Geert Wilders veegt vloer aan met ISIS-bruid Aisha: ze mag Nederland nooit meer in!

Screenshot_19

(Door: Paul van der Bas)

De PVV heeft Kamervragen ingediend over de Nederlandse jihadbruid die momenteel in een Syrisch vluchtelingenkamp verblijft. De fanatieke moslima vertrok in 2013 naar het ISIS-kalifaat, maar wil nu terugkeren naar Nederland. Wat de PVV betreft zet de nikabdraagster nooit meer voet op Nederlandse bodem. 

De Nederlandse ISIS-bruid Ilham Borjani, beter bekend als Aisha, werd eerder deze week in een vluchtelingenkamp bij Raqqa geïnterviewd door de Vlaamse journalist Rudi Vranckx. In het interview vertelt de 23-jarige jihadbruid dat ze veel geleerd heeft in het kalifaat van ISIS. Ze was er vrij, vertelt ze, want ze kon er een nikab dragen. Toch wil ze graag met haar kinderen naar Nederland terugkeren.

PVV nieuw

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Geert Wilders veegt vloer aan met ISIS-bruid Aisha: ze mag Nederland nooit meer in!

 1. paulzwueste zegt:

  Ja Wilders, je hebt helemaal gelijk maar of je ook gelijk krijgt van dat zooitje islam-lovers…?

  Geliked door 1 persoon

 2. Wolf zegt:

  Dat gore ding hoort een levenslange celstraf te krijgen wegens oorlog misdaden in 1 van de islam schurkenstaten. daar moeten ze het kreng bestraffen en anders maar de kop afhakken of stenigen tot de dood erop volgt volgens hun sharia . In Nederland zou ze vrij rond lopen te ronselen dankzij onze DOM66 rechters.

  Like

 3. Motorman zegt:

  Ze heeft er veel geleerd. Bommen maken, mensen kelen, zulke dingen waarschijnlijk.

  Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Motorman:

   Dat was idd ook mijn eerste gedachte; dus kun je die ooit nog vertrouwen als er weer geronseld wordt? Nee natuurlijk niet! Nooit meer Nederland of Europa binnenlaten!!!

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Ik kan me trouwens heel goed voorstellen dat wanneer ze naar Nederland komt, haar kinderen uit huis geplaatst gaan worden vanwege haar extremistische denkbeelden en haar verleden bij isis.

    Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Waarom nog woorden aan die Borjani vuil gaan maken ?
  die is voor Nederland een regelrecht gevaar
  deze geesteszieke Jihadbruid bekijkt het maar
  Goddank dat in den Haag nog mensen waken !
  met moed voldoende onze Zorgen uit te dragen
  juist op de plaats die daarvoor is bestemd
  dus om onze hoogachting hoeven die niet meer te vragen,
  want zij zetten elke Landverrader openlijk in zijn hemd !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Dat uitleveringsverdrag mag er gewoon nooit komen. Madam blijft maar fijn in Syrië. Kunnen we straks hier met z’n allen ook nog voor gaan betalen. Geen fijn plan en hiermee maak je direct duidelijk dat verkeerde keuzes consequenties hebben. Voor iedereen!

  Daarnaast kwam in hetzelfde interview voor dat de kinderen dermate geïndoctrineerd zijn door IS dat een normaal leven er voor hun niet langer in zal zitten. Het is een totaal verloren generatie.

  Like

 6. Heniusz zegt:

  Laat haar dan lekker daar in alle vrijheid de nikab dragen, hier heeft geen hond haar of haar koters nog nodig. Tot nooit meer ziens.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   De Syriërs die achter Assad staan willen ook geen nikab draagsters en verwijzen haar hopelijk door naar Saoedi Arabië. Daar horen deze jihadbruidjes met hun kinderen want daar word de islam uitgevoerd zoals ze in hun kalifaat wilden.

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb even zo’n video-fragment beluisterd van het vraaggesprek met haar door Rudi Vranckx.
  Je ziet haar gezicht niet, natuurlijk, maar haar intonatie lijkt nog het meest op die van een nitwit-achtige puber.
  Vrijheid door in een niqaab te kruipen? Als je het mij vraagt, is ze eerder werkschuw!
  Inderdaad, getrouwde vrouwen, zeker als ze kinderen hebben, “hoeven” van de islam niet te werken, dat klopt.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Beetje huishouden; beetje ligwerk voor je man; beetje ouwebetten met de profeet; handje ophouden voor huishoudgeld; kinderen bezig houden; dat is het wel zo ongeveer.

