Moslims gediscrimineerd: wat vreemd

Screenshot_8

(Door: “Landerdoek”)

O gossie gossie. “Nederlandse moslims ervaren meer discriminatie”, volgens een onderzoek gedaan bij 10.000 moslims, aldus de NOS. Hoe zou dat nu toch komen? Onvoorstelbaar. Zielige moslims doen zo hun best om zich aan te passen en om geaccepteerd te worden, en dan krijgen ze dit op hun bord. Ze dragen de typisch Nederlandse boerka, ze hebben de Nederlandse gewoonte om de hele dag te spugen, ze vertonen genoeg liefde door vrouwen lastig te vallen en homo´s in elkaar te slaan, ze ontvangen nooit een uitkering, ze klagen nooit over discriminatie, en ze kijken netjes naar het NOS-nieuws verzonden uit Casablanca. Je zou bijna kunnen huilen om dit zielige volk.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, discriminatie, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, NOS, political correctness, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Moslims gediscrimineerd: wat vreemd

 1. Hendrik zegt:

  Als het ze niet bevalt dan kunnen ze toch naar de zandbak, daar worden ze verwend, met maagden enzo………….

  Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik had van de NOS begrepen dat het volgende onderzoek zich zou richten op discriminatie en geweld tegen Joden door moslims.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Allemaal zielige parasieten hoor die niets willen, o ja, 1 ding willen ze wel en dat is centjes uit de bijstand, liefst een heel leven lang parasiteren op de hardwerkende autochtoon:
  http://www.stopdebankiers.com/kostenplaatje-wir-schaffen-das/

  Geliked door 2 people

 4. hoeveel moslims verlieten ons land om deze reden?

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Zelf reflectie is hen totaal onbekend !! Maar ja, dat hebben de meeste politici ook niet !!

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Zij die vanuit hun geloof de directe opdracht krijgen alles wat niet islamitisch is te discrimineren voelen zich gediscrimineerd. Wat raar. Moet ik goed overdenken om te berijpen.

  Arnold Karskens weet raad.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Guusverlraeds. Arnold Karskens geeft hier een antwoord op de vraag waarom moeten wij de grenzen hermetisch sluiten voor vluchtelingen en asielzoekers uit islamitische landen en waarom is dat van levensbelang dat wij de ouders van deze kleine kinderen of de hele familie zo snel mogelijk terugsturen naar het land van herkomst. Hun verblijf in Nederland of België betekent constant gevaar voor ons eigen kinderen en onszelf. Men kan ze vergelijken met bommen uit de Tweede Wereldoorlog die men bewust op hun plek laten al weet men dat ze iedere ogenblik kunnen exploderen en talloze mensen doden of verwonden.

   Vreemd dat enkel Wilders en Filip Dewinter zijn er bewust van deze tikkende bommen in onze samenleving. Hebben andere politici geen erg in dat zij hun kiezers onnodig in gevaar laten leven?

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ guusvelraeds 21 september 2017 om 20:20

   Gisteren zag ik een schoolklasje op straat lopen in het dorp waar ik woon.
   En ja hoor, er liep al een kind tussen met een vod op haar kop.
   Ik walg ervan.

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Je kunt nóg beter je tranen sparen voor ons land, dat ze zo vakkundig naar de kloten helpen door toedoen van Links, dat ze vrolijk op ons land loslaat, zoals moedwillige schade-toebrengers een partij termieten op een houten schuur!

  Geliked door 1 persoon

 8. abouneenee zegt:

  Een volk, in dit geval onderscheiden door hun gemeenschappelijke religie ideologie van haat, wordt met open armen ontvangen bij de geringste inspanning wanneer immigranten uit eigen beweging proberen zich aan hun gastland aan te passen. De overheid heeft zich vanaf ’75 vergaloppeerd met hun eeuwige gelijkheidsbeginsel. Niet alle immigranten zijn gelijk, zo bleek. Die van iedere willekeurige generatie islamitische immigranten, en dan in het bijzonder de mannelijke exemplaren. De uitzonderingen bevestigen de regel, maar juist voor die regel was en is links blind.
  Ik kan mij geen andere reden bedenken dan dat ambtenaren werden en worden afgeperst om de islamitische agenda net zo hard als die van de EU bij het volk door de strot te werken.

