Verbied kinderfeestjes met indiaantjes, want racistisch

Screenshot_22.png

(Door: Joost Niemöller)

Jawel, je kon er op wachten. In Utrecht is er een dwangclubje dat wil verbieden dat Tivoli in Utrecht een cowboys en Indianen feestje organiseert voor kinderen. Want dit is racistisch. Net zo racistisch namelijk als Zwarte Piet.

Nu zult u zeggen: Ach, gewoon een clubje dwazen uit een kraakpand. Maar dit zijn hysterische tijden. De Zwarte Piet gekte werd afgedwongen door een klein clubje activisten met goede toegang tot Jeroen Pauw en NCRV tv. Zo wisten ze hun onderwerp op de politieke agenda te krijgen en nu wordt het traditionele Sinterklaas feest door de bestuurlijke elite verdreven uit de Randstad. Dat is in praktisch twee jaar gebeurd: Een onschuldig kinderfeestje van de tafel vegen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", betutteling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Verbied kinderfeestjes met indiaantjes, want racistisch

 1. Karen zegt:

  Wordt hoog tijd dat ze Hiawatha gaan verbieden. Want ook Hiawatha is leuk en onschuldig eh ik bedoel rascistisch. Wat een ziek land elke keer denk je we hebben alles gehad maar die gekken bedenken steeds wat nieuws.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   @Karen, Hiawatha heeft alleen de pech dat hij nooit volwassen wordt en dat toch graag wil worden. Hoewel hij het oudste kind is van zijn ouders (waaronder het opperhoofd der Rondbuiken) en hun enigste zoon wordt Hiawatha constant door hen gekleineerd, betutteld en haast als een baby behandeld, iets wat trouwens de Rondbuiken evengoed met hen doen daar Hiawatha geregeld met zijn “krijgsgedrag”de boel gigantisch op stelten zet al weet hij meestal wel de vijandige Pafwangs op een afstand te houden.

   Like

 2. Elisah zegt:

  Is indiaantje spelen racistisch, maar cowboytje spelen niet?
  Of allebei?

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Ja, die Karl May zit het niet mee…!
  Eerst volledig afgebrand omdat meneer May de mensen een rad voor ogen draaide door alles in de “Ik-stijl” te schrijven, en daardoor de indruk te wekken dat hij zèlf die avonturen had beleefd.
  En nu ook nog van racisme beschuldigt worden!

  Nou Karl, je kan de verkoop van je boeken nu wel vergeten.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Trap dat verknipte zooitje het land uit of deporteert ze naar Rusland voor dwangarbeid dan hebben ze wat om over te zeiken !

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Stel idioten!

  Dus Anne Fleur vond deze video (vanaf 15:00) zo “mega racistisch”?

  Waar maakt Anne Fleur zich druk om?
  Moet Anne Fleur onderhand niet eens gaan werken voor de kost?

  Kijk eens, Anne Fleur? Speciaal voor jou:

  In die tijd zat jij nog niet eens in het ei.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Klopt helemaal Tistochwat, en naar mijn mening is ze helemaal verkeerd gelegd want ze loenst als ’n Chinees die maar een oog heeft.
   Het hypocriete Amerika is trouwens nòg zo blij dat ze in het verleden goed hebben doorgepakt met die Indianen.
   Datgene wat de massamoorden heeft overleefd is veilig opgeborgen in zg Reservaten.
   Over apartheid gesproken.
   Uitstekend idee natuurlijk.
   Maar de blanken in Zuid-Afrika mochten hun Zoeloes niet opbergen.
   Nou, je ziet wat er van gekomen is…
   Daarom stel ik voor dat die loensende salon-indiaanse naar Amerika gestuurd wordt, kan ze dáár haar hart ophalen aan ’n echte indiaan met ’n reusachtige totempaal.

