ZWEDEN: 3 chique huizen in een badplaats voor een Syrische migrant die 3 echtgenotes en 16 kinderen heeft

Screenshot_13

(Vertaling: “delamontagne”)

De gemeente Nacka  heeft   voor € 1,5 miljoen huizen in Saltsjöbaden, net buiten Stockholm,  gekocht voor een immigrant met drie vrouwen en 16 kinderen. De gemeente kocht 3 complete huizen voor een 57-jarige man met drie vrouwen en 16 kinderen. In totaal geeft de stad meer dan € 50 miljoen aan migranten uit. Men staat werkelijk versteld als men bedenkt dat Zweedse jongeren thuis moeten blijven wonen, omdat zij geen eigen huisvesting kunnen vinden.

De gemeente Nacka kocht drie villa’s  in Saltsjöbaden, buiten Stockholm, voor een totaalbedrag van 13.950.000 SEK voor een migrant met drie vrouwen, onthult ZwedenDemocraten-groep Nacka op zijn Facebook-pagina. De SD-groep in Nacka haalde de gegevens uit openbare registers en gemeentebestanden en bevestigde de informatie die oorspronkelijk geruchten waren.

In totaal kocht de gemeente drie woningen in de Ljuskärrsberget-regio voor 5,5, 3,3 en 5,2 miljoen voor de 57-jarige migrant. De drie bruiden zijn 40, 40 en 43, volgens het persbericht van SD-Nacka.

Tot nu toe had de gemeente Nacka woningen gekocht voor nieuwkomers in Nacka voor 26 miljoen euro onder de naam “Voorziening van sociale woningbouw”. Oorspronkelijk was dit bedrag 10 miljoen euro, maar de prijzen zijn de afgelopen jaren geëxplodeerd.

De SD-groep in Nacka heeft de acties van de gemeente  sterk bekritiseerd. Op zijn Facebook-pagina spreekt de groep van dubbele normen voor  Zweden en migranten.

“Een Zweedse echtpaar met kinderen moet aan bepaalde normen voldoen. Als men  niet samen woont is er bijstand. Als migrant hebben zij  recht op huisvesting, betaald door de Zweedse  belastingbetalers. Kosten voor vestiging  in de gemeente en toegang tot het  hele systeem van sociale bescherming “, schrijft de groep op Facebook.

“SD-Nacka denkt dat men gestoord is als gemeenten buitensporige bedragen spenderen aan huisvesting voor migranten, terwijl  Zweedse gezinnen achtergesteld worden. Jongeren moeten thuis blijven wonen bij gebrek aan betaalbare woonruimte.

Bron:
http://lesobservateurs.ch

Friatider via Fdesouche.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

27 reacties op ZWEDEN: 3 chique huizen in een badplaats voor een Syrische migrant die 3 echtgenotes en 16 kinderen heeft

 1. guusvelraeds zegt:

  Kan niet wachten tot Zweden door de hoeven gaat! Wat een opluchting als het eenmaal zover is. Ik gun het de Zweden van harte. Volgend jaar zijn pas verkiezingen in Zweden. Als ik Stefan Löfven was zou ik goed doorpakken nu het nog kan.

  Geliked door 2 people

 2. Theresa Geissler zegt:

  Hoezo moeten Zweedse jongeren eigenlijk thuis blijven wonen bij gebrek aan betaalbare woonruimte?
  Ik dacht, dat dat land plenty ruimte hád? Waarom voorzien ze dáár dan niet in?
  Of bouwen ze, Godbetert, alleen maar voor “immigranten?!”
  Dat land is nog verder heen, dan ik dacht!

  Geliked door 1 persoon

  • Anka zegt:

   Dit is in Nederland toch ook een probleem, jongeren komen niet aan een betaalbare woning omdat de statushouders “recht” hebben op deze woningen. Koopwoningen worden volop gebouwd maar betaalbare sociale huurwonigen niet.

   Like

 3. Drs.P. zegt:

  Dit soort zaken zal net zolang blijven doorgaan totdat men wakker wordt en het hele fucking stadsbestuur een houten jas aangeeft zonder zakken, kunnen ze niets meenemen de slinkse tering ratten!!!!

  Geliked door 2 people

 4. Cathja zegt:

  Volledig gestoord!!

  Ik dacht dat veelwijverij in Europa verboden was? In Duitsland schijnen er ook aardig wat moslimmannen te zijn die meerdere vrouwen (én uiteraard de resultaten van zijn fokprogramma) bezitten. En de Duitsers maar betalen…!

