“Moslims voelen zich gediscrimineerd”

Screenshot_6

(Door: Annabel Nanninga)

Goh, het zal ook eens niet

Europese moslims zijn de afgelopen tien jaar somberder geworden over hun positie in de maatschappij. Vooral moslims in Nederland ervaren in toenemende mate discriminatie. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek onder 10.500 moslims in vijftien EU-landen door het European Union Agency for Fundamental Rights (FRA), een mensenrechtenorganisatie van de Europese Unie, meldt de Volkskrant.

Van de ondervraagden zegt 17% in de afgelopen vijf jaar gediscrimineerd te zijn. In 2008 zei 10% van hen gediscrimineerd te zijn op religieuze gronden. In Nederland zegt 30% van de moslims dat ze in de afgelopen vijf jaar wel eens benadeeld zijn vanwege hun religieuze overtuiging.

Het verschil komt ook terug in het gevoel van verbondenheid dat moslims hebben met hun Europees thuisland. Het gemiddelde is 4,1 op een schaal van vijf. Nederlandse moslims geven hun gevoel van verbondenheid met Nederland echter een 3,4.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier” & “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Islam, Moslims, Nederland, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

33 reacties op “Moslims voelen zich gediscrimineerd”

 1. Drs.P. zegt:

  Helaas zit de slachtofferrol ze in de genen en in het DNA, gewoonweg niets mee te beginnen.
  Niet naar je zijn in nedrigland, outkoering niet hoog genoeg, nu wat let ze om terug te gaan??

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Islamitische verkrachtingsolympiade: Noord-Afrika aan de leiding en gaan voor goud

  [video src="https://seed02.bitchute.com/5259/79mYZNGjgyY3.mp4" /]

  Like

 3. Jan zegt:

  Nou, daar kijk ik van op, het zijn toch eerlijke mensen?.

  Like

 4. Jan zegt:

  Hoe behandel je gimmigrants. Rusland doet het voor. Let op seconde 35. Hup, weg met die troep

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Lekker zeuren over wat ze zelf veroorzaken !
  Vandaar dat ze nooit en ten nimmer zullen integreren .Ook in Nederigland !!
  Omdat:
  1. afwijkend “geloof “.
  2. kopen meestal alleen in islamitische winkels.
  3. vrienden en kennissen zijn ook islamitisch.
  4. van jongs af aan afwijkend gedrag.(opvoeding, althans wat er voor door gaat).
  5. respect ontbreekt voor Nederlanders, Politie en iedereen die niet islamitisch is. enz.
  6. het totaal ontbreken van zelfreflectie.
  7. afwijkend gedrag. oa. op straat en in het verkeer.
  8. totale onwil om zich aan te passen.
  9. de verheerlijken van terrorisme en het weigeren zich er tegen uit te spreken.
  10. kinderen (kleuters) die zeggen dat joden dood moeten en hals afsnijdende gebaren
  maken. (zoals de ouders zingen, piepen de jongen)
  11. ondanks al het bovenstaande blijft de overheid ze pamperen.

  Maar dankzij de landverraders van de Europese Unie en ‘onze’ Nep regering komen zij met steeds meer, het resultaat zij zullen vanzelf een meerderheid worden en wij een gediscrimineerde minderheid in eigen land !!

  Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Moslims voelen zich gediscrimineerd? Wat mij betreft mogen de moslims die dat zeggen allemaal op transport. Nee niet naar Auschwitz of Bergen-Belsen maar naar hun thuislanden. Als ik me gediscrimineerd voelde als moslim met mijn dubbel paspoort dan wist ik het wel. Of toch maar niet, want weet je die uitkeringen zijn toch gemakkelijk. Je trekt een lange jurk aan, laat een baard, zet een mal mutsje op en gaat voor de vorm solliciteren en daarna hard roepen ik word gediscrimineerd. Dit soort mag van mij op transport en wel met voorrang.

  Geliked door 3 people

 7. leefbarbaar zegt:

  Nou, dat zag niemand aankomen; de gastarbeider wordt gediscrimineerd. Errugggg.
  Je misdraagt je altijd en dan gaan mensen zo maar slecht over je denken. Moest vast niet mogen.
  Bij de weg: een haatbruiloft meegemaakt? Met toeterende lappenkramen en idioot weggedrag? Ook niet een dingetje dat wederzijds begrip genereert.
  Kort verhaal: pleur op naar je eigen land. Heb je geen last van ons en wij vinden dat ook niet erg.

