VIDEO: Eerste speech van Donald Trump in de Algemene Vergadering van de Verenigde Natiess

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

33 reacties op VIDEO: Eerste speech van Donald Trump in de Algemene Vergadering van de Verenigde Natiess

 1. bert zegt:

  Bush III, erg jammer. Het is nu wel duidelijk dat het gewoon nog een neocon is. Had al een vermoeden toen hij zich omringde met goldman sachs personeel. Israel first niet amerika.. wat een toneel.

  Geliked door 1 persoon

  • Vederso zegt:

   Ook dr. Gorka was zeer tevreden over deze speech. Netanyahu idem. Misschien nog een keer beluisteren? Vlad Tepes vond het een “amazing” speech.

   Like

   • bert zegt:

    Iran, noord korea, assad… Geen woord over de andere raddraaiers in die regio (ook israel). Ik hoor alleen maar neocon retoriek. Geen woord over de saudie´s en israel die openlijk jihadi´s ondersteunen in Syrie, geen enkele kritiek op de turken… Het zijn Iran en Rusland die optreden tegen isis en alqaida. Niet het westen en hun ¨bondgenoten¨.
    Noord-korea is een product van amerikaanse interventie. Ze hebben niks te zoeken in die regio. Dat ze kernwapens willen hebben lijkt me niet meer dan logisch. Ze delen nota bene een grens met rusland en china. De amerikanen hebben lang geleden hun moral highground opgegeven. Zij zijn de hoofdreden dat de halve wereld in de fik staat.

    Like

   • Anton Haksteeg zegt:

    Bert je haat President Trump dat is al lang duidelijk. Hij is ten minste een President die pro-Amerika is dat hebben we in 8 jaar niet gezien. Zijn houding in de UN en speech waren ten minste duidelijk en hij steunt inderdaad (en terecht) de Turken niet (Hij verkoopt ze geen wapens die hebben ze nu bij de russen gekocht). Je ziet dat de meeste commentaren hier duidelijk President Trump’s houding ondersteunen. Neem daar een les aan. Ik heb veel Amerikaanse vrienden en de meeste zijn Pro Trump zij geven toe eindelijk weer een President te hebben die duidelijk Amerikanen steunt en de import van moslims probeert aan banden te leggen en gelijk heeft hij.

    Like

 2. Sabeltant zegt:

  Recht voor z’n raap. Voor iedereen begrijpbaar. Al zullen er genoeg zijn die het niet willen begrijpen.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Een verademing Donald Trump te horen spreken. Geen holle frasen zoals zijn voorganger en het belangrijkste hij noemt alle beestjes bij hun naam.

  Like

 4. Vederso zegt:

  Reactie van John Bolton

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Trump dreigt Noord Korea wel met een totale vernietiging, maar volgens mij zal Kim Jonge Oen de eerste zijn die een kernraket gaat afschieten. En wat daarna allemaal volgt laat zich raden….

  Like

 6. Marc zegt:

  Adembenemend. Wat een speech!

  Obama, your call has been answered now. Decisive!

  Like

 7. IkBenHet zegt:

  Koenders heeft inmiddels gezegd: “dat dat niet de oplossing is”.
  Man oh man… Waarin een land en haar (S)Linkse wan-bestuurders groot kan zijn:
  S-T-U-P-I-D-T-E-I-T !!!

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Die arabier, zie 22.15 denk bij zijn eigen, Trump bekijkt het maar, wij maan aanbidders gaan gewoon door op de ingeslagen weg de islam zal de wereld veroveren.

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Laat iemand nu maar zeggen dat dit geen geweldige speech was. Kom er maar in Trouw, Volkskrant, Journaal, Een Vandaag, Nieuwsuur.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. Anton Haksteeg zegt:

  Een zeer goede speech en weloverwogen.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Trump U.N. speech was vintage Trump: Nigel Farage

  Like

  • Wachteres zegt:

   https://www.vox.com/policy-and-politics/2017/9/19/16333290/trump-full-speech-transcript-un-general-assembly

   Read: Trump’s full speech to the UN General Assembly

   President Donald Trump addressed the United Nations General Assembly for the first time on Tuesday. In his speech, he focused on the threat posed by North Korea, and on Iran’s government and the Iran nuclear deal.

