CITAAT John F. Kennedy

Screenshot_57

“Israël werd niet gecreëerd om te verdwijnen. Israël zal voortbestaan en opbloeien. Het is het kind van de hoop en het thuis van de moedigen. Het kan noch door tegenspoed gebroken noch door succes gedemoraliseerd worden. Het draagt het schild van de democratie en het eert het zwaard van de vrijheid.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Israël. Bookmark de permalink .

8 reacties op CITAAT John F. Kennedy

 1. Anton Haksteeg zegt:

  De beste uitspraak over Israel van een man die daarvoor toch bewondering verdient. Hiervan kan die hele E.U. alles leren maar het gebrek aan moraal in de EU top zal dit wel verhinderen.

  Like

  • kruisridder zegt:

   Door zijn vredelievende houding, ook tegenover Israel, werd hij vermoord. De wapenindustrie en de bankenwereld, waaronder de familie de Rothschilds zagen in hem een levensgrote bedreiging voor hun winsten en omzet. En aangezien de CIA ook overal zat te rommelen, was het wel zo handig om een handige killer te regelen.

   Like

 2. Ted zegt:

  5 miljoen joden tegen 1,2 miljard apen bewijzen al meer dan 70 jaar dat de westerse cultuur superieur is. En in Europa doet men het in de broek in 7 kleuren.

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Prachtig citaat!
  Wat Kennedy zegt klopt volledig. Israël zal nooit door menselijk handelen ten onder gaan!

  Like

 4. astrid zegt:

  Helemaal waar, maar de waarheid is niet wat al die wannabee-wereldverbeteraars voor ogen hebben. Zij leven in hun eigen illusies vol haat en afgunst.

  Dikke pluim voor Israël.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘ISRAELISCHE KANKERBESTRIJDER VOOR 12 MILJARD DOLLAR OVERGENOMEN’ …CIDI ISRAELNIEUWSBRIEF sept. 2017, no.4…………………’ De Israelische farmaceuticafabrikant ..KITE PHARMA is voor 11,9 MILJARD dollar overgenomen door h.Amerikaanse Gilead Sciences . ……….Kite Pharma heeft de ambitie om een geneesmiddel tegen kanker in de 21e eeuw te vinden. Het heeft een baanbrekende aanpak voor de behandelingen van kanker ontwikkeld en heeft al meerdere medicijnen op haar naam. …..De focus v.d.wetenschappers bij het Israelische concern ligt op ADAPTIEVE IMMUUNTHERAPIE . …..Zogenoemde T-Cellen worden uit het bloed gehaald,geactiveerd en genetisch gemanipuleerd. …..De Cellen worden ver-volgens vermenigvuldigd en via infuus teruggebracht in het lichaam. Ze hebben het ver mogen eigen kankercellen te herkennen en aan te vallen. Zo wordt het immuunsysteem van de patient in staat gesteld om het eigen lichaam te beschermen. ……….Volgens Steven Rosenburg ,hoofd chirurgie bij het Amerikaanse Nationals Kankerinstituut ,heeft deze technologie de potentie om kankers te bestrijden waar tot nu toe nog geen medicijnen tegen bestonden. ..De resultaten v.d.klinische proeven zijn dan ook ..veel belovend : 99% v.d.experimenten bleken succesvol. ……….De Israelische farmaceut is voornemens om haar therapie dit jaar nog in de VS toe te passen. Hiertoe is een verzoek ingredie bij de Amerikaanse voedsel- en geneesmiddelenautoriteiten …Ook in Europa is met de nodige procedures begonnen. De immuuntherapie zal eerst ingezet gaan worden tegen het non- Hodgkin lymfoon, een zeldzame vorm van lymfeklierkanker. Kite Pharma verwacht dat de behandelwijze in de toekomst meerdere vormen van kanker zal kunnen aanpakken. ..Onder farmaceutica is er momenteel een hevige concurrentiestrijd gaande en de Winst van Gilead liep al een tijd lang terug. Onder druk van investeerders moest het bedrijf op zoek naar overnames.Met de overname van Kite Pharma wordt Gilead een belangrijke speler in de ONCOLOGIE. Hier hangt echter wel een behoorlijk prijskaartje aan: de Amerikaanse farmaceut betaalt bijna 12 MILJARD dollar voor het Israelische concern. Daar mee betaalt Gilead 180 dollar per aandeel voor haar branchegenoot. ……….Analisten verwachten dat Kite Pharma met haar innovatieve behandelingen binnen enkele jaren een jaarlijkse winst van…1,7 MILJARD dollar kan halen. Daar mee kan Gilead haar forse investering dus in ettelijke jaren terugverdiend hebben. …Gilda’s-topman John Milligan verwacht een sterke versnelling in de ontwikkeling van medicijnen tegen kanker door deze overname. Wellicht zal het motto v.h. Israelisch concern,een geneesmiddel tegen kanker in de 21e eeuw ,binnen afzienbare tijd bewaarheid worden.*[ ER]<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 5. kruisridder zegt:

  Prachtige citaat van President John F. Kennedy, een échte Democraat in hart en nieren. Daar is heden ten dage van zijn partij niks meer van over. Allemaal Anti-Israel en pro-islam.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s