  Ik begrijp steeds beter waarom islamieten zo graag in de rijkere landen van Europa willen wonen…!
  Het ontbreekt hen werkelijk aan niets.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Klopt inderdaad Catja dat veelwijverij verboden is het zal ook in Zweden wel een strafbaar feit zijn.
   Maar jah moslim nietwaar.

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Als een man meerdere vrouwen heeft, betekent dat dat hij zelf behoorlijk rijk moet zijn. Alleen als een man genoeg geld heeft om meerdere vrouwen plus kinderen te onderhouden mag hij aan veelwijverij doen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Elisah

    Als hij zo rijk is om meerdere vrouwen te onderhouden, dan lachen die mannen zich in Duitsland een bult. Eigen vermogen (uiteraard ondergebracht in het door oorlog verscheurde land…) blijft buiten beeld, en in Duitsland € 30.000,– per maand vangen. Zie het voorbeeld van de man met 4 vrouwen en 23 kinderen.
    De autochtone Duitsers zullen weten waarvoor ze werken…!

    Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlànder zegt:

    Onder normale omstandigheden klopt dat precies wat je zegt
    @ Elisah, maar de omstandigheden zijn zo krom getrokken dat nou de gemeenschap voor dit soort profiteurs op mag draaien.
    Uiteraard met toestemming van de gemeenten Europawijd.
    Diezelfde gemeenten betalen dat niet maar de burgers van de gemeenten.
    Ik bedoel zo: de gemeenten dwingen feitelijk de burgers tot crowdfunding en je doet eraan mee of je bent strafbaar.
    En wat geven de gemeenten voor antwoord als je ernaar zou vragen: Gekker kunnen we het niet maken.
    Wat doet de burger daarmee, die blijft maar netjes in de pas lopen en betaald.
    Daarnaast loopt dezelfde burger te janken dat ze om de kost te verdienen tegenwoordig maar met zijn tweeen gaan werken om de graftakken uit de verschillende zandbakken meerdere huizen te geven.
    Denk daar maar eens goed over na.

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Ja, Henk en Cathja, zo zit dat, ze lachen zich een kriek en parasiteren op de bevolking van Nederland, wanneer je iets zou opmerken hierover wordt je racisme verweten en ben je een zgn nazi.

    Like

 5. BigLJohn zegt:

  Je doet het natuurlijk niet. Maar je zou een cursus Iraanse taal moeten volgen en zonder paspoort naar Zweden afreizen. Aldaar zeg je dat je een homo bent, en dat je uit Iran gevlucht bent omdat men daar jacht op je maakt en je wil doden. Alras krijg je een gestoffeerd en gemeubileerd huis, plus een vette uitkering. Mocht deze vakantie na verkoop van maanden toch mislukken, dan verdwijn je geruisloos door de open grenzen van Europa, weer terug naar Nederland. Dit alles is mogelijk in het land van Europa waar de zwaarste geestelijk gestoorden vrij rondlopen….De Zweden !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Goed plan, maar dat homo-zijn staat me toch tegen.
   In de eerste plaats krijg je allemaal kerels achter je aan.
   De ene helft wil potenrammen en de andere helft wil wat van je.
   Nee, dank je.
   Ga toch gewoon als echte vent en zeg dat je drie moslima’s van 18 wil.
   Dan heb je precies hetzelfde en kan je je tegelijk helemaal uitleven…

   Lijkt me ’n beter plan.

   Like

 6. sabine zegt:

  Zweden is helemaal zwaar van het pad af, het lijkt wel of de regering daar de hele dag aan de drugs zit, helder nadenken kunnen ze niet meer

