staat ergens in de Bijbel: Stel uw vertrouwen niet op de aardse mens aan wie geen redding toebehoort. Beetje vreemd dan dat een pastor zo lyrisch is over een aardse leider (Trump).

  https://www.trouw.nl/home/religieus-adviseur-trump-oorlog-tegen-noord-korea-heeft-gods-zegen~ae15c639/

  In de video die heer Bron heeft geplaatst, zegt de pastor dat er voor Amerika geen redding mogelijk is (of woorden van gelijke strekking).
  Wat hij zegt over de islam is natuurlijk prachtig. Geen enkele ‘vrome’ in welke kerk dan ook, hoor je hierover, zoals heer Bron ook al zei.

  Geliked door 2 people

  • Aegolius cs zegt:

   Geloof is macht en elk geloof bedient zich ervan op terroristische of subtiel/bestuurlijke wijze, anders dan bijvoorbeeld Saoedi-Arabië (…) of waar de hedendaagse strijd in Afrika plaatsvindt. Waarschijnlijk zijn we ondanks toegenomen kennis en welvaart nauwelijks ontgroeid aan de dorpsmedicijnman, of hebben we het overgedragen aan het hedendaagse?!

   Like

 7. Rookmelder zegt:

  Het zal de meesten nu toch wel duidelijk zijn: wie islam zaait, zal jihad oogsten !

  Like

 8. Petra DeBoer zegt:

  Toen de bijbel werd geschreven bestond de islam nog niet, dus waar hebben we het over???

  Like

  • Harry zegt:

   De bijbel is niet geschreven , hij is bij elkaar gelogen !

   Like

  • Pricella zegt:

   Volgens mij heb je niet gekeken of geluisterd naar wat hier verteld wordt. Hier wordt namelijk duidelijk uitgelegd wanneer de Islam is ontstaan. In het eerste boek van de bijbel, Genesis, met de zoon van Abraham. Voor mij als christen was dit hele verhaal echt niks nieuws, dus er zijn heus wel christenen in Nederland die dit verkondigen, maar ze zijn wel in de minderheid en worden niet gehoord/geloofd. Veel liever gaan de meeste kerken mee met de Wereld om maar mensen binnen te houden, de ware boodschap van de bijbel is niet erg populair (ook niet in de kerk). Maar de boodschap die hier in dit filmpje het aller belangrijkst is is dat er een weg is die mensen kunnen kiezen naar een geweldig mooie en goede toekomst. Maar dat is je eigen keus, niemand kan dat voor de ander beslissen.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Pricella, ik heb wel geluisterd en het stoorde me dat deze predikant iets beweerd wat niet in de bijbel staat. Ik begrijp zijn intentie wel maar helaas zit hij echt fout qua uitleg.

    De islam heeft niks van doen met Abraham want Allah is een maangod. Heeft niks met de God van het christen- en Jodendom van doen. Daar zijn genoeg archeologische bewijzen voor dat Allah een maangod is. Kijk naar de vlaggen van islamitische landen met hun halve maan, de halve maan op moskeeën, de ramadan wat ook met de maan van doen heeft enz. De islam is dus een afgoden ideologie en Mohammed een valse profeet. Lees de biografie van Mohammed en dan word wel duidelijk hoe hij aan stukken uit de thora kwam om uiteindelijk zijn eigen ideologie op te zetten. Duivelswerk en de duivelsverzen bevestigen dat. De bijbel waarschuwt voor valse profeten en afgodendienaren maar heeft het niet specifiek over de islam. Lees je de waarschuwing in de bijbel voor afgodendienaren dan weet je dat je ze uit je gemeenschap moet bannen.

    De vrijheid van meningsuiting is in de U.S.A. absoluut en mag je alles zeggen. Zou een predikant in Nederland hetzelfde zeggen als deze Amerikaanse predikant dan heeft diegene gelijk een aangifte aan zijn/haar broek hangen wegens haatspeech. Tussen neus en lippen word er inderdaad wel degelijk door predikanten in Nederland over gesproken maar helaas zijn er ook predikanten die hun mond houden omdat ze bijvoorbeeld ook de linkse kerk aanhangen. Hoe dat samen moet gaan is mij een raadsel.

    Like

  • milaK9 zegt:

   Zou je die vraag zelf eens onder woorden kunnen brengen?

   Like

 9. Wolf zegt:

  Dank, @Ziggo en @E.J.Bron.

  Like

 10. milaK9 zegt:

  Petra DeBoer zegt:
  19 september 2017 om 15:09

  Bij Abraham splitsen de wegen.
  Je hebt Ismaël met zijn beloften en Isaak met zijn beloften.
  De lijn van Isaak ken je waarschijnlijk wel.
  Zijn zoon werd Jakob, die met zijn 12 zonen de 12 stammen van Israël zijn gaan vormen.
  Ismaël kunnen we linken aan de arabieren waaruit mohammed komt die de islam heeft ‘ontworpen’, ‘bedacht’, of hoe je dat ook maar wilt noemen.

  Uit Ismaël (arabieren–>mohammed) komt dus een ‘volk’ (mohammedanen/islamieten/of wat….) die precies doen hoe geschreven staat.
  De naam ‘islam’ was nog niet duidelijk.
  Wel wat de bedoeling is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s