VIDEO: vrouw van veroordeelde Saoedi Raif Badawi houdt emotionele speech bij de VN

 

(Door: Michael van der Galien)

En ze spreekt de Saoedische delegatie rechtstreeks aan.

“Ik ben vereerd dat ik United Nations Watch hier mag vertegenwoordigen,” begint een dame tijdens een vergadering van de United Nationals Human Rights Council. “Mijn naam is Ensaf Haidar. Ik ben de vrouw van de gevangen gezette Saoedische blogger Raif Badawi.

Op dat moment schrok de delegatie van Saoedi-Arabië, het land dat ongelooflijk genoeg lid is van de mensenrechtenraad van de VN, zich natuurlijk een hoedje. Raif Badawi werd enkele jaren geleden namelijk opgepakt omdat hij de euvele moed had zijn mening te verkondigen. Waar die mening zoal uit bestaat? Nou, hij is voor mensenrechten. En dat mag niet in Saoedi-Arabië.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Mensenrechten, moralisme, Rotzakken, Saoedi-Arabië, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: vrouw van veroordeelde Saoedi Raif Badawi houdt emotionele speech bij de VN

 1. koddebeier zegt:

  Vereerd ??????? Omdat je een fascistisch clubje toe mag spreken ??? Parelen voor de zwijnen !

  Like

 2. d.g.m.holland zegt:

  Ik heb slechts 1 vraag… Is ze nog moslima ?
  Zoja, dan weet ze het… Leg jeje er maar bij neer.
  Er gebeurt niets op aarde, wat allah niet wil. Haar man zit gevangen en wordt gemarteld, omdat het gewoon de wil van allah is.

  De islam is niet te verdedigen.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Ik denk al langer dat ook de bezem door de VN moet.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  De stokslagen worden Raif Badawi gefaseerd toegediend. 1000 stokslagen in een keer zou de dood kunnen betekenen. Hij heeft immers niet de doodstraf en moet zijn 10 jaar uitzitten. Opnamen zijn in het geheim gemaakt. Tijdens de uitvoer van een gedeelte wordt omgeroepen dat het verboden is opnamen te maken. De Saoedi hebben niet graag dat er beelden naar het buitenland gaan. Staat zo slordig nu ze in de mensenrechten raad zitten. Alleen als het niet in strijd is met de sharia zullen ze de mensenrechten toepassen. Dus hand afhakken, onthoofden en geselen blijft gewoon folklore in hun land. Frans Timmermans is zelf wezen kijken in verband met dat lullig stickertje. Hij heeft inmiddels een dikke pens gekregen zeggen we bij ons in Limburg. Ik heb nog een paar stickertjes liggen. Bewaar ik voor mijn kleindochter om te laten zien dat opa aan de goede kant stond. Luister hoe er Allah hu Akbar geroepen wordt. Dit soort volk wil je toch niet in je land hebben.

  Like

 5. Flo zegt:

  Stelletje opvreters in de VN ,een pot nat ,en neem die hele kliek voor geen cent serieus .Een moslimkliek,en daar laat de politiek zijn oren naar hangen.

  Like

 6. ildiko zegt:

  het lijkt er op dat behalve MYANMAR en enkele Oost Europese landen de hele klote Aarde knielt voor de klote inhumane Islam.

  Like

 7. Cleo zegt:

  Moedige vrouw! Rutte, Wimlex en Maxima zouden ‘hun goede vriendschappelijke banden’ met het Saudische koningshuis ook eens in het belang van EEN ANDER, NL. VAN DEZE MEVROUW EN HAAR MAN kunnen aanwenden: ALTRUISME heet dat…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s