IMMIGRATIE: De peilingen zeggen dat er zich een revolutie aan het ontwikkelen is

Screenshot_100

(Door: Pascal Célérier – Vertaling: “delamontagne”)

De Fransen zijn er duidelijk over en erg kritisch over de kosten en de misdaden door de immigratie.

IDEOLOGISCH  GEZWETS…….

De domheid van veel “goedmenschelijke” Europeanen en Fransen, die de invasie van deze barbaren aanduiden als de aankomst van “migranten”, werkt vaak averechts. De Fransen in het algemeen zijn helder en kritisch over de schade en de kosten van de immigratie.

Enquête na enquête zegt een meerderheid van de Fransen dit en herhaalt het. Afgelopen juni vond er een internationaal onderzoek plaats, dat aantoonde dat er een behoorlijk verschil is over immigratie tussen het volk en de elite. In juli was er een Ifop-peiling voor Atlantico. En nu is er sinds 2011 een jaarlijks onderzoek in 25 landen door Ipsos.

EERSTE LES: Waar en wanneer de immigratie stijgt; de Europeanen zien het onmiddellijk. In Italië ziet 74% dit, in Duitsland 65%, maar in Frankrijk… slechts 58%. En 53% van de Fransen vindt dat er teveel immigranten in Frankrijk zijn. D.w.z.: de eerste leugen van de elite wat de cijfers van immigratie betreft, gaat er bij de bevolking niet in.

TWEEDE LES: Wat het “kwalitatieve” aspect van de immigratie betreft, geloven de meeste Europeanen helemaal niet meer in de geweldige voordelen en kansen die immigratie voor hun land zouden kunnen zijn. In Europa is het maar 21% die de immigratie in “roze kleuren schetst”. In Frankrijk 14%. Maar als je dit zegt tegen de elite, worden sommige linkse mensen boos. Om nog maar te zwijgen van de moedwillig “blinden” voor deze realiteit. Dan zijn we bij het clubje van politiekcorrecten aangekomen die ons zijn ideologie en beleid oplegt. Dit is een echt democratisch probleem. En niet alleen in Frankrijk, want ook in Duitsland beschouwt maar 18% van de bevolking de immigratie als voordelig.

DERDE LES: De Fransen geloven ook niet in de “engeltjes”-ideologie dat die arme vluchtelingen vermoord zouden worden als ze niet zouden vluchten! 53% twijfelt er zelfs aan of het wel vluchtelingen zijn en 64% denkt dat zich terroristen onder de vluchtelingen bevinden. Wordt Frankrijk weer het land van Descartes, het land van gezond verstand en twijfel kunnen hebben ?

Er komt een dag dat de meerderheid van de Fransen, die niet welwillend tegenover de massale en destructieve immigratie staan die haar wordt opgelegd, zich anders zal uiten dan in de stembus. Zij is ermee begonnen; Marine Le Pen. En ondanks de concurrentie van een Fillon, die zichzelf op hetzelfde pad heeft begeven,  hebben meer dan 10 miljoen Fransen op haar gestemd. Maar als de immigratie-ideologie zich geleidelijk verder ontwikkelt op zo’n manier dat de Fransen de omvang en grootte van de leugens beginnen te ontdekken, zal het een dubbele dimensie krijgen: de vraag naar een duidelijk en stevig beleid om eindelijk een einde te maken aan de Grote Vervanging.

Maar ook het ontslag van de elites die dit veertig jaar lang mogelijk maakten. Het “degagisme”, dat de heer Macron in zijn voordeel heeft uitgebuit, is een eerste uiting hiervan. Maar dit onderzoek werd twee maanden na zijn verkiezing gehouden en toen was zijn populariteit al tanende. Dit betekent voor de Fransen dat het niet voldoende is om afstand te nemen van de oude politiek als dit niet gepaard gaat met een radicale wijziging in het immigratiebeleid. In de nabije toekomst zullen ze beide willen. En historisch gezien zullen deze twee “populistische” eisen, die al zolang zijn  tegengewerkt, overgaan in een gebeuren dat men te allen tijde “Revolutie” heeft genoemd. Het is nu afwachten hoe het land van Descartes om zal gaan met deze Revolutie…

Bronnen:
http://lesobservateurs.ch

www.bvoltaire.fr

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op IMMIGRATIE: De peilingen zeggen dat er zich een revolutie aan het ontwikkelen is

 1. Cynicus zegt:

  Zo zie je maar weer dat de elite en de linkse nieuwsmedia volslagen los staan van het gewone volk dat massa-immigratie en de bijbehorende problemen zat is.

