“Iedere vluchteling een huis”: Pakistaanse journalist Shams Ul-Haq ontmaskert Merkel & Co.

Screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

Als het erom gaat de oorzaken en de veroorzakers van de massa-immigratie uit islamitische landen te benoemen, wordt men al gauw tot “populist” of verspreider van “Fake News” bestempeld – zelfs door diegenen die eigenlijk beter zouden moeten weten, de massamedia. Iemand, die boven zulke verdenkingen verheven schijnt te zijn, namelijk de oorspronkelijk uit Pakistan afkomstige journalist Shams Ul-Haq, heeft aan den lijve ondervonden hoe Angela Merkel´s Duitsland letterlijk “vluchtelingen” rekruteert in islamitische landen.

ongecensureerd.at

“Deutsche Welle” enorm populair bij Arabieren en moslims

Zoals in de nieuwste editie van “alles roger” omschreven, is het vooral de officiële buitenlandzender “Deutsche Welle” die zich op grond van legendarische vrolijke boodschappen uit het land, waar schijnbaar melk en honing stroomt, kan verheugen in een enorme populariteit in landen zoals Syrië, Irak of Pakistan. In de desbetreffende landstalen worden sprookjes over Duitsland verbreid, die alleen mensen kunnen geloven wier onderwijshorizon overeenkomt met die van de klassieke consumenten van sprookjes – kinderen dus. Daarvan schijnen er in de genoemde landen echter heel veel te zijn.

“Rijk land, dat dringend immigranten nodig heeft”

De journalist Shams Ul-Haq verbleef twee jaar geleden, dus direct voor het begin van de “vluchtelingengolf” persoonlijk in de genoemde landen. In zijn boek “Het broeinest van de terreur” schrijft hij daarover:

Ik verbaasde me er destijds al over dat de zender in deze tijd Duitsland zo bijzonder prees, dat het overdreven overkwam. Een “rijk land”, dat “dringend buitenlandse immigranten nodig zou zijn”, waren nog de meest onschuldige jubelkreten van de journalisten van de “Deutsche Welle”.

Merkel staat persoonlijk borg voor individuele onderkomens

Maar het wordt nog erger:

De het begin van de vluchtelingengolf afkomstige uitspraak dat mevrouw Merkel de vluchtelingen een huis zou geven (…) was oorspronkelijk afkomstig van de “Deutsche Welle”. In een uitzending verkondigde een journalist van de zender dat er in Duitsland voor iedere vluchteling een onderkomen ter beschikking zou staan. Daar zou mevrouw Merkel persoonlijk borg voor staan. Deze uitspraak zorgde vooral in Syrië en Afghanistan voor een ware vloed aan vluchtelingen, die nu naar Duitsland wilden.

“€ 5000,- voor gezinnen, € 3000,- voor alleenstaanden”

De laatste twijfelaars werden overgehaald met royale geldgeschenken – ook in de publiekrechtelijke media. Zo verklaarde bijvoorbeeld de Syrische Sherin Ismail in een interview met de ARD in januari 2016:

In Syrië heeft men gehoord dat men bij aankomst meteen een eigen huis krijgt. Er was nooit sprake van vluchtelingencentra. En gezinnen zouden direct bij aankomst een bedrag van € 5000,- krijgen, alleenstaanden € 3000,-

“Drie miljoen vluchtelingen tot 2017”

De uit Libanon afkomstige vluchtelingenwerkster Mona Kassem vulde aan:

Ik heb enkele dagen geleden een melding gelezen dat mevrouw Merkel tot 2017 drie miljoen vluchtelingen wil.

Dit werd bij de ARD bevestigd door nog drie andere Syrische “asielzoekers”.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Irak, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pakistan, politici, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Iedere vluchteling een huis”: Pakistaanse journalist Shams Ul-Haq ontmaskert Merkel & Co.

 1. koddebeier zegt:

  “Rijk land, dat dringend immigranten nodig heeft” ????????? Het zijn voor meer dan 90% uitkeringstrekkers !! Als ze geld teveel hebben kunnen het beter onder de burgers verdelen !