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Kennelijk pikken de Zweden het allemaal. Ik weet dat er in de Jordaan een vent woont die drie vrouwen heeft. Echter die wonen alle drie samen met hem in een kleine flat. Hij krijgt bijstand samen met zijn eerste vrouw. Tweede en derde krijgen geen bijstand hier. Kennelijk kunnen ze leven van die bijstand en de kinderbijslag. Ik meen tien kinderen althans 7 jaar geleden dat ik dat hoorde. Kan zijn dat er intussen nog meer kinderen bij gekomen zijn. Wat een kutkerels toch die islamieten. Nederlandse politiek is ook gek hoor met hun schattige isla-mietjes.Ik weet dat ze ook al weet ie het niet spugen op Rutte en echt iedereen die in de politiek zit Imams die tellen voor hun.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Héééérlijk landje, dat Nederland… Heuken en Neuken en nog geld en een huis toe!! Haha, je met wel van de ajatollah’s besnuffeld zijn om zo met je eigen land om te gaan!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ha, die Rensk.
   En dan moet je je weten dat hij die drie vrouwen als kindbruidjes over heeft laten komen.
   Moet jij eens proberen.
   Sex met maar liefst 3 kinderen van 8 tot 12.
   Ik noem maar ’n zijstraat.
   En dan ook nog het verbod op bigamie overtreden.
   Kan allemaal want die knakker is natuurlijk alleen voor de islam getrouwd, en je mag met kinderen samen leven.
   En maar roepen dat de wetten in NL nu eenmaal zo zijn.
   Ze hebben al 70 jaar de gelegenheid gehad ze te veranderen!
   Maar het is zo fijn om je achter de wet te verschuilen, dan heb je namelijk geen probleem met de islam meer.

   En zo zit de zaak in elkaar.

   Like

 8. Henk.V zegt:

  De krankzinnigheid van de Zweedse ”Gutmenschen” wordt steeds ziek makender.
  De kennelijke afkeer die politiek correct voor de eigen (oorspronkelijke) bevolking aan de dag legt is niet meer te vatten.
  Ik vraag mij af hoe lang dit nog goed gaat!
  Je zou zo denken dat de Zweedse bevolking de geperverteerde stand van zaken eindelijk doorkrijgt en in opstand komt tegen overheden die haar als tweederangs burgers behandelen.
  Eindelijk is In dit idiote land dus de ware geestesgesteldheid van het linkse denken in volle omvang zichtbaar geworden.
  Ik ga ervan over mijn nek.
  Politiek correct denken moet uiteindelijk strafbaar gesteld worden, omdat het de eigen bevolkingen onmetelijke schade toebrengt

  Geliked door 2 people

 9. Jade zegt:

  Knettergek zijn ze…

  Like

 10. kampersrene zegt:

  En die Syrische dekstier met zijn 3 vrouwen en 16 kinderen blijft maar produceren ,dan eens met vrouw nummer 1 daarna met madame nummer 2 en als toetje nummer drie , gelukkig wordt hij dan een beetje moe anders begon hij opnieuw .De onozele brave Zweedse burger zal wel betalen !

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   En ondertussen betalen de Zweden niet alleen voor zijn huizen , maar zal hij ook een uitgebreide kinderbijslag en ‘wat dies meer zij’ krijgen.

   Die man hoeft nooit weer aan het werk, kan dus al zijn tijd aan andere activiteiten besteden en voelt zich heerser in Zweden. Het ongelovige Zweedse volk werkt voor hem, net als Allah heeft beloofd.

   Zijn droom van 72 maagden – een leven dat alleen maar uit seks bestaat – begint al op aarde, dankzij de waanzinnige Zweedse ‘elite’ en het volk dat op haar stemt.

   Van die 16 kinderen zal niets terecht komen, tenminste niet iets wat wij in onze westerse maatschappij kunnen gebruiken.

   Geliked door 1 persoon

 11. Flo zegt:

  Heerlijk dit nieuws, met zoiets in de media worden ze hopelijk wakker ,dat stelletje sufkutten in zweden

  Like

 12. koddebeier zegt:

  De open inrichting die Zweden heet !!

  Like

 13. Astrid zegt:

  Dit is het soort nieuws dat maar niet went en me telkens weer onpasselijk maakt. Puur omdat het allemaal van bovenaf gepland is en dus opzettelijk plaatsvindt. Hoe kwaadaardig allemaal.

  Like

 14. Cynicus zegt:

  In de digitale dictatuur Zweden wordt het geld van de belastingbetaler afgepakt en aan de migranten besteed en als je daar als Zweed kritiek op hebt ben je je baan kwijt en heb je straks geen toegang meer tot je banktegoed. De Zweden zijn over het algemeen schijnheilige meelopers met zo’n verkrampt angstbekkie die als huichelachtige nepperige policortypes hun best doen om maar niet uit de toon te vallen. Nationalistisch zijn is daar haast verboden. Vele Zweden zijn ook tegen Israel en omdat vele Zweden tegen Israel zijn ben ik tegen Zweden. Zweden is een schijnheilige policordictatuur met slappe platte genderneutrale meeelopers.

  Daaaaaaaaaaaaaaaag Zweden

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s