   Like

  • Elisah zegt:

   Dat klopt, want in Nederland moét je de hele dag naar school of de héle dag werken, daar is geen vrijheid…. ze wil hierheen komen om onderhouden te worden en lekker de hele dag alleen maar de radicaal uit te kunnen hangen.

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ze was er vrij, vertelt ze, want ze kon er een nikab dragen.

  Laat die lorrenkop daar dan blijven!

  Dit is wel een beetje een hoerig typje, met die oogmake-up en die nagellak:

  Lekker, hè, dat ademen onder zo’n benauwde lap?

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Idd ik hoorde haar stem ook achter die tent en de intonatie tezamen met haar woorden en dacht: deze vrouw heeft niets geleerd. De venijnigheid waarop ze zei: iedereen verdient een tweede kans. Dit is een vrouw die geen enkele verantwoording af gaat leggen, geen spijt heeft en met het grootste gemak zo weer om zou draaien als het in haar voordeel is.

  Dat is het voordeel van zo’n tent. Je gaat heel scherp luisteren naar wat er gezegd word en hoe en verder alles wat er van achter die tent tevoorschijn komt,
  Mooi daar laten. Gisteren in NIeuwsuur weer zo’n schimmig bureautje die eraan verdienen om die gasten hierheen te halen. Nou ik weet dat als iemand op een dergelijke manier gehersenspoelt is dat zijn ze voor de rest van hun leven gek en gevaarlijk en absoluut nooit meer bruikbaar voor de maatschappij. En er was een vent, die geweld van Links godverdomme gewoon goed zat te praten. Zijn ze wel goed snik daar bij de NPO? Nee. Godverdomme wat een stel griezels toch daar bij de NPO Die griet die kan ik ook niet goed zien met dat ingehouden kut stemmentje van haar. Ik weet niet hoe ze heet, maar Balkenende was nogal gecharmeerd van haar. Balkenende:-(

  Like

 10. Hendrik zegt:

  Oprotten met die hoer van allah. We hebben genoeg van die idioten.

  Like

 11. Martin de Koning zegt:

  Ze mist nederland toch wel , maar wij haar geheel niet. As kiespijn wordt zij met haar denkwijzen gemist.

  Like

 12. Anton Haksteeg zegt:

  Weg met dat idiote mensze hoort niet in Nederland thuis maar ze wil natuurlijk onderhouden worden. Nou doe dat maar in Syrie in Nederland heeft niemand enige behoefte aan mensen zoals zij.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Anton Haksteeg 23 september 2017 om 00:19

   De normaal denkenden, de hardwerkende realisten, hebben zéker geen behoefte aan dergelijke mohammedaans figuren. Alleen de linkse deugmens heet hen van harte welkom.
   En degenen die lekker verdienen aan de zieligheidsindustrie, natuurlijk.
   O ja, en uiteraard onze ‘socialistische’ politici, die ons op ‘legale’ wijze via de belastingdienst bestelen en kaal plunderen om o.a. de mohammedaan in de watten te leggen.

   Like

   • Anton Haksteeg zegt:

    Dank voor uw reactie. Het is totaal en ten ene male onvoorstelbaar dat zo iemand die een belediging is voor het hele echte Nederlandse volk uberhaupt nog denkt dat ze terug kan komen naar Nederland haar paspoort moet afgenomen zijn ze kan daar blijven en niet anders.

    Like

 13. M. zegt:

  Ze zal voor onze volksverraders meer dan welkom zijn, alles wat de ellende dient is meer dan welkom voor onze Haagse schoften zolang ze de bevolking maar treiteren.

  Geliked door 1 persoon

 14. Marian zegt:

  Ze heeft haar land verraden, dus lekker daar blijven.

  Like

 15. Jan zegt:

  ISIS-bruiden terroriseren vrouwen in vluchtelingenkampen

  ISIS Brides Are Enforcing Caliphate Rules in Refugee Camp — Beating Women Who Remove Their Niqabs

  Female ISIS militants published a manifesto recently hoping to draw more girls and women to the Caliphate. The manifesto says it’s acceptable for girls to marry at nine years-old but that 15 and 16 was preferable – when they are “still young and active.”

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/03/isis-brides-are-enforcing-caliphate-rules-in-refugee-camp-beating-women-who-remove-their-niqabs/

  En weer had Wilders gelijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s