Zwartboek NOS Journaal

Screenshot_110

(Door: Arnold Karskens)

Hoe betrouwbaar en onafhankelijk is het NOS Journaal? Deze vraag stelt menig nieuwsconsument. TheKarskensTimes, luis in de journalistieke pels, begint daarom met een inhoudsanalyse. Afhankelijk van het resultaat begint TKT namens gedupeerden een rechtszaak. Uw hulp is daarbij onontbeerlijk.

Wij vragen u items aan te leveren waaraan u zich hebt geërgerd, omdat de waarheid grof geweld is aangedaan, of omdat de waarheid dermate is verdraaid, of gemonteerd dat u in een bepaalde denkrichting bent gedrukt, of omdat het échte nieuws is verzwegen, of omdat er onvoldoende weerwoord is gevraagd, of omdat met herhaling nep-nieuws is verspreid, omdat er te weinig sprake is van pluriformiteit, of omdat er sprake is van vooroordelen ten opzichte van een bepaalde persoon, nationaliteit, ras, geloof of politieke overtuiging.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NOS, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zwartboek NOS Journaal

 1. Sabeltant zegt:

  Wat een geweldig initiatief!

  Het moet niet moeilijk zijn om dit met feiten te onderbouwen.
  Dagelijks wordt ons de halve waarheid gegeven of men “vergeet” gewoon saillante details.
  Vergroot misdaden van autochtonen om aan te geven dat het niet alleen de allochtonen zijn…

  Ik zag gisteren een uitzending van WNL met een bericht over onrust in een wijk over mogelijk kindermisbruik.
  Het zou om een gerucht gaan, van een BLANKE jongen van 15 jaar die met een een meisje van 5 onder een bruggetje madeliefjes was gaan plukken.
  Er was behoorlijk onrust in de wijk omdat de politie de zaak in onderzoek had en niets naar buiten bracht.
  Zonder daar iets over goed te praten, maar waar zijn de reportages over de honderden vrouwen die aangerand worden door asielzoekers?
  Is dat geen probleem wat een landelijke aandacht behoeft?
  Elke dag zijn er misstanden, van het verdraaien van feiten door bv een quote uit het verband te trekken van “rechtse”-dus foute- mensen als Trump of Baudet.

  Dat is precies wat er fout is aan ons journaille. ze zijn niet eerlijk, elke dag dezelfde door de globalisten -lees EU elite- opgedragen riedel. Hoe moeilijk de vorming van een kabinet is, een lief leuterberichtje met kinderen die bloemen uitdelen, de arme vluchtelingen, kwaaie pieren Kim, Trump, Putin en Wilders of Baudet, de dagelijkse klimaatwaanzin opvoering met de uitschieter van orkanen ergens in de wereld, en dan het weerbericht met daarin een verwijzing naar het veranderende klimaat….daarna met een gemaakt ernstig gezicht nog eens de hoofdpunten.
  Na 2 minuten zap ik al weg als ik de “onderwerpen” hoor.

  Arnolds mailbox zal exploderen.
  Feiten zullen er genoeg zijn, maar het probleem zal zijn om dit aan de grote klok te krijgen.
  Ook Arnold Karskens wordt stilgezwegen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  O maar dat vind ik heel leuk om te doen. Goed luisteren en opletten. Ga ik nu nog scherper luisteren.

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  De NOS is grotendeels een propaganda zender voor de democraten in Amerika en volgen constant de propaganda en het nep nieuws van de Amerikaanse leugen pers zoals over de “White Helmets” wat zij rebellen noemen, maar al Qaida /al Nusra Jihadisten zijn die met complete onzin komen maar waar wel veel Nederlands belastinggeld naartoe is gegaan. Het citeren van NGO’s als serieus maar politieke organisaties zijn zoals Amnesty International en Human Rights Watch.
  Het framen van blanke mensen als wit. Sinds wanneer zijn mensen wit?
  Het klimaatsprookje waar ze nooit eens met goed onderbouwd wetenschappelijk onderzoek komen wat het tegendeel bewijst.

  Van de NOS word je strontziek en hun hetze t.o.v. Trump is ziekelijk en hun propaganda voor de EU meer dan ergerlijk. Opheffen die zaak want objectief zijn ze al vele jaren niet meer. Ze bedrijven politiek en niks anders,.

  Geliked door 2 people

 4. Petra de Geus zegt:

  Uitstekend idee!

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Het journaal is natuurlijk een bonk leugens en propaganda.
  Wat van de meest ergerlijke items vond ik altijd:
  de misdaad daalt
  alles omtrent de islam
  en heel absurd: als het in de winter een week zacht weer is dan is het klimaat veranderd en scheelt dat het Nederlands gezin 30 euro aan stookkosten, als het een week vriest, gaat men in Friesland vragen of de tocht er tochten er nog komt. Niks over energiekosten en niks over het klimaat.
  Ik moet wel zeggen dat wij barbaren zijn en al jaren geen TV meer kijken.