  Like

 2. decloese1945 zegt:

  te wapen

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Voor veel Europeanen komt ‘HET’ steeds dichterbij! De afzonderlijke regeringen zijn schijtbang voor een grote crisis waarbij het Gratis Geld opraakt. Dan breekt De Pleuris pas écht uit!

  Like

 4. Thom zegt:

  De merendeel van de Fransen zijn net als de Duitsers, Belgen en Nederlanders doodgewoon ordinaire mietjes. Rechts lullen en links stemmen.

  Liked by 1 persoon

 5. Drs.P. zegt:

  Wat nu BullShit-verkiezingen en stembus? Verkiezingen doen er helemaal niet toe!!!!
  Grote delen van de De LePen stembiljetten waren van te voren al gescheurd, dus een gigantische verkiezingsfraude. Daarnaast gaat het ook nog eens alleen maar om wie de stemmen telt, dus zullen we het demonische verkiezingsprocess moeten aanpassen, of in echt ieder stemlokaal 4 toezichthouders neer zetten die ieder stembiljet checken!!!!!!!!!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ja ja, maar voor de zoveelste keer: Hoe kon die Macron dan in Godsnaam nú nog weer gekózen worden?
  Stembusfraude? Of moet er nog bij té veel Franse kiezers mentaal een knop om?
  Dat laatste zal toch zéker minstens meespelen, want daar heeft heel west-Europa mee te maken. (Wij tenslotte óók.)

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Nou ja het zal tijd worden. Je bent toch echt stekeblind als je nu nog denkt dat 100 procent een toevoeging zal zijn voor de samenleving. Hooguit 5 a tien procent en dat was het wel zo’n beetje.

  Like

  • Heniusz zegt:

   Het zou al heel wat zijn als die 5 tot 10% gehaald wordt, heb daar op de een of andere manier toch niet zo heel veel vertrouwen in. Geloof allang niet meer in de sprookjes van onze Nationale Propagenda Omroep.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Dat zou mooi zijn…………………………

  Like

 9. Henk der Niederlànder zegt:

  Na verloop van tijd zou er weer een bestorming kunnen komen.
  Tja een Bastille hebben ze niet meer, maar de Fransen hebben zich door de eeuwen inventief getoond.
  Mischien komt er een nieuw 1848.

  Like

  • Heniusz zegt:

   Maar nog wel de Guillotine, weliswaar in het museum, maar het is een dermate simpel werktuig, dat moet wel snel te reactiveren zijn. Some heads will roll!

   Like

   • Bas zegt:

    De echte ware Fransen laten zich niet onder de plak zetten door een stelletje idioten van de Europese Unie. Dit blijkt. Wie weet breekt de Franse revolutie opnieuw uit. Te hopen is dat deze zich uitbreidt over heel Europa. Een Guillotine is een stok achter de deur voor diegenen die zich niet vrijwillig overgeven. Politieke bonzen en consorten, leidinggevenden kunnen direct door naar de kelder bunker in Brussel in afwachting van hun proces op het EU tribunaal. http://eutribunal.com/nederlands

    Like

  • BigLJohn zegt:

   Henk der Niederlander 20 september 2017 om 19:22 Er is toch een prachtig alternatief. Als ze wat verder doorlopen, er zijn toch geen grenzen, kunnen ze het E.U. gebouw in Brussel gaan bestormen. Franse partizanen, uitgerust met bazooka’s, Kalashnikovs en granaten. Succes gegarandeerd !

   Like

 10. Perfide Albion zegt:

  Ik heb zo’n lange lijst voor de galg. Als ik die lijst hier ga uittikken zit ik tegen kerst nog te rammen op het toetsenbord. Ik schat dat ik met 5 kilometer touw en 100.000 kogels een heel eind kom…

