Rohingya’s

Screenshot_102

(Door: Toon Kasdorp)

De Rohingya rebellen zijn van oorsprong afkomstig uit het islamitische Bangladesh en verblijven nu illegaal in Myanmar (Birma). Sinds de Rohingya’s uit protest tegen hun rechteloosheid in Birma politieposten hebben aangevallen, maakt dat land het ergste conflict door sinds jaren. Wat we nu in Birma zien gebeuren, is een herhaling van wat er in de vorige eeuw na de dekolonisatie in India is gebeurd. Toen is Pakistan ontstaan en later Bangladesh, omdat de daar levende moslims zich niet konden schikken in een Hindoestaans of boeddhistisch bewind.

Zijn moslims dan nergens welkom? Zo kun je het geloof ik inderdaad wel stellen. Individueel zijn het net zulke mensen als alle anderen, maar groepsgewijs zijn ze eigenlijk niet te hebben. Kasjmir, een Indiase deelstaat die grenst aan Pakistan is islamitisch en ook daar is het altijd bonje.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", Bangladesh, Boeddhisten, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, Myanmar (Birma), nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Rohingya’s

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Beste Wim, omdat anderen heel goed begrijpen dat ze als groep zich nooit aan een andere overheid zullen onderwerpen. Zij eisen een sharia in welke vorm dan ook. Dus stuur ze allen naar die zandwoestijn in Saoedi-Arabië want daar is plek zat en daar is Mevrouw Sharia al de baas.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  In Nederland is het relatief rustig ???? Of zit hier de deksel steviger op de doofpot ????
  Want de gore linkse media is hier door en door verrot !!

  Like

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ik ben dat gelamenteer over die “zielige” Rohingya’s meer dan zat. De MSM springt er bovenop; binnenkort weer een inzamelingsactie voor de vluchtelingen. Dat volk hoort niet in Birma – punt.

  Like

 4. Mary zegt:

  We constateren dus dat de wereld beter af is zonder Islam, overal waar ze terrein bemachtigen brengen ze dood en verderf en dat de volledige 1400 jaar lang!!!!! dan kunnen we ook stellen dat er een moment komt dat de mensheid zich gaat ontdoen van die Islamieten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Moslims leven in geen enkel land op de wereld vreedzaam samen.
  Want, ik citeer; “Individueel zijn het net zulke mensen als alle anderen, maar groepsgewijs zijn ze eigenlijk niet te hebben”.

  Mijn sympathie gaat uit naar de oorspronkelijke bevolking.

  Like

 6. decloese1945 zegt:

  Rohingya rebellen krijgen nu een koekje van eigen deeg. Ze vroegen er om en nu zieilg doen?
  Geef de moslims hun zin en ze maken je af. Gaat ook in nederland gebeuren want dit stompzinnige christelijke volk denkt met moordenaars te kunnen samen leven. Nou mooi niet. De zieligheidsindustrie laat ons al foto’s zien van mensen die lijden. Nou, ze lijden nog lang niet genoeg.

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Je zou kunnen zeggen: Royingya? Word lekker boeddistisch dan is het probleem opgelost en kun je je samenvoegen met de bevolking Niets van dat alles. De opvoeding van 1400 jaar , die iedere generatie weer doorgegeven word is mede het probleem en zal het probleem blijven. Plus dat ze het verdommen zich te mengen met ieder ander geloof en dat al 1400 jaar. Nu zou ik nederlandse vrouwen zo’n moslim niet toewensen. Het zijn vaak lastige vervelende verwende egocentrische rot kerels , waarvan je alleen maar last van hebt De blijf van mijn lijf tehuizen zitten vol van vrouwen die zo’n kerel hebben gehad. Dat is algemeen bekend. In dat Islamgebeuren ben ik hard en zal ik hard blijven. Opdonderen met je geloof. Hoe meer Islam in het nieuws komt hoe harder ik word. Ik wil ook andere progamama’s Progamma’s met de inhoud als b.v. Koot en en de Bie. Humor en Satire en progamma;s waar je wat van kunt leren. Weg met die Bners en hun stomme gemiauw. En weg met stomme Twan NIeuwhuizen en zijn opgedrongen meningen. Ben er klaar mee. Helemaal klaar. Net een Duitser: Merkel zegt: wir schaffen das en deze man vertaalt het gezegde van Merkel in: Wir wollen das. Hij heeft gelijk. HET IS MERKELS WIL.

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  Uitstekende tekst daar op het spandoek. Kunnen Europese landen zoals in Duitsland nog wat van leren. De islam hoort helemaal niet bij Europa al duizenden jaren niet. Komt net pas kijken in Europa.

  Like

 9. Jan zegt:

  Lokale varkensstal in Banglatrash, Cox Bazar

  Weggegooide kleren in een vluchtelingenkamp van ‘Rohingyas’

  Like

  • Harry zegt:

   Moslims zien ook kans om ALLES in hun omgeving te verzieken , het leefklimaat , de omgeving , de veiligheid , de overheidsfinancien , zelfs de bodem .
   Daarom zou ik ook voor willen stellen om ze niet meer in de westerse wereld te begraven , want ze verpesten op die manier zelfs ons grondwater nog .
   Opdonderen met dat rapalje !

   Like

 10. BertG. zegt:

  Massagraf van Hindoes in Myanmar gevonden: Rohingyas verdacht van moord.
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6874

  Like

 11. Jan zegt:

  Waarom de boeddhisten van Birma geen moslims in hun land willen

  Parasiteren en moorden, niks anders kan dat uitschot

  Like

 12. scherpschutter1943 zegt:

  Rohingyas moeten gedood worden

  Like

 13. Jan zegt:

  Banglatrashi willen ‘Rohingyas’ niet, ‘zijn parasieten’, ‘ons leven is belangrijk’.

  RACISTEN!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s