VIDEO Melbourne: Asielzoeker wordt ongeduldig in bank en steekt de boel in de fik

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Australië, Barbarisme, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO Melbourne: Asielzoeker wordt ongeduldig in bank en steekt de boel in de fik

 1. decloese1945 zegt:

  De dader zonder proces, ter plekke zijn keel afsnijden, of zijn ballen en dan kijken hoelang hij het volhoudt. Daarna, buiten de bank, het lijk aan een lichtmast ophangen gedurende een week. Waarom? Afschrikking van ander smerig moslimvolk.

  Like

 2. Marlies zegt:

  De islamitische imbeciel lag 4 maanden in het ziekenhuis. Guess who paid?

  Geliked door 1 persoon

 3. D. G. Neree zegt:

  Off topic: “Catalonië is in een staat van beleg”. Spaanse regering arresteert 12 Catalaanse autoriteiten na het verbieden van het referendum voor onafhankelijkheid op 1 oktober.
  Guardia Civil is weer terug in zijn oude rol als politieke garde (met carte blanche??)
  http://www.zerohedge.com/news/2017-09-20/we-are-state-siege-spanish-police-arrest-top-catalan-officials-referendum-raids

  Like

 4. D. G. Neree zegt:

  “Carta blanca” is de Spaanse term ervoor, wat zoveel wil zeggen als toestemming om te doden.

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  ik hoop dat die etter flink wat brandwonden heeft, de bewaker zijn schoenen stonden zo te zien in brand, wat ik vreemd vind dat de medewerker achter de computer gewoon bleef staan en zijn vrouwelijke collega er ook vandoor ging, wat een idioten zijn er toch op de wereld

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Fijne bijkomstigheid dat ie zichzelf ook in brand steekt. Zal hij misschien begrijpen dat het toch ook weer niet zó gemakkelijk is.

  Jammer dan wel weer dat zijn ziekenhuis onkosten voor de Australische burgers zijn.

  Like

 7. Thom zegt:

  Ze hebben de gek ook nog eens vier en een halve maand intensief in het ziekenhuis behandeld. Als je er zo graag uitstapt laat ze dan in hun waarde en gewoon verbranden. Of had hem teruggestuurd naar Myanmar om daar in het ziekenhuis behandeld te worden. Dan was hij voorgoed genezen.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Thom, was vast zo’n Rohingya lieverdje waar de NOS dagelijks meermaals over bericht dat ze zo zielig zijn. Het zou me niks verbazen als het moslimbroederschap de boel daar in Myanmar opjut. Moslimbroeder Erdogan neemt in elk geval de Rohingya in bescherming en dan weet je feitelijk al genoeg en Denk staat natuurlijk ook op hun achterste poten,

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  ‘Meneer’ de mohammedaan heeft een wel érg kort lontje.
  Dat primitieve volk verwacht zeker dat we voor hen onmiddellijk met de pink op de naad van de broek staan?

  Like

 9. Parasiet gecontroleerd uit laten branden AUB.

  Geliked door 2 people

 10. Drs.P. zegt:

  Gelukkig stond de mosselmeneer zelf ook goed in de fik en zal het verder wel uit zijn hoofd laten om nog van dit soort aanslagen te plegen. Hij had zijn schoenen ook lekker in de benzine gedoopt, dus heeeeeeel errug dom.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Asielzoeker uit Myanmar. Zijn naam is Nur Islam. Kunnen we zeggen dat het een moslim is?
  Helaas zal het niet anders zijn. Jammer voor hem maar hij staat zelf ook in lichterlaaie. Aan zijn rennen te zien was dat niet de bedoeling. Een Boeddhist heeft een andere methode zich in brand te steken. Die gaat rustig in lotushouding op de grond zitten en steekt dan de fik erin en gaat niet rennen als een haas.