  Geliked door 2 people

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Kan TKT. alvast beginnen met deze op te slaan en enige weken in de peiling te houden.

  http://politiek.tpo.nl/2017/09/20/geweld-politie-vs-vooral-blanken/

  Like

 7. Duchesne zegt:

  Het beschuldigen van een soldaat in de Oekraine van het plunderen van MH17 door de pers, omdat de man een knuffel bij het wrakhad opgepakt en zelf kinderen had…..Lijkt me een schoolvoorbeeld van laffe journalistiek. Iemand tot beest maken terwijl de mens zelf geen schijn van kans heeft zichzelf te verdedigen, enkel voor geld te verdienen. Die man zou direct een miljoen moeten krijgen van de betrokken journalisten en eerherstel wereldwijd. Met dat nieuws heeft de pers zichzelf verrijkt of een van de meest lafhartige maniere, laat het afgestraft worden. En als het moet, geef ze een nekschot, de zwijnen. Ik meld me als vrijwilliger ….

  Ik denk dat gerechtigheid moet komen van de burger zelf, de rechtbanken zijn politieke instanties geworden.

  Geliked door 2 people

 8. Alex Delarge zegt:

  Je kunt beter items aandragen die wel kloppen.Heb je veel minder werk.

  Like

 9. Astrid zegt:

  De kern van het probleem is, dat we onze volksverraders en handlangers veel te lang hun gang hebben laten gaan. Zoals Juncker zelf nota bene al had verklapt: we voeren stilletjes nieuwe wetten en strategieën in als proefballonnetjes en als er niet op gereageerd wordt, dan drukken we ze gewoon door.
  Wij kunnen dus weten dat we opzettelijk aan alle kanten bedrogen worden door een hele enge club van extreme egotrippers die denken een nieuwe wereldorde te kunnen forceren. Het is dus wachten op het omslagpunt, wanneer het volk de macht weer terug in handen neemt en de kwalijke invloed der wannabee dictators uitschakelt. Het volk moet weer bewust worden van de eigen kracht.

  Overigens kan ik al jaren niet meer naar de NPO kijken, de vele leugens/halve waarheden en manipulaties van beelden zijn tenenkrommend en erg slecht voor mijn maag. Steeds weer dezelfde duurbetaalde koppen op tv, omdat ze elkaarover en weer telkens in hun eigen programma’s uitnodigen en ook veel met elkaar op reis gaan naar plekken, waar janlul nooit zal komen. Betaal ik daar ook nog eens kijkgeld voor? Waarom geen onbekende mensen die wel een reisje verdiend hebben, omdat ze altijd hard werken en nog maar net rond kunnen komen? Hoeveel klappen in het gezicht kan iemand verdragen, eer hij eindelijk eens wakker wordt voor de waarheid waarin hij zich bevindt?

  Voor feiten moet je dus op het internet zijn en daarnaast natuurlijk vooral bewust om je heen kijken naar wat er zoal plaatsvindt in de wereld en in je directe omgeving. De feiten van het staatsjournaal komen namelijk niet overeen met de werkelijkheid.

  De werkelijkheid van een ooit vrijgevochten land dat is afgezakt naar het niveau van een een corrupte boevenbende van profiteurs, opportunisten en manipulators. Zoiets heet een bananenrepubliek.

  Geliked door 3 people

 10. tjonge zegt:

  ik wil dat tkt initiatief niet afbranden maar als mensen het nog niet door hebben dat zowel het nos en alle npo en zelfs de commerciëlen zenders de propaganda kanalen zijn van den haag/brussel, dan hebben ze toch wel 50 jaar onder een steen gezeten.
  .
  den haag is de broodheer van de nos/npo……meer hoef ik toch niet te zeggen ?
  en een gevecht van de hr karskens tegen den haag/brussel vind ik heel nobel maar ontzettend kansloos…./

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Bij mij begint de ergernis al Ik in het begin van een artikel lees dat EXTREEM RECHTS zoals PVV, Marine le Pen , de AFD enz.al meteen benoemt worden zonder enig bewijs.aan te voeren.
  Als je tegen links bent ben je al meteen gebrandmerkt als extreem rechts.
  En de hele multishitmedia, in elk land, neemt het zo over.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Vreselijk goed bedoeld maar compleet kansloos om dit te vragen aan een niet onafhankelijke rechter.
  Of deze dan even een uitspraak wil doen over wat de rechtbank al jaren toepast.
  Namelijk bevooroordeling van een bepaalde groep en deze ontzien.
  Of een uitspraak dat zijn zelfde baas het NOS verzocht heeft om niet alles te vermelden of beter te verpakkingen dan dat in werkelijkheid is, of desnoods te verzwijgen.

  Like

 13. Gert zegt:

  Een goed initiatief. Maar ik kijk al jaren niet meer naar het nos journaal vanwege de redenen die u noemt. De eenzijdigheid van anti Joods anti christelijk maar pro islamfascisme en linkse drammigheid enz. Van weinig objectieviteit. Als ik Karkens ergens zie of lees i het nieuws dan adem ik weer helemaal open. Hij c.s. is een verademing en getuigd van realisme en meer objectiviteit.

  Like

 14. Karen zegt:

  Lijkt me een goed initiatief maar ik kan er niet aan meedoen. Ik kijk al jaren niet meer naar journaal. Ben ik mee gestopt omdat het elke keer mijn avond verpestte, wat een flauwekul dat zogenaamde nieuws.

  Like

 15. Pingback: Zwartboek NOS Journaal (aanmoediging) | E.J. Bron

 16. Pingback: Zwartboek NOS Journaal, 1e vangst | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s