Brussel: niet-EU-land Noorwegen moet meer Afrikanen opnemen!

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

In Brussel liggen de zenuwen vermoedelijk bloot: steeds meer binnendringers, de laatste tijd in enorme hoeveelheden uit Afrika, en niemand (behalve Merkel) wil ze echt hebben. De Visegrad-landen, met voorop Polen en Hongarije, weigeren heel verstandig en hardnekkig moslims en zwarten op te nemen, en ook de andere EU-landen zijn weinig enthousiast om zich op aanwijzing van de EU en Merkel compleet te laten vernietigen door “vluchtelingen” uit Griekenland, Italië en nu ook Spanje “over te nemen”.

PI News (2)

Dat, en de eis van de UNHCR aan de EU om nog veel meer “vluchtelingen” op te nemen, zorgt bij Dimitris Avramapoulos, de eurocommissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, voor problemen. Door middel van een nieuwe brief richtte hij zich tot de EU-regeringen om zo mogelijk veel van de 40.000 negers over te nemen. En de brief heeft nog een geadresseerde: Noorwegen. Noorwegen is, zoals bekend – en om goede redenen – , geen EU-land!

De Noren zouden “zo mogelijk veel” quotavluchtelingen uit Libië en andere landen in de regio moeten opnemen, smeekt Avramapoulos bijna, zoals de Noorse krant “Dagbladet” meldt. Het zou vooral gaan om de opname van personen uit Noord-Afrika en de Hoorn van Afrika (dus Somalië, Eritrea, Soedan).

Eind 2015 had Noorwegen nog duidelijk gemaakt dat het niet meer, maar minder vreemdelingen zou willen opnemen en had het land de asielwetgeving aangescherpt. De wachttijd voor een permanente verblijfsvergunning werd verhoogd van drie naar vijf jaar. Voor een eventuele gezinshereniging moet de immigrant nu een hoger jaarinkomen kunnen bewijzen en minstens vier jaar in het land gestudeerd of gewerkt hebben. De verantwoordelijke minister, Sylvi Listhaug, zei destijds dat Noorwegen “minder aantrekkelijk zou moeten worden voor mensen die niet echt asiel nodig zouden hebben”.  Het ziet er dus eerder naar uit dat Dimitris Avramopoulos tamelijk slechte kaarten bij de Noren in handen heeft met zijn brutale eisen.

Bron:
http://www.pi-news.net/bruessel-nicht-eu-land-norwegen-soll-mehr-afrikaner-nehmen/
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Noorwegen, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

26 reacties op Brussel: niet-EU-land Noorwegen moet meer Afrikanen opnemen!

 1. Statler & Waldorf zegt:

  ‘In Brussel liggen de zenuwen vermoedelijk blank’.
  Bloot moet dat zijn webmaster.
  Freudiaanse verspreking wellicht?

  Like

 2. Motorman zegt:

  Hebben ze de vraag ook al aan China en Japan gesteld?

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Het is verbazingwekkend hoe groot het stuk graniet voor die koppen van Brussel moet zijn. En maar doorgaan.

  Like

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  En toch kun je zeggen wat je wilt, ze zijn wel vasthoudend in Brussel door deze parasieten steevast vluchtelingen te blijven noemen.
  Of het moet zijn dat de gewone burger een verkeerd begrip heeft van het woord parasiet.

  Like

  • henrymulder zegt:

   Ik verbaas me erover dat alle “weldenkende” betrokken landen deze term “vluchtelingen” onverkort overnemen terwijl ze er toch duidelijk van bewust zijn dat het geen vluchtelingen in de juiste zin van het woord zijn. Of denk ik nu verkeerd?

   Like

 5. Mirjam zegt:

  Een generatie van idioten:

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Denk hierbij ook aan het Islam-gezegde: stank voor blank…

  Like

 7. Heniusz zegt:

  Brussel en de €U kunnen wel meer willen, Noorwegen is geen €U land (ware het niet voor dat belachelijk dure bier en de toch wel wat koude winters….) en kan zich dus lekker niets aantrekken van wat de omvolkingsclub wenst (UNHCR + €U). Dat zouden er trouwens meer moeten doen, aan deze klaplopers en parasieten heeft echt helemaal niemand iets. Wil je overigens Afrikanen die werken? Neem dan alleen vrouwen, die werken namelijk wel.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   ‘Noorwegen is geen €U land en kan zich dus lekker niets aantrekken van wat de omvolkingsclub wenst (UNHCR + €U). Dat zouden er trouwens meer moeten doen, aan deze klaplopers en parasieten heeft echt helemaal niemand iets.’

   Dat zou ieder land, ook elk EU land, júist elk EU land, moeten doen. Zich niets aantrekken van al die opgelegde dwang, Heniusz. Ze begrijpen het namelijk niet dat ze voor zichzelf moeten denken en hun eigen land altijd eerst moeten stellen, omdat dit hun taak en verantwoording is ten opzichte van hun burger en niemand anders het doet. Het denken en zelfstandig handelen, los van de EU, hebben regeringsleiders afgeleerd en zich en de hun toevertrouwde landen, die ze behoren te verdedigen en te vertegenwoordigen, afgeleerd. Ze zitten onder de plak bij de EU en de verdwazing viert hoogtij. Alleen de Balkanlanden vertikken het om dit te doen en beschouwen de EU voor wat ze ook vanaf het begin behoorde te zijn en waar ze haar, gelimiteerde, bevoegdheden voor heeft gekregen: een instituut dat de handel binnen de EU landen makkelijker zou moeten reguleren en verder niets.