  Like

 9. Rapunzel zegt:

  Een wij van WC eend onderzoek door een EU clubje…..

  Moeten we zeker medelijden krijgen met dat misselijkmakende rot spul.
  Kijk ik met opzet al nooit NPO, zeker niet als ze op de zieligheidstoer zijn voor wat betreft moslims, heb ik vandaag een bedelbrief voor die rohingya kloothommels in mijn brievenbus. Weten ze me toch nog te bereiken met dat eeuwige islamgedram!
  Staat er zo’n voddenbaal met een mini parasiet op de arm op een soort vuilnisbelt te dammelen.
  “De winter komt eraan” ja en? Hier ook.
  Die lui krauwen iedereen het bloed onder de nagels vandaan en dan huilie-huilie als ze op moeten zouten omdat ze zelf het samenleven onmogelijk maken.
  Of je ff wat geld kan geven. Want zelf kunnen ze al 1400 jaar niks en daar komt de komende 1400 jaar geen einde aan ook.
  Nee. Ga weg, zoek het uit, doe zelf eens wat nuttigs.
  Of ga bedelen bij die stinkend rijke hypocrieten in Saoedi Arabië of Dubai.

  Maar ja. Dan zie ik ze toch al zo voor me, de goedmensen die zelf in een tweedehands trainingspak uit de kringloopwinkel lopen, shoppen bij de voedselbank, een 0 uren contract hebben of helemaal werkeloos zijn die dan toch denken, als ze zo’n nep foto zien: “wat hebben we het hier toch goed” dan gaan ze toch een paar euro overmaken, net zolang totdat zij ook tot hun knieën in de blubber op een vuilnisbelt staan, maar dan echt.
  En reken er maar niet op dat ze dan in Bangladesh voor je gaan flyeren.

  Like

 10. Petra DeBoer zegt:

  Discriminatie betekent “onderscheid maken” en doet elk mens. Mensen die een gevaar zijn ga je uit de weg en is logisch. Moslims moeten niet zeuren want zij discrimineren nog veel meer want zij discrimineren ook op andere gronden.

  Geliked door 2 people

 11. Cynicus zegt:

  Sja als je hier in Nederland jezelf met een half tentencomplex verplaatst is het wel duidelijk dat dat hier en daar wat negatieve reacties geeft.

  De in allerlei kledingstukken gevulde moslimvrouwen horen er niet bij ! (nikaab, chador en zo)

  Het blijven vreemdelingen en de in nikaab gevulde vrouwen en jurkjes mannen van de moslims zijn vreemdelingen en worden gemeden door de autochtonen…

  Maanvrouwtjes en maanmannetjes ….

  Zo zijn deze moslimmensen die zich zo graag ontzettend moslim willen kleden Vreemdelingen

  Die horen er niet bij !

  Geliked door 2 people

 12. Jean zegt:

  Die vuiligheid moet van straat gehaald worden voor onze veiligheid.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Jean, je bent en blijft een Vlaamse Vriend naar mijn hart! -Wat zeg ik? Een méér gemotiveerde vriend valt zich amper voor te stellen!
   Dus: Leve de bekrachtigde vriendschapsbanden tussen de PVV en het Vlaams Belang! Een meer voor de hand liggende band is niet denkbaar!

