Stockholm: Immigranten kiezen voor hun kinderen bewust scholen zonder “Zweedse waarden”

Screenshot_113

Kenmerkend plaatje uit Rinkeby. Praktisch alle vrouwen zijn daar zo gekleed.

(Vertaling: E.J. Bron)

Rinkeby is een stadsdeel van Stockholm, waarin de Europese bevolking de afgelopen decennia grotendeels werd omgeruild voor een Arabisch-Afrikaanse. Deze toestand valt iedere bezoeker onmiddellijk op. De schrijver van dit artikel heeft in de zomer van 2017 zelf een bezoek gebracht aan Rinkeby en daar praktisch uitsluitend Afrikanen en Arabieren aangetroffen. De Afrikanen leken vooral Somaliërs te zijn. Slechts drie personen zouden, gezien hun uiterlijk, Europeanen hebben kunnen zijn.

ongecensureerd.at

Percentage buitenlanders is 91%, 74% van alle inwoners uit Afrika of Azië

De statistiek bevestigt deze indruk: in 2016 woonden er bijna 16.000 mensen in Rinkeby. Van hen werd 61% in het buitenland geboren. Nog eens 30% was weliswaar in Zweden ter wereld gekomen, maar hadden een vader en moeder van buitenlandse komaf. Het aandeel buitenladers bedroeg zodoende 91%. Het merendeel van de bewoners was uit Afrika afkomstig (42%), daarna kwamen de Aziaten met 32%.

De islamitische dominantie is onmiskenbaar in Rinkeby. Praktisch alle vrouwen zijn volledig versluierd. Meestal is het gezicht te zien, je komt echter ook vrouwen in boerka tegen. Mannen dragen vaak een soort nachthemd.

Kinderen moeten niet in aanraking komen met “Zweedse waarden”

Veel bewoners willen ongestoord vasthouden aan hun islamitische cultuur. Ook de kinderen moeten trouw blijven aan de eigen cultuur en zich bijvoorbeeld niet aan de Zweden aanpassen. Daarom wordt het doorgeven van “Zweedse waarden” op scholen van de hand gewezen. Dit kwam aan het licht tijdens een discussie in september 2017 in Stockholm. Het ging om problemen zoals gedwongen huwelijk en “eer-onderdrukking”, een woord, dat blijkbaar in Zweden werd gecreëerd. “Eer-onderdrukking” is in Zweden kennelijk een groot probleem. De regering is van plan om in 2018 programma´s tegen de “eer-onderdrukking” met 100 miljoen Zweedse Kronen (meer dan € 10 miljoen) te subsidiëren.

Aan de discussie nam ook een voormalig directrice van een school in Rinkeby deel. Zij vertelde dat de “eer-onderdrukking” zou toenemen. Het signaal daarvoor zou zijn dat meisjes al een hidjab zouden moeten dragen voordat ze naar school gaan. Verder zei ze:

“Ik had veel ouders die rechtstreeks bij me kwamen en zeiden dat zij deze school niet zouden kiezen, omdat ze niet in de waarden zouden geloven die zij Zweedse waarden noemen.”

Rinkeby is een broeinest van buitenlander-criminaliteit

In Rinkeby bestaan behalve de “eer-onderdrukking” nog veel meer problemen. Steeds opnieuw komt het tot zwaar geweld en onlusten. Enkele van de typisch criminele activiteiten zijn het bekogelen van de politie met stenen en auto´s in brand steken. Een politieagent sprak in februari van “iedere week ernstige aanvallen op politieagenten”. Het zou de criminelen niet bevallen dat de politie hun zaken met wapens en drugs zouden verstoren. Hij zou al veel bewoners van Rinkeby hebben zien sterven aan drugs en geweld.

De laatste grotere onlusten vonden plaats in februari 2017, toen meerdere auto´s in brand en winkels geplunderd werden (zie hier). Politieagenten werden zoals gewoonlijk met stenen bekogeld. Eén politieagente vuurde zijn pistool af, maar trof geen doel.

Australisch televisieteam werd aangevallen – politie weigerde het te beschermen om niet te provoceren

Het was ook in Rinkeby, waar begin maart 2016 een Australisch televisieteam werd aangevallen. (bekijk hier de video).  Het team werd direct voor het eerst aangevallen nadat het uit de auto was gestapt. Daarop werd de politie geroepen. Deze weigerde echter om het camerateam naar het centrum van Rinkeby te begeleiden om de bewoners niet te provoceren. Daar werd het camerateam later lichamelijk aangevallen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Stockholm: Immigranten kiezen voor hun kinderen bewust scholen zonder “Zweedse waarden”

 1. ReaGluurder zegt:

  De ondergang van Swediah kan mij niet snel genoeg gaan. ‘k Hoop dat het Koninklijk paleis snel bestormt gaat worden door hordes Soepjurken! Ze verdienen het!

  Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Pas op uw woorden en vooral uw wensen richting Zweden ‘ReaGluurder’.
   Ik adviseer u eens een kijkje te gaan nemen in de Schilderswijk en op de Vaillantlaan in Den Haag, inderdaad in die stad staat ook een paleis.
   Bovenstaand artikel is bijna naadloos te projecteren op Den Haag.
   U denkt waarschijnlijk dat dit artikel nog steeds ‘de ver van mijn bed show is’ voor uw land maar daar vergist en verslikt u zich gigantisch in.