   De EU heeft echter grootheidswaanzin en had, vanaf het begin, al andere intenties: de totale overheersing van Europa en één natie van alle landen met als regeringsleider de EU te Brussel met verdekt, als, hoe kan het anders, hoofdleider Duitsland. Waarom komt me dat bekend voor en laat me dat denken aan de Tweede Wereld oorlog en Hitler? Juist: ze proberen het gewoon opnieuw en nu met in het vaandel de leus: EUROPA ÉÉN.
   Maar wat ze in werkelijkheid bedoelen is EUROPA ÉÉN LAND, ÉÉN NATIE, MET ÉÉN REGERING, ÉÉN WERELDMACHT.

   Hoe kan echter de omvolking van Europa hiermee te verklaren zijn en wat draagt dit gegeven aan het sneller uitkomen van deze ‘wens’ bij voor de EU? Door het naar hier transporteren van niet Europees volk, verwatert de nationaliteit en het gezicht van Europa. De nationaliteiten moeten uitgewist worden en alles moet neutraal worden en één eenheidsworst, want dan zal één regering en één wereldsmacht veel sneller werkelijkheid kunnen worden. We hebben nu al één munt, één Europese bank die het economisch gezien al voor het zeggen heeft binnen Europa. de binnengrenzen zijn sowieso al verdwenen en de buitengrenzen stellen ook niets meer voor, onze regeringsleiders zijn nu al slaafs gehoorzaam aan de EU, dus ‘the impossible dream isn’t so impossible anymore and on te way to become true: …één natie, één groot land, één groot werelddeel. En als dit alles dan is gebeurt en we zijn onze ‘macht’ kwijt, dan hebben ze hun doel bereikt en zijn we de zombies die ze willen.

   Like

 8. T.Troubadour zegt:

  Alles opgezet door het Duitse Gutmensch Frau Merkel

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Uit welke krankzinnige inrichting is die Dimitris Avramopoulos en de rest van dat EU zooitje ontsnapt ????

  Like

 10. Williaan zegt:

  De EU geef hier duidelijk mee aan dat de problemen hen boven het hoofd zijn gegroeid.
  Waar dat moet eindigen? In een enorme onbeheersbare chaos en de ondergang van Europa.

  Like

 11. Cynicus zegt:

  Die Noren hebben er geen zin in om allerlei mensen uit probleemlanden op te vangen.

  Die Noren hebben gelijk !

  Like

 12. Henry zegt:

  Negers horen in afrika, in het klimaat waar ze voor geschapen zijn. Moslim of niet.

  Like

 13. kruisridder zegt:

  De reactie van die lamlendige Griek geeft wel aan dat de EU steeds meer op een dood paard begint te lijken. Hoe meer landen gaan uittreden, hoe beter……

  Like

 14. Cornell zegt:

  Avramopoulos is totaal van de pot gerukt met zn vrienden Timmermans en Merkel! De EU is een karteldictatuur die landen hun identiteit afneemt, democratie verziekt en Europa met volkeren met andere ideologieën opzadeld die nooit zullen integreren. Op dat vlak bestaat intergratie helemaal niet! Europa gaat kapot! Landen moeten per direct de EU verlaten! Als alle landen NU opstappen wat betekent de commissie dan nog? Zonder landen geen unie, zonder unie geen politieke elite die over landen kan regeren! Het antwoord is simpel! Europa heeft de Unie niet nodig! De EEG was beter!

  Like

  • Kees zegt:

   Gisteren was Timmermans nog op de radio te horen met zijn opgelegde “solidariteit”! Het is de EU die na liet de buitengrenzen te bewaken, dan moet ze dat niet op anderen afwentelen.

   Like

 15. kampersrene zegt:

  Door het Euro parlement heeft een slagzin in de maak om Noorwegen te overtuigen en hun medelijden op te wekken
  “””Zou men armoe lijden om een paar dobbernegers meer””””

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Wat eventueel veel beter kan klinken: de EU-elite in Brussel moeten eigenlijk ZELF meer vluchtelingen gaan opnemen in hun kantoren omdat ze zich nog steeds gedragen als koekoeken of als roodbuikschildpadden daar deze dieren evenmin voor hun kroost zorgen of overlaten aan anderen! De EU zorgt er constant voor dat de lasten van die Afrikanen door de Europeanen worden gedragen en zijzelf willen zelf alleen de lusten ervan.
  Stel dat bijvoorbeeld de desbetreffende “vluchtelingen en asielzoekers” van het kaliber Tom Tiger of Guust Flater zouden zijn dan zou de EU-elite hen allang HEEL snel weer weg hebben! Tom Tiger en Guust Flater zijn namelijk twee kantoormedewerkers uit Spaanse en Belgische strips die constant, bewust of onbedoeld, met hun maffe uitvindingen of hun werkzaamheden een ware nachtmerrie zijn voor hun baan Sir Winston, Harry Humbug, Pruimpit en van Gestel daar ze steeds maar de boel op stelten zetten, gelijk naar Paling en Ko met hun baas, de Super.
  Tijdens WO II waren er echter, vanaf 1941 tot aan 1945, er miljoenen Russen die ook steeds overliepen naar de Duitsers opdat ze van dezen een goede behandeling wilden maar daar vreselijk in werden teleurgesteld. De Noren hebben natuurlijk op hun beurt daar geen trek in onbekende en gevaarlijke buitenstaanders van wie allang bekend is dat ze goed met kwaad belonen en toch steeds ondankbaarder en hebberiger worden. De Noren zijn, naar ik hoop, wijs genoeg om hun grenzen potdicht te houden en vooral voor dat tuig in Brussel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s