   Like

 13. Thomasson zegt:

  Er is in dit artikel een kern van waarheid. Bijvoorbeeld “Het gevaar van discriminatie is dat het vertrouwen van …. In de samenleving en rechtstaat afneemt, of dat zij zich er zelf tegen gaat verzetten. Nu nog is dat vertrouwen hoog, in die zin is het onderzoek positief” zegt Friso Roscam Abbing van FRA.
  Roscam Abbing en zijn matties van FRA maken hier een grove denkfout. Het gaat hier niet om het vertrouwen van moslims, maar eerder om het vertrouwen van zijn eigen volk: de autochtone Nederlanders. NEDERLANDERS WORDEN GEDISCRIMINEERD, TERWIJL MOSLIMS worden op alle fronten op het paard getild. Zij krijgen van de Roscam Abbink’s en slapende schoonheden als Maryscha Molthof het recht om hele buurten in beslag te nemen en de autochtone bevolking te verjagen. https://www.nextnewsmedia.nl/minderjarige-somaliers-gaan-buurtbewoners-stokken-lijf-rijen/
  Hun habitat groeit met de dag en daarmee ook het aantal slachtoffers dat ze maken.
  https://www.nextnewsmedia.nl/video-grote-groep-jongeren-mishandelt-kind-breda-namen-gezocht/
  Niemand legt ze een strobreed in de weg als zij vrouwen in een zwembad belagen en verkrachten, mensen zonder geen enkele reden aanvallenhttps://www.nextnewsmedia.nl/ingezonden-utrechtse-studente-door-marokkaanse-medeleerlingen-fysiek-mishandeld-schooldirectie-faalt/
  De verkrachte vrouw in Almere mocht twee weken lang geen aangifte doen tegen de SOMALISCHE ASIELZOEKER die haar verkrachte; anders zou hij zich zo zielig voelen. Zij moest hem zelf in de val lokken; de politie behandeld geen aangiften die gedaan worden door autochtone vrouwen tegen moslim asielzoekers die ze belagen.
  https://www.geenstijl.nl/5126842/aanranders_uit_somalie_zijn_stom/
  Dus wie wordt hier gediscrimineerd?
  DEEL 2

  Like

 14. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Kijk maar naar de volgende alinea’s “Maar als mensen stelselmatig slachtoffer worden van discriminatie brokkelt het vertrouwen af. Er is geen directe link tussen discriminatie en extremisme, maar het gevoel te worden buitengesloten, maakt vatbaar voor alternatieve ideeën waaronder ook extremisme”.
  “En juist extremisme kan discriminatie in de hand werken, verklaart Maryscha Molthoff van het College voor de Rechten van de Mens. moslimterrorisme en het negatieve politieke klimaat richting de islam en vluchtelingen voeden vooroordelen. “Onbewust of bewust zorgt dat voor discriminatie.”
  Hebben moslims een reden nodig om voor extremisme te kiezen? Worden ze niet gevoed door de Koran; hun eigen bloedige Mein Kampf? Een boek dat roept om ONS af te slachten omdat wij niet van Allah houden? Kijk hier is even https://www.nextnewsmedia.nl/familie-syrische-bommenlegger-woont-zuiden-van-nederland/
  Dit stuk tyfus en zijn ouders werden op ons geld hier opgevangen. Maar net als de Zwarte Mamba slang ontwikkelde hij zich tot een bloeddorstig monster. Hij had geen vooroordelen of negatief klimaat nodig zich zo te ontwikkelen. Zijn genetische aanleg was zijn wegwijzer.
  Door de stelselmatige discriminatie van Nederlanders, brokkelt hen vertrouwen af. Het zou heel verstandig zijn als de geleerde koppen van de FRA en onze beleidsmakers daar eens een aandacht aan zouden geven; voordat het te laat wordt. De moslims kunnen naar hun eigen land ophoepelen, terwijl de Nederlanders hebben geen andere land behalve Nederland.

  Like

 15. boorzalf zegt:

  Allemachtig dat gekke wijf in dat groene pak of wat het ook voorstelt, ( zie nos filmpje 00.09) klaagt dat ze nagekeken, nederland is zo veranderd daar schrik je gewoon van zegt ze, man man wat een gestoorde zeg. Met zo,n groen kikker pak, ja daar schrik ik ook van.

