Het lot van de Syrische jongen Omran bracht indertijd de wereld in beroering. Thans klinkt zijn verhaal anders.

Screenshot_93

                              Deze foto ging de wereld rond.                     Omran nu (met zijn vader).

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

MEDIA: ALLEEN NOG MAAR LEUGENS

Als het gaat om het overbrengen van een politieke boodschap is er geen machtiger middel denkbaar dan een passende foto. Wie herinnert zich niet het noodlot van de Turkse jongen, die op het hoogtepunt van de Merkel-invasie zogenaamd levenloos gevonden werd aan de Turkse kust? Deze afbeelding ging de wereld rond – en ontketende een welhaast psychopathologische hype bij de Duitse welkomst-culturisten. Nadien werd bekend dat deze afbeelding was gemanipuleerd – en zijn vader een van de best verdienende vluchtelingenhelpers was, die er persoonlijk belang bij had zoveel mogelijk “vluchtelingen” naar ‘Alemannia’ te verschepen. Minder bekend zijn de beelden, die zelfs op de Duitse televisie werden vertoond, waarin door Israëliërs – zogenaamd – neergeschoten kinderen in de Gazastrook werden getoond. Ook al een fake. Bij deze kinderen ging het om door de ISIS in Syrië gedode kinderen.

Michael Mannheimer Blog

DE MEESTE DUITSERS HEBBEN ER TOT OP HEDEN GEEN IDEE VAN DAT ZE ONAFGEBROKEN MET ECHTE MEDIAMISDADIGERS TE MAKEN HEBBEN

Dan worden er regelmatig beelden getoond van gebouwen, die – zogenaamd – werden getroffen door Israëlische bommen – met talloze burgerslachtoffers. In Beiroet begingen de Palestijnse filmmakers een kapitale fout. Ze toonden dezelfde “lijken”- maar in een heel andere plaats. Men was vergeten de springlevende lijken-simulanten van nieuwe kleding te voorzien.

De volgende geschiedenis is er andermaal één van deze misdadige media-fake-ensceneringen: Het gaat om het Syrische jochie Omran, wiens lot als zogenaamd slachtoffer van een bombardement door de Syrische luchtmacht indertijd spoedig over de hele wereld ging. Het was een zoveelste mediale enscenering van het politieke establishment om de illegale oorlog van de westerse grootmachten tegen Syrië propagandistisch te ondersteunen (zie hier: Bevelhebber van Speciale Eenheden VS.: Russen hebben gelijk, onze aanwezigheid in Syrië is in strijd met volkerenrecht).

De internationale media FAKE?

Iedereen kent de AFBEELDING van de kleine jongen Omran uit het Syrische Aleppo. De opnames van Omran vorige jaar hadden mensen over de hele wereld geschokt. Op video’s en foto’s van media over en weer viel te zien hoe de jongen op een stoel in de ziekenwagen zit, volledig bedekt onder het stof, de voeten bloot. Hij schreeuwde niet, hij huilde niet, maar de shock van het doorleefde stond op zijn gezicht geschreven.

Thans klinkt zijn verhaal heel anders. Bijna zoals critici in Duitsland/Europa kort na de opname reeds vermoedden en openlijk in twijfel trokken. De kritiek dat er sprake zou zijn van een opgezette fake werd echter door de politiek bestempeld als absurd. Toch is nu blijkbaar een andere versie aan het licht gekomen. FOCUS schrijft daarover:

“Wat Omran´s vader zegt, zou de regering plezier kunnen doen. “Ik hoorde geen vliegtuig, maar het was een projectiel, dat insloeg in het huis, waarin wij woonden,” zegt Daknisch. Daarmee suggereert hij dat zijn thuis in het oosten van Aleppo toen van de kant van de rebellen werd aangevallen. Zo stelt ook de Russische regering het voor, waarvoor wie het onderzoeksplatform “Bellingcat” in een onderzoek geen bewijzen vond.

Vader richt beschuldigingen tegen hulpverleners

Over de nacht van de aanval heeft de vader volgens zijn eigen verklaring een zeer duidelijke mening. “Het enige dat mij interesseerde, was mijn kinderen naar het ziekenhuis te brengen.” De hulpverleners beschuldigt hij ervan de betreffende opnames van Omran te hebben gemaakt. Dit wordt echter bestreden door de fotografen van de scene en door de civiele reddingsdiensten van de Witte Helmen, die voor hun inzet in Syrië met de alternatieve Nobelprijs werden gedecoreerd. (www.focus.de)

Tegenwoordig kan men geen enkele melding die inde systeem-media wordt verbreid meer vertrouwen

Het ging er heel duidelijk om, om in Duitsland zoveel mogelijk empathie, medegevoel en goedkeuring te kweken om Merkels eigenmachtige beslissing om de zgn. 1,5 miljoen vluchtelingen, door de media en de goedmenschen euforisch bejubeld, ongecontroleerd (maar allang beoogd) ons land binnen te halen, te rechtvaardigen.