  Like

 11. Thomasson zegt:

  De Europese elite waant dat zij op de top van de Olympus zit en de wijsheid in de pacht heeft. Zij steunt zich op wetenschappelijke onderzoeken en rapporten die in haar straat passen. De elite is niet vies van om rapporten en onderzoeken als afval te beschouwen als het beeld niet past in haar realiteit. Deze elite lijdt precies aan dezelfde ziekte die ook Steve Jobbs kenmerkte ‘Reality Distortion Field’; d.w.z. een vertekende realiteitsbeeld. De Belgische onderzoekjournalist Raf Sauviller geeft treffende voorbeelden in zijn boek ‘Borgerrokko Maffia’. De sociologen Bovenkerk, Werdmölder en Koopman worden door de elite verguisd. Hans Werdmölder gaf les op een Hoge School en werd op zijn woorden gepakt door een allochtone collega die hem racist noemde en het ‘Evenbeeld van Geert Wilders’. Een Turkse socioloog Orhan Agirdag, noemde de Nederlandse socioloog Ruud Koopman ‘De Wilders van de Sociologie’ omdat hij een sociologische studie had gemaakt waarin blijkt dat de meerderheid van de moslims in Europa niets tegen het radicale islam hebben en zelfs aanhangen. De rector van de universiteit van Leuven had geen bezwaar tegen de aantijgingen van de Turkse socioloog en de rector van de Nederlandse Hoge School zette Werdmölder op non actief.
  Echter de vunzige politieke, intellectuele en media elite leeft in haar eigen gecreëerde wereld waar moslims en mensen uit de Derde Wereld voorrang moeten hebben op hun eigen paria volk. De elite wil niet inzien dat haar leugens zijn uitgewerkt. De Franse ‘Sans Cullotes’ en de Nederlandse ‘PVV Tokkies’ beginnen de leden van de elite te zien als de moderne NSB’ers, en de ‘Collaborateurs van Vichey’ die samen met de islam tegen hen eigen volk opkomen. Als deze trend zich zal voortzetten dan staat Lilly Marlenen in No Time ‘Onder de Lantaren bij de Hoge Poort’ te wachten op het uitbreken van een burgeroorlog. Die kan plotseling uitbarsten net als in die dag van 14 July 1789 waarin uit het niets de bestorming van de bastille begon.

  Like

  • Rensk. zegt:

   Ik vrees dat dat bestormen niet zal gebeuren. Hoogstens komt het geweld van links en dat is niet in het voordeel van ons vaderland. Overigens laffe lui die linken. In het zwart en gemaskerd. Bah wat een stiekemerds.Als je dan toch strijden wil doe het dan met open vizier. Links is stiekem en moslim ook. Ik heb het al meerdere keren in mijn leven mee mogen maken. Die stiekemigheid. De gluiperigheid. Ik haat zulk gedrag.

   Like

 12. jantjeuitnl zegt:

  Die Fransen hebben wel een slechte timing. De verkiezingen zijn net achter de rug daar.

  Like

 13. Cynicus zegt:

  Het gevaarlijkste plan wat de elite voor ons in petto heeft is de klimaatsprookjesdictatuur..

  Veel gevaarlijker dan een moslimdictatuur die pas over een jaar of 50 gestalte kan gaan krijgen

  De klimaatsprookjesdictatuur kan sneller komen omdat er heel veel mensen gehersenspoeld zijn dat CO2 fout is terwijl het goed is want meer CO2 doet planten sneller groeien.

  Like

 14. GdJ zegt:

  In de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk 2017 waren er 11 kandidaten. Als je ze beoordeelt op hoe ze denken over de EU, Islam/massa immigratie, houding t.o.v. Rusland/Putin dan was er een duidelijke meerderheid kritisch t.o.v. de EU en Islam en wilden ze een goede relatie met Rusland. Om maar drie groten te noemen: Marine Le Pen 21,30%, Francois Fillon 20.01% (auteur van: Vaincre le totalitarisme islamique) en Jean-Luc Melenchon 19,58% (uiterst links maar toch een aantal goede punten). Ook onder de “kleintjes” zoals Nicolas Dupont-Aignan 4,70% (Ik hou van Europa, ik stem nee (nee tegen de Europese grondwet)) is voor een soeverein Frankrijk (auteur Ne laissons pas mourir la France) en staat dus aan de goede kant.

  De tweede ronde is een ander verhaal. De leugenpers voerde een hetze tegen het Front National en is de grootste vijand van het volk (uitspraak van Trump). Zonder vrije pers kan Le Pen niet winnen. Dit geldt ook voor Duitsland. Mijn voorspelling is: Geef Duitsland drie maanden vrije pers en Merkel haalt nog geen 5% van de stemmen, want de CDU/CSU kiezers zijn fatsoenlijke kiezers. Er is zowel haat gekweekt tegen Marine dat er stembusfraude is gepleegd, deze mensen dachten Frankrijk een dienst te bewijzen. Als Le Pen echter een reële kans had gemaakt te winnen dan was ze waarschijnlijk vermoord, vergelijk dit met Pim Fortuyn die op doorbreken stond. De satan en zijn knechtjes: paus Franciscus I, Jezuïeten, Illuminati/Vrijmetselaars, George Soros, Jean-Claude Juncker, Frans Timmermans, Federica Mogherini, Angela Merkel, etc. etc. zullen er alles aan doen het prachtige Europa te vernietigen. Gelukkig is God groter.