   Geliked door 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  En als we Anne-Fleur en al die soortgelijke linkse onnozelaars nu eens zouden vertellen, dat men in de voormalige DDR juist dól was op cowboy-en-indiaantje spelen, ook door volwassenen, en dat het daar een wijdverbreide ‘cult’ was, zou het dan opeens wèl deugen?
  Allemaal na te lezen in dit boek; het staat al weer wat jaartjes bij me in de kast:
  https://www.bol.com/nl/p/andere-duitsland/1001004006851196/

  Geliked door 1 persoon

 7. Benesha zegt:

  Die linksen spreken met afschuw over de grootste genocide op indianen vanaf 1492. Akkoord. Maar waarom zijn ze dan zo’n grote voorstander op de nog veel grotere genocide op het Europese blanke ras? Ik trek al heel lang de parallel tussen wat toen gebeurde en de huidige gekleurde mosliminvasie waarbij ook onze cultuur wordt vernietigd, ons genoom wordt aangevallen door gekleurd dna (dat hopen de globalisten tenminste), wij ongelovigen als lager dan zwijnen worden beschouwd en onze vrouwen als loslopend wild worden verkracht.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jules Vismale zegt:

  De linkse dwangclub daar in Utrecht met hun zogenaamde vrije stad weten niet eens dat Adolf Hitler graag boeken las van Karl May over cowboy’s en indianen en zelfs ‘De negerhut van Oom Tom’! Als deze akelige anti-racistische kleuters (die ik nog meer ga haten dan rechtsextremisten) zo door blijven gaan dan mogen hun tegenstanders zich als indianen gaan verkleden en zowel hen als de moslimextremisten hierna scalperen! Je wordt letterlijk doodziek van deze hele meute blauwe jakhalzen die vrijwel heel autochtoon Nederland hebben verloochend en hopelijk ZELFS als ongewenste vreemdeling worden verjaagd!

  Like

 9. Peter zegt:

  Ik blijf hoop houden voor Zwarte Piet !!
  1. Weesp ( niet ver van Amsterdam ) houdt Zwarte Piet in ere.
  2,Groots Zwarte Pieten Circus naar Zevenbergen

  Like

 10. M. zegt:

  Uw cultuurgoed moet de nek omgedraaid dat het helemaal niets met racisme te maken heeft weten die huichelaars ook wel. Over de werkelijke racisten tegen de hele wereld hoor je niet 1 van die huichelaars. Zolang de Europeaan maar de nek omgedraaid word zal niemand het racisme of discriminatie noemen in de media die eigenlijk uit hun stoel zouden moeten worden geholpen voor die gore propaganda van ze en hun linkse werkelijk discriminerende hoerengoed. Ze verraden hun eigen moer nog die low lifes op elke tv zender. En hun eigen landgenoten.

  Like

 11. Marian zegt:

  Het blijft ook maar doorgaan. Zo valt er ook wel op alles wat te verzinnen.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Wederom lijkt het die kleinzielige en ziekmakende Actiegroep De Grauwe Eeuw erin geslaagd te zijn om in TivoliVredenburg in Utrecht een kinderfeest met cowboys en indianen te verbieden en naar ik wens zullen talloze mensen deze “actiegroep” op hun beurt gaan discrimineren, uitschelden, beledigen en bedreigen! Als dat linkse tuig steeds maar hun zin krijgt dan zou er nog wel eens heel wat meer verboden kunnen worden naar aanleiding wat een bepaald persoon (zijn naam vermeld ik hier niet) op Elsevier schreef en dat gaat ongeveer zo:

  1. Diefje met verlos spelen = discriminatie van dieven

  2. Schipper mag ik overvaren? = discriminatie van gehandicapten

  3. Bok, bok, bok, hoeveel vingers steek ik op? = discriminatie van houthakkers

  4. Witte zwanen, zwarte zwanen, wie gaat er mee naar Engeland varen? = discriminatie van gelukzoekers (Calais)

  5. Joepie, Joepie is gekomen heeft mijn meisje weggehaald = discriminatie Islam meerdere vrouwen

  6. Ras, ras, ras rijdt de konig door de plas (hinkend op zijn houten been) = discriminatie koning + gehandicapten.

  Zo zullen er best nog veel meer voorbeelden zijn maar eens is de grens met dat uitschot van De Grauwe Eeuw hopelijk snel bereikt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s