De gunning van de “alternatieve Nobelprijs ” aan de fotograaf van deze fake-boodschap is een grap. Niet beter dan de vergunning van de a priori Nobelprijs aan Obama – of aan de volkerenmoordenaar Kissinger. Of aan de opper- terrorisme-planner van de Palestijnen, Arafat.

In dit Merkel-tijdperk is niets meer onmogelijk! Een Duivels plan!

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", asielwaanzin, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het lot van de Syrische jongen Omran bracht indertijd de wereld in beroering. Thans klinkt zijn verhaal anders.

 1. Rensk. zegt:

  Er word gemanipuleerd en gelogen dat is zeker. Natuurlijk liegen mensen over de hele wereld en iedereen liegt wel eens. Maar het is de laatste decennnia de norm geworden en het mensen lijken het gewoon te vinden als iets dat erbij hoort bij politici. De een na de ander graait, grijpt en liegt de hele boel bij elkaar. Niet alleen bij de VVD, maar al die gevestigde partijen. En het kan allemaal. En hetzelfde met het verhaal hierboven. Je wordt bedrogen waar je bij staat.

  Geliked door 3 people

 2. A.J. de Koning zegt:

  Ik vertrouw allang niemand van die zogenaamde hulpverleners meer en ze kunnen zielige foto’s plaatsen zoveel als ze willen dat doet me niets zolang blijkt dat die zielige moslim-kinderen op school keel afsnij gebaren maken tegen christenkinderen want dat is ze met de paplepel ingegoten. Er zal nooit iets mee te beginnen zijn, gewoon terugsturen.

  Geliked door 1 persoon

  • Cynicus zegt:

   Chistenen willen uit goedertierendheid andere mensen in nood graag helpen.

   .

   Like

   • SIMON BORGES zegt:

    MAAR JE WORDT DAN ERG BEDONDERD EN VERROT GESCHOLDEN ALS DANK ER UIT MET AL DIE ZOGENAAMDE HULPVERLENERS HET ZIJN ZAKKEN VULLERS.

    Like

   • A.J. de Koning zegt:

    Cynicus, dat is mooi maar als het moslims betreft zouden ze hun verstand eens moeten gebruiken en bedenken dat zoiets bij moslims een richting verkeer is want die moeten niets van christenen hebben en willen ze alleen maar vernietigen en dat zeggen ze ook openlijk maar ja als je dan toch meehelpt jezelf te vernietigen.

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Pallywood in action.

  Like

 4. Cynicus zegt:

  De media vergrooten alllerlei dingen. De media praten veel en pogen allerlei prietpraat te verspreiden zoals het klimaatsprookje

  Er is 90 kilometer atmosfeer om de aarde

  Hoe kan 400 parts per million invloed op het klimaat hebben ?? 400 tegen 1.000.000 ??

  Huh ?!

  DE ZON HEEFT INVLOED OP HET KLIMAAT EN DE ZON HEEFT CYCLI !

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  De media liegen er maar op los. Het is hier bijna net Noord Korea. In de krant zie je meningen van lezers afgedrukt die het roerend eens zijn met al deze MSM leugens. Degenen die de waarheid verkondigen komen niet in de media maar worden verketterd en voor racisten uitgemaakt. In wat voor vreselijke wereld lopen wij toch rond, waar het kwaad de scepter zwaait, en jacht word gemaakt op het goede, tot het helemaal vernietigd is !

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Ik vind dit kindermisbruik. Zowel het laten verzuipen van die jongetjes aan de Turkse kust als ook het voor de camera misbruiken van het jongetje door de Witte Helmen in de ambulance. Ik vraag mij wel eens af wanneer die islamitische kindermisbruik eens een keer ophoudt.

  Like

 7. AEO zegt:

  Hoi Cynicus, de spijker op zijn kop! Dat het klimaat verandert klopt, maar dat heeft inderdaad niets met CO2 te maken. Maar dat CO2 sprookje wordt door de overheden zorgvuldig in stand gehouden omdat men dan weer nieuwe belastingen kan verzinnen.

  Like

 8. Marian zegt:

  Er wordt veel in scene gezet, van dit jongetje was dit ook al bekent. Dit werd zelf door zijn vader verteld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s