   Trump referred to North Korean leader Kim Jung Un as “rocket man,” and described him as being on “a suicide mission for himself and for his regime.” He also threatened to “totally destroy” North Korea if the US finds itself “forced to defend itself or its allies.”

   On Iran, Trump demanded that “Iran’s government must stop supporting terrorists, begin serving its own people, and respect the sovereign rights of its neighbors.” He also criticized the Iran nuclear deal, calling it, characteristically, “one of the worst and most one-sided transactions” and “an embarrassment.”

   Like

  • Wachteres zegt:

   Nigel Farage kreeg ik van Vederso

   Like

 12. louis-portugal zegt:

  Een goed verhaal en erg duidekijk.
  Zijn vrkiezingstoespraken in een net jasje.
  Het enige waar ik wat moeite mee heb is de rethoriek over het gebruik van chemische wapen door Assad waarvan ik overtuiugd ben dat het een false flag was.
  De overmacht over isis in Syrië komt door hulp van de russen waarover geen woord gezegd is.

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  SUBLIEM! Precies de goede woorden, de goede toon……
  (En op de koop toe nog verrassend goed te volgen ook; ik had de ondertiteling niet eens nodig.)
  Donald, je hebt jezelf overtroffen! Go on!!!

  Like

 14. Wachteres zegt:

  https://www.bnr.nl/nieuws/internationaal/10330281/diplomaten-verbijsterd-door-speech-trump

  ‘Diplomaten verbijsterd door speech Trump’

  Update: vandaag, 10:13

  Syrië, Venezuela, Iran en specifiek Noord-Korea. Ze kregen allemaal een vette veeg uit de pan van de Amerikaanse president Trump tijdens zijn eerste speech voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Maar tegelijkertijd liet de president wel duidelijk blijken vertrouwen te hebben in de VN.

  Like

 15. Ik heb al m’n poen in aandelen wapenindustrie gestopt. Ademloos staat de mens te kijken naar de strijd tussen de Goeien en de Slechten, afhankelijk van welke kant je kijken wil.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  https://www.google.nl/search?source=hp&q=toespraak+Trump+VN&oq=toespraak+Trump+VN&gs_l=psy-ab.12…1411.18058.0.21889.18.18.0.0.0.0.155.2017.5j13.18.0….0…1.1.64.psy-ab..0.17.1863…0j0i131k1j0i22i30k1.0.ch3gVvVUPX4

  Het gruwelijke lot van vrouwen in Noord-Koreaanse strafkampen: verkracht en gestenigd door familieleden

  Noord-Koreanen die naar het zuiden vluchten hebben getuigd over de gruweldaden die plaatsvinden in Noord-Koreaanse strafkampen: zo worden vrouwen en masse verkracht en zonder pardon geëxecuteerd. Maar gevangenen worden ook geregeld gestenigd, waarbij familieleden gedwongen worden de stenen te gooien.

  Like

 17. Eric zegt:

  Noord-Korea, Iran… Allemaal goed en wel. Maar wanneer gaat hij het eens over de echte terroristen hebben, nl. Saoedi-Arabië. Ik heb nog nooit over een door Iran geïnspireerde aanslag in Europa gehoord. De terroristen zijn allen en altijd soenni’s, die door Saoedi-Arabië worden gesteund en uitgezonden. Ik zeg niet dat Trump een leugenaar is, maar hij heeft wel een erg grote vlek op zijn oog, dat daardoor voor onze ergste vijand stekeblind blijft. Eén atoombom op Mekka en het is uit met de islam. Dàt zou Trump moeten beseffen, en dat beseft hij NIET.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s