  Geliked door 3 people

 8. Claudia M. zegt:

  Dat zou wel eens kunnen kloppen, zo’n 10 jaar geleden kwam ik goed in aanraking met islam en na enige verdieping kwam ik tot de conclusie dat het een doodcultus is en onverenigbaar met welk ‘iets’ anders dan ook. Alles niet islam moet dood! Zelfs bij de Boeddhisten hebben ze de boel verpest!

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  Moslim pedo niet meer zo dapper zonder de rest van de roedel

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  Moslims zijn toch gewone mensen?

  islam staat seks met lijken toe

  Like

 11. Rensk. zegt:

  Als ik niets anders zou doen dan klagen en zeiken dan gaan mensen mij uit de weg. Logisch Als andere mensen niets anders doen dan klagen en zeuren en zeiken dat ga ik ze uit de weg.Ook logisch En zo ook klagende en zeikende en zeurende moslims. Kennelijk hebben ze niet de intelligentie om dat door te krijgen. Niets is zo erg als je als klaagmuur gebruikt word.

  Geliked door 2 people

 12. Sjaak zegt:

  En ik voel me gediscrimineerd van moslims die menen dat Europa hun al behoort !
  En dat ze om het verrekken, zich te intigreren, eruit met deze geitenneukers !
  Alle andere Buiten de moslim hebben zich integreert !
  Ergo ! Karton pakken waarmee julie gekomen zijn, en OPROTTEN !

  Geliked door 1 persoon

 13. Thomasson zegt:

  Toen Theo Hiddema zijn eerste spreekbeurt in de Tweede-Kamer hield, begon hij met de eerste regels van het Friese volkslied :
  Frysk bloed tsjoch op! Wol no ris brûze en siede,
  En bûnzje troch ús ieren om!
  Flean op! Wy sjonge it bêste lân fan d’ierde,
  It Fryske lân fol eare en rom.

  Nederlands bloed kom in beweging
  Bruis, kook en bons door onze aderen
  Kom op! Wij bezingen het beste land van de aarde,
  Het Friese land vol eer en roem

  Ons bloed moet koken van woede voor de verschrikkingen die Nederlanders dagelijks moeten doorstaan door aanvallen van moslim op willekeurige mensen op straat, de wrede roofovervallen gepleegd door moslims op Nederlanders thuis, de extreme geweld die bij de aanvallen wordt gebruikt; simpelweg omdat de slachtoffers NEDERLANDERS ZIJN en geen getinte vrienden van Allah.
  Kijk maar naar de wrede aanval paar dagen geleden op een Utrechtse studente
  https://www.nextnewsmedia.nl/ingezonden-utrechtse-studente-door-marokkaanse-medeleerlingen-fysiek-mishandeld-schooldirectie-faalt/
  Bijna iedere dag kunt u het een en andere op vooral regionale media vinden.

  Voor de politiek-correcte Culturele Marxisten zijn moslims heel zielig ..zij worden gediscrimineerd, zij hebben minder rechten dan ze verwachten …en dat zijn alle rechten! Zij hebben geen enkel respect voor de gastvrijheid die ze bijvoorbeeld in Zweden krijgen. Moslims misbruiken de goedheid van de mensen die ze een veilige haven bieden op schaamteloze wijze
  https://ejbron.wordpress.com/2017/09/20/stockholm-immigranten-kiezen-voor-hun-kinderen-bewust-scholen-zonder-zweedse-waarden/

  Als deze viezeriken niet blij zijn in Europa, dan is er voor hen een advies; OPROTTEN.

  Geliked door 3 people

 14. Frans Brassens zegt:

  Discrimineren is onderscheid maken.
  ‘De moslim’ werd en wordt niet gediscrimineerd.
  ‘Hij’ onderscheidt, discrimineert, zichzelf en wel op zulke manieren dat dat ergernis, verontwaardiging, wantrouwen, afkeer en afschuw opwekt, met wat gevolgen daarvan.
  Dat zijn dan reacties op het negatieve zelf-discriminerende gedrag van ‘de moslim’.
  En die reacties mogen wat mij betreft géén ‘discriminatie’ heten.

  Geliked door 2 people

 15. delamontagne zegt:

  Geliked door 2 people

 16. Erwin zegt:

  Uiteindelijk is dit alles natuurlijk de schuld van de nederlandse overheid die turken en marokkanen alle mogelijkheid heeft geboden hun eigen identiteit te behouden nadat ze in de jaren ’60 en ’70 naar Nederland geëmigreerd waren. Met àlles erop en eraan; geloof, taal, dubbele nationaliteit, gebruiken en gewoonten, gebedshuizen. Geen strobreed werd hun in de weg gelegd om een turkse en marokkaanse (moslim-) samenleving binnen de nederlandse maatschappij te creëren. Ze hadden toen ze hierheen emigreerden he-le-maal niets met Nederland; ze kwamen puur voor het geld hierheen. Inmiddels zijn we veertig jaar verder en wat blijkt; veel moslims hebben nog steeds he-le-maal niks met Nederland. Dat komt omdat een moslim op de eerste plaats moslim is. Op de tweede plaats turk of marokkaan en dan pas (en dan alleen als als ’t meezit!) nederlander. De meeste moslims zullen zich ook in de toekomst altijd meer blijven identificeren met de Islam en hun eigen volk dan met Nederland en nederlanders.