  Liked by 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   ‘Gelukkig is God groter’ …

   Wij hebben verstand gekregen om dat te gebruiken. Zelfs de kerken stimuleren de islam, terwij zij kunnen weten dat de christenen in het Midden-Oosten worden vervolgd en gedood.

   Die mensen zijn daar geboren, maar wij laten het gevaar binnen.

   Hoezo ‘God is groter?’, als de christenen zo stom zijn? Wat wil je daar dan mee zeggen?

   Ik zou denken: “Eigen schuld, dikke bult” als ik God was.

   Like

 15. Wachteres zegt:

  Mijn grote vraag is – als al die onderzoeken kloppen – waarom het volk dan op de ‘elite’ blijft stemmen.

  Gelooft het stilletjes toch in de sprookjes die haar worden voorgehouden of – wat me helemaal niet zou verbazen – worden we met de verkiezingen ook al bedonderd door diezelfde ‘elite’.

  Wie het weet, mag het zeggen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wachteres, ik doe een poging.
   Het volk zal nu niet op rechts stemmen omdat men te bang is voor de gevolgen.
   Liever stemmen op “gevestigde partijen” omdat men dan zeker weet dat er onder het bewind van die gevestigde partijen geen chaos, onlusten, oproer, revolutie, kortom het wegvallen van de beschermde zekerheid, zal plaats vinden.
   Het volk weet dat de gevestigde partijen, waar ze al decennialang op stemden, hun uiteindelijk niet kunnen beschermen tegen de chaos die zeker zal komen, “maar nu nog niet…” is de gedachte.
   Pas als men niets meer te verliezen heeft zal het volk voor rechts kiezen.

   Niet via de stembus.
   Maar via chaos, onlusten, oproer en revolutie…

   Like

 16. Thomasson zegt:

  @Cynicus de elite gebruikt ieder argument en ieder nieuw idee om aan haar kar te spannen. Zo ook het ‘klimaatsprookje’. Als het argument in werkelijkheid niet massief genoeg is, dan worden er veel argumenten eromheen gedraaid die ondersteund worden met studies, wetenschappelijke onderzoeken en rapporten. Er zijn wel degelijk problemen met de klimaatveranderingen. Maar in hoeverre? Zijn de maatregelen die de elite voorstelt wel de noodzakelijke maatregelen? Of wordt er gekozen voor maatregelen die de bedenkers bergen poen opleveren. Kijk maar naar de stinker Al Gore. Hij opent iedere dag met een dankgebed van: GzD voor het geschenk genaamd Klimaatverandering! Dank zij deze hype, kan ik stinkend rijk worden en met privé vliegtuigen naar mijn lezingen vliegen..om nog meer poen uit de zakken te rollen. De hoeveelheid CO2 en andere onplezierige gassen die door mijn vliegtuig worden uitgestoten? Die kunnen wat mijn part naar de bliksem lopen!.
  Amerikanen gebruiken in de regel iedere sores om geld eraan te verdienen ..Zeker als het gaat nu over hun Anti Islamisatie activisten. Kijk maar naar alle bloggers en vloggers met mooie foto-shop beelden en pathetische gejank achter de microfoon. Deze gasten worden niet door YouTube en andere social media verjaagd. Wel de Europeanen die werkelijk voor hun zaak vechten en doen dat zonder geld eraan te verdienen. Kennelijk zijn voor de Amerikanen mensen die iets Con Amore doen een soort TBS’ers die niet goed bij hun hoofd zijn en moeten worden geweerd. .

  Like

  • Elisah zegt:

   Er is idd vaak ook een gedeelte bedrog bij die klimaattoestanden.
   Kijk maar naar het schandaal dat nu naar buiten is gekomen over de gloeilampen die in de ban gingen, om iedereen spaarlampen op te dringen. Al is de leugen nog zo snel…

   Like

 17. Rensk. zegt:

  Cynicus@ schrijft: veel gevaarlijker dan een moslimdictatuur, die pas over een jaar of 50 gestalte kan gaan krijgen, Heb jij kinderen?

  Like

 18. Piet Karbiet zegt:

  Het is voor mij dan ook een raadsel waarom die Fransen op Macron hebben gestemd. Twee jaar geleden mocht ik overigens op een strand in Frankrijk geen biertje drinken. Was verboden sinds er overlast was van “jongeren”. Nogal ridicuul. Het verbod gold op alle Franse stranden, volgens de toezichthouder. Een stel naast ons had hun wijn dan ook in een colafles gegoten. Rare jongens…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s