  Liked by 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Je kunt het die sloebers niet eens kwalijk nemen dat ze naar Europa gekomen zijn. Die Merkel-nazi is 100% schuldig evenals de andere z.g. politici. De MSM verslaat de misdaad als een heldendaad. En maar spreken over “vluchtelingen”… Een enorme Heracles actie is noodzakelijk.

  Liked by 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Sloebers ????????? Veruit de meeste komen alleen om te profiteren, niet om te werken !!!

   Like

  • BM Fidel zegt:

   Niet kwalijk nemen? Deze lui hebben moedwillig hun eigen land in de steek gelaten voor een gespreid bedje in goedgelovig Nederland (EU). Geen vluchtelingen, geen gelukzoekers, maar landverraders! Op uitnodiging van landverrader Merkel, dat dan weer wel.

   Like

   • fleckie zegt:

    TJA! als MUTTI Merkel via berichten” gekleurden een huis heeft beloofd? NA aankomst in het land van ( zalig lanterfanten) ze die belofte ook waar moet maken, door op de eerste plaats haar eigen Datscha in HOHENWALDE UCKENMARK ter beschikkng moet stellen, net als haar kompanen,in ( vermoedelijk …ruime huizen?)..nadat ze eerst kennis heeft gemaakt met de lijfelijke aanwezigheid van afgevaardigden van de zich ‘benadeelde/ bedotte… gekleurden. ………….( Trouwens , hier in Nl mag hetzelfde proces uitgevoerd worden, bij de ‘welkomstlieden’.

    Like

 3. Elisah zegt:

  Al is de leugen nog zo snel… Wat een bedrog.
  Voormalig Oost-Duitsland is leeg gelopen en daar schijnen zelfs een soort spooksteden en dorpen te zijn waar geen hond wil wonen, de prijs van de woningen daar is ook zeer laag.
  Misschien was ze van plan om er weer meer mensen te huisvesten? Ze kunnen veel beter de economie stimuleren door er bedrijven vestigen zodat men daar weer hun brood kan verdienen, dan loopt het vanzelf weer vol.

  Like

 4. killuminati zegt:

  De bron die je opgeeft, geeft zelf geen bronnen op…

  Like

 5. Marian zegt:

  Hier moet je alleen maar van kotsen.

  Like

 6. fleckie zegt:

  ‘MACHTSVERSCHUIVINGEN IN HET MIDDEN-OOSTEN’. …..CIDI-Israel-nieuwsbrief 4, sept. 2017. …..’ De oorlogen in SYRIE en IRAK en de stroom vluchtelingen hebben geleid tot hernieuwde belangstelling voor het Midden-Oosten. Echter, de poging om het conflict als een bipolaire tegenstelling tussen Sjiieten en Soennieten uit te legen is te simplistisch . In het MI-OOSTEN is ” de vijand van mijn vijand” soms een vriend, maar soms juist niet. ……………WIE…ZIJN…DE…”SPELERS”…IN…DE…REGIO?……………IRAN……….Het a.uiten van het atoom-akkoord en het opheffen van de sancties tegen IRAN in de zomer van 2015 openden de deur voor een actievere rol van IRAN in de regio. Sinds de revolutie in 1970 en het oprichten van de ( sjiitische) Islamitische Republiek aldaar, is Iran bezig met exportieren v.d.revolutie en het vergroten van haar invloed onder andere door sjiitische minderheden in de Arabische landen ideologisch en militair te trainen en financieel te steunen. Zo heeft Iran zogenoemde “Proxis” in Irak, Libanon( Hezbollah) ,Jemen,( Houthi’s)- allemaal milities die zich niet schikken naar het nationale gezag. Daarnaast zijn er nauwe banden met sjiieten in Saoudi-Arabie en andere arabische landen. ……….IRAN spelt,naast RUSLAND ,een bes.issende rol in de SYRISCHE burgeroorlog en steunt president Assad( zelf ALAWIET,een aan Sjiietische gerelateerde groep ) in zijn strijd tegen de verschillende oppositiegroepen . Inmiddels is Assad aan de winnende hand en heeft Iran een ‘CORRIDOR” naar de MIDDELLANDSE ZEE, en enkele wapenfabrieken
  gebouwd in zowel SYRIE als LIBANON. Iraanse Leiters bedreigen openlijk ISRAEL( dat vernietigd moet worden) Maar ook de Soennietische landen met wie er zowel een theologisch als politiek conflict is. ………..SALAFISTISCHE..JIHADISTEN……….Met hun militante Ideologie bedreigen deze groepen alle gevestigd regimes in de regio .Islamitische STAAT, IS, is de grootste beweging Maar ook AL QAIDA , en JABHAT al NUSRA Behörden tot deze ..club.., die allen uit SOENNITISCHE MOSLIMS bestaan. Deze groepen hebben het Midden..OOSTEN in een grote Chaos gebracht. Het is echter een fout hen als een blok te zien,de onderlinge rivaliteit is zeer groot,ondanks gelegenheidssamenwerking. …Vooral door bemoeienis van RUSLAND lijkt de invloed van..IS.. in SYRIE te zijn teruggedrongen.Toch is de invloed van IS in Irak en Libie nog significant. Bovendien heeft het ….pockets….in de SINAI…Egypte, aan de grens met Israel…en nog steeds appelleert de extremistische Ideologie aan …internationale moslemjongeren,die bereit zijn terreuracties uit te leren en zo de stabiliteit in de regio en daar buiten te verstoren .Dit geldt ook voor Al Qaida en aanverwante groeperingen. ………………..MOSLIM. ..BROEDERSCHAP……………De Moslims Broederschap ,een Bewegung die zich vanuit EGYPTE ,1928, heeft verspreid in het Mi.Oosten, is de Soennietische variant v.d.IRAANSE REVOLUTIE. Ook zij willen Islamitische wetgeving introduceren in hun landen,en hebben hun Ideologie geexporteerd naar de Palestijnen…HAMAS…,Jordanie en Syrie. Hun invloed is echter tanende ,vooral nadat Generaal Sisi de macht overnam van de Moslimbroeders
  leider Morse, die kort daarvoor tot president van Egypte was gekozen. In Jordanie en SYRIE zijn de Moslimbroeders opgesplitst en gemarginaliseerd .Ook Hamas verkeert nu in financiele en politieke problemen en is daarom zeer afhankelijk van de steunt van…TURKIJE… en…QATAR.
  Deze twee landen zijn de belangrijkste Financiers v.d.Moslimbroederschap in deregio,die vooral aanhang hebben bij de arme bevolking. ………in de Golf-regio daarentegen,worden de boeken van de aan de Moslimbroederschap gelierende geleerten uit de boeken Kasten Gehalt en als ondermijnend bestempelnd. ……………TURKIJE……………Zowel president ERDOGAN als de MOSLIMBROEDERS hebben EEN GEZAMENLIJK BELANG: het in ere houden herstellen van ‘de ISLAMITISCHE REPUBLIEK’. ……….OOK..TURKIJE..onderging grote politieke Veränderungen het afgelopen jaar. Ondanks de overlast van grote aantallen vluchtelingen en de dreigende nabijheid van IS, ,koestert ..ERDOGAN..grote aspiraties .Hij droomt Van het herstel van het…OTTOMAANSE RIJK en probeert zijn invloed in de regio te vergroten . Zo heeft hij een bezoek gebracht aan het rijke Emirate Qatar ,dat in conflict raskte met Saoudi-Arabie. ……………FORCES…of…STABILITY……………Andere Soennitisch-Arabische regimes reageren ook op de ontwikkelingen in het..Mi-Oosten.Deze groep landen worden soms ” forces of Stability” genoemd, aangezien stabiliteit in de regio hun belangrijkste doel is.Zo bieden Saoudi-Arabie en Egypte nevige weerstand aan zowel Iran als..IS, Maar ook aan de Moslimbroederschap.Tot deze gelegenheidscoalitie behoren ook, hoewel iets “lossser” ,Jordanie ,de Palestijnse Autoriteit en Sudan. Verrassend genoeg kijkt dit kamp nu ook steeds vaker in de richting van …ISRAEL,..,die precies dezelfde vijanden kent .: IRAN! ..IS..en de ..MOSLIMBROEDERSCHAP. Het blijft echter een gelegenheidscoalitie ,,met lieden die ook onderlinge rivaliteit kennen en tegenstrijdige belangen. *<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

