Duitse smokkel-NGO “Jugend Rettet” krijgt schip niet terug

Screenshot_47

(Vertaling: E.J. Bron)

Een goed bericht in deze dagen: de Italiaanse justitie besliste tegen de teruggave van het schip “Iuventa” van de smokkel-NGO “Jugend Rettet”. Het schip ligt sinds augustus in Trapani voor anker, een Siciliaanse rechtbank besliste nu tegen de teruggave.

Mitteleuropa

De organisatie “Jugend Rettet e.v.” is een NGO, die vanuit Duitsland in de Middellandse Zee ageerde, en daar nauw samenwerkte met Libische mensensmokkelaars. Op de Facebook-pagina van de organisatie staat het volgende te lezen: “Op inofficiële wijze werd ons zojuist meegedeeld dat de rechtbank van Trapani ons verzoek tot teruggave van de Iuventa afwijst. We hebben onze kijk op de dingen uitgelegd, we hebben de beschuldigingen gedetailleerd weerlegd. We zijn woedend dat de poging om mensenlevens te redden gecriminaliseerd wordt, terwijl het nog steeds ontbreekt aan een humane migratiepolitiek. Terwijl ons schip in Sicilië aan de ketting ligt, sterven er mensen aan de Libische kust. We zullen actief blijven, totdat een humane politiek een einde maakt aan het sterven van mensen aan de Europese buitengrenzen in plaats van het probleem te verplaatsen naar Libische interneringskampen. . . #free IUVENTA

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Justitie, Libië, Linkse Kerk, NGO, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Duitse smokkel-NGO “Jugend Rettet” krijgt schip niet terug

 1. paulzwueste zegt:

  Ja, totaal verdwaast en niet voor rede vatbaar.
  Deze soort idioten moet onmiddellijk opgesloten worden in ’n geheim laboratorium alwaar ze nog kunnen dienen voor medische experimenten zoals het van op grote afstand doodkijken van vluchtelingen zonder papieren die op ’t punt staan “gered” te worden.

  Like

 2. YY zegt:

  En die mensensmokkelaars – correctie, TERRORISTEN smokkelaars! – durven nog te stellen dat zij mensen redden. Als zij er niet waren geweest waren er duizenden minder doden uit Afrika en honderden minder doden in Europa.
  Dat ze mogen verbranden en verdrinken!

  Like

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Als dat schip geleast is komen de echte problemen pas voor deze profiteurs want de eigenaar wil dan geld zien.

  Like

 4. Moppersmurf zegt:

  Dat is nou zeker eens goed nieuws op de zaterdag middag. Maakt me weekend weer helemaal goed. Dat linkse gespuis sleept bootladingen gelukzoekers naar Europa. Dat moet gestraft worden. Kunnen de Italianen de opvarende niet ook vervolgen voor mensensmokkel? Zou nog meer afschrikken. Keihard optreden is momenteel nog het enige wat ons een beetje kan redden.

  Like

 5. Jan zegt:

  Direct tot schroot verwerken.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Goed zo. Confisqueren die boot. We hebben straks alle boten nodig om de ‘migranten’ weer over te zetten naar de woestijnen waar zij vandaan kwamen.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Die helden van de naastenliefde vergeten dat door de beslissing van de rechtbank veel Europese mensenlevens zullen gered worden en vele vrouwen en kinderen zullen gespaard blijven van de verschrikking door een verkrachting

  Like

 8. Wolf zegt:

  Prachtig positief nieuws op deze zonovergoten zondag ,wat ook bijdraagt aan de hopelijk grote opkomst om de verrotte linkse cultuurmarxisten in Duitsland voor eeuwig en altijd uit te schakelen. FVD stemmers, wij bidden en duimen voor u allen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s