  Like

  • Elisah zegt:

   Belachelijk, het leek wel een gigantische dikke klaag-peer in dat felgroene gewaad, vreemd hè, dat mensen uit de weg gaan voor je…..alleen extremisten zien er zo provocerend uit.

   Like

 16. Marc zegt:

  Typisch gevalletje fake news

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Zijn ze al een beetje aangepast en hebben ze zin in humor of niet . De universiteit van bommerskonte ontwikkelde de ultieme test . De kontenknijperstest , knijp in de kont van een boeka
  mogelijkheden 1… De oogjes lachen je vriendelijk toe…de boerkadraagsters is een vent, een homo
  2 Je krijgt een oorveeg , een Nederlandse vrouw , een bekeerlinge of een lid van groen links, 3 en 4 zijn echte asielzoekende “fluchtelingen” de gevolgen van die knijptest zijn verschrikkelijk, hun echtgenoot , neven , nichten , kinderen , broers , zusters je krijgt ze allemaal op je nek plus de Nederlandse regering

  Like

 18. Astrid zegt:

  Discriminatie van moslims is natuurlijk geen goede zaak, want wat doen die lui hier überhaupt, behalve parasiteren en bloedvergieten. Weg ermee a.u.b. en snel wat, want het getreiter door hen en onze linkse overheid heeft nu wel lang genoeg geduurd. Wij willen ons vrije leven en ons algemeen welzijn terug, genoeg is genoeg! Ik hoop dat de moslims zelf zo slim zijn om op te rotten, want het moment dat we ze een handje gaan helpen, kan uiteraard niet uitblijven. We zijn gvd geen masochistisch Zweden!

  Like

 19. Elisah zegt:

  Er zijn moslims die niet gediscrimineerd worden, die er normaal uitzien en die ook gewoon meedoen in ons land.
  Het ligt echt niet alleen aan de Nederlanders, maar vaak ook aan de attitude en uitstraling van de moslims die eigenlijk niet in de eerste plaats een Nederlander willen zijn.
  Ik ken een meisje dat er leuk en modern uitziet, die gewoon met alles meedoet en een vrolijke en positieve Nederlandse tiener is, die toevallig daarnaast ook moslima is.
  Ze heeft heel veel sjans van Nederlandse jongens, maar mag eigenlijk van haar ouders geen verkering met een ongelovige, terwijl ze zelf die jongens veel leuker vindt.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Elisah. Hoe mensen eruit zien maakt vaak bijzonder weinig uit. Het is heel vaak een ‘Takiyya trucje’ ons voor de gek te houden. De Belgische schrijver Raf Sauvillar verteld in zijn boek “Borgerrokko Maffia” over jonge gasten die binnen de kortste tijd radicaliseren. Van modieuze gasten in flash kleding, die van rapmuziek houden en hun tijd in Shisha bar’s doorbrengen,,lopen in no time rond met een soepjurk en een lange baard. Uit mijn eigen omgeving vroeger in Den Haag kende ik een family van wie de vrouw liep met een spijkerbroek en zonder hoofddoek haar man zag er ook gewoon uit en de kinderen speelden met Nederlandse kinderen. Na de vakantie van paar weken in het thuisland kwam de vrouw terug gehuld in het zwart en een hoofddoek, de man liep met een soepjurk en baard en de kinderen mochten niet meer met de Nederlandse kinderen uit de buurt spelen.

   Like

   • Elisah zegt:

    Ja dat snap ik Thomasson, dit meisje wil eigenlijk ook niet meer geloven, maar durft dat niet tegen haar familie te zeggen. Ze wacht tot ze de deur uit is en op zichzelf kan gaan wonen.

    Like

 20. d.g.m.holland zegt:

  Wanneer komt dat NOS onderzoek hoeveel procent van de PVV-ers zich gediscrimineerd en uitgesloten voelt ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s