  • fleckie zegt:

   …..’NOG. MEER. INFORMATIE-KATERNEN. VAN. CIDI’. …..CIDI- Israelnieuwsbrief..September no.4………..’…CIDI heeft weer 2 nieuwe KATERNEN laten maken over respectievelijk…IRAN..en..HEZBOLLAH. ……………De toenemende invloed van IRAN in de regio en de dredging voor ISRAEL. vanuit IRAN en haar “proxy”. ..HEZBOLLAH.. is zorgelijk . Beside organisaties reopen op ISRAEL ” van de maart te vegen” . IRAANSE wapenfabrieken worden gebouwd in SYRIE en LIBANON. ..HEZBOLLAH ..vergroot haar invloed in de LIBANESE politiek en heeft, door deel te nemen aan de…SYRISCHE ..BURGEROORLOG….haar militaire capaciteit aanzienlijk versterkt. ……….Analisten vrezen dat een confrontatie tussen .HEZBOLLAH..en..ISRAEL..fatale gevolgen zullen hebben voor… LIBANON…en de regio. steak zullen verstoren . In de katernen kunt u hier meer over lezen……….
   Ook verscheen een geactualiseerde versie van de katernen over de nederzettingen. ……….Alle elf katernen kunt u tegen verzendkosten bestellen, door ons te bellen op nummer 070-3646862 of te mailen naar administratie@cidi.nl….U kunt de katernen ook digital inzien en downloaden via http://www.cidi.nl.>>>>>>>>>&gt; VOOR ..UW..AGENDA………
   15/10.. Bezoek ISRAELis workshop en bijeenkomst,…..18/10..Lezing Uriya Shavit, Hoofd faculteit ARABISCHE en Islamitische studies,Tel Aviv Universiteit……1/11.. Herdenking Noord op Itschak Rabin……2-7/11.. SERET, Israelisch film festival, …..acidic-gesprek na vertoning van de film BAR..BAHAR.>>>>>>>>>>>>>>>SYMPOSIUM, 100 jaar,…BALFOUR VERKLARING, Volkerenrecht in het Midden-Oosten. ……….SAVE..THE..DAY: …8 November 2017- Den Haag.:…..: Dit jaar is het honderd jaar geleden dat de Balfour verklaring werd geschreven. Deze brief van de Britse minister van Buitenlandse Zaken Arthur James Balfour was een belangrijke ..zo niet de belangrijkste -mijlpaal in de totstandkoming van de staat Israel. …..Het ” nationale tehuis voor het Joodse volk” waar de verklaring over spreekt ,is al sinds 1948 realiteit. Veel landen en mensen weigeren echter nog steeds om het bestaansrecht van de Joodse staat te erkennen. Bovendien eisen de Palestijnen een nationaal tehuis,maar is het leiderschap verdeeld tot op het bot. ……………Op 8 November 2017 organiseerden het Centrum Informatie en Documentatie Israel(CIDI) een symposium over “100 jaar Balfour-Volkerenrecht in het Midden-Oosten” om terug te blikken op de honderd jaar die na het schrijven van de Balfour verklaring zijn gepasseerd. Hoe staat het na die verdeling met de regio? ..Wat betoken het volkerenrecht in het Midden-Oosten? ..Daarnaast richten we onze visie op de toekomst: hoe kunnen Israel en de Palestijnen,,maar ook de regio,een duurzame VREDE bereiken? Diverse (Internationale) experts zullen hun visie hierop geven Tijdens het symposium’100 jaar Balfour verklaring-Volkerenrecht in het Midden-Oosten’..dat plaats zal vinden op woensdag 8 November te Den Haag. Het symposium is een dagvullend programma. ……………Binnenkort volgt er meer informatie over deze dag en het programma…Zet de datum alvast in uw agenda. Volg de berichtgeving op onze website en via de e- mail….<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 7. Rensk. zegt:

  Wat Merkel wil? Zij wil chaos. Zij niet alleen. EU wil chaos. EU wil een dictatuur vestigen.. Zij willen macht. Zoveel mogelijk de grenzen openlaten en zoveel mogelijk mensen binnen laten en dat hoeven absoluut geen vluchtelingen te zijn en graag analfabeten. Hongarije gaf een kink in de kabel. Het gaat nu niet zo snel als de EU verwacht had Geen werk maar uitkeringen voor al die mensen met hun enorme families erbij. Gekkenwerk. Er zijn nog mensen in Duitsland die denken dat dit vluchtelingenbeleid komt door emotie van haar. Dat ze zich liet leiden dor emotie. Ik geloof dat absoluut niet. Ze zijn stekeblind als ze denken dat Merkel zich liet leiden door emotie Deze vrouw is keihard.. Zij en de hele EU zijn bezig met een heel vuil smerig politiek machtsspel. Mensen die te lang aan de macht zijn willen steeds meer macht en dat is het geval met die hele EU top Levensgevaarlijke instelling en volkomen gestoorde mensen in de top. Uit hun gedrag kun je genoeg vaststellen en daar hoef je echt geen psychiater voor te zijn. Zo duidelijk

  Like

 8. fleckie zegt:

  Men leze op HVV-Archie E.J.BRON, op WEB-Archive.org. 11 nov. 2010, ‘ De archeologische Jihad’. …………….in de ‘Israelnieuwsbrief van CIDI, sept. 2017, no.4, ‘HET ..JAAR…5777:: INTERNATIONALE DIPLOMATIE IN..HET..TEKEN..VAN…GESCHIEDSCHRIJVING’. ……………De belangstelling voor Israel in de internationale arena, vooral bij VN-Instituties,was ook dit jaar groot.Menig diplomaat verspilde kostbare tijd dit jaar met het veranderen v.h. verleden, I.p.v. te werken aan een betete toekomst voor Israel en de Palestijnen. …CONCRETE STAPPEN ZIJN GEDWARSBOOMD. Een terugblik. ………………..: In oktober neemt UNESCO werelderfgoedcomite de resolutie ” bezet Palestina” aan en negeert hiermee de band tussen het Joodse volk en Jerusalem . De resolutie veroordeelt Israel voor agressie tegen de Palestijnse bevolking,in het bijzonder op de TEMPELBERG en in Oost-Jerusalem . Heilige plaatsen worden uitsluitend met hun islamitische naam aangeduid : het plein bij de Westmuur als “Al Buraq Plaza”, de TEMPELBERG als ” al Haram al Sharif” en het Graf van Rachel als ” Billard isbn Rabat-moskee”………..De reacties in Israel waren furieus: ” Geen Enkel Forum ter wereld kan bewerten dat er geen band bestaat tussen het Joodse volk en Jerusalem”, en ” De geschiedenis kan niet worden verändert”, aldus president Rivlin. ……….Ook Ban ki- ,Moon, secretaries
  -generaal v.d.VN en de directeur-generaal van UNESCO Irina Bokova veroordeelden de resolutie omdat niet alleen moslims, maar OOK Joden en Christenen hebben duidelijk historische connecties met Jerusalem. …………….In December…neemt de VN-Veiligheidsraad resolutie 2334 aan die het Israelische nederzettingenbeleid in de Westbank en Oost-Jerusalem veroordeelt. De VS onthoudt zich van stemming., en wekt hiermee de woede van Israel op. In de resolutie ontbreekt erkenning van de Joodse staat. Bovendien negeert de resolutie het grote Palestijnse vluchtelingenprobleem, het grootste obstakel voor VREDE tussen Israel en de palestijnen. Ook het steeds nypender wordende veiligheidsvraagstuk in het Midden-Oosten is geheel afwezig in deze resolutie. ………..Januari: De Midden-Oosten vredesconferentie in Parys herbevestigt de twee-staten-oplossing .De slotverklaring van “Parys ” bevatte niet veel nieuws. De congresgangers (70 landen en internationale organisaties waar onder het Kwartet en de VN- Veiligheidsraad) dringen er bij beide partijen op aan terug te gaan naar de onderhandelingstafel.Na druk diplomatiek verkeer bleed erkenning van de staat Palestina uit. Zo ’n Erkennung ziet Israel als onderdeel van een toekomstige bilaterale overeenkomst. Overigens is dit ook het Standpunkt van meerdere Europese regeringen,waar onder Nederland. Maart……
  Nieuw Vs-gezant voor het Midden-Oosten Jason Greenblatt ontmoet Netanyahu en Abbas ter voorbereiding op Trumps bezoek aan het gebied. ……….De nieuwe Amerikaanse president bezoekt in mei Saoudi-Arabie,waar hij verschillende Arabische leiders ontmoet en later JERUSALEM en BETLEHEM ( waar hij PA-president Abbas ontmoet) Trump verklaart te kunnen zorgen voor een”DEAL” in het Mi-Oosten . In tegenstelling tot eerdere verklaringen blijft de Amerikaanse ambassade in TEL AVIV. ……….in MEI bewehrt UNESCO in een resolutie dat Israel geen enkele juridische en historische aanspraak heeft op Jerusalem. De resolutie ingediende door de huidige RAAD van Bestuur van UNESCO (Algerije,Egypte,Libanon,Marokko,Oman,Qatar, en Sudan) uit zwar kritiek op Israels activiteiten in zhenron en Betlehem,en de Blokkade van Gaza. Nederland stemde tegen deze resolutie .Tweede Kamerleden Voordewind (CU) Van der Staaij(SGP) , de Roon( PVV) en Ten Broeke( VVD) verzochten de minister acties te onder nemen om de “obsessie met Israel” bij de Vn-Instituties te stoppen. ………..Juni.VS ambassadeur Nikki Haley overweegt terugtrekking uit de VN- mensenrechtenraad vanwege zijn ” chronic anti-Israel bias”. ” in maart alleen zijn al 5 resoluties tegen Israel aangenomen…Deze obsessive moet stoppen”, zei de ambassadeur,” om de geloofwaardigheid van de organisaties te behouden”. …………Juli. In Warschau verklaart het werelderfgoedcomite van UNESCO”. In een resolutie de oude stad van Hebron tot bedreigd palestijns erfgoed,inclusief de Grot van de Patriarchen. Deze grot kocht Abraham van de Hettieten om zijn vrouw Sarah te begraven . De drie aartsvaders en drie aartmoeders zijn daar begraven. ……….in juli is de Tempelberg / Haram al- Sharif het middelpunt van protest geworden nadat drie gewapende Mannen uit het door de Waqf beheerde Tempelberggebied kwamen en twee politieagenten doodschoten. De Israelische politie heeft ver volgens metaaldetectoren bij de Ingang opgesteld om wapensmokkel tegen te gaan. De waqf ,het islamitische gezahlt op de Tempelberg,reageerde feel omdat het een inbreuk op de”status quo” zou zijn. De waqf beriep zich op het recht van religieuze vrijheid,en duldde geen’inmenning” van de Israelische overheid . Met militante uitspraken werden de gelovigen opgehitst,waarna Protesten volgden……….Aan de andere kant vreesde Israel ongeregeldheden en Verlies van controle. De veiligheid van moslims zelf politiemensen en andere inwoners v.d.( oude) stad zou dan niet meer te garanderen zijn. ……….Over de hele wereld hebben moslims gehoor gegeven aan de oproep van de waqf en hielten solidariteitsprotesten waar soms antisemitische leuzen werden geroepen. In..ROTTERDAM..Riesen deelnemers :”KHAYBAR KHAYBAR YA YAHUD ,JAISH MOHAMMAD, SA YAHUD”.( ” Joden,Herinner je Khaybar ,het leger van Mohamed’s weder”) ………..19 September beginnt de Algemene Vergadering v.d. VN in New York. Na het sluiten van deze nieuwsbrief en flak voor het begin van het Nieuwe Joodse jaar. De verwachtingen zijn dat Netanyahu Israels zorg over de toenemende dreiging uit Iran zal uiten en dat Abbas weer zal oproepen tot Erkenning v.d.palestijnse staat. Beide leiders zullen president Trump ontmoeten met de zogeheten ” deal” als onderwerp van gesprek*[MR]<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s