  Erwin
  http://www.theedgyveggieweb.wordpress.com

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Wat een theatraal gedrag. Was hij met meer beet hij je zo de strot af. Er bestaat niets laffer dan moslim tuig. Maar ze krijgen het zo geleerd in de Koran. Ben je in de minderheid gedraag je onderdanig en pas je voor de schijn aan. Ben je in de meerderheid sla alle ongelovigen de hoofden af. We gaan het nog meemaken. Ook de zogenaamde gematigden zullen dan veranderen. It’s the islam stupid.

  Like

 18. BigLJohn zegt:

  Moslims voelen zich gediscrimineerd omdat de wetten van de Koran alhier niet snel genoeg ingevoerd worden. Of vanwege het feit dat ze van de overheid hier niet mogen blijven. Pure discriminatie zeggen ze dan. En opeens zijn ze homo geworden, en in hun thuisland word jacht gemaakt op homo’s zeggen ze dan. Ze voelen zich ook gefrusteerd, omdat de islamisatie van Nederland niet snel genoeg gaat. Hoe vele Europese vrouwen voelen zich wel niet gediscrimineerd omdat ze door Moslims verkracht zijn ? Is er voor hun enig begrip te verwachten van de Europese overheden ? En hoe velen onder ons zijn al niet het slachtoffer geworden van Marrokkanen terreur ? Het enige woord wat die vuile ratten naar ons toeslingeren heet; Discriminatie. Een dekmantel om de Nederlandse cultuur en waarden te doen vernietigen !

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Ik begrijp de Nederlanders niet ! Wie kan zo’n mooi meisje in burka discrimineren ?

  Geliked door 1 persoon

 20. hendrikush zegt:

  De klachten over discriminatie zijn volledig terecht.
  In ons land wordt onderscheid gemaakt tussen goed en kwaad.
  Daarom gaan steeds meer echte Nederlanders in het verzet.
  Onze wapenspreuk is “je maintiendrai”.

  Like

 21. de sluwe vos zegt:

  Niet-Moslims worden in Islamitische landen altijd gediscrimineerd, als ze al niet openlijk vervolgd en uitgeroeid worden. Dat ze dit moeten doen staat klaar en duidelijk in hun handboek. Hier zijn de mensen zo gek geworden dat zogenaamde discriminatie op racisme is verheven tot de grootste misdaad zelfs als wij ons moeten verdedigen voor ons eigen lijfsbehoud en cultuurbehoud door een fanatiek, gewelddadig en uiterst intolerant volk. Dus discriminatie, ja positieve discriminatie.

  Like

 22. eliza zegt:

  Jeetje, het zal.ook eens niet zo zijn…
  Moslims doen het echt helemaal zelf.
  Ze zorgen helemaal zélf voor hun slechte reputatie. Ze discrimineren iedere niet moslim en zelfs moslims met een andere mening zijn niet veilig.
  Voel je je als moslim hier niet thuis? GA AUB TERUG NAAR JE EIGEN LAND! Je weet wel het paradijs dat je verlaten hebt?
  Moslims zijn doodgewoon zeurpieten zonder enige verantwoordelijk voor hun eigen daden.

  Like

 23. christdus zegt:

  Gediscrimineerd ? ik voel me godverdomme gediscrimineerd door die kut-koran van ze,
  lees SOERA 5 VERS 51 er maar op na ! Rot allemaal op naar die zandbak met je iSSlam als
  je mij maar een ongelovige HOND vind , vuile drek .

  Like

 24. repelsteeltje zegt:

  nou zo hoor je het op te lossen ook in nederland de mariniers erop zetten en hun ding laten doen natuurlijk dan is het zooo afgelopen met dat arrogante klerelijergedrag!!!

  Like

  • denker1 zegt:

   Ja ..Mariniers zijn de oplossing ..en dan 40 jaar later ze voor de rechter willen slepen omdat ze hun werk deden ( buitengewoon professioneel zelfs) tijdens de gijzelingen ..
   Oprotten die extremisten die ons land willen gijzelen door middel van de islam ..dat moeten we zelf regelen ..als we de mariniers moeten inzetten dan is het al te laat

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s