  Onder ons gezegd. Die Boeddhisten zijn zo achterlijk niet en ik denk dat ze een hele goede rede hebben voor hun (door de wereld veroordeelde) grote schoonmaak. Zo’n schoonmaak is op den duur onvermijdelijk en noodzakelijk als je grote groepen illegale moslims decennia hun gang laat gaan. Op gegeven moment moet je wel, wil je niet zelf het onderspit delven door de zuigende en sluipende islamisering.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Je kan zo in het filmpje zien dat ie het half over zijn broek giet terwijl hij binnen komt. Hoe stom moet je dan wel zijn ? Wat voor een IQ heeft zo iemand ?

   Like

   • abouneenee zegt:

    Als je uit frustratie jezelf in de fik steekt, is het irrelevant hoe hoog je IQ is. Dan ben je het leven gewoon niet waard. [ongeschikt]

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Dat moslims zo desperaat zouden zijn, lijkt onwaarschijnlijk. De Koran zegt toch dat alleen onwaardige mensen (of moet het specifiek onwaardige moslims zijn ?) dienen te branden in de hel ? Waarom zouden ze anders bv. die Jordaanse piloot in de fik hebben gestoken ?

    Daar geloof ik zelf dus geen bal van, dat ze zelfmoord zouden plegen door zichzelf in de fik te steken. Dat ie daarentegen het gebouw zelf in de fik wou steken om iedereen een lesje te leren en te stom is om voorzichtig te zijn, DAT kan ik mij van een moslim wél voorstellen.

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Die vent is zo vreselijk driftig dat hij niet meer nadenkt bij wat hij aan het doen is, de zelfverbranding is een foutje.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Het houdt geen steek dat het hedendaags herrenvolk dat zichzelf zo superieur vindt, zichzelf in brand zou steken als:

    1) de zwaarste straf in de Koran voor onwaardige mensen is dat ze geroosterd zouden worden voor de eeuwigheid.
    2) moslims zelf zeggen dat (analoog met andere godsdiensten) je de schepping van de heer niet in het gedrang mag brengen of wijzigen en dus ook niet beëindigen, tenzij je je eigen lijf als offensief wapen gaat gebruiken in de jihad.

    Hier in het Westen spreken we altijd van ZELFMOORD-terroristen, maar dat woord heeft een emotionele lading en dekt de realiteit van wat halalle snackbar drammers roepen en denken niet. Het een zelfmoord noemen is voor een jihadist nl. een grote belediging, omwille van reden 2) In hun hoofd gaat het niet om emotioneel geladen zelfmoord, maar om je lichaam als een aanvalswapen in een oorlog gebruiken !

    Ik zeg de facto dat het onwaarschijnlijk is. Dat moslims gemakkelijk licht ontvlambaar (hahaha !) zijn en dan niet nadenken wat ze doen, is één ding, want zo stom zijn ze door de band wel vaak. Dat een moslim die meent voorrang te moeten krijgen in een bankkantoor zodanig gefrustreerd en zo’n trillend kasplantje zou zijn dat ie meteen in een depressieve bui belandt en zijn moreel-superieure-hooghartige leven (t.o.v. niet-moslims) zou willen beëindigen, dat gaat er niet in bij mij.

    De “logische” PC gang van zaken is dan dat het achteraf als iets “psychiatrisch” moet worden beschouwd ! Waar hebben we dat nog gehoord ?? Ik krijg de indruk dat de meesten hier blijkbaar leuk met de ogen open in die PC bullshit zijn getrapt.

    Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Staat er nog ergens vermeld, hoe het met die employee afgelopen is? Ik kan het niet terugvinden!
  Die man was óók een levende fakkel!

  Like

 13. Geweldig genoten afgefikt tot op zn veters heerlijk ……………next!

  Like

 14. abouneenee zegt:

  Soms heb ik ook weleens zin om bij de kassa mijn ongenoegen over het lange wachten duidelijk te maken, Of ik wijs erop dat mensen voordrongen pas als ikzelf aan de beurt ben, dat doe ik om de kassajuffrouw duidelijk te maken dat ze lag te pitten, maar ik ben gelukkig geen eencellig organisme dat zichzelf in de fik steekt uit frustratie, dat is eigenlijk een exclusieve handelswijze van moslims.

  Like

 15. Marian zegt:

  Dat heb je met die rimboe nikkers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s