Sans-papiers krijgen tot maandag om bezette hotel in Brussel te verlaten

Screenshot_94

Een deurwaarder heeft vanmorgen een ontruimingsbevel overgemaakt aan de sans-papiers die het Hotel Astrid in het centrum van Brussel bezetten. Dat zegt een woordvoerder van La Voix des Sans-Papiers, het collectief van mensen zonder papieren die het hotel sinds 13 september bezetten. De sans-papiers moeten het pand ten laatste op maandag 25 september verlaten.

De woordvoerder van La Voix des Sans-Papiers zegt ontgoocheld te zijn door de beslissing van de rechtbank. De sans-papiers hadden volgens hem gehoopt om tot na het einde van de winter in het gebouw te kunnen blijven. De sans-papiers hopen nu dat de burgemeester van Brussel, Philippe Close, met een oplossing zal komen.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Sans-papiers krijgen tot maandag om bezette hotel in Brussel te verlaten

 1. Rensk. zegt:

  Oplossing is met bussen voor de deur van Merkel afzetten. Die hele hordes daarheen brengen. Dat gaat ze wel voelen.

  Geliked door 1 persoon

 2. A.J. de Koning zegt:

  Ik had ze nooit tot maandag gegeven, meteen verwijderen en dan uitzetten, terug naar het moslimland waar ze vandaan komen.

  Like

  • Astrid zegt:

   Precies mijn eerste reactie. Afschieten zou beter zijn, dan hoeven we hun tbc en de andere enge [mentale] ziektes die ze meegebracht hebben, niet te bevechten en kosten ze ons geen zorgen en geld meer. Heel grof deze gedachten van mij, maar wat anders rest ons nog bij deze extreem opdringerige parasieten?

   Like

 3. Gewoon er uit slaan kunnen ze weer ontgoocheld zijn 😘

  Like

 4. Jan zegt:

  Geen ultimatum stellen, maar onverwachts aanvallen en het geteisem eruit meppen. Wie zich verzet gaat in een zak naar buiten.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Een deurwaarder heeft vanmorgen een ontruimingsbevel overgemaakt aan de sans-papiers die het Hotel Astrid in het centrum van Brussel bezetten.

  Dit alleen is al een aanfluiting.

  Stel je voor een bende infiltrerende illegale gebouw en landbezetters die hun eigen papieren hebben weggegooid worden netjes bejegend door een deurwaarder die hun een papier overhandigd waarop staat dat ze het gebouw moeten verlaten. Er wordt nog net niet gesmeekt.

  Ze lachen zich toch dood. In hun eigen landen doen ze dat anders. Reken daar maar op.

  Voor hun is dit soort gedrag een rede om bij de verovering van Europa nog een extra tandje bij te zetten.

  Meer normaal zou het zijn als je ze eruit knuppelt en wel tot over de grens. De volgende golf parasieten die in de start blokken staat bedenken zich twee maal als dit nieuws in hun Afrikaanse paradijzen van hoogstaande cultuur en humaniteit doordringt.

  Europa kan de Afrikaanse verrijking missen als kiespijn.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Zachte heelmeesters maken nu eenmaal stinkende wonden, en dat blijkt ook hier weer ! Illegalen die spotten met de wetten van een land en die ons hun eigen wetten opleggen. Nou, ik zou het wel weten. Meteen zwaar bewapende politie er op af en allemaal elimineren.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Ik ben solidair met de “sans papiers” Ze moeten zo snel mogelijk “papiers” krijgen. Het is erg lastig als ge naar het toilet moet “sans papiers”

  Like

 8. Jan zegt:

  De grote bekken van de terroristen: Griekenland

  Vrij vertaald: die kutgrieken zijn krenten, bij Mutti Merkel krijgen wij alles wat wij eisen en waar wij recht op hebben.
  (ik merk dat mij Arabisch met de dag er op vooruit gaat)

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Sans-papiers:
  Een persoon die zonder rechtmatige status in een land verblijft. Gewoon illegalen dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s