   Like

   • Sjaak zegt:

    Ga Zaterdags in ballingssteden op de weekmarkt, en het is zwart van de kopvodden !
    Inmiddels ook achter de marktkramen ! het volk word uitgewisselt !

    Like

 2. Cleo zegt:

  ‘Gezellig’ al die rondwandelende gordijnen! Leve de achteruitgang!

  Like

 3. Pietersen zegt:

  De enige waarde die telt is de islam verweven met het dagelijks leven. Van de vroege ochtend tot de late avond met het geloof bezig zijn.
  De Nederlandse moslim is niet anders, en is ook niet om te vormen. We stevenen dus gewoon op de ramp af die bijna iedereen ziet aankomen.

  Like

  • Rensk. zegt:

   Idd Dat zag ik al in Ghana. Het Noorden van Ghana (islamitisch) blijft achter dan de rest van Ghana ( de rest is overigens ook niet je van het, maar toch) Het werkt niet als alleen de vrouwen werken en zodra er geld is de mannen met dat geld een tweede,derde of vierde vrouw kopen. Tja als mannen alleen denken aan….. komt er niet veel van de grond dan nog meer kinderen die te eten moeten hebben. Islam was armoede blijft armoede en word armoede. Ook in Nederland. En het zijn allemaal slachtoffers ook als ze dader zijn.

   Like

 4. Rensk. zegt:

  De ondergang van Zweden wensen? Ik niet. Ik hoop dat de mensen nog in opstand komen. Misschien valse hoop. Want als Zweden helemaal islamitisch wordt kun je erop rekenen dat het zich langzamerhand gaat verplaatsen naar beneden. Met onze democratie gaat dat helemaal lukken. Die zullen ze ook hier gebruiken om hun zin door te drukken. Namelijk een islamitisch land. Hier is het ook al gaande. Denk die in de Tweede Kamer zit en haat zit te zaaien. Het mag allemaal, want democratisch. Arnoud van Doorn in Den Haag. God wat heb ik de pest aan die vent en je ziet het al aan die rot kop van m. Haat Imams, waarvan ze niet weten wat ze er mee aan moeten. Het gaat gewoon door hoor. Verkeerde partij kiezen en we geven ze alle ruimte.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wat een smerig rotvolk toch, die islamieten! Het blijkt er niet toe te doen uit welk land je afkomstig bent, maar of je een fan bent van die achterlijke zogenaamde profeet, en of je gehoorzaamheid toont richting dat vreselijke handboek, genaamd ‘koran’.

  Ik heb echter geen medelijden meer met de Zweden, want ze hebben willens en wetens toegestaan dat dit mogelijk is geworden. Terugdraaien kan niet meer.
  Zweden is -zoals ik al vaker heb gezegd- een verloren Europees land.

  Toch jammer van dit eens zo mooie land!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Het is ook maar net van welke kant je het bekijkt:
  Wij op de site zijn bv. unaniem van mening, dat Zweden al totaal ge-islamiseerd ís en dat ze die woestijnratten al in alles tegemoet komen.
  De woestijnratten daarentegen zitten nog steeds te mekkeren over “scholen met te veel Zweedse waarden” enzovoort, dus díe gaat het nog lang niet ver genoeg!

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Ach … Zweden is ons slechts een paar stapjes voor.

  Like

 8. BM Fidel zegt:

  Dat filmpje van de Australische tv-ploeg gaf me toch een sprankje hoop. Om 6.40 werd die grote neger om gekegeld door een oude baas in een scootmobiel. Held!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Vandaar dat ze nooit en ten nimmer zullen integreren .Ook in Nederigland !!
  Omdat:
  1. afwijkend geloof.
  2. kopen meestal alleen in islamitische winkels.
  3. vrienden en kennissen zijn ook islamitisch.
  4. van jongs af aan afwijkend gedrag.(opvoeding, althans wat er voor door gaat).
  5. respect ontbreekt voor Nederlanders, Politie en iedereen die niet islamitisch is. enz.
  6. het totaal ontbreken van zelfreflectie.
  7. afwijkend gedrag. oa. op straat en in het verkeer.
  8. totale onwil om zich aan te passen.
  9. de verheerlijken van terrorisme en het weigeren zich er tegen uit te spreken.
  10. kinderen (kleuters) die zeggen dat joden dood moeten en hals afsnijdende gebaren
  maken. (zoals de ouders zingen, piepen de jongen)
  11. ondanks al het bovenstaande blijft de overheid ze pamperen.

  Like

 10. pejoar zegt:

  we weten onderhand hoe moslims zijn.
  wat we nu met name weten is hoe dromerige,verwarde westerlingen tegen de islam kijken.
  ze zien alleen maar goede dingen.
  dat is het grootste probleem.
  ze steken hun kop in het zand en houden hun handen tegen hun oren om niks negatiefs te willen zien of horen over die islam.
  die leeghoofden verpesten deze samenleving door hun slaafse,zwakke instelling

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Drie die ietwat gelijkenis vertonen met een bio Zweed , dat